miregondoltokmost?
2016. június 23. 19:27
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Csak én találom viccesnek, hogy a tizenpár éves lánykák nagyban írogatják az adatlapjukra, hogy ők biza pszichók?
12 felhasználónak tetszik:
Beyla,
CandUs,
LaDySmIth,
exoverdose,
riri17,
ScreamQueen,
Fannycska999,
MadHatter,
Szandi0820,
Phaedra,
Shireen,
Lil98
2016. június 23. 20:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Te jó ég, ezt a kicsike csodát alig negyed órája mentettem meg. Megfürödtem, megyek le a konyhába, a macska virnyog, hogy ki akar menni és tíz másodperc múlva hallom, ahogyan a rigók erőteljesen csiripelnek. Megláttam a macska szájában, el is szontyolodtam, hogy már biztos nem élt. Amint hozzáértem a földön, rögtön csipogott, úgyhogy gyorsan felkaptam, beleraktam a hozzám legközelebbi eső vödörbe és felsüvítettem vele a szobámba. Istenem, olyan picike, olyan gyámoltalan!
Csak a szerencsén múlott, hogy pont akkor lent voltam a konyhába és azonnal megmentettem.
17 felhasználónak tetszik:
Rocket,
riri17,
ScreamQueen,
Fannycska999,
habibi,
CandUs,
Bátor Ventillátor,
InoriGothGirl,
Wyrd,
MadHatter,
Szandi0820,
Phaedra,
LaDySmIth,
Shireen,
Jody,
Lil98,
Shadowsblood
2016. június 23. 21:00
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2016.06.23. 19:27)
Csak én találom viccesnek, hogy a tizenpár éves lánykák nagyban írogatják az adatlapjukra, hogy ők biza pszichók? 
Én is ezt néztem... Nem értem, miért divat a mentális megbetegedés a tizenévesek körében. Gyakran szoktam a Wattpad nevű oldalon mások regényeit olvasni, ott is a többség depressziós főszereplő lányról ír, aki beleszeret a pszichopata, de eszméletlenül helyes és titokzatos srácba. Semmi titokzatos nincs ezekben a betegségekben.
16 felhasználónak tetszik:
riri17,
ScreamQueen,
Fannycska999,
CandUs,
Bátor Ventillátor,
Beyla,
MadHatter,
Szandi0820,
Phaedra,
LaDySmIth,
Shireen,
nothingcanstopme,
missdaisy,
Lil98,
adriienn96,
Shadowsblood
2016. június 23. 21:06
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
ma csináltam 50 guggolást, azóta pedig alig tudok menni, mi lesz velem holnap..
én olyan szinten ellustultam, pedig majdnem 10 évig sportoltam és táncoltam (ezt egyébként senki nem mondaná meg rólam
)
11 felhasználónak tetszik:
ScreamQueen,
Fannycska999,
habibi,
Bátor Ventillátor,
CandUs,
MadHatter,
Szandi0820,
Phaedra,
LaDySmIth,
missdaisy,
Lil98
2016. június 23. 21:41
|
|
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline
|
Az utóbbi hetekben itt ontottam magamból a hülyeségeket. Azt hiszem ez életem legnagyobb teljesítménye.
Amúgy meg, nagyon zavar, hogy anyám pasija, ha nem egyezik a véleményünk, akkor órákon keresztül tudja mondani a magáét, mert meggyőződése, hogy neki van igaza. (Azt persze jegyezzük meg, hogy eléggé rasszista, homofób megjegyzései vannak...)
(Update: És annak ellenére, hogy hatalmas könyvmoly vagyok, még fogalmazni sem tudok rendesen... )
Amúgy meg, nagyon zavar, hogy anyám pasija, ha nem egyezik a véleményünk, akkor órákon keresztül tudja mondani a magáét, mert meggyőződése, hogy neki van igaza. (Azt persze jegyezzük meg, hogy eléggé rasszista, homofób megjegyzései vannak...)
