miregondoltokmost?
2016. június 18. 12:22
Apa reggel, amikor hazajött a boltból, vett 3 chips-et, üdítőket, meg minden félét, én meg ott álltam fél-kómában, nem tudtam mire ez a sok vacak. Megkérdeztem, és azt válaszolta, hogy ma lesz a Magyar - Izland meccs. Erre én felkiáltok, hogy hajrá Izland! Persze hogy apa teljesen hülyének nézett, szerintem estére be fog zárni a szobámba, inkább ne nézzem a focit, mert a végén még nyernek az izlandiak.
2016. június 18. 12:32
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Lexi szarja magából a hülye cikkeket továbbra is.
Szerintem anyámtól örököltem a sajtimádatom; egyszerűen hiába próbálkozom a fagyival együtt lerakni, nem megy... bár egy évnél több ideig sikerült. A kazein miatt függőségrt okoz, ráadásul a növényi megfelelő 3x annyi, kibaszás... meglátom és vá...
Érdekes párbeszédeket folytatok anyámmal, pl:
"Te először. Nem te... nem te... nem, te először."
"....értelek, anya.
"
"De így szoktuk Tomival, nem te, nem én, te..."
Vannak rossz előérzeteim, de lehet, lesz egy olyan biszex haverom, akivel végre kitárgyalhatom a pna és a fsz anatómiáját is, mellesleg kinézetre sem utolsó, sőt!
Mindemellett pedig hozzá is bújhatok... meg egyebek.
Csak nem punk. De kell ennél több?
Imádok mobilról pötyögni....
Oh, és a divattól nekem is kivan már. Most a múltszázadi, tarka ruhák kerültek a középpontba. Meg a bőrruhák, a szegecsek, a koponyák, a gothic cuccok, a fekete csipke, még a keresztek is. Szívesen megkérdezném pár plázacicától, hogy bazzmeg, te vallásos vagy? És ha megfigyeltétek, dark boltokban mindenhol kapni okkultista jelképeket is. Az iker osztálytársaim is mindig pentagrammot hordanak és rajzolnak... azt se tudják, mi az, amikor a boszorkányokról volt szó meg csak röhögött a két kis hülye stréberkölyök...
Szerintem anyámtól örököltem a sajtimádatom; egyszerűen hiába próbálkozom a fagyival együtt lerakni, nem megy... bár egy évnél több ideig sikerült. A kazein miatt függőségrt okoz, ráadásul a növényi megfelelő 3x annyi, kibaszás... meglátom és vá...
Érdekes párbeszédeket folytatok anyámmal, pl:
"Te először. Nem te... nem te... nem, te először."
"....értelek, anya.
"De így szoktuk Tomival, nem te, nem én, te..."
Vannak rossz előérzeteim, de lehet, lesz egy olyan biszex haverom, akivel végre kitárgyalhatom a pna és a fsz anatómiáját is, mellesleg kinézetre sem utolsó, sőt!
Imádok mobilról pötyögni....
Oh, és a divattól nekem is kivan már. Most a múltszázadi, tarka ruhák kerültek a középpontba. Meg a bőrruhák, a szegecsek, a koponyák, a gothic cuccok, a fekete csipke, még a keresztek is. Szívesen megkérdezném pár plázacicától, hogy bazzmeg, te vallásos vagy? És ha megfigyeltétek, dark boltokban mindenhol kapni okkultista jelképeket is. Az iker osztálytársaim is mindig pentagrammot hordanak és rajzolnak... azt se tudják, mi az, amikor a boszorkányokról volt szó meg csak röhögött a két kis hülye stréberkölyök...
9 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Szandi0820,
InoriGothGirl,
Wyrd,
MadHatter,
riri17,
Fannycska999,
LaDySmIth,
Beyla
2016. június 18. 12:57
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
megettem egy nagy tányér tejfölös gombát laktózérzékenyen, ráadásul este megyek balatonra, annyira idióta vagyok, de amúgy finom volt, ez vigasztal.
este nem fog senki, mikor nem tudok menni sehova.
majd beszedek egy fél doboz széntablettát, hátha jobb lesz.
