Idézet (,2016.07.01. 19:49~6082976,~)
Sziasztok!
Úgy gondoltam, illene szólni valamit ez ügyben. Az igazság az, hogy két éve vagyok az oldal tagja. Rengeteg profilom volt már, vagy a nevem nem tetszett, vagy olyan kusza volt az egész, hogy inkább a törlés mellett döntöttem. Ezzel a profillal húztam a legtovább, próbáltam úgy szerkesztgetni, hogy nekem megfeleljen, időnként ez sikerült is. Rengeteget változtam ezalatt a két év alatt. Egyesek szerint a jó, mások szerint a rossz irányba. Barátokra is leltem, említésképpen tamcica, akivel 2014 szeptemberében ismertük meg egymást és azóta is tartjuk a kapcsolatot. detty11, aki egy rendkívül kedves és megértő lány, vele is a mai napig beszélünk és próbálunk segíteni egymásnak, amiben csak tudunk. Ott van jawbreaker és Tujamester, akikkel szintén rengeteget és nagyon jókat beszéltem. Külön kiemelném Ungrateful-t, akivel mindig akadt közös téma, de vele sajnos már nem tudunk beszélgetni. És végül cemeterygates, akivel szintén mindenről lehet beszélgetni és mellette egy nagyon jó fej lány.
Külön köszönet a "vitában" résztvevő tagoknak, nagyszerű volt látni, hogy képesek voltunk összefogni.
Köszönöm annak, aki elviselte, vagy talán még kedvelte is a személyemet, illetve köszönöm a sok tanácsot, amiket kaptam. Igyekszem megfogadni őket a jövőben.
Viszont előttem már páran elmondták és teljes mértékben egyet kell értenem velük: nem élhetem le az életem az interneten. Az utóbbi egy, másfél évben folyamatosan a gépem előtt ültem és alig bírtam felkelni onnan, későn mentem aludni, átaludtam a napokat, semmit nem kezdtem magammal. Ez így értelemszerűen nem jó. Ezért is szeretnék változtatni. Nemcsak a Starityt, hanem más közösségi oldalakat is hanyagolok most egy ideig.
Őszintén elmondom, fiatal vagyok és élményeket szeretnék. Ezért is döntöttem a profilom törlése mellett. Mielőtt még bárki csodálkozni kezdene, már pár hónapja gondolkozom a távozáson, most pedig a saját érdekemben távozom is. Lehet, hogy egyszer még visszatérek, de semmit nem garantálok. Mindenesetre köszönök mindent, hogy elviseltetek, hogy meghallgattatok, hogy kiosztottatok és észhez térítettetek. Higgyétek el, sokat számított. Most viszont búcsúzom, legyetek jók (vagy rosszak, ahogy jól esik) és tartsatok össze.
Köszönöm, hogy kicsit is megismerhettelek Titeket.
Sziasztok!
Noise.
társasági élet < gyere velem dugni
.
.
Gondolom, ezt már nem fogod látni, de mindig is szerettelek, vagy mit mondjak, jaj, valami ilyesmi. Nem akarok nyáltengert, Érted szól a No More Tears, mert tudom, hogy szereted.

Sok sikert az élethez, vagy mi. Majd úgyis zaklatlak még eleget Twitteren, Biccs.