(Update: És annak ellenére, hogy hatalmas könyvmoly vagyok, még fogalmazni sem tudok rendesen... )
9 felhasználónak tetszik:
Fannycska999,
Wyrd,
MadHatter,
Szandi0820,
Phaedra,
LaDySmIth,
ScreamQueen,
adriienn96,
Shadowsblood
2016. június 23. 21:49
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Mivel csak tegnap volt az évzárónk, az én szememben a mai volt a szünet első igazi napja (főleg, hogy már a munka miatt sem kellett felkelnem korán). Sikerült is hasznosan eltölteni. Tízkor keltem fel, de tizenegyig döglődtem még az ágyamban, aztán egy hadseregnek is elegendő reggeli után nekiültem, hogy felzárkózzak végre a Trónok harcával, úgyhogy a nap legnagyobb részét a kanapén ülve/fekve töltöttem. Kb délután négytől számítva ki is esik minden, szó szerint nem csináltam semmit; valamikor este hétkor kapcsoltam be a laptopot, azóta hosszú hajhoz nézek frizuraötleteket - mindezt úgy, hogy már vagy egy éve nem ért a vállam alá a hajam.
6 felhasználónak tetszik:
InoriGothGirl,
MadHatter,
Szandi0820,
LaDySmIth,
Bátor Ventillátor,
habibi
2016. június 23. 21:51
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (Beyla @ 2016.06.23. 16:43)
Beleolvastam a legújabb cikkekbe, és megtudtam azt a fontos információt, hogy Berki Krisztiánnak a szent borbála növénytől lesz merevedése.
Gyerekek, ezeknek a cikkeknek agykárosító hatásuk van. Tényleg erre lenne szüksége a mai fiatalságnak, no meg nekünk? Most komolyan, ki nem sz*rja le, hogy Berkinek mire áll fel? Ja, és habibi nemrég beküldött cikke megjelent már? Mert szerintem nem, de ehelyett megtudtuk, hogy az ország huszadrangú celebjének mitől merevedik meg a pénisze. Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek.
Gyerekek, ezeknek a cikkeknek agykárosító hatásuk van. Tényleg erre lenne szüksége a mai fiatalságnak, no meg nekünk? Most komolyan, ki nem sz*rja le, hogy Berkinek mire áll fel? Ja, és habibi nemrég beküldött cikke megjelent már? Mert szerintem nem, de ehelyett megtudtuk, hogy az ország huszadrangú celebjének mitől merevedik meg a pénisze. Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek.
Ló****t, már bocsánat.
Én úgy döntöttemm, hogy kinyalhatják. Esküszöm, Lexi ontja magából az idiótábbnál idiótább cikkeket, kétszer beküldtem már a cikkemet, amit írtam (mindkétszer vagy nyolc forrást megjelöltem, átnéztem van ötvenszer, hogy a "szerencsétleneknek" még csak helyesírási hibát se kelljen javítani) de még mindig semmi. Annyira lelombozott az egész, hogy kedvem nincsen feljárni, sírhatnékom van, amikor a főoldalon a cikkem sehol, de szerencsére, minden áldott hajszínváltásról, három dekányi hízásról, vagy erekció-sperma témáról megtudhatunk bármit, amit akarunk.
Gratulálok. K*rva nagy újságírás. Borzasztó fárasztó meló lehet 4-5 soros cikkeket összehozni a világ legérdektelenebb témáival kapcsolatban.
Egy darabig gondolkoztam, hogy írok a moderátoroknak, csak azt nem tudom hol kell, vagy hogyan, de tényleg, rohadtul kíváncsi lennék, mi a bánat azaz indok, ami miatt a cikkem nem felel meg az "elvárásoknak"...
ON: Tegnap Pesten voltam, megkaptam életem első Dolly szoknyáját, (
Most meg kávé, egy rakat bosszankodás, rosszkedv és várom, hogy készen legyenek a jégkockák, és ihassak egy limonádét. Mikor lesz már tél? Vettem egy szép kabátot, a meleget meg nem szeretem. Nem tudja az ember lehűteni magát kellőképpen, viszont ha hideg van, több lehetőség van arra, hogy ne fázzunk.
