Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. június 08. 23:38 #8481
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (Violet Shadow @ 2016.06.08. 23:31)
Ismerős. Én is tegnap küldtem be egy cikket (a rajzfilm- és rejtélykedvelőknek különösen tetszett volna), ha 5 óránál kevesebbet dolgoztam vele akkor egy percet sem, erre azt látom, hogy törölték. Kellemes érzés volt erre hazaérni egy amúgy is ritka sz*r nap után.

Egyszerűen hihetetlen, hogy a háromsoros instás cikkeket ömlesztik, mint a szrt, egy terjedelmes cikket meg dobnak a fenébe a kedvük szerint. dry.gif
17 felhasználónak tetszik: Jolie_77, exoverdose, Beyla, Szandi0820, Jody, LaDySmIth, sg1992, TearsOnMirror, forever.romanci, riri17, habibi, AmyVie, Shadowsblood, CandUs, dtsz, MadHatter, Bátor Ventillátor
2016. június 09. 00:38 #8482
- törölt felhasználó -    
Egyszerűen imádom a képmutatást laugh.gif Amíg Magyarországon laktam általában már akkor is kerültem a papokat , viszont ma egy kicsit váratlanul ért , hogy a nyugati szomszédunkban is megtörténik , hogy amikor egy barátnőmmel éppen megyünk hazafelé , a templom kertjében a növényeket öntöző pap beszól , hogy "öltözzetek fel" mellow.gif
Érdekes paradoxon , hogy nálunk 2 jóval fiatalabb csajjal - akik a templomba jöttek - meg tök nyájas volt , pedig velünk ellentétben ők tényleg p.icsanadrágban jöttek. 110.gif rolleyes.gif
10 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Jody, LaDySmIth, sg1992, Phaedra, forever.romanci, AmyVie, exoverdose, MadHatter, Bátor Ventillátor
2016. június 09. 09:19 #8483
- törölt felhasználó -    
Idézet (mangalover43 @ 2016.06.08. 20:18)
Nem mondod hogy letörölték??

A ráadás az, hogy beszélgettem egy moderátorral, aki szintén nem értette a topikom kitörlésének okát. Mert ennyi erővel az angol/német/spanyol szólánc is kuka mert ugyan az, mint a magyar, meg a szólánc női/férfi sztárok neveivel is, mert ugyanazon az elven alapul, mint a sztárlánc.
Szóval a topikomat valamelyik dacos kedvű moderátor törölhette, annak ellenére, hogy ment rendesen, és értelme is volt.

Igazán összebeszélhetne 1-2 moderátor, mielőtt öntörvényűleg cselekednek. Értem én, hogy "felettünk állnak" de értelmetlenségeket akkor sem kéne csinálni.
Egyesek nagyon el vannak szállva maguktól, és a vicc az, hogy olyanok is, akik nem moderátorok, csak normális tagok.
15 felhasználónak tetszik: Jolie_77, LaDySmIth, Szandi0820, sg1992, Phaedra, TearsOnMirror, forever.romanci, Jody, Beyla, riri17, habibi, AmyVie, Shadowsblood, CandUs, MadHatter
2016. június 09. 09:31 #8484
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Ha már az oldal nem létező színvonaláról csevegünk, megemlíteném én is, hogy engem anno azért tiltottak ki pár hétre az oldalról, mert az adott moderátornak nem tetsző kommenttel illettem az általa szívlelt celebet. Nem emlékszem pontosan, de egy ilyen Justin Bieber szintű illetőről volt szó, és tisztán emlékszem, hogy nem volt az üzenetemben semmi trágár vagy nem oda illő megjegyzés. Egyszerűen ellene mentem a cikk alanyának és a moderátor kedvencének, és repültem is rolleyes.gif
Vicc ami itt megy smileeee.gif
16 felhasználónak tetszik: Shireen, Szandi0820, sg1992, Phaedra, TearsOnMirror, Wyrd, forever.romanci, Jody, Beyla, Fannycska999, riri17, habibi, AmyVie, CandUs, exoverdose, MadHatter
2016. június 09. 14:05 #8485
- törölt felhasználó -    
Néha úgy érzem az országban a mi osztályunk vezető pozícióban van, ha az álszent, jópofizó és undorító p*csák létszámát nézzük. Tavaly nyáron költözött ki az egyik évfolyamtársunk és családja Írországba, úgy, hogy ettől függetlenül még a mi iskolánkban magántanuló. Ez a személy mindig is jófej, kedves és hihetetlenül aranyos volt, rengetegen szerették, az égvilágon senkinek sem volt oka arra, hogy beszólogasson a háta mögött... vagyis ezt hittem, amíg pár osztálytársam el nem kezdte mondani a magáét. Épp beszélgettek a pár napja hazatért évfolyamtársunkkal, úgy látszott tök jól elvannak, nevetgéltek, barátságosak voltak, évfolyamtársunk hozta a szokásos, régi formáját. Egyszer csak el kellett mennie, mert az egyik barátnője elhívta, erre elkezdték mondani az osztálytársaim, hogy: ,,Úristen, láttátok, mennyire meghízott? Naaaagyon ronda lett! Régen is csúnya volt, de most... undorító. Fujjj." 110.gif Azért ehhez kell, hogy legyen bőr a képükön.
10 felhasználónak tetszik: Szandi0820, sg1992, Phaedra, TearsOnMirror, LaDySmIth, forever.romanci, AmyVie, Shadowsblood, exoverdose, MadHatter
2016. június 09. 15:31 #8486
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Státusz"Your love is just a frail disguise to hide the pain behind your eyes."
Hozzászólás: 22345
Csatolások: 7012
Azonosító: 245558
Én is csatlakoznék ehhez a "mozgalomhoz", ami a színes, változatos, igényes cikkek érdekében jött létre. Többen is írták, hogy az Ő cikkük/cikkeik nem kerültek fel az oldalra. Na, azoknak a témája érdekelt. Ezekkel lehetne növelni az oldal színvonalát.
Visszatérve a mostani állapothoz, én megértem azt, hogy minden nap, minél több cikkel szeretnének jelentkezni az írók, de néhányban olyan pitiáner téma jelenik meg, amihez még értelmeset kommentelni sem lehet írni. Én az ilyen kisebb sztárhíreket egy cikkbe foglalnám össze (ez csak egy tanács), ami naponta jelenik meg. Én is már nekiálltam írni többször is cikkeket, de az előbbieket olvasva kudarcba fulladtak. Amúgy természetvédelemről és művészetről akartak szólni.
14 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Szandi0820, sg1992, Phaedra, LaDySmIth, forever.romanci, Beyla, Fannycska999, riri17, habibi, AmyVie, CandUs, exoverdose, MadHatter
2016. június 09. 16:06 #8487
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDySmIth @ 2016.06.09. 09:31)
Ha már az oldal nem létező színvonaláról csevegünk, megemlíteném én is, hogy engem anno azért tiltottak ki pár hétre az oldalról, mert az adott moderátornak nem tetsző kommenttel illettem az általa szívlelt celebet. Nem emlékszem pontosan, de egy ilyen Justin Bieber szintű illetőről volt szó, és tisztán emlékszem, hogy nem volt az üzenetemben semmi trágár vagy nem oda illő megjegyzés. Egyszerűen ellene mentem a cikk alanyának és a moderátor kedvencének, és repültem is rolleyes.gif
Vicc ami itt megy smileeee.gif

Úristen, nem semmi, amit leírtál. ohmy.gif
Itt olvasgatom én is a cikkötleteiteket, és engem is nagyon érdekelne a legtöbbje. Mi is volt mostanában az a csoda? Ja igen, a Selena haja a nyár új kedvence cikk, ami konkrétan max. 5 sorból állt. Ennél azért tényleg színvonalasabbnak kéne lennie az oldalnak. Régebben még elnéztem pár ilyet, mert hát kell a cikktömeg naponta, de hogy minden második 2 sorból áll, a legterjedelmesebb meg kb. 10 mondat (úgy, hogy több dolgot sűrítenek bele) az katasztrófa. Jó lenne, ha a modik csinálnának ezzel valamit. Vagy őket nem zavarja?
On: Ez is részben ide tartozik, vagy legalábbis kapcsolódik. Szóval a napokban eljutottam a könyvesboltba és elborzadva vettem észre az Ifjúsági részlegnél azt a sok Vörös pöttyös címen futó könyvet. Beleolvastam párba és ledöbbentem a minőségen. A legtöbbje olvashatatlan, gyerekesen megfogalmazva, erre tényleg van igény? Mert őszintén bevallom, én Wattpadon ezerszer jobbal is találkoztam már, mint ott a polcokon. És valaki még így hívja magát könyvmolynak... ja igen, a Leiner Laurákhoz már oda se mentem. Az a nő már megint kiadott egy új könyvet? blink.gif
Nem tudom, csak én vagyok így?
12 felhasználónak tetszik: Jolie_77, InoriGothGirl, LaDySmIth, forever.romanci, Phaedra, Wyrd, TearsOnMirror, riri17, Jody, AmyVie, exoverdose, MadHatter
2016. június 09. 17:25 #8488
- törölt felhasználó -    
Off: a krva fizika miatt lett rossz az átlagom, köszönöm.
On: Én is pont arra gondoltam, hogy kéne valamit kezdeni ezzel az oldallal. Csak nem tudom, kinek lehetne szólni? Mert maga a cikkíró is moderátor, az ő kezében van a dolog. mellow.gif
11 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Jolie_77, Phaedra, Szandi0820, LaDySmIth, Fannycska999, riri17, AmyVie, CandUs, exoverdose, MadHatter
2016. június 09. 18:08 #8489
- törölt felhasználó -    
Ezekhez a két mondatos cikkekhez hozzá se lehet szólni, max annyit, hogy erről minek kellett cikket írni. Ha már ennyien unják, remélem hamarosan emelkedik a színvonal. És ha értelmesebb cikkek lennének, talán nem csak 10 évesek járnának fel az oldalra.

