miregondoltokmost?
2016. május 31. 08:59
Amikor infón sz@rt se csináltok, ezért Starytizhetsz, meg olvashatsz Star Wars könyvet. ..
2016. május 31. 16:48
Eddig nem hittem a vonzás törvényében, de most már egyre inkább úgy látom, van benne igazság. Egyetlen egy tételt nem akartam kihúzni, de nem csak én, hanem kb mindenki parázott tőle. Erre mit húzok?
10 felhasználónak tetszik:
CandUs,
missdaisy,
Phaedra,
Szandi0820,
MadHatter,
LaDySmIth,
Lil98,
Fannycska999,
TearsOnMirror,
forever.romanci
2016. május 31. 18:00
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Boldog, boldog, boldog nap!
Egyik példaképemtől kaptam egy gratulációt, aminek kimondhatatlanul örülök, a másiktól pedig egy pozitív-szellemi-s*ggberúgást, hogy kedden tegyem oda magam és ősztől vár az egyetem.
ON: Érzelmi hullámvasút, egész nap vigasztaltam vagy veszekedtem valakit/valakivel, vegyesek az érzelmeim, hideg-meleg zuhany ért.
Jövő hét keddre még egy hatalmas nagy drukkot kérek a szóbelihez, az eddigi égi közreműködéseket és imákat/jó szavakat pedig nagyon szépen köszönöm
Egyik példaképemtől kaptam egy gratulációt, aminek kimondhatatlanul örülök, a másiktól pedig egy pozitív-szellemi-s*ggberúgást, hogy kedden tegyem oda magam és ősztől vár az egyetem.
ON: Érzelmi hullámvasút, egész nap vigasztaltam vagy veszekedtem valakit/valakivel, vegyesek az érzelmeim, hideg-meleg zuhany ért.
Jövő hét keddre még egy hatalmas nagy drukkot kérek a szóbelihez, az eddigi égi közreműködéseket és imákat/jó szavakat pedig nagyon szépen köszönöm
9 felhasználónak tetszik:
CandUs,
kaliforhnia,
Nothing,
Phaedra,
MadHatter,
LaDySmIth,
Lil98,
Fannycska999,
forever.romanci
2016. május 31. 19:09
Hm, ez a bébiétel nem is olyan rossz...
7 felhasználónak tetszik:
CandUs,
Szandi0820,
habibi,
MadHatter,
Lil98,
Fannycska999,
forever.romanci
2016. május 31. 19:12
Oké, szóval ma megvolt az első közösségi szolgálatom a temetőben, és OMG gyerekek, iszonyú jó volt.
Imádom a temetőt. Tisztára feltöltött energiával. Holnap tuti visszamegyek, nem érdekel, hogy nincs munka.
2016. május 31. 19:13
Szeretek a kicsi kínaiakkal (ebayon) üzletelni. vettem pendrive-ot 2,19 GBP-ért, de tönkre is ment pár nap múlva (illesztprogram hiba, 10es hibakód) több gépen sem működött így írtam egy levelt, majd kaptam a választ a 2 GBP refundról
(Magyarul, aki nincs otthon a dolgokban: vettem egy 32GB-ost adathordozót úgy 930 forintért és ebből most 850-et visszakapok)
(Magyarul, aki nincs otthon a dolgokban: vettem egy 32GB-ost adathordozót úgy 930 forintért és ebből most 850-et visszakapok)
2016. május 31. 19:50
Jóságos szent ég, be fogok szarni a fájdalomtól, de lesz két Helix és még két lyuk a jobb fülemben, plusz egy lyuk a bal fülemben.
2016. május 31. 20:27
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Visítok. Szép, maradandó, de leginkább komplexusos emlékek a suli harmadik hetéből.
"juuuj, de jó, holnap megyünk randizniiii!"
"aztán holnap jól sminkeld ki te is magad!"
"Megmutassam az adatlapját?"
"Persze, de akkor én is megmutatom az enyémét."
.
.
.
"EZEK TESTVÉREEEEEEEK!!!"
X"DDDDD
Hát na, ittam egy kicsit.
Épp meséltem ma az egészet apám nőjének. "Nyáron megismertem egy csávót még a neten. mellékes, h itt Majdnem két méter, punk, feketében és acélbetétesben jár, jóképű, és nem is annyira dagadt." -leesik, mit mondtam -> hatalmas visítás.
Az is mellékes, hogy olvadozva, döglődve ültem mellette, érezve a férfias illatát a nagy melegben, csodálva mély, barna szemeit, arcán a kicsi izzadtságfolyamokat, a csupasz karjából kidudorodó ereket.
Mire benyögi: amúgy a tesóm egy világi nyomorék, a barátnőd jöhetne hozzám, jók a mellei.
Oké, gondoltam, napszemcsi fel, könnycsorgás on. Epic fail. Ma meg ez a: "why didn't you kiss him, shameful piece of shit, vagy legalább a fejed hajtottad volna az ölébe."
És ja, ilyen vagyok becsiccsentve, vagy még elkúrtabb. ennél nehezebb méginkább annak lenni, visszaolvasván ezt
"juuuj, de jó, holnap megyünk randizniiii!"
"aztán holnap jól sminkeld ki te is magad!"
"Megmutassam az adatlapját?"
"Persze, de akkor én is megmutatom az enyémét."
.
.
.
"EZEK TESTVÉREEEEEEEK!!!"
X"DDDDD
Hát na, ittam egy kicsit.
