miregondoltokmost?
2016. június 15. 11:11
|
|
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline
|
Én még mindig itt szívok a gimnáziumban, mert kitalálták, hogy évzáró helyett osztálypiknik legyen. Elkezdett esni az eső, beázott a cipőm, kitömött állatokat fogdostam, és várom, hogy megérkezzen végre a pizza.
12 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Wyrd,
Szandi0820,
CandUs,
Phaedra,
Jody,
forever.romanci,
Fannycska999,
riri17,
Beyla,
MadHatter,
Lil98
2016. június 15. 12:51
Idézet (CandUs @ 2016.06.15. 09:31)
Elszálltak maguktól az osztrákok, ugyanaz lett a vesztük, mint a norvégoknak; tudtunk meglepetést okozni. Micsoda bulika volt tegnap a belvárosban, te jó isten
Még hozzátennék valamit az EB-s szereplésünk margójára:

Még hozzátennék valamit az EB-s szereplésünk margójára:

Ezt a reakció gifet nagyon adom
2016. június 15. 13:31
Idézet (Beyla @ 2016.06.14. 21:40)
Egyszerűen nem tudom megérteni azt, hogy hogyan lehet egy annyira érdekfeszítő témakört unni, mint a hidegháború. Iskolás koromban ennyire nem érdekelt a téma, mint most, ám szerintem sokkal izgalmasabb a magyar történelemnél. (speciel agyf*szt kaptam, amikor meg kellett tanulni az összes Árpád házi uralkodót évszám szerint) Örömömben kiugrottam volna a bőrömből, hogyha töri órán a hidegháborúról nézünk dokumentumfilmet. A II. világháború, illetve Hitler világuralomra törekvő terve után a második legérdekesebb témakör szerintem.
Nekem pedig az egyik kedvenc témaköröm volt az Árpád-ház (évszámokkal együtt).
És igen, nyári szünet van! Bár nálunk zuhog az eső, a hangulatomat semmi sem tudja elrontani.
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2016. június 15. 13:52
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Párszor megfogadtam, de mostmár tényleg nem megyek soha többet se vásárolni anyámmal...
Megszólal, amikor kinéztem magamnak egy gatyát: te tényleg úgy akarsz kinézni, mint az a fiú, akit küldtem? Igen, az a gyerek pont úgy néz ki, mint egy goth boszorkány.
Aztán csodálkozik, hogy az undorító, mindenhonnan összelopkodott stílusú trendy cipők közül nem találtam magamnak egyet sem. Most a neohippi dolgok számítanak divatnak...
Már azt is kritizálja, hogy hogyan járok, mennyire vagyok messzire tőle, mire nézek, mikor és mit beszélek. És ennél nagyanyám még rosszabb.
A focitól is kivan már a tököm. Mintha élet-halál harc lenne. A tényleg lényeges dolgokat meg leszarják.
Megszólal, amikor kinéztem magamnak egy gatyát: te tényleg úgy akarsz kinézni, mint az a fiú, akit küldtem? Igen, az a gyerek pont úgy néz ki, mint egy goth boszorkány.
Aztán csodálkozik, hogy az undorító, mindenhonnan összelopkodott stílusú trendy cipők közül nem találtam magamnak egyet sem. Most a neohippi dolgok számítanak divatnak...
Már azt is kritizálja, hogy hogyan járok, mennyire vagyok messzire tőle, mire nézek, mikor és mit beszélek. És ennél nagyanyám még rosszabb.
A focitól is kivan már a tököm. Mintha élet-halál harc lenne. A tényleg lényeges dolgokat meg leszarják.