Ugyan hivatalosan ez volt az utolsó tanítási nap, de holnap és még holnapután is be kell mennem. Csak lennék már túl ezen a sok sz#ron. És hogy több problémám legyen, még Szökést se tudok nézni, mert tesóm vérig sértődik, ha nélküle nézem, ő meg beteg (biztos nem azért mert hétfőn négyen belegázoltunk a Dunába hajnalban, mert az milyen jó ötletnek tűnt akkor), és mint minden fiú, eljátssza a hattyú halálát, hogy nem tud kettőt lépni hogy felüljön egy székbe sorozatot nézni, de azért itt énekel hülyeségeket meg videókat néz.
De legalább meglett a kedvenc kispárnám és a Limp Bizkites bögrém. :"D
9 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Szandi0820, LaDySmIth, riri17, Jody, AmyVie, CandUs, exoverdose, MadHatter
2016. június 09. 18:13 #8490
- törölt felhasználó -    
Mindenkinek most ér véget, vagy már véget is ért a suli, én meg még jövő hét szerdáig mehetek... dry.gif tongue.gif
this is life, my friends
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, TearsOnMirror, Wyrd, AmyVie, MadHatter
2016. június 09. 18:22 #8491
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (Beyla @ 2016.06.07. 15:00)
Éjszaka már beküldtem, és egy megoldatlan gyilkosságra esett a választásom.

Gondolom törölték is a pcsába... hacsak nem hetekig tart megjeleníteni. closedeyes.gif

Idézet (Violet Shadow @ 2016.06.08. 23:31)
Ismerős. Én is tegnap küldtem be egy cikket (a rajzfilm- és rejtélykedvelőknek különösen tetszett volna), ha 5 óránál kevesebbet dolgoztam vele akkor egy percet sem, erre azt látom, hogy törölték. Kellemes érzés volt erre hazaérni egy amúgy is ritka sz*r nap után.

Javasolnám, ha elmentetted a cikket, írj privátot egy moderátornak -bár én is ezt tegnap tettem, de a levelet kinyitni sem méltatott-, hátha tudsz vele tárgyalni a cikkről. Én biztosan nem hagynám ennyiben. dry.gif

Idézet (Beyla @ 2016.06.09. 00:07)
AliceLizával kezdtem el privit váltani, és 110%-osan az a véleménye, hogy nem csak a fiatalabbik generáció, de az idősebbek (30+) nem szeretnek terjedelmesebb, igényesebb cikkeket olvasni, ezért ragad le ő is Lexi szintjén. Állítólag újságírást tanul felsőoktatásban és egy online újságnál dolgozik, úgymond "szakember" e témával kapcsolatban. Szóval ti vagytok az ellenpélda, hiszen zavar titeket a pongyola megfogalmazású két soros ócska cikkek.

Erre tényleg nem tudok értelmeset reagálni, ennyi telik tőlem: 110.gif blink.gif
Egyébként hol van itt a 30+ generáció azt a keveset leszámítva? És hol vannak azok a tagok, akiket rosszul érintenek az igénytelen cikkek? Hát itt, és még sokan mások is.
Nagyon gáz, ahelyett, hogy a fiatalokat művelnék, inkább a sok értelmetlen, időelfolyató hülyeséget tömik a fejükbe. Kajakra nem értem. blink.gif

Idézet (Beyla @ 2016.06.09. 00:07)
Nem lehet papírformátumú forrást (könyvet?!) megjelölni? Wow, úgy tűnik az oldal üzemeltetője nagyon-nagyon közeli viszonyban lehet a mostani sz*r cikkeket ömlesztő taggal, ugyanis tisztán emlékszem rá, hogy valamelyik topikban a Visszabeszélő részlegben Sally Sparrow rákérdezett a papírformátumú források használatára és a válasz az volt, hogy lehet használni, csak egy könyv címet és szerzőt kell megadnod forrás gyanánt.

