Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. június 10. 14:14 #8501
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Update: Most publikálták a cikkemet. Nem gondoltam volna, hogy három nap alatt ki fog kerülni. A Fekete dáliásra több mint egy hónapot vártam, és az illető úgy publikálta utána, hogy pumpogtam egy sort priviben. Az viszont nem tetszik, hogy át lett írva majdnem az egész. Nem értem mi volt az eredeti fogalmazással a probléma (egy-két szóismétlést elkövettem, de simán kijavítható lett volna). Nem értem - ezt miért publikálták, a tiéteket pedig miért nem? blink.gif
17 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra, Shadowsblood, forever.romanci, riri17, AmyVie, LaDySmIth, Jody, dtsz, CandUs, missdaisy, exoverdose, MadHatter, Bátor Ventillátor, TearsOnMirror, baisée, Judit107
2016. június 10. 17:09 #8502
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233919
Azonosító: 59785
Idézet (Beyla @ 2016.06.10. 16:16)
magyar sztár esetében a nagyobb, megbízhatóbb hazai lapokat fogadjuk el

Én már itt kiakadtam. A Bors meg a Blikk mióta a legmegbízhatóbb hazai lapok? blink.gif _nevet.gif A többire meg nem is reagálok... annyira gondoltam, hogy tipikus marketingválasz lesz. rolleyes.gif
17 felhasználónak tetszik: forever.romanci, AmyVie, habibi, LaDySmIth, Jody, Beyla, dtsz, Shadowsblood, Jolie_77, CandUs, riri17, missdaisy, exoverdose, MadHatter, Phaedra, baisée, Bátor Ventillátor
2016. június 10. 17:12 #8503
- törölt felhasználó -    
Hurray! pompom.gif
Úgy tűnik tényleg megéri, ha nem hagyjuk annyiban a dolgokat, és szólunk a moderátoroknak.
A topikom amit pár napja letöröltek, visszakerült.

Köszönöm, akárki is varázsolta vissza.
14 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Szandi0820, LaDySmIth, Jody, Beyla, Shadowsblood, Jolie_77, CandUs, riri17, missdaisy, exoverdose, MadHatter, TearsOnMirror, mangalover43
2016. június 10. 19:43 #8504
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Előttem már annyian szépen elmondták, amire én is gondolok (like-kal jeleztem is teljes egyetértésemet). meghajolo.gif

Most mire gondolok? Arra, hogy a pár perce beküldött Slipknot-os cikkem mikor fog kikerülni? Egy óra, egy nap, egy hét, egy hónap? Hiszen evidens, hogy hatalmas tömegeket fog vonzani és nagy veszekedéseket szül majd a témának köszönhetően.
17 felhasználónak tetszik: Beyla, Phaedra, LaDySmIth, CandUs, InoriGothGirl, Jody, Szandi0820, riri17, Wyrd, habibi, missdaisy, AmyVie, exoverdose, dtsz, forever.romanci, MadHatter, TearsOnMirror
2016. június 10. 19:52 #8505
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jolie_77 @ 2016.06.10. 19:43)
[...]hogy a pár perce beküldött Slipknot-os cikkem[...]

Itt van egy cikk, ami még érdekelne is. Kíváncsi vagyok, engedélyezik-e a megjelenését.
7 felhasználónak tetszik: Phaedra, CandUs, Jolie_77, Jody, missdaisy, forever.romanci, MadHatter
2016. június 11. 06:48 #8506
Astronomergirl.
Astronomergirl.

