Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. június 23. 19:27 #8821
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Csak én találom viccesnek, hogy a tizenpár éves lánykák nagyban írogatják az adatlapjukra, hogy ők biza pszichók? biggrin.gif
12 felhasználónak tetszik: Beyla, CandUs, LaDySmIth, exoverdose, riri17, ScreamQueen, Fannycska999, MadHatter, Szandi0820, Phaedra, Shireen, Lil98
2016. június 23. 20:54 #8822
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Te jó ég, ezt a kicsike csodát alig negyed órája mentettem meg. Megfürödtem, megyek le a konyhába, a macska virnyog, hogy ki akar menni és tíz másodperc múlva hallom, ahogyan a rigók erőteljesen csiripelnek. Megláttam a macska szájában, el is szontyolodtam, hogy már biztos nem élt. Amint hozzáértem a földön, rögtön csipogott, úgyhogy gyorsan felkaptam, beleraktam a hozzám legközelebbi eső vödörbe és felsüvítettem vele a szobámba. Istenem, olyan picike, olyan gyámoltalan! wub3.gif Csak a szerencsén múlott, hogy pont akkor lent voltam a konyhába és azonnal megmentettem.
17 felhasználónak tetszik: Rocket, riri17, ScreamQueen, Fannycska999, habibi, CandUs, Bátor Ventillátor, InoriGothGirl, Wyrd, MadHatter, Szandi0820, Phaedra, LaDySmIth, Shireen, Jody, Lil98, Shadowsblood
2016. június 23. 21:00 #8823
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2016.06.23. 19:27)
Csak én találom viccesnek, hogy a tizenpár éves lánykák nagyban írogatják az adatlapjukra, hogy ők biza pszichók? biggrin.gif

Én is ezt néztem... Nem értem, miért divat a mentális megbetegedés a tizenévesek körében. Gyakran szoktam a Wattpad nevű oldalon mások regényeit olvasni, ott is a többség depressziós főszereplő lányról ír, aki beleszeret a pszichopata, de eszméletlenül helyes és titokzatos srácba. Semmi titokzatos nincs ezekben a betegségekben. nea.gif Amúgy a másik, ami szerintem vicces, hogy néhány tizenhárom éves büszkén kirakja a profiljára, hogy ő bizony már cigizik, meg drogozik. blink.gif
16 felhasználónak tetszik: riri17, ScreamQueen, Fannycska999, CandUs, Bátor Ventillátor, Beyla, MadHatter, Szandi0820, Phaedra, LaDySmIth, Shireen, nothingcanstopme, missdaisy, Lil98, adriienn96, Shadowsblood
2016. június 23. 21:06 #8824
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
ma csináltam 50 guggolást, azóta pedig alig tudok menni, mi lesz velem holnap.. mellow.gif én olyan szinten ellustultam, pedig majdnem 10 évig sportoltam és táncoltam (ezt egyébként senki nem mondaná meg rólam rohog.gif )
11 felhasználónak tetszik: ScreamQueen, Fannycska999, habibi, Bátor Ventillátor, CandUs, MadHatter, Szandi0820, Phaedra, LaDySmIth, missdaisy, Lil98
2016. június 23. 21:41 #8825
InoriGothGirl
InoriGothGirl
visszatérő vendég

StátuszMinä olen kuolema.
Hozzászólás: 404
Csatolások: 115
Azonosító: 249469
Az utóbbi hetekben itt ontottam magamból a hülyeségeket. Azt hiszem ez életem legnagyobb teljesítménye. laugh.gif

Amúgy meg, nagyon zavar, hogy anyám pasija, ha nem egyezik a véleményünk, akkor órákon keresztül tudja mondani a magáét, mert meggyőződése, hogy neki van igaza. (Azt persze jegyezzük meg, hogy eléggé rasszista, homofób megjegyzései vannak...) rolleyes.gif