Most visszanéztem, ennyi lett nekem mondva. Akkor még másik hírmoderátor volt, hasonló témájú, de legalább igényesebb cikkekkel.
12 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Jolie_77, Szandi0820, LaDySmIth, Beyla, TearsOnMirror, riri17, Jody, AmyVie, CandUs, exoverdose, MadHatter
2016. június 09. 18:53 #8492
- törölt felhasználó -    
Idézet (MissKyloVader @ 2016.06.09. 18:13)
Mindenkinek most ér véget, vagy már véget is ért a suli, én meg még jövő hét szerdáig mehetek...  dry.gif  tongue.gif 
this is life, my friends

RIP, én is jövőhét szerdáig megyek. Holnap viszont nem, tudod kinek van kedve egész nap csak ülni és feladatlapokat meg keresztrejtvényeket fejtegetni.

Idézet (Phaedra @ 2016.06.09. 18:22)

Javasolnám, ha elmentetted a cikket, írj privátot egy moderátornak -bár én is ezt tegnap tettem, de a levelet kinyitni sem méltatott-, hátha tudsz vele tárgyalni a cikkről. Én biztosan nem hagynám ennyiben. dry.gif

Remek ötlet, csak sajnos a cikk elveszett. A régi gépemen írtam, mert annak legalább van magyar nyelvű billentyűzete, viszont azt ma délelőtt vitték el, ugyanis feleslegessé vált az új mellett. Majd megpróbálom, minimálisan leegyszerűsítve és az oldalnak megfelelő stílusban újraírni, hátha méltóztatnak kitenni végre (remélem, hogy nem a megírást követő második hónap végén, mint ahogy az Aurorás cikkel is tették).

Idézet (TearsOnMirror @ 2016.06.09. 15:31)
Én is csatlakoznék ehhez a "mozgalomhoz", ami a színes, változatos, igényes cikkek érdekében jött létre. Többen is írták, hogy az Ő cikkük/cikkeik nem kerültek fel az oldalra. Na, azoknak a témája érdekelt. Ezekkel lehetne növelni az oldal színvonalát.
Visszatérve a mostani állapothoz, én megértem azt, hogy minden nap, minél több cikkel szeretnének jelentkezni az írók, de néhányban olyan pitiáner téma jelenik meg, amihez még értelmeset kommentelni sem lehet írni. Én az ilyen kisebb sztárhíreket egy cikkbe foglalnám össze (ez csak egy tanács), ami naponta jelenik meg. Én is már nekiálltam írni többször is cikkeket, de az előbbieket olvasva kudarcba fulladtak. Amúgy természetvédelemről és művészetről akartak szólni.

Régen volt egy ehhez hasonló cikksorozat, amiben az ilyen, kisebb híreket foglalták össze. Természetesen eltűnt, nem is tudom, olyan 1-másfél éve volt az utolsó ilyen cikk... de meg merem kockáztatni, hogy több.
11 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Beyla, Phaedra, Szandi0820, TearsOnMirror, Jody, AmyVie, Shadowsblood, CandUs, exoverdose, MadHatter
2016. június 09. 19:14 #8493
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Hogy a fenébe képesek az emberek több szakításon is túlesni életük során? Én ebbe az egybe majd' belepusztulok, hát ha még arra gondolok, hogy esetleg több is lesz belőle életem során..
7 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Phaedra, sg1992, Szandi0820, Wyrd, AmyVie, exoverdose
2016. június 10. 06:21 #8494
Astronomergirl.
Astronomergirl.

Státusz| Todavía duelen los recuerdos |
Hozzászólás: 4130
Csatolások: 1568
Azonosító: 255584
Ó
ÓI
ÓIC
ÓICÁ
ÓICÁK
ÓICÁKA
ÓICÁKAV
VAKÁCIÓ
Végre elérkezett a nap,a nap amire vártunk. És most itt van.
2016. június 10. 10:07 #8495
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Későn lépek be én is a buliba, de én is csatlakoznék a mozgalomhoz!