Státusz| Todavía duelen los recuerdos |
Hozzászólás: 4130
Csatolások: 1568
Azonosító: 255584
Úgy látom, hogy az "Ez vagy az a sorozat" topiknál nem változott semmi. Még mindig csak 5-6 felé sorozatból kell válogatni. Vegyétek elő a fantáziátokat. Van egy olyan eszköz aminek segítségével tudtok keresni sorozatokat. Az pedig az INTERNET. Tegyük fel, hogy én nézek két felé sorit:Violetta és Vámpírnaplók. Akkor én mindig csak ezt a kettőt fogom majd írni,ugye? Hát nem,mert ha így tennék, akkor csak ezekkel lenne tele a topik.
De, nem baj. Ha ti így akkor én úgy.
2016. június 11. 07:30 #8507
- törölt felhasználó -    
Idézet (Astronomergirl. @ 2016.06.11. 06:48)
Úgy látom, hogy az "Ez vagy az a sorozat" topiknál nem változott semmi. Még mindig csak 5-6 felé sorozatból kell válogatni. Vegyétek elő a fantáziátokat. Van egy olyan eszköz aminek segítségével tudtok keresni sorozatokat. Az pedig az INTERNET. Tegyük fel, hogy én nézek két felé sorit:Violetta és Vámpírnaplók. Akkor én mindig csak ezt a kettőt fogom majd írni,ugye? Hát nem,mert ha így tennék, akkor csak ezekkel lenne tele a topik. 
De, nem baj. Ha ti így akkor én úgy.

rohog.gif Elnézve a hozzászólásaidat nálad is igen népszerű a The Originals és a Teen Wolf... nyílván azért írják sokan ezeket mert ez egy aktív topik, ami azt jelenti, hogy senki nem kezd el keresgélni az interneten kevésbé ismert sorozatokat, inkább azokat választják, amiket ők is néznek. És ez nem feltétlenül vall lustaságra, de mire kikeresek az interneten egy nem annyira ismert sorozatot már nyolcan hozzászóltak előttem, hiszen egymás kommentjeire kell válaszolni, mégpedig gyorsan, ha nem akarsz kellemetlenséget. Addig ne várj semmiféle változást abban a topikban, amíg javarészt olyan emberek írnak oda, akik ezeket szeretik.

ON: A család - de leginkább az én - örömömre feleslegesen keltünk rohadt korán szombaton, a programunk holnapra tolódik (éljen, ezen a héten se mehetek könyvesboltba laugh.gif), így elkezdek dolgozni a Hope-gyémánt legendájáról szóló cikkemen, ha már van egy szabad napom és nem vagyok fáradt.
13 felhasználónak tetszik: Astronomergirl., LaDySmIth, CandUs, Wyrd, Jody, forever.romanci, Szandi0820, Phaedra, Beyla, riri17, MadHatter, exoverdose, TearsOnMirror
2016. június 11. 09:09 #8508
- törölt felhasználó -    
Annyira jó cikkeket tudnék írni, de a forrásom papíralapú.
Ha akarják lefotózom és elküldöm nekik az egész könyvet, csak engedjék a publikálást...
12 felhasználónak tetszik: Jody, CandUs, forever.romanci, Szandi0820, Phaedra, LaDySmIth, Jolie_77, Beyla, riri17, MadHatter, exoverdose, TearsOnMirror
2016. június 11. 15:39 #8509
Astronomergirl.
Astronomergirl.

Státusz| Todavía duelen los recuerdos |
Hozzászólás: 4130
Csatolások: 1568
Azonosító: 255584
Státusz módosítva.sad.gif
Imádkozi fogok érted drága Chris, hogy az Isten ott fent további hosszú életet adjon neked. Föntről továbbra is énekelni fogsz majd nekünk. Csak sokkal szebben, mint eddig.
3 felhasználónak tetszik: ScreamQueen, forever.romanci, CandUs
2016. június 11. 19:15 #8510
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
(csak egy kósza, vitán kívüli hozzászólás, nevermind)
Nem tudtam, hogy mennyire vagyok elkeseredett, aztán amikor tegnap a boltban azon kaptam magam, hogy egyesével végigolvasgatom az összes női magazinban a horoszkópomat (valami sorsszerű útmutatás után kutatva), rájöttem, hogy nagyon. Viszont érdekes, hogy pont a Fanny-ban lévő horoszkóp volt a legtalálóbb. A Blikk-ben lévő meg a legkevésbé, de legalább tudom, hogy a hét elején a Hold az én pályámon halad át (?).
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra, Shireen, exoverdose, forever.romanci, CandUs
2016. június 11. 19:23 #8511
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Habár teljes egészében az oldal tulaján múlik, még egyszer megkérdezem,
Phaedrán kívül szeretne még valaki hírszerkesztéssel foglalkozni?