10 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
dtsz,
LaDySmIth,
Jody,
riri17,
Wyrd,
Beyla,
MadHatter,
Lil98,
Bátor Ventillátor
2016. június 15. 16:50
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Annyira nincs év vége fílingem. Mindenki itt tombol, hogy milyen jó, hogy végre vége és kezdődik a szünet, engem meg annyira hidegen hagy. Persze, jó, hogy most egy darabig nem kell majd tanulnom (csak dolgoznom, sokkal jobb), de azért mégiscsak ez volt életem eddigi legjobb tanéve; minden volt benne, olyan amit akartam, olyan is ami nem, de összességében sikeres év volt, tele élményekkel és tapasztalatokkal, és annyira imádtam. Viszont azt sem mondanám, hogy szomorú vagyok miatta, egyszerűen csak nincs meg bennem az a nagy lelkesedés a szünet miatt (ettől függetlenül ma este ünneplünk, de na, nem olyan már ez sem, mint régen).
7 felhasználónak tetszik:
Phaedra,
riri17,
Beyla,
forever.romanci,
MadHatter,
Lil98,
Bátor Ventillátor
2016. június 15. 17:09
|
|
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline
|
De rég írtam ide....
akkor 1 jó tanács SOHA SENKI semmilyen körülmény között ne adja a fejét a fősulira ...csak ha az a célja, hogy kikészítse magát idegileg
9 felhasználónak tetszik:
Phaedra,
riri17,
Wyrd,
CandUs,
Szandi0820,
forever.romanci,
MadHatter,
Lil98,
Bátor Ventillátor
2016. június 15. 18:19
Anyámtól a délután folyamán kaptam egy szuper agymosást, hogy igenis keressek magamnak barátokat, meghogy beszélgessek mindenkivel, és kaptam egy "a zene elveszi az életedet" mondatot is. Fogalmam sincs, mit kezdjek most, de mivel a suli utolsó napja ma volt, muszály valamit. Komolyan mondom, sírok azon, mennyire semmi életem nincs. Mert amit szeretek, olvasni, zenét hallgatni, festeni, az csak időpocsékolás. Helyette tegyem mindenkinek a szépet, meg mosolyogjak bambán a semmiért. Persze.
LaDySmIth,
Phaedra,
sg1992,
Szandi0820,
Beyla,
forever.romanci,
MadHatter,
Lil98,
Bátor Ventillátor
2016. június 15. 18:23
Ma megint rájöttem arra, hogy mekkora hatással van rám a tánc. Az elmúlt pár héten olyan sz.ar kedvem volt, mindent a hátam közepére (se) kívántam, még az évzáró gálánkhoz se volt kedvem. A mai főpróbára is nagyon egykedvűen mentem be, de amint letáncoltuk az első táncot, hihetetlen boldog lettem, és már nem is értem, mi ütött belém
Alig várom már a pénteket, most az összes tánc (nem csak a mi csoportunké, stúdiószinten) baromi jó, ráadásul jubileumi is (15 éves a Ritmus yeey), szóval nagyon ünnepi lesz meg minden
Most meg azokat a dalokat hallgatom(hallgatnám, ha nem laggolna a net) amikre táncolunk, mert hangolódni kell.
És holnaptól végre kezdjük a gyakorlatot is
Bár a csütörtöki és pénteki nap nagyon langyi lesz, csak baleset- és tűzvédelmi oktatás, meg megkapjuk hogy ki hol lesz, oszt' kalap-kabát, mennyé' azt dolgozá'.
Long story short, ez a próba úgy látszik hogy végre helyretett, újra pozitív vagyok
Most meg azokat a dalokat hallgatom(hallgatnám, ha nem laggolna a net) amikre táncolunk, mert hangolódni kell.
És holnaptól végre kezdjük a gyakorlatot is
Long story short, ez a próba úgy látszik hogy végre helyretett, újra pozitív vagyok
2016. június 15. 18:28
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
így, hogy túléltem ezt a mai napot (igenigenasszemmegvan) és sikerült kihúznom a 20 tételből annak a 3nak az egyikét amit nem tudtam, de forrásból kirizsáztam szóval asszem megvan ez az egész, ennek örömére hétvégén tuti elmegyek inni és végre onthatom a hülyeségeimet ebbe a topikba.
egyébként a múltkori kis akcióra énis büszke vagyok, örülök hogy valamit eltudtatok érni és mindenki össze tudott fogni, jó volt ezt látni. ^^ tudom, időben szólok hozzá, de igazából mostanában élni se volt időm.
egyébként a múltkori kis akcióra énis büszke vagyok, örülök hogy valamit eltudtatok érni és mindenki össze tudott fogni, jó volt ezt látni. ^^ tudom, időben szólok hozzá, de igazából mostanában élni se volt időm.