(Update: És annak ellenére, hogy hatalmas könyvmoly vagyok, még fogalmazni sem tudok rendesen... )
9 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Wyrd, MadHatter, Szandi0820, Phaedra, LaDySmIth, ScreamQueen, adriienn96, Shadowsblood
2016. június 23. 21:49 #8826
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Mivel csak tegnap volt az évzárónk, az én szememben a mai volt a szünet első igazi napja (főleg, hogy már a munka miatt sem kellett felkelnem korán). Sikerült is hasznosan eltölteni. Tízkor keltem fel, de tizenegyig döglődtem még az ágyamban, aztán egy hadseregnek is elegendő reggeli után nekiültem, hogy felzárkózzak végre a Trónok harcával, úgyhogy a nap legnagyobb részét a kanapén ülve/fekve töltöttem. Kb délután négytől számítva ki is esik minden, szó szerint nem csináltam semmit; valamikor este hétkor kapcsoltam be a laptopot, azóta hosszú hajhoz nézek frizuraötleteket - mindezt úgy, hogy már vagy egy éve nem ért a vállam alá a hajam.
6 felhasználónak tetszik: InoriGothGirl, MadHatter, Szandi0820, LaDySmIth, Bátor Ventillátor, habibi
2016. június 23. 21:51 #8827
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (Beyla @ 2016.06.23. 16:43)
Beleolvastam a legújabb cikkekbe, és megtudtam azt a fontos információt, hogy Berki Krisztiánnak a szent borbála növénytől lesz merevedése. 110.gif 
Gyerekek, ezeknek a cikkeknek agykárosító hatásuk van. Tényleg erre lenne szüksége a mai fiatalságnak, no meg nekünk? Most komolyan, ki nem sz*rja le, hogy Berkinek mire áll fel? Ja, és habibi nemrég beküldött cikke megjelent már? Mert szerintem nem, de ehelyett megtudtuk, hogy az ország huszadrangú celebjének mitől merevedik meg a pénisze. Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. blink.gif

Ló****t, már bocsánat.
Én úgy döntöttemm, hogy kinyalhatják. Esküszöm, Lexi ontja magából az idiótábbnál idiótább cikkeket, kétszer beküldtem már a cikkemet, amit írtam (mindkétszer vagy nyolc forrást megjelöltem, átnéztem van ötvenszer, hogy a "szerencsétleneknek" még csak helyesírási hibát se kelljen javítani) de még mindig semmi. Annyira lelombozott az egész, hogy kedvem nincsen feljárni, sírhatnékom van, amikor a főoldalon a cikkem sehol, de szerencsére, minden áldott hajszínváltásról, három dekányi hízásról, vagy erekció-sperma témáról megtudhatunk bármit, amit akarunk.
Gratulálok. K*rva nagy újságírás. Borzasztó fárasztó meló lehet 4-5 soros cikkeket összehozni a világ legérdektelenebb témáival kapcsolatban.
Egy darabig gondolkoztam, hogy írok a moderátoroknak, csak azt nem tudom hol kell, vagy hogyan, de tényleg, rohadtul kíváncsi lennék, mi a bánat azaz indok, ami miatt a cikkem nem felel meg az "elvárásoknak"...

ON: Tegnap Pesten voltam, megkaptam életem első Dolly szoknyáját, ( wub.gif ) egy gyönyörű cipőt és felsőt a bankettre, majd hazaértem, és meccset néztem. Ma meg strand. Nem szeretem a strandokat. Sok az ember, sok az igénytelen ember, sok az igénytelen, bunkó ember.
Most meg kávé, egy rakat bosszankodás, rosszkedv és várom, hogy készen legyenek a jégkockák, és ihassak egy limonádét. Mikor lesz már tél? Vettem egy szép kabátot, a meleget meg nem szeretem. Nem tudja az ember lehűteni magát kellőképpen, viszont ha hideg van, több lehetőség van arra, hogy ne fázzunk.
Ördögi kör ez...
12 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, CandUs, Beyla, MadHatter, Szandi0820, Phaedra, Zsófi765, LaDySmIth, Fannycska999, Lil98, Jolie_77, Shadowsblood
2016. június 23. 22:39 #8828
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
Idézet (Beyla @ 2016.06.23. 20:54)
Te jó ég, ezt a kicsike csodát alig negyed órája mentettem meg. Megfürödtem, megyek le a konyhába, a macska virnyog, hogy ki akar menni és tíz másodperc múlva hallom, ahogyan a rigók erőteljesen csiripelnek. Megláttam a macska szájában, el is szontyolodtam, hogy már biztos nem élt. Amint hozzáértem a földön, rögtön csipogott, úgyhogy gyorsan felkaptam, beleraktam a hozzám legközelebbi eső vödörbe és felsüvítettem vele a szobámba. Istenem, olyan picike, olyan gyámoltalan! wub3.gif Csak a szerencsén múlott, hogy pont akkor lent voltam a konyhába és azonnal megmentettem.