Nyilván sok minden kell hozzá (szabadidő, helyesírási érzék, egy kis nyelvismeret, hisz a legtöbb forrás angol; stb... ) de ezt majd a többiek elmondják
3 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Phaedra, Glamster
2016. június 11. 19:29 #8512
- törölt felhasználó -    
Azon, hogy miért gondolják rólam hogy hippi vagyok.
2016. június 11. 19:36 #8513
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Bessie @ 2016.06.11. 19:23)
Habár teljes egészében az oldal tulaján múlik, még egyszer megkérdezem, 
Phaedrán kívül szeretne még valaki hírszerkesztéssel foglalkozni?

Nyilván sok minden kell hozzá (szabadidő, helyesírási érzék, egy kis nyelvismeret, hisz a legtöbb forrás angol; stb... ) de ezt majd a többiek elmondják

Engem érdekelne, ha napi néhány óra jelenlét elegendő lenne a munkához, az is iskolaidőben estefelé.
Hétvégén jobban ráérnék, viszont ősztől a munka mellett kezdődik az egyetem is, ezért írtam a kevés időt.
7 felhasználónak tetszik: Phaedra, Bessie, habibi, Beyla, CandUs, Szandi0820, Jody
2016. június 11. 22:30 #8514
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Igazából on, de amúgy off:
Annyira elegem van, hogy nem mehetek el inni, bulizni egyet a haverokkal anélkül, hogy odajönne a sok gcis homofób állat pampogni. A fiatalkorom az otthonüléssel fog elmenni, mert mire kijutok külföldre, a húszas éveimben fogok már járni... senkim sincs, aki érzelmet csempészhetne az életembe, mert az a kevés is, akinek kellenék, csak hülye kan. mega_shok.gif
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Shadowsblood, Jody, forever.romanci
2016. június 12. 00:12 #8515
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Státuszthey could sedate u, but what good would drugs be?
Hozzászólás: 412
Csatolások: 0
Azonosító: 177188
Az utóbbi pár napban direkt tartottam magam távol attól, hogy hozzászóljak, (pedig higgyétek el, iszonyat büszke vagyok Rátok, amit csináltatok, ahogyan ez az egész lezajlódott, etc) de olvastam mindent, és az itt lévő összefogásnál már csak egy nagyobb örömöm van,

OFF/ON következik:
Átmentem a kib#szott kommunikációs eszközök történetéből, annál a tanárnál, aki 2 félév alatt 2 tantárgyból négyszer buktatott meg. Hogy játsszon egy taliga aprómajom a hátsó fertályával, 30 kreditem lett, csütörtök óta iszom, hétfőtől dolgozom, tökjó az élet (janem)