10 felhasználónak tetszik:
Phaedra,
habibi,
CandUs,
Szandi0820,
Fannycska999,
Beyla,
forever.romanci,
MadHatter,
Lil98,
Bátor Ventillátor
2016. június 15. 19:20
Ma elmentem a húgom nyolcadikos ballagására...soha többet. Először a szüleim összetalálkoztak régi ismerősökkel és azt kellett hallgatnom, ahogy anyám minden gázos sztorit elmesél rólam, mint mindig. Utána nekem kellett fényképeznem, de közbe konkrétan arrébb löktek, hogy szeretnék lefotózni az egyetlen kicsi gyereküket és benne vagyok a képben. Aztán elvesztem a tömegben a sok síró páva és 30 évesnek kinéző 14 éves között, akik mind pucsítva szelfiztek. Ugh, most hosszú ideig nem megyek emberek közé.
8 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Phaedra,
Beyla,
forever.romanci,
colette,
MadHatter,
Lil98,
Bátor Ventillátor
2016. június 15. 19:58
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Vége ennek a tanévnek is. Mindenki annyira várta már, hogy vége legyen ennek a pokolnak, hogy még évzáró mulatságot is rendeztek. Mindenki táncol, kivéve én és a törött kezű csaj az osztályból. A padon ülök és a kiolvasandó könyveim címeit szedem össze a fejemben és néha felröhögök kínomban. Csak nekem volt ilyen hangulatú a "végső napom"? Amúgy rájöttem, hogy a törött kezű lány nem is olyan rossz fej, sőt, tök jó képek vannak a telefonjában a saját szeméről. De komolyan elmehetne szemfotósnak. Oké, befejeztem.
2016. június 15. 21:18
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Semmi sem tud jobban dühíteni, mint az igazságtalanság. Ma is 170/90-es vérnyomással jöttem haza (igen, csak ennyire voltam felbszva), mert egyszerűen kritikán aluli, ami nálunk megy az iskolában. A kedves tanárnőink rászállnak, csesztetik és bszogatják azokat a gyerekeket, akiknek a szülei az egészségügyben dolgoznak, és ez miatt most többek közt én is teljesen irreális jegyet kaptam a kórházi gyakorlatra. Bezzeg, akik lógnak, lusták, állandóan telefonoznak gyakorlat alatt, meg visszapofáznak, azok mind ötöst kaptak. És akkor vagyunk páran, akik sosem lógtunk el és mindig megcsináltuk a feladatainkat, mégis ku rva ketteseket kapunk, mert az az egyetlen hibánk, hogy a szüleink is egészségügyisek. Aztán meg a drága tanár néni megy anyu irodájába "jópofizni" meg kávézgatni. Undorító.
Bocs a hisztit, muszáj kiírnom magamból.
Bocs a hisztit, muszáj kiírnom magamból.
