miregondoltokmost?
2016. június 19. 00:20
Van itthon egy gyilkos kaktuszunk, aminek olyan apró tüskéi vannak, hogy csak nagyítóval látszanak. Apám tenyeréből ma én operáltam ki a közel 20 darabot.
Ha ez nem lett volna elég, az előbb arra kelek fel, hogy az egyik ujjam szúr, és persze mitől? Egy 2 mm hosszúságú tüsitől, amit szerencsére ki tudtam szedni. Ennyit erről, legközelebb rábízom a család többi tagjára ezeket a műtéteket.
Ha ez nem lett volna elég, az előbb arra kelek fel, hogy az egyik ujjam szúr, és persze mitől? Egy 2 mm hosszúságú tüsitől, amit szerencsére ki tudtam szedni. Ennyit erről, legközelebb rábízom a család többi tagjára ezeket a műtéteket.
2016. június 19. 11:00
Ne kövezzetek meg, de megírtam az első saját életemről szóló blogbejegyzésemet, és hálás lennék, ha páran elolvasnátok, esetleg mondatátok róla valamit.
*amatőr vagyok, ne gyilkoljatok*
2016. június 19. 11:21
Idézet (MissKyloVader @ 2016.06.19. 11:00)
Ne kövezzetek meg, de megírtam az első saját életemről szóló blogbejegyzésemet, és hálás lennék, ha páran elolvasnátok, esetleg mondatátok róla valamit.
őszintén nekem nagyon tetszik. nem is túl hosszú,nem is túl rövid,hamar elolvassa az ember,és ezek mellett még tetszik az,hogy nincs szóismétlés. gratulálok,így tovább.
2016. június 19. 12:19
azon agyalok, hogy a számoló kisgyerek, vagy a nyúl az ijesztőbb.
arra jutottam, hogy a számoló kisgyerek
arra jutottam, hogy a számoló kisgyerek
2016. június 19. 12:20
Idézet (MissKyloVader @ 2016.06.19. 11:00)
Csatlakozom az előttem hozzászólóhoz, nekem is nagyon tetszik, csak így tovább!
2016. június 19. 12:51
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ekkora egy makkamrci bírót, mint az orosz volt tegnap este a meccsen. Feltűnően az Izlandiak malmára hajtotta a vizet. Amúgy meg nem tudom, az izlandiak mire verték tegnap este a mellüket, majd ha támadásból lőnek gólt, akkor el lehetnek maguktól szállva. Tizenegyesből nem nehéz...
Szép volt fiúk, végig küzdöttetek! Még így sem b.sztak ki velünk, ilyen feltűnő kivételezéssel!
Szép volt fiúk, végig küzdöttetek! Még így sem b.sztak ki velünk, ilyen feltűnő kivételezéssel!
2016. június 19. 12:56
Idézet (CandUs @ 2016.06.19. 12:51)
Ekkora egy makkamrci bírót, mint az orosz volt tegnap este a meccsen. Feltűnően az Izlandiak malmára hajtotta a vizet. Amúgy meg nem tudom, az izlandiak mire verték tegnap este a mellüket, majd ha támadásból lőnek gólt, akkor el lehetnek maguktól szállva. Tizenegyesből nem nehéz...
Még a tegnapi meccsekhez, hogy azért elég gáz lehet Ronaldo - nak, hogy ő nem rúgta be a tizenegyest, az izlandiak pedig igen.
Egyébként ügyesek voltak a magyar srácok, de szerintem végig olyan lassan, lomhán mozogtak. De első vagyunk a csoportban, szóval kit érdekel
2016. június 19. 13:09
Nem is értem minek járok el partizgatni (no nem sokszor), mikor a végére tök kellemetlenül érzem magam mikor a legtöbben világukat se tudják már, és ilyenkor van ez a second-hand embarrassment, amikor te érzed gáznak az ismerőseid viselkedését.
1 felhasználónak tetszik:
BarbieFan
2016. június 19. 13:53
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Két nap múlva szóbelizek és én most konkrétan nem is attól félek, hanem attól ,hogy mikor jön meg az e havim. Komolyan, én erre görcsölök rá, nem is izgulok úgy a szóbelire.
Sokkal inkább attól ,hogy pont ott helyben kezdenek rám jönni a görcsök, és ha egyszer rám jön a görcs, szerintem egy ép-kéz láb mondatot se fogok tudni kinyögni se koncentrálni. általában az első nap mindig az ágyhoz vagyok kötve és szinte a fájdalomba belezavarodok ,a görcs oldó is csak enyhíteni tudja és az is 1-2 óra mire elmulassza.
Már májusba megállapítottam ,hogy közel lesz a szóbelihez a megjövetele, de nehogy így verjen engem az élet, hogy pont aznap...
Már imádkoztam is az éghez, hogy jöhet hétfőn, jöhet szerdán, de kedden nehogy megmerészeljen jönni!
Sokkal inkább attól ,hogy pont ott helyben kezdenek rám jönni a görcsök, és ha egyszer rám jön a görcs, szerintem egy ép-kéz láb mondatot se fogok tudni kinyögni se koncentrálni. általában az első nap mindig az ágyhoz vagyok kötve és szinte a fájdalomba belezavarodok ,a görcs oldó is csak enyhíteni tudja és az is 1-2 óra mire elmulassza.