Érettségizők: ügyesek legyetek! smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: CandUs, Phaedra, Szandi0820, Beyla, forever.romanci, Shadowsblood, Jody, habibi
2016. június 12. 00:46 #8516
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Fáj a fejem, fáj a nyakam és fáj a vesém. Aludni nem tudok, mert lasagne főzés közben délután bevedeltem egy liter kólát, és mintha éhes is lennék egy kicsit. Ja, meg az ablakomat is ki kellene nyitni, mert az eső miatt egész friss a levegő kint. (talán jó lenne a fejfájásra) Mindegy, majd elintézek mindent egyszerre, ha kimegyek pisilni. laugh.gif
8 felhasználónak tetszik: CandUs, Phaedra, LaDySmIth, Szandi0820, forever.romanci, Shadowsblood, Jody, habibi
2016. június 12. 08:52 #8517
- törölt felhasználó -    
Miért van az, hogy hogyha egy híresség meghal hirtelen mindenki megszereti, holott halála előtt fele annyi figyelemben sem részesült? Hogy azok lesznek a legnagyobb rajongói akik eddig egyáltalán vagy alig-alig ismerték a munkásságát és le se tojták eddig a pillanatig? Ez akkora álszent képmutatás... azt pedig ki ne felejtsük, hogy mihelyst lecsengenek ezek a hírek szépen el is felejtődik ez a személy.
10 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Wyrd, CandUs, forever.romanci, Shadowsblood, LaDySmIth, Jody, TearsOnMirror, Jolie_77, Beyla
2016. június 12. 09:26 #8518
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Kinek volt azzal az üzenettel problémája, amit tegnap este Phaedra előtt írtam? Rohadtul nem írtam senkinek sem sértőt, sőt... Nem gondoltam volna, hogy az zavarja egy moderátort, ha leírom, hogy itt a Starity-n vannak még értelmesen gondolkodó emberek, ellentétben egy weboldallal fórumszekciójával -direkt nem írván az elérhetőségét az oldalnak.

Szóval nem értem ezt, nagyon nem. Abban a hozzászólásban nem káromkodtam, nem ócsároltam senkit, nem írtam ki a weboldal nevét, általánosítottam (Ugye kinek nem inge)... Sőt, még sok sikert is kívántam az érettségiző tagoknak!
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, Beyla, exoverdose
2016. június 12. 09:31 #8519
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (CandUs @ 2016.06.12. 09:26)
Kinek volt azzal az üzenettel problémája, amit tegnap este Phaedra előtt írtam? Rohadtul nem írtam senkinek sem sértőt, sőt... Nem gondoltam volna, hogy az zavarja egy moderátort, ha leírom, hogy itt a Starity-n vannak még értelmesen gondolkodó emberek, ellentétben egy weboldallal fórumszekciójával -direkt nem írván az elérhetőségét az oldalnak. 
Szóval nem értem ezt, nagyon nem. Abban a hozzászólásban nem káromkodtam, nem ócsároltam senkit, nem írtam ki a weboldal nevét, általánosítottam (Ugye kinek nem inge)... Sőt, még sok sikert is kívántam az érettségiző tagoknak!

A vitához kapcsolódó össze hozzászólás elrejtésre került, méghozzá a Nagyfőnök által. Az ő oldala, az ő döntése. És kéretik nem tovább folytatni ezt a témát, legalábbis nem így. smileeee.gif Megoldásokat keresünk, dolgozunk az ügyön, a téma nem merül feledésbe, de a vitának, lázításnak, értetlenkedésnek és számonkéréseknek legyen vége.
5 felhasználónak tetszik: Bessie, forever.romanci, habibi, Szandi0820, Beyla
2016. június 12. 10:00 #8520
- törölt felhasználó -    
Idézet (Violet Shadow @ 2016.06.12. 08:52)
Miért van az, hogy hogyha egy híresség meghal hirtelen mindenki megszereti, holott halála előtt fele annyi figyelemben sem részesült? Hogy azok lesznek a legnagyobb rajongói akik eddig egyáltalán vagy alig-alig ismerték a munkásságát és le se tojták eddig a pillanatig? Ez akkora álszent képmutatás... azt pedig ki ne felejtsük, hogy mihelyst lecsengenek ezek a hírek szépen el is felejtődik ez a személy.

Pontosan ezt tapasztalom én is. Mindenki az üzenőfalakon bizonygatja, hogy ő pedig aztán x kora óta ismeri és szereti, és olyan felháborító, hogy csak most kezdték el turbó módban a videóit nézegetni és "imádni". Szánalom.
10 felhasználónak tetszik: Mrs.Jack Frost, Szandi0820, Nothing, Jody, Bessie, CandUs, forever.romanci, TearsOnMirror, Beyla, Bátor Ventillátor
560 oldal 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!