Szandi0820,
Jody,
Fannycska999,
Phaedra,
Beyla,
LaDySmIth,
forever.romanci,
Lil98,
Bátor Ventillátor
2016. június 15. 21:46
Kb 10 perce gondosan kipakoltam a táskámat és megtaláltam a számológépemet, a januárban elvesztett kulcsomat, egy milliónyi darabra tört szögmérőt, egy csomag rágót, egy fél tábla csokit és egy malacos zsepit, amit az osztálytársamtól loptam el
Na, most már kezdődhet a nyár
Na, most már kezdődhet a nyár
13 felhasználónak tetszik:
InoriGothGirl,
Szandi0820,
CandUs,
Fannycska999,
Wyrd,
Phaedra,
Beyla,
LaDySmIth,
forever.romanci,
silenc,
MadHatter,
Lil98,
Bátor Ventillátor
2016. június 15. 22:12
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Miért gondolok az elmúlt egy napban konstans arra, hogy milyen jó lenne egy gyerek, és mennyire szeretnék egy picit? Én, akit eddig a víz levert annak a gondolatától, hogy anya legyek, hiszen még jó magam is gyerek vagyok a csekély 21 évemmel (abba ne menjünk bele, hogy van egy 16 hónapos keresztfiam). Meglátok egy gyereket, egy kisbabát és teljesen elolvadok. Sőt, rágugliztam arra is, hogy milyen érzés gyereket várni, szülni, meg ilyenek. Csak egy gyerekhez sok minden kéne: egy apa!4!44, biztos munka, egy diploma sem utolsó, illetve egy saját lakás, de ez már csak vágyálom. Mi a jóisten van velem?
Szandi0820,
Fannycska999,
habibi,
Phaedra,
Beyla,
forever.romanci,
MadHatter,
Lil98
2016. június 15. 22:26
Amúgy ma DÖK napon olyan dolgot vittem véghez, hogy magam is meglepődöm rajta.
Van egy srác, most végzős a sulinkban, úgy hívják, hogy Ákos. Tudni kell róla, hogy kb 185 centi és van vagy 130 kiló (ha nem több). Na szóval, az volt a feladat, hogy ki kellett őt lökni egy körből.
Én, aki marha erősnek találta magát, odament, hogy kilökje a körből az Ákost. Ez mind szép és jó volt, nekifutottam, ráugrottam, teljes súlyommal nekidőltem, nyomtam, ütögettem, hogy menjen már ki, de meg se mozdult.
Szinte látom magam előtt Levente arcát, mikor elmesélem ezt a történetet neki. Biztos büszke lesz rám és kihív ő is egy ilyen mérkőzésre, de nyugtat a tudat, hogy ő csak 3-szor akkora, mint én.
Van egy srác, most végzős a sulinkban, úgy hívják, hogy Ákos. Tudni kell róla, hogy kb 185 centi és van vagy 130 kiló (ha nem több). Na szóval, az volt a feladat, hogy ki kellett őt lökni egy körből.
Én, aki marha erősnek találta magát, odament, hogy kilökje a körből az Ákost. Ez mind szép és jó volt, nekifutottam, ráugrottam, teljes súlyommal nekidőltem, nyomtam, ütögettem, hogy menjen már ki, de meg se mozdult.
Szinte látom magam előtt Levente arcát, mikor elmesélem ezt a történetet neki. Biztos büszke lesz rám és kihív ő is egy ilyen mérkőzésre, de nyugtat a tudat, hogy ő csak 3-szor akkora, mint én.
6 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
forever.romanci,
Szandi0820,
MadHatter,
Lil98,
Bátor Ventillátor
2016. június 16. 01:16
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Vajon mit gondolhat a telefonom (??), amikor ugatok neki, hogy "működj már te fos, hogy a gcimet szopnád le!"
Végre lefeküdhetek Magány Úr karjai közé a mellkasára, és kiélvezhetem vele ezt a szép, forró éjszakát.
Szánalom.
Végre lefeküdhetek Magány Úr karjai közé a mellkasára, és kiélvezhetem vele ezt a szép, forró éjszakát.
Szánalom.