7 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Phaedra,
forever.romanci,
MadHatter,
Fannycska999,
LaDySmIth,
Bátor Ventillátor
2016. június 18. 13:15
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (Kincses Bogi @ 2016.06.18. 11:30)
Arra,hogy miért nem lett tesóm. Anyát már nagyon sokszor kérdeztem és mindig ezt válaszolta " Hát , mert úgy alakult " . Ezt a dumát már annyira unom
Nem kell sok egy babához.Csak egy apa és egy anya !! 
Hülyegyerek..
Azt a babát meg is kell csinálni (amire aztán lehet, hogy hónapokat, éveket kell várni, hozzátenném), vizsgálatokra járni, megszülni, etetni, altatni, pelenkázni, felnevelni, öltöztetni, iskolába járatni, ez,az,amaz, kell hozzá rengeteg pénz, idő, türelem, kitartás.. Azt hiszem, ha ezt te végigcsinálnád, minden egyes át nem aludt éjszakával, idegeskedéssel, stb. amellett, hogy nyilván nagy boldogság is, nem találnád ilyen egyszerűnek a dolgot
7 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
InoriGothGirl,
forever.romanci,
Szandi0820,
LaDySmIth,
Beyla,
Bátor Ventillátor
2016. június 18. 14:05
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Idézet (Wyrd @ 2016.06.18. 13:15)
Hülyegyerek..
Azt a babát meg is kell csinálni (amire aztán lehet, hogy hónapokat, éveket kell várni, hozzátenném), vizsgálatokra járni, megszülni, etetni, altatni, pelenkázni, felnevelni, öltöztetni, iskolába járatni, ez,az,amaz, kell hozzá rengeteg pénz, idő, türelem, kitartás.. Azt hiszem, ha ezt te végigcsinálnád, minden egyes át nem aludt éjszakával, idegeskedéssel, stb. amellett, hogy nyilván nagy boldogság is, nem találnád ilyen egyszerűnek a dolgot
jól van na nem kell ezért egyből le hülye gyerekezni
2016. június 18. 14:14
Ma éjjel azt álmodtam, hogy egy elmebeteg nö elakarta vágni a torkom, de épphogy csak megkarcolt a késsel. Közben világvége is, volt globális felmelegedéssel és láva fenyegette a Földet. Átsétáltam Amerikába megnézni, hogy hogy állnak, de ott sem volt jobb a helyzet. Ez van, ha éjfélkor még benyomsz egy halomnyi bundáskenyeret
#hiányzott már ez a topik, hogy az agyhalott dolgaimat tudjam a nagyközönséggel megosztani
#hiányzott már ez a topik, hogy az agyhalott dolgaimat tudjam a nagyközönséggel megosztani
11 felhasználónak tetszik:
Phaedra,
forever.romanci,
MadHatter,
CandUs,
Rory gilmore 12,
riri17,
Fannycska999,
Szandi0820,
LaDySmIth,
Beyla,
Bátor Ventillátor
2016. június 18. 14:59
Idézet (Noise. @ 2016.06.17. 19:11)
De most már Metallicás és Ramonesos pólót is lehet kapni a H&M-ben...
hogy a H&M-be lehet ilyen pólót kapni,az úgy igazából nem akkora baj,hanem az a szánalmas,amikor olyanok veszik föl,akiknek halvány fogalmuk sincs arról,hogy tényleg egy legendás zenekar logoja virít a pólójukon....
8 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
CandUs,
InoriGothGirl,
MadHatter,
Fannycska999,
Szandi0820,
Phaedra,
Bátor Ventillátor
2016. június 18. 15:15
ilyenkor lepereg a szemem előtt az élet
2016. június 18. 15:19
Idézet (KezesLábas Kapitány @ 2016.06.18. 15:15)
ilyenkor lepereg a szemem előtt az élet
Neeeeeee
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2016. június 18. 15:22
Idézet (Agent X @ 2016.06.18. 15:19)
Neeeeeee 
Szerencsére időben észrevettem...