Ördögi kör ez...
12 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
CandUs,
Beyla,
MadHatter,
Szandi0820,
Phaedra,
Zsófi765,
LaDySmIth,
Fannycska999,
Lil98,
Jolie_77,
Shadowsblood
2016. június 23. 22:39
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Beyla @ 2016.06.23. 20:54)
Te jó ég, ezt a kicsike csodát alig negyed órája mentettem meg. Megfürödtem, megyek le a konyhába, a macska virnyog, hogy ki akar menni és tíz másodperc múlva hallom, ahogyan a rigók erőteljesen csiripelnek. Megláttam a macska szájában, el is szontyolodtam, hogy már biztos nem élt. Amint hozzáértem a földön, rögtön csipogott, úgyhogy gyorsan felkaptam, beleraktam a hozzám legközelebbi eső vödörbe és felsüvítettem vele a szobámba. Istenem, olyan picike, olyan gyámoltalan!
Csak a szerencsén múlott, hogy pont akkor lent voltam a konyhába és azonnal megmentettem.
Jajegyemmeg, de cukii *.* De mit fogsz vele csinálni?
2016. június 23. 23:24
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (habibi @ 2016.06.23. 21:51)
Ló****t, már bocsánat.
Én úgy döntöttemm, hogy kinyalhatják. Esküszöm, Lexi ontja magából az idiótábbnál idiótább cikkeket, kétszer beküldtem már a cikkemet, amit írtam (mindkétszer vagy nyolc forrást megjelöltem, átnéztem van ötvenszer, hogy a "szerencsétleneknek" még csak helyesírási hibát se kelljen javítani) de még mindig semmi. Annyira lelombozott az egész, hogy kedvem nincsen feljárni, sírhatnékom van, amikor a főoldalon a cikkem sehol, de szerencsére, minden áldott hajszínváltásról, három dekányi hízásról, vagy erekció-sperma témáról megtudhatunk bármit, amit akarunk.
Gratulálok. K*rva nagy újságírás. Borzasztó fárasztó meló lehet 4-5 soros cikkeket összehozni a világ legérdektelenebb témáival kapcsolatban.
Egy darabig gondolkoztam, hogy írok a moderátoroknak, csak azt nem tudom hol kell, vagy hogyan, de tényleg, rohadtul kíváncsi lennék, mi a bánat azaz indok, ami miatt a cikkem nem felel meg az "elvárásoknak"...
Nem olvastam a beküldött cikkedet, de 100%-osan biztos vagyok abban, hogy szépen egy terjedelmesebb igényesen megfogalmazott írást küldtél be. Milyen témában írtál? Lehet, hogy az a baj, és tudod a szex, sperma, erekció téma beletartozik az oldal profiljába, de az igényes ismeretterjesztő írások közül azért válogatnak. Amikor megláttam a Berkis cikket, az jutott az eszembe, hogy ez kajakra Blikk színvonal. Amúgy felesleges írni a moderátoroknak. Lizzy Lewis elég pökhendi beképzelt stílusban leírta nekem priviben, hogy ne pofázzak olyanról amiről nem tudok és felvilágosított, hogy a moderátorságuk kimerül az adatlap csatolásokban és a topikok, hozzászólások törlésében és magyarán szólva semmibe sincsen beleszólásuk, sőt mi több - ahogyan nemrég is leírtam - nem is mernek túlzottan a sarkukra állni. Plusz ugyanezt Lindsay019 is megerősítette, szóval sz*rt se érsz, mert vagy leugatnak ahogyan velem Lizzy tette, vagy azt teszi amit Lexi, hogy elmondja továbbítja Freeze-nek, amit vagy megtesz vagy nem, Freeze meg vagy figyel rá vagy nem. Lassan kész lesz a skizofréniás cikkem, kíváncsi leszek, hogy ki e fogják rakni.