2016. június 16. 01:18
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Az egyik általános iskolás ismerősöm ballagott ma, és bár nem sok kedvem volt elmenni, de tiszteletemet tettem, így elmentem. Úgy gondolom, hogy lassan huszonöt évesen, azért annyira öreg nem vagyok, de amit ma láttam a 13-15 éves kislányok körében, valami tragédia. Pont ezt beszéltük az ismerősöm apukájával és unoka testvérével (aki velem egyidős és lány), hogy a többségük harmincasnak nézett ki, pedig azért tíz évvel idősebbek vagyunk tőlük. Engem is kifestettek a nyolcadikos ballagásomra, ám most többségük erős és abszolút nem korukhoz illő sminket használtak. Pluszban a ballagó ismerősöm mesélte (aki szintén lány), hogy az osztálytársnőinek már ennyi idős korában öt centis műkörme van, naponta magukra kennek egy csomó vakolatot stb. Ja, és ne beszéljük a magas sarkú cipőkről, amikben járni sem tudtak. Kajak, mintha zsiráfok lettek volna (olyan 10-20 centis tuti volt pár kislányon). Miért nem lehetett egy olyan cipellőt választani, ami elegáns, szép, nem olyan magas a sarka, de tud benne járni? Persze, szép a magas sarkú cipő, de az egyáltalán nem nőies, ha az illető képtelen járni benne. Egy évtized különbség van az én generációm és a mai generáció között, de a változás irdatlan nagy. Első (pár színből álló) szemhéjpúderemet tizenhat évesen kaptam meg, addig meg örülhettem, ha megvették nekem a málnás illatú áttetsző szájfényt. Műkörömről és magas sarkúról álmodozni sem mertem, mert, ha kértem se vették volna meg nekem. Pedig a szüleim egyáltalán nem vallásosak, sőt mi több lazák, de a szabály az volt itthon, hogy legyél annyi idős, ahány valójában vagy. Ezekben pedig nagy részt a szülő a hibás, hisz ő finanszírozza a gyerek eme igényeit.
Phaedra,
LaDySmIth,
forever.romanci,
CandUs,
Szandi0820,
MadHatter,
Lil98,
Bátor Ventillátor
2016. június 16. 01:41
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
|
Idézet (Beyla @ 2016.06.16. 01:18)
Kajak, mintha zsiráfok lettek volna
Szerintem ne akard megtudni, hogy ezen mekkorát felröhögtem.
De tényleg olyanok. Nekem az a kedvencem, amikor kidekorálják a kis testüket a semmire fel és órákig sminkelnek, csak hogy akkor éppen tudjanak feltűnősködni. Rajtam is minden nap erős smink van, de közel nem a szépség céljából, és max 20 percet vesz el az életemből. Másik kedvencem még az agyonvasalt, szétfestett hajuk.
És mind ezt például egy színházlátogatás vagy egy évzáró alkalomra.
Beyla,
LaDySmIth,
forever.romanci,
CandUs,
Szandi0820,
MadHatter,
Lil98,
Bátor Ventillátor
2016. június 16. 01:56
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Phaedra @ 2016.06.16. 01:41)
Szerintem ne akard megtudni, hogy ezen mekkorát felröhögtem.
De tényleg olyanok. Nekem az a kedvencem, amikor kidekorálják a kis testüket a semmire fel és órákig sminkelnek, csak hogy akkor éppen tudjanak feltűnősködni. Rajtam is minden nap erős smink van, de közel nem a szépség céljából, és max 20 percet vesz el az életemből. Másik kedvencem még az agyonvasalt, szétfestett hajuk.
Teljesen zsiráf hatást keltettek a 180 cm magas lányok a hosszú ropi lábaikkal, amire ilyen 15-20 centis magas sarkú cipőt húztak. Ráadásul a többségük járni sem tudott benne, és abszolút groteszk jelenségnek számított, amikor lefelé lépcsőztek. Ha nem egymásba kapaszkodva ballagnak, tuti, hogy legalább az egyik perecelt volna. Amúgy a sminkeléssel én is max fél óra alatt megvagyok, de az a ráérős tempóm. Mostanság én is erősebb sminket használok (legújabb személyes kedvencem a tusfilc lett), de még így sem közelítettem meg, amit ma láttam néhány "vén diákon". Érettségizőként iszonyú sokat vidultam amikor a 13-14 éves kislányok folyton a budiban vasalták az amúgy is szögegyenes hajukat minden szünetben.
11 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
Phaedra,
forever.romanci,
CandUs,
Jody,
Szandi0820,
MadHatter,
Lil98,
Wyrd,
riri17,
Bátor Ventillátor
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.