DEAKKORIS
Bátor Ventillátor
2016. június 18. 15:24
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Anyu azt mondta, hogy ha nem lájkolom be délután négyig az új facebook profilképét, akkor nem csinál holnap somlóit.
Aztán meg kiröhög, hogy az én profilképemen csak 120 lájk van, az övén meg kb. négyszer ennyi
A saját anyám!!
2016. június 18. 16:06
Éppen a mazochizmusom éltem ki azon, hogy a hangalámondásos Star Warson röhögtem és szenvedtem egyszerre, mikor hallottam egy hangot. Felpattantam, megtébolyultan kicsaptam az ajtót, majd azt láttam, hogy egy kbaszott helikopter köröz a házunk felett. Qrva király volt. Azért élvezkedek itt rajta, mint egy lelkes óvodás, mert itt faluhelyen sosem történik semmi. :'D
Valamint azt hittem, hogy hülye vagyok, amiért Maynard James Keenan emlékeztet az énekes Ákosra, de amint most nézegettem róla képeket, tesóm beszólt, hogy "hát ez úgy néz ki, mint Ákos kopaszon".
Hm. Megint érdekes és kalandokkal teli az életem, telis-tele filozófiai magasságokba emelkedő gondolatokkal.
Valamint azt hittem, hogy hülye vagyok, amiért Maynard James Keenan emlékeztet az énekes Ákosra, de amint most nézegettem róla képeket, tesóm beszólt, hogy "hát ez úgy néz ki, mint Ákos kopaszon".
Hm. Megint érdekes és kalandokkal teli az életem, telis-tele filozófiai magasságokba emelkedő gondolatokkal.
8 felhasználónak tetszik:
riri17,
MadHatter,
Fannycska999,
Szandi0820,
Phaedra,
LaDySmIth,
Beyla,
Bátor Ventillátor
2016. június 18. 17:18
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Esküszöm holnap elsírom magam az évzárón. Holnap 2 órakor már nem az iskola tanulója leszek, hanem egy másiké, vagyis addig ameddig be nem íratkozunk a másikba addig még nem. De lényegtelen. 2016 őszétől új élet vár rám és még három osztálytársamra. Viszont már csak azért is érdemes elmennem és sírnom, mert egy kitűnő bizonyítványommal, könyv jutalommal és oklevéllel lehetek gazdagabb.
2016. június 18. 17:39
Vajon megnyerjük az Izland elleni mérközést? Ha úgy játszunk, mint Ausztria ellen, akkor lehet esély.
Astronomergirl.
2016. június 18. 18:03
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Idézet (Nettusch @ 2016.06.18. 17:39)
Vajon megnyerjük az Izland elleni mérközést? Ha úgy játszunk, mint Ausztria ellen, akkor lehet esély. 
Én is éppen ezen töröm a fejem.
2016. június 18. 19:19
Végighallgattam a Chili új albumát végre. Mielőtt megjelent, féltem, hogy nem fog tetszeni. De kellemes csalódást okozott. Kicsit áttértek ilyen alternatív irányba, de engem nem zavar, mivel nekem az olyan zene is tetszik. Miközben hallgattam, végig olyan hangulatom volt, mintha kora este vagy hajnalban, mikor már világosodik, egy kihalt tengerparton lennék és a vizet bámulnám. Új életcél: kihalt tengerparton meghallgatni a Getawayt.
MadHatter
2016. június 18. 19:21
|
|
Astronomergirl. |
|
Idézet (Astronomergirl. @ 2016.06.18. 18:03)
Én is éppen ezen töröm a fejem.
Szerintem sikerülni fog.
1:0 Vagy inkább nem....
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.