Idézet (Feline @ 2016.06.21. 18:03)
Nem értem minek olyan tagoknak 20-30 lap, akik alig járnak fel, meg évekig nem frissítik őket, ha igen, akkor is max. profilképcsere meg beírnak két mondatot az életrajz végére. Persze ha valaki elszeretné kérni vagy segíteni nekik, ők vannak felháborodva. Megesik, hogy közbejön az illetők életében valami fontos dolog, ugye erre van a haladék, de van aki csak a kifogásokat keresi, mert szerkeszteni nincs kedve, lemondani meg nem akar.
Egyszer elkértem egy sztár adatlapját, mert már 1 éve nem volt szerkesztve. Erre az aktuális szerkesztője fogta magát, és gyorsan kicserélte a profilképét, nehogy nekem adják. Most komolyan, ha meg akarja tartani, esetleg, mert szereti azt a sztárt, akkor miért nem foglalkozik vele többet? (Amúgy aktív felhasználóról beszélünk) Ugyebár a kommentemet azonnal észrevette, de a profilt nem tudta frissíteni egy évig..
Én maximum havonta frissítem a profiljaimat, mert SZERETEM őket, de megtartani egy profilt *just because I have reasons* de nem foglalkozni vele, nincs sok értelme. Akik ellátogatnak a profiljára, elavult esetleg helytelen információkkal fogják magukat szemben találni. És ha nem jártasak a híresség életében, el is hiszik azokat, s elkönyvelik aktuálisnak.