Jajegyemmeg, de cukii *.* De mit fogsz vele csinálni?
3 felhasználónak tetszik: Beyla, LaDySmIth, CandUs
2016. június 23. 23:24 #8829
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (habibi @ 2016.06.23. 21:51)
Ló****t, már bocsánat. 
Én úgy döntöttemm, hogy kinyalhatják. Esküszöm, Lexi ontja magából az idiótábbnál idiótább cikkeket, kétszer beküldtem már a cikkemet, amit írtam (mindkétszer vagy nyolc forrást megjelöltem, átnéztem van ötvenszer, hogy a "szerencsétleneknek" még csak helyesírási hibát se kelljen javítani) de még mindig semmi. Annyira lelombozott az egész, hogy kedvem nincsen feljárni, sírhatnékom van, amikor a főoldalon a cikkem sehol, de szerencsére, minden áldott hajszínváltásról, három dekányi hízásról, vagy erekció-sperma témáról megtudhatunk bármit, amit akarunk. 
Gratulálok. K*rva nagy újságírás. Borzasztó fárasztó meló lehet 4-5 soros cikkeket összehozni a világ legérdektelenebb témáival kapcsolatban. 
Egy darabig gondolkoztam, hogy írok a moderátoroknak, csak azt nem tudom hol kell, vagy hogyan, de tényleg, rohadtul kíváncsi lennék, mi a bánat azaz indok, ami miatt a cikkem nem felel meg az "elvárásoknak"...

Nem olvastam a beküldött cikkedet, de 100%-osan biztos vagyok abban, hogy szépen egy terjedelmesebb igényesen megfogalmazott írást küldtél be. Milyen témában írtál? Lehet, hogy az a baj, és tudod a szex, sperma, erekció téma beletartozik az oldal profiljába, de az igényes ismeretterjesztő írások közül azért válogatnak. Amikor megláttam a Berkis cikket, az jutott az eszembe, hogy ez kajakra Blikk színvonal. Amúgy felesleges írni a moderátoroknak. Lizzy Lewis elég pökhendi beképzelt stílusban leírta nekem priviben, hogy ne pofázzak olyanról amiről nem tudok és felvilágosított, hogy a moderátorságuk kimerül az adatlap csatolásokban és a topikok, hozzászólások törlésében és magyarán szólva semmibe sincsen beleszólásuk, sőt mi több - ahogyan nemrég is leírtam - nem is mernek túlzottan a sarkukra állni. Plusz ugyanezt Lindsay019 is megerősítette, szóval sz*rt se érsz, mert vagy leugatnak ahogyan velem Lizzy tette, vagy azt teszi amit Lexi, hogy elmondja továbbítja Freeze-nek, amit vagy megtesz vagy nem, Freeze meg vagy figyel rá vagy nem. Lassan kész lesz a skizofréniás cikkem, kíváncsi leszek, hogy ki e fogják rakni. unsure.gif

Idézet (Bátor Ventillátor @ 2016.06.23. 22:39)
Jajegyemmeg, de cukii *.* De mit fogsz vele csinálni?

Bárcsak megtarthatnám, de sajnos a rigó rovarokkal táplálkozik és nem magvakkal. Felhoztam egy vödörbe a szobámba, letakartam és figyeltem rá addig, amíg apu haza ért. Kivitte és az egyik tujafa tetejébe rakta. Hajnalban úgyis csiripelni fognak a rigók, szóval biztosan meg fogják találni egymást. Jajj, de olyan kis cuki volt és olyan ártatlan. Nem hiába mondják azt, hogy minden élet fontos, mindegy, hogy azaz élőlény mekkora. laugh.gif
9 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra, Wyrd, LaDySmIth, CandUs, MadHatter, Bátor Ventillátor, habibi, Shadowsblood
2016. június 23. 23:56 #8830
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Minél ,,öregebb" leszek, annál furább szokásokat veszek fel. Most például egy ,,szeretetcsomagot" ölelgetek, aki három plüssből áll, amik bele vannak csavarva a barátom pólójába blink.gif Lassan megkattanok.
8 felhasználónak tetszik: Beyla, LaDySmIth, CandUs, Szandi0820, Bátor Ventillátor, InoriGothGirl, nothingcanstopme, habibi
2016. június 24. 00:04 #8831
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (habibi @ 2016.06.23. 21:51)
Én úgy döntöttemm, hogy kinyalhatják.