Épp meséltem ma az egészet apám nőjének. "Nyáron megismertem egy csávót még a neten. mellékes, h itt Majdnem két méter, punk, feketében és acélbetétesben jár, jóképű, és nem is annyira dagadt." -leesik, mit mondtam -> hatalmas visítás.
Az is mellékes, hogy olvadozva, döglődve ültem mellette, érezve a férfias illatát a nagy melegben, csodálva mély, barna szemeit, arcán a kicsi izzadtságfolyamokat, a csupasz karjából kidudorodó ereket.
Oké, gondoltam, napszemcsi fel, könnycsorgás on. Epic fail. Ma meg ez a: "why didn't you kiss him, shameful piece of shit, vagy legalább a fejed hajtottad volna az ölébe."
És ja, ilyen vagyok becsiccsentve, vagy még elkúrtabb. ennél nehezebb méginkább annak lenni, visszaolvasván ezt
2016. május 31. 20:34
A pillanat, amikor semmihez nincs kedvem, azért végiggörgetek a régi staritys kommentjeimen, és annyira elképedek, hogy mennyi hülyeséget írtam ide életemben, hogy legszívesebben letörölném a profilom, és itt ásnám el magam a géppel együtt.
11 felhasználónak tetszik:
habibi,
CandUs,
Szandi0820,
Phaedra,
MadHatter,
LaDySmIth,
Lil98,
Inori,
Fannycska999,
TearsOnMirror,
forever.romanci
2016. május 31. 22:42
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Én nem tudom, mi van velem, de ez az állapot borzasztó. Itt a vizsgaidőszak, szarrá kéne tanulnom magam, én meg csak ülök a szobámban és k.rvára nem érdekel semmi. Megbukom? Így jártam. Én még sosem voltam így, hogy teljes érdektelenséggel figyeljem a körülöttem lévő dolgokat. Persze, a lelkem mélyén izgat, hogy megbukom, de közben meg nem érdekel. Borzasztó, komolyan... Nem tudom, mit csináljak magammal, de ez nem állapot, ami most velem van. Komolyan, valakinek le kellene b-sznia nekem egy akkora pofont, hogy a fal adja a másikat. Mi ez? Depresszió? Kapunyitási pánik? Félelem a kudarctól halogatás? Létezik olyan, hogy a bennem elfojtott és az elmúlt két évben, az esetek nagy részében elnyomott gyászt most élem meg?(Lehet, hogy újra meg kéne látogatnom egy pszichológust... Csak olyan rohadt drága, az egyetemi lehetőséget meg már kioffoltam)
8 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
habibi,
MadHatter,
Wyrd,
LaDySmIth,
Lil98,
Fannycska999,
forever.romanci
2016. május 31. 22:45
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.05.31. 19:13)
Szeretek a kicsi kínaiakkal (ebayon) üzletelni. vettem pendrive-ot 2,19 GBP-ért, de tönkre is ment pár nap múlva (illesztprogram hiba, 10es hibakód) több gépen sem működött így írtam egy levelt, majd kaptam a választ a 2 GBP refundról
Ebay-en ne vegyél pendrive-ot, programmal állítják át, hogy azt mutassa, 32 GB szabad helyed van rajta; amúgy meg jó esetben 8 GB adatot tud tárolni, de ha többet raksz rá, elveszik a nagy semmibe.
Vagy mint esetedben, pár napon belül nem működik
2016. május 31. 23:37
Ma is jól elaludtam reggel, így azt a kiváló döntést hoztam, hogy nem megyek be a hajnalban kezdődő három órára. Mint kiderült, későbbi óráink nem is lettek volna, szóval.. Ehelyett a napi programom kb. az volt, hogy telezabáltam magam minden szeméttel, egész nap Szökést néztem, a dobozos jégkrémemmel és egy óriás chipses dobozzal, akit elneveztem Aladárnak.
lol kicsit sem hangzik tébolyult antiszocul no nembaj:'D
lol kicsit sem hangzik tébolyult antiszocul no nembaj:'D
CandUs,
Szandi0820,
LaDySmIth,
Lil98,
Fannycska999,
MadHatter,
forever.romanci
2016. június 01. 07:03
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Nyár van. Ó hogy vártunk már téged. Csak valami mégse változott....
ja igen. A suli. De nem baj két hét és vége.
2016. június 01. 09:28
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
13 felhasználónak tetszik:
Wyrd,
LaDySmIth,
Szandi0820,
habibi,
InoriGothGirl,
CandUs,
Lil98,
Jody,
Phaedra,
Inori,
Fannycska999,
exoverdose,
forever.romanci
2016. június 01. 09:30
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Én nem tudom, mi van az emberekkel, nagyon érzik a nyarat, vagy mittudomén, de meg van mindenki őrülve. Állati fura dolgokat csinálnak, emberek, mi a gci van veletek?
meg velem, hogy ezt kiírom...
LaDySmIth,
Szandi0820,
CandUs,
Lil98,
Fannycska999,
MadHatter,
forever.romanci
2016. június 01. 14:30
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 online
|
elértem azt a pontot, mikor már annyira unatkozom, hogy elkezdtem egy online játékban egy állatkertet vezetni.
amúgy holnap lehet, hogy csak két órára kell bemenni a suliba, 10 körül már itthon lennék, de mehetek vissza a városba, mert 14:40-től vezetek.
amúgy holnap lehet, hogy csak két órára kell bemenni a suliba, 10 körül már itthon lennék, de mehetek vissza a városba, mert 14:40-től vezetek.
2016. június 01. 16:33
Idézet (CandUs @ 2016.05.31. 22:42)
Én nem tