Istnm segíts meg.
Először is, mivel nem tudok mit kezdeni az életemmel jelenleg, gondoltam, nézek egy filmet. Azonban csak hányadék minőségben van fent, így gondoltam, segítséget kérek a tesómtól, aki a kétszer gyorsabb asztali gépnél Witcherezik. El is mondtam neki, hogy filmet szeretnék nézni, ami neki két percet vesz el az életéből.
ő: Jó, majd megcsinálom.
én: De nekem most kéne. Meg téged nem zavarna, mert nem netezel.
ő: Jó, de anya megint jönne, hogy lassú a net, tegnap is ez volt. Majd ha tanulok, megcsinálom.
én: De anyát most is, meg később is zavarná. Miért nem lehet most?
ő: Mert nem.
én: Tudsz értelmes indokot mondani rá?
ő: Nem.
ok megyek lakni a hegyekbe
De nem értem, miért nem lehet megmondani, hogy "nincs kedvem kilépni a játékból bmeg, intézd el magadnak sggfej". Még ez is jobb lett volna, mint a "mert nem".

De persze én vagyok a fsz, nem is értem, hogy lehettem ekkora bunkó, hogy azt gondoltam, kérhetek tőle egy apró szívességet, hiszen akkor 2 percre abba kéne hagynia a medvékkel való verekedést. Sokkal logikusabb, hogy én fél óráig lassítsam mindenkinek itthon a netet. *-*
Nem is szenvednék itt feleslegesen ennyit, ha őszintén megmondta volna, hogy nincs kedve, hagyjam békén. De ehelyett ilyen két szavas lerázó szülőmondjaabüdöskölöknek-közhelyszövegekkel kell jönni.