Már májusba megállapítottam ,hogy közel lesz a szóbelihez a megjövetele, de nehogy így verjen engem az élet, hogy pont aznap...
Már imádkoztam is az éghez, hogy jöhet hétfőn, jöhet szerdán, de kedden nehogy megmerészeljen jönni!
2016. június 19. 15:47
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
minekután 5:30kor keltem, 6 órát málnáztam&ribizliztem aka aszalódtam a napon, már tudtam hogy a mai tanulás kudarcba fog fulladni.. tök álmos vagyok, azon agyalok hogy milyen jégkrémet egyek, gyakorin olvasgatom ahogy kommentben vergődnek a hímsoviniszta 40 éves szűz hímkezdemények, a youtube lejátszási listámat rendezgetem, időképen nézegetem a radarképet ahogy szépeket villámlik Szeged környékén, mindjárt kiviszem a macskám a kertbe, aztán lehet alszom egyet. és a holnapi vizsgámat egyszer már elbuktam
ma kik is játszanak meccset?
ma kik is játszanak meccset?
Szandi0820
2016. június 19. 16:09
Na, akkor rajzoljunk Deadpoolt
Ha jól sül ki, legközelebb már Spideypoolt rajzolok
Ha jól sül ki, legközelebb már Spideypoolt rajzolok
2016. június 19. 16:11
Idézet (KezesLábas Kapitány @ 2016.06.19. 12:20)
Csatlakozom az előttem hozzászólóhoz, nekem is nagyon tetszik, csak így tovább!

Köszönöm szépen neked, és Haydee.-nak is!
Örülök, hogy tetszik
2016. június 19. 16:37
Ma közel 40 cm hajtól szabadultam meg.
Borzasztó jó érzés. Mintha a régi önmagam ténylegesen eltűnt volna ezzel a förtelmes 4 évvel együtt. Mostmár tényleg készen állok egy új korszakra az életemben.
2016. június 19. 17:18
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Most egy kicsit dicsekedni fogok.
Na akkor egy kis figyelmet kérnek. Sorolom az évvégi jutalmaimat. Nem kell irigykedni, hisz mindenki tudja, hogy okos vagyok.
Három db könyv:egy a kitűnő tanulmányi eredményemért,egy az osztályfőnökömtől és egy a Bendegúz Tudásbajnokságon nyújtott szorgalmamért. Úgy szintén három oklevél: kiváló tanulmányi eredményemért és példamutató magatartásomért, az énekkari szorgalmamért és a Bendegúz Tudásbajnokságon elért ARANY minősítésű oklevél. Ja és egy KITŰNŐ BIZONYÍTVÁNY is a kezem közé került. Na ez vagyok én. A búcsú verset is sikeresen, könnyek nélkül sikerült elmondanom. Lehet, hogy túl magasra tettem a mércét, de büszke vagyok magamra. Ó és az évzáron utána ettem sütit és ittam jégkását. Most pedig pizzát fogunk rendelni.
Én tisztára happy vagyok.
Na akkor egy kis figyelmet kérnek. Sorolom az évvégi jutalmaimat. Nem kell irigykedni, hisz mindenki tudja, hogy okos vagyok.
Három db könyv:egy a kitűnő tanulmányi eredményemért,egy az osztályfőnökömtől és egy a Bendegúz Tudásbajnokságon nyújtott szorgalmamért. Úgy szintén három oklevél: kiváló tanulmányi eredményemért és példamutató magatartásomért, az énekkari szorgalmamért és a Bendegúz Tudásbajnokságon elért ARANY minősítésű oklevél. Ja és egy KITŰNŐ BIZONYÍTVÁNY is a kezem közé került. Na ez vagyok én. A búcsú verset is sikeresen, könnyek nélkül sikerült elmondanom. Lehet, hogy túl magasra tettem a mércét, de büszke vagyok magamra. Ó és az évzáron utána ettem sütit és ittam jégkását. Most pedig pizzát fogunk rendelni.
Én tisztára happy vagyok.
Beyla
2016. június 19. 18:02
Már csak 9 nap van hátra az ovi zárásáig (ezekben az utolsó napokban a vezetőnk jófejsége miatt 8 óra helyett csak 6-ot kell dolgozni, és elég 11-re mennem
) és utána 40 nap pihi vár rám, ami így elsőre megrémiszt, mert fogalmam sincs mit fogok magammal kezdeni - az olvasáson kívül - ennyi ideig otthon.
Nagyon furák lesznek a gyerkőcök nélküli napok, mert a tőlük kapott rengeteg szeretet mindig kárpótol a ledolgozott, fárasztó órákért.
2016. június 19. 18:11
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Közel 3 napig nem voltam internetközelben, és rohadtul nem is hiányzott.
Kezdem élni az életem, vagy mi
Kezdem élni az életem, vagy mi
8 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
Szandi0820,
Phaedra,
CandUs,
Beyla,
Jody,
Fannycska999,
MadHatter
2016. június 19. 18:46
Azon, hogy mi ez a sok Justin Fosbieber a fórumban...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.