Idézet (Beyla @ 2016.06.07. 15:00)
Éjszaka már beküldtem, és egy megoldatlan gyilkosságra esett a választásom.
Gondolom törölték is a pcsába... hacsak nem hetekig tart megjeleníteni.
Idézet (Violet Shadow @ 2016.06.08. 23:31)
Ismerős. Én is tegnap küldtem be egy cikket (a rajzfilm- és rejtélykedvelőknek különösen tetszett volna), ha 5 óránál kevesebbet dolgoztam vele akkor egy percet sem, erre azt látom, hogy törölték. Kellemes érzés volt erre hazaérni egy amúgy is ritka sz*r nap után.
Javasolnám, ha elmentetted a cikket, írj privátot egy moderátornak -bár én is ezt tegnap tettem, de a levelet kinyitni sem méltatott-, hátha tudsz vele tárgyalni a cikkről. Én biztosan nem hagynám ennyiben.
Idézet (Beyla @ 2016.06.09. 00:07)
AliceLizával kezdtem el privit váltani, és 110%-osan az a véleménye, hogy nem csak a fiatalabbik generáció, de az idősebbek (30+) nem szeretnek terjedelmesebb, igényesebb cikkeket olvasni, ezért ragad le ő is Lexi szintjén. Állítólag újságírást tanul felsőoktatásban és egy online újságnál dolgozik, úgymond "szakember" e témával kapcsolatban. Szóval ti vagytok az ellenpélda, hiszen zavar titeket a pongyola megfogalmazású két soros ócska cikkek.
Erre tényleg nem tudok értelmeset reagálni, ennyi telik tőlem:
Egyébként hol van itt a 30+ generáció azt a keveset leszámítva? És hol vannak azok a tagok, akiket rosszul érintenek az igénytelen cikkek? Hát itt, és még sokan mások is.
Nagyon gáz, ahelyett, hogy a fiatalokat művelnék, inkább a sok értelmetlen, időelfolyató hülyeséget tömik a fejükbe. Kajakra nem értem.
Idézet (Beyla @ 2016.06.09. 00:07)
Nem lehet papírformátumú forrást (könyvet?!) megjelölni? Wow, úgy tűnik az oldal üzemeltetője nagyon-nagyon közeli viszonyban lehet a mostani sz*r cikkeket ömlesztő taggal, ugyanis tisztán emlékszem rá, hogy valamelyik topikban a Visszabeszélő részlegben Sally Sparrow rákérdezett a papírformátumú források használatára és a válasz az volt, hogy lehet használni, csak egy könyv címet és szerzőt kell megadnod forrás gyanánt.
Most visszanéztem, ennyi lett nekem mondva. Akkor még másik hírmoderátor volt, hasonló témájú, de legalább igényesebb cikkekkel.