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2016.06.23. 22:39)
Jajegyemmeg, de cukii *.* De mit fogsz vele csinálni?
Bárcsak megtarthatnám, de sajnos a rigó rovarokkal táplálkozik és nem magvakkal. Felhoztam egy vödörbe a szobámba, letakartam és figyeltem rá addig, amíg apu haza ért. Kivitte és az egyik tujafa tetejébe rakta. Hajnalban úgyis csiripelni fognak a rigók, szóval biztosan meg fogják találni egymást. Jajj, de olyan kis cuki volt és olyan ártatlan. Nem hiába mondják azt, hogy minden élet fontos, mindegy, hogy azaz élőlény mekkora.
Szandi0820,
Phaedra,
Wyrd,
LaDySmIth,
CandUs,
MadHatter,
Bátor Ventillátor,
habibi,
Shadowsblood
2016. június 23. 23:56
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Minél ,,öregebb" leszek, annál furább szokásokat veszek fel. Most például egy ,,szeretetcsomagot" ölelgetek, aki három plüssből áll, amik bele vannak csavarva a barátom pólójába
Lassan megkattanok.
8 felhasználónak tetszik:
Beyla,
LaDySmIth,
CandUs,
Szandi0820,
Bátor Ventillátor,
InoriGothGirl,
nothingcanstopme,
habibi
2016. június 24. 00:04
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (habibi @ 2016.06.23. 21:51)
Én úgy döntöttemm, hogy kinyalhatják.
Hú, most sikeresen felk*rtam az agyam rajtuk ismét.
Imént mikor volt ez a kis mozgalom, jöttek a tűzoltással, és egyből kirakták Beyla cikkét, feltételezhetően "nesztek, itt van, kussoljatok" szándékkal. Utána meg jött ide Glam és Lizzy a bunkó stílusú, félrebeszélős dumájával, hogy nekik mennyi dolguk van, hogy merjük ezt csinálni. Pont pár napja gondolkoztam azon, hogy olyan kisregényes levelet írok nekik a topikukba ugyanolyan hangnemben, hogy utána minden bizonnyal kib*sszanak innen. De aztán miattatok mégsem. Amúgy is van pár adatlapom, és a rendezett sorrendű kedvenceimben, stílusikonjaimban nem tudnék gyönyörködni máshol.
Egy kicsit tisztelhetnék az embert a munkája miatt. Kajak holnap arról írok, hogy bíber benfettesei elárulták, hogy a kölyöknek rózsaszínű a g*cije, azt úgyis kib*sznák a főoldalra a tizenéveseknek.
(Azt persze jegyezzük meg, hogy eléggé rasszista, homofób megjegyzései vannak...)
Engem az ilyen s*ggfejek már nagy ívből elkerülnek, vagy lapulnak, mint sz*r a fűben, mert tudják, hogy még a kapcsolatot is képes lennék velük megszakítani.
Áh, inkább kimegyek mégegy mojitos palmit elszívni, mert felb*sztam az agyam ismét.
A szöveg tiltott szavakat tartalmaz, így nem küldheted el! Felhívjuk figyelmedet, hogy sem a sztárokat, sem a felhasználókat nem sértheted meg az üzeneteddel! A rendbontókat figyelmeztetés nélkül kitiltjuk.
Anyátokat.
Beyla,
LaDySmIth,
CandUs,
Szandi0820,
InoriGothGirl,
MadHatter,
Bátor Ventillátor,
habibi,
Shadowsblood
2016. június 24. 08:20
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
A britek jól megsz.patták most magukat ezzel a választással. Már most 10%-ot zuhant a font, mi lesz még itt később. Ha okosak a skótok és az észak-írek, felhasználhatják ezt a szakadáshoz és Skócia független lehet, míg Írország újra egyesülhet. Am vicces, hogy ha ezek a makkmarcik kilépnek, akkor nem is nagyon marad az EU-ban angol anyanyelvű állampolgár
Az is funfact, hogy a nyugdíjasok és az alacsony iskolázottságúak voksoltak a szakadás mellet -hát igen, a buta embereket könnyű megvezetni. Nálunk is a nyugdíjasok a fő támogatói a mi rablóbandánknak
11 felhasználónak tetszik:
Shireen,
Szandi0820,
Bátor Ventillátor,
silenc,
LaDySmIth,
Sally Sparrow,
habibi,
exoverdose,
Lil98,
adriienn96,
Shadowsblood
2016. június 24. 09:50
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2016.06.23. 19:27)
Vagy nagyon keményen beszólogatósak, flegmák, bunkók, pesszimisták, perverzek, stb.