rohog.gif
Hú, most sikeresen felk*rtam az agyam rajtuk ismét.
Imént mikor volt ez a kis mozgalom, jöttek a tűzoltással, és egyből kirakták Beyla cikkét, feltételezhetően "nesztek, itt van, kussoljatok" szándékkal. Utána meg jött ide Glam és Lizzy a bunkó stílusú, félrebeszélős dumájával, hogy nekik mennyi dolguk van, hogy merjük ezt csinálni. Pont pár napja gondolkoztam azon, hogy olyan kisregényes levelet írok nekik a topikukba ugyanolyan hangnemben, hogy utána minden bizonnyal kib*sszanak innen. De aztán miattatok mégsem. Amúgy is van pár adatlapom, és a rendezett sorrendű kedvenceimben, stílusikonjaimban nem tudnék gyönyörködni máshol.
Egy kicsit tisztelhetnék az embert a munkája miatt. Kajak holnap arról írok, hogy bíber benfettesei elárulták, hogy a kölyöknek rózsaszínű a g*cije, azt úgyis kib*sznák a főoldalra a tizenéveseknek.

(Azt persze jegyezzük meg, hogy eléggé rasszista, homofób megjegyzései vannak...)
Engem az ilyen s*ggfejek már nagy ívből elkerülnek, vagy lapulnak, mint sz*r a fűben, mert tudják, hogy még a kapcsolatot is képes lennék velük megszakítani.

Áh, inkább kimegyek mégegy mojitos palmit elszívni, mert felb*sztam az agyam ismét. dry.gif Szétmaratom magam a szúnyogokkal, mert a házunk az alföldi mesterséges csatorna mellett van, ugyebár.

A szöveg tiltott szavakat tartalmaz, így nem küldheted el! Felhívjuk figyelmedet, hogy sem a sztárokat, sem a felhasználókat nem sértheted meg az üzeneteddel! A rendbontókat figyelmeztetés nélkül kitiltjuk.

Anyátokat. dry.gif Miért nem tudok normálisan "idézni"?
9 felhasználónak tetszik: Beyla, LaDySmIth, CandUs, Szandi0820, InoriGothGirl, MadHatter, Bátor Ventillátor, habibi, Shadowsblood
2016. június 24. 08:20 #8832
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
A britek jól megsz.patták most magukat ezzel a választással. Már most 10%-ot zuhant a font, mi lesz még itt később. Ha okosak a skótok és az észak-írek, felhasználhatják ezt a szakadáshoz és Skócia független lehet, míg Írország újra egyesülhet. Am vicces, hogy ha ezek a makkmarcik kilépnek, akkor nem is nagyon marad az EU-ban angol anyanyelvű állampolgár biggrin.gif Az is funfact, hogy a nyugdíjasok és az alacsony iskolázottságúak voksoltak a szakadás mellet -hát igen, a buta embereket könnyű megvezetni. Nálunk is a nyugdíjasok a fő támogatói a mi rablóbandánknak
11 felhasználónak tetszik: Shireen, Szandi0820, Bátor Ventillátor, silenc, LaDySmIth, Sally Sparrow, habibi, exoverdose, Lil98, adriienn96, Shadowsblood
2016. június 24. 09:50 #8833
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2016.06.23. 19:27)

Vagy nagyon keményen beszólogatósak, flegmák, bunkók, pesszimisták, perverzek, stb.
A legviccesebb mégis az, amikor kiírják, hogy "mindenkivel kedves vagyok", következő sor: "mostanában nagyon bunkó lettem". Vagy "átlagos vagyok, de... (jön a pszicho rész)" Beyla skizofréniás cikke tényleg jól jönne nekik... Magukat teszik nevetség tárgyává a profiljukon.