Az hagyján, hogy én is fél napot dolgoztam egy szerintem érdekes témájú cikkel, várva vártam, hogy talán csak 1-2 napot késik, nem tették fel. Oké.
Írtam a következőt, azt sem.
Ez nagyjából már 4-5 cikkel volt így, miben volt a fordítástól kezdve, kutatómunkáig minden, de nem. Nem szóltam semmit, gondoltam, oké, talán nem elég színvonalasak.
Aha, persze. Feljövök, és azt látom, hogy hála az égnek, az Instagram nézettsége még mindig biztonságban van, Disney sztárok továbbra sem csinálnak semmi értelmeset, igazi, színvonalas, érdemi emberekről maximum kéthavonta van egy cikk, abban is kitalált kamu dolgokat írnak. Az, hogy a tehetségét vagy esetleg a jótékonykodását/kitüntetéseit írnák meg, ugyan dehogy, az, hogy vett egy macskát és kiült napozni, fölöttébb érdekes cselekmény.

Össz-vissz 2-3 ember nevét látom csak az irományok szerzőinek feltüntetve. Nem hinném, hogy egyedül ők írnának cikkeket. Látom itt a panaszkodásokat és a rá kapott "tetszik"-et is, teljes mértékben egyet tudok érteni. Baromira dühít engem is, hogy próbálgatnám bontogatni a szárnyaimat, valami érdemleges témát átadni az idejáróknak, de lehetetlen, mert értelemszerűen az oldalnak nagyobb a nézettsége, ha semmitmondó sztárokról mennek a cikksorozatok, ami alatt meg mondanom sem kell, a "színvonal" veszekedéseit olvashatjuk.

Na, mit kell aláírni, hol kell tüntetni? Időpontot mondjatok, és megyek biggrin.gif

ON: Semmi életkedvem nincs, úgy elásnám magamat (pofátlanság, hogy még ahhoz is környezetvédelmi engedély kell, hogyha emberi hullát akarok elásni a kertben...)
11 felhasználónak tetszik: Beyla, Phaedra, LaDySmIth, Szandi0820, Jody, forever.romanci, AmyVie, Jolie_77, CandUs, exoverdose, MadHatter
2016. június 10. 12:27 #8496
Nagisa
Nagisa
visszatérő vendég

Státuszreylo
Hozzászólás: 249
Csatolások: 10
Azonosító: 255003
rájöttem hogy kisminkelve még csúnyább vagyok rohog.gif azt hittem ez fordítva működik
2 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, MadHatter
2016. június 10. 12:38 #8497
- törölt felhasználó -    
Az iskola végére. laugh.gif
2016. június 10. 13:03 #8498
- törölt felhasználó -    
Nem tudom milyen lények járnak a szobámban, de másnapra mindig át van hangolva a gitárom blink.gif
mindig egy hanggal magasabban van

Kicsit offolnék: Elolvastam a nemrég írtakat, de egyetértek mindenkivel. Ahogy tudok menekülök a fö oldalról, pedig szerettem cikkeket olvasni. De mára már csak az oldalon lévö barátaim tartanak itt. A topicok közül meg csak ezt hatja át kellemesebb aura.
10 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820, forever.romanci, LaDySmIth, Jody, CandUs, Jolie_77, exoverdose, MadHatter, Bátor Ventillátor
2016. június 10. 13:52 #8499
InoriGothGirl
InoriGothGirl
visszatérő vendég

StátuszMinä olen kuolema.
Hozzászólás: 404
Csatolások: 115
Azonosító: 249469
Elvileg most Szabadkán kellene lennem, de nem engedtek át a határon, mert kiderült, hogy a személyim már lassan egy éve lejárt. Szomorú vagyok, de nem is azért, mert nem láthattam Zentát, hanem azért, mert a tanárnő sem, aki nagyon várta már a kirándulást. unsure.gif Annyi pozitívum van a mai napban, hogy sikeresen hazaértem, azok után, hogy egy csomót stoppoltam...
6 felhasználónak tetszik: Wyrd, forever.romanci, Shadowsblood, LaDySmIth, MadHatter, Bátor Ventillátor
2016. június 10. 14:13 #8500
Nagisa
Nagisa
visszatérő vendég

Státuszreylo
Hozzászólás: 249
Csatolások: 10
Azonosító: 255003
alig várom hogy végre megint rövid hajam legyen...

de komolyan, minden lánynak ki kéne próbálnia egyszer a rövid hajat, nagyon jó érzés tongue.gif az meg pont nem érdekel hogy fiúk nem szeretik :'D
5 felhasználónak tetszik: Beyla, forever.romanci, LaDySmIth, exoverdose, MadHatter
560 oldal 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!