A legviccesebb mégis az, amikor kiírják, hogy "mindenkivel kedves vagyok", következő sor: "mostanában nagyon bunkó lettem". Vagy "átlagos vagyok, de... (jön a pszicho rész)" Beyla skizofréniás cikke tényleg jól jönne nekik... Magukat teszik nevetség tárgyává a profiljukon.
On: Tegnap volt a szülinapom és elmentem anyuékkal egy vidámparkba! Hát én ilyen jól még nem éreztem magamat, minden hülyeségre felültem és úgy sikongattam, mint egy hétéves. És az sem tudta elrontani a kedvem, hogy sokan hülyének néztek.
6 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Bátor Ventillátor,
LaDySmIth,
Fannycska999,
Beyla,
Shadowsblood
2016. június 24. 10:33
Engem meg ezekkel a "introvertált", "extrovertált", "INTP" meg "INTJ" meg még nem tudom hányféle betűvariációs f*szságokkal lehet az őrületbe kergetni, mintha a mai 14-16 évesek csak ezeket a szavakat ismernék. Nagyon divat lett most odab*szni ezt a négy betűt a profilra, ahelyett, hogy szépen magyarul megmagyarázná mi a baja...
2016. június 24. 11:02
|
|
Guitaristvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 197450 offline
|
Idézet (CandUs @ 2016.06.24. 08:20)
A britek jól megsz.patták most magukat ezzel a választással. Már most 10%-ot zuhant a font, mi lesz még itt később.[/size]
Nem csak magukat
2016. június 24. 12:47
|
|
|
Fákk, lerohadt a cseresznye a fáról
2016. június 24. 13:54
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Ha valaki online van facebookon, az viselkedjen már úgy. Napok óta inaktív vagyok, összeszedem a bátorságomat, hogy belevigyem magam az évszázad leégésébe, de akkor legalább a célszemély írjon is vissza.
2016. június 24. 14:14
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
minek van cirka 6000 kép a telefonomon? aztán csodálkozok, hogy soha nem találom azt az egyet ami kell
(gépemen meg 20000 körüli, hát fotósproblémák
)
13 felhasználónak tetszik:
Phaedra,
Beyla,
InoriGothGirl,
Fannycska999,
CandUs,
Szandi0820,
Jody,
riri17,
sg1992,
habibi,
MadHatter,
Bátor Ventillátor,
Lil98
2016. június 24. 14:51
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2016.06.24. 13:39)
Jaj, engem is ezen **sz szét az ideg.
Hogy lehettek ekkora marhák?!
(kérdésem költői)
Ettől a Nigel Farage-tól meg egyszerűen idegrohamot kapok. Az a ronda, öntelt feje...
Ha ott lennék, beverném a képét és letojnám, hogy elvisznek a bobbyk...
Hányinger az az ember és még egy jókora DICK is. 
Ettől a Nigel Farage-tól meg egyszerűen idegrohamot kapok. Az a ronda, öntelt feje...
Kedvencem, amikor egy okos manchesteri polgár élő adásban nyilatkozta azt, hogy ő nem gondolta, hogy a szavazata számítani fog (Leave-re szavazott). Sok eszed van fiam, bmeg! Én azt gondoltam, hogy csak nálunk van ennyi idióta, akit a populista dumával meg lehet győzni... Bár mit lepődöm meg ezen? Ez a hülyeség éve: Trump, Brexit...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.