On: Tegnap volt a szülinapom és elmentem anyuékkal egy vidámparkba! Hát én ilyen jól még nem éreztem magamat, minden hülyeségre felültem és úgy sikongattam, mint egy hétéves. És az sem tudta elrontani a kedvem, hogy sokan hülyének néztek. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bátor Ventillátor, LaDySmIth, Fannycska999, Beyla, Shadowsblood
2016. június 24. 10:33 #8834
- törölt felhasználó -    
Engem meg ezekkel a "introvertált", "extrovertált", "INTP" meg "INTJ" meg még nem tudom hányféle betűvariációs f*szságokkal lehet az őrületbe kergetni, mintha a mai 14-16 évesek csak ezeket a szavakat ismernék. Nagyon divat lett most odab*szni ezt a négy betűt a profilra, ahelyett, hogy szépen magyarul megmagyarázná mi a baja... 110.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs, Bátor Ventillátor, LaDySmIth, Beyla, Wyrd
2016. június 24. 11:02 #8835
Guitarist
Guitarist
visszatérő vendég

Státuszis everybody in? the ceremony is about to begin
Hozzászólás: 358
Csatolások: 0
Azonosító: 197450
Idézet (CandUs @ 2016.06.24. 08:20)
A britek jól megsz.patták most magukat ezzel a választással. Már most 10%-ot zuhant a font, mi lesz még itt később.[/size]

Nem csak magukat biggrin.gif egész Európát kb. Buzi amerikaiak meg elég nagyot nyernek ezzel :/
2016. június 24. 12:47 #8836
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
Fákk, lerohadt a cseresznye a fáról dry.gif
5 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, CandUs, Fannycska999, Beyla, Szandi0820
2016. június 24. 13:32 #8837
CandUs
CandUs
perfect imperfection

Frankfurti levest akarok egy kondérral! Teljesen rá vagyok buzulva, nagyon kívánom; a lelkemet nem adnám el, de sok mindent megtennék érte laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Beyla, Szandi0820, Bátor Ventillátor
2016. június 24. 13:54 #8838
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Ha valaki online van facebookon, az viselkedjen már úgy. Napok óta inaktív vagyok, összeszedem a bátorságomat, hogy belevigyem magam az évszázad leégésébe, de akkor legalább a célszemély írjon is vissza.
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820, Bátor Ventillátor, Shadowsblood
2016. június 24. 14:14 #8839
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
minek van cirka 6000 kép a telefonomon? aztán csodálkozok, hogy soha nem találom azt az egyet ami kell biggrin.gif (gépemen meg 20000 körüli, hát fotósproblémák rohog.gif )
13 felhasználónak tetszik: Phaedra, Beyla, InoriGothGirl, Fannycska999, CandUs, Szandi0820, Jody, riri17, sg1992, habibi, MadHatter, Bátor Ventillátor, Lil98
2016. június 24. 14:51 #8840
CandUs
CandUs
perfect imperfection

Idézet (Sally Sparrow @ 2016.06.24. 13:39)
Jaj, engem is ezen **sz szét az ideg. 110.gif Hogy lehettek ekkora marhák?! omg.gif mellow.gif sad.gif cray.gif (kérdésem költői)
Ettől a Nigel Farage-tól meg egyszerűen idegrohamot kapok. Az a ronda, öntelt feje... box2.gif Ha ott lennék, beverném a képét és letojnám, hogy elvisznek a bobbyk... dry.gif Hányinger az az ember és még egy jókora DICK is. grrr.gif

Kedvencem, amikor egy okos manchesteri polgár élő adásban nyilatkozta azt, hogy ő nem gondolta, hogy a szavazata számítani fog (Leave-re szavazott). Sok eszed van fiam, bmeg! Én azt gondoltam, hogy csak nálunk van ennyi idióta, akit a populista dumával meg lehet győzni... Bár mit lepődöm meg ezen? Ez a hülyeség éve: Trump, Brexit...
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, riri17, Bátor Ventillátor, Lil98
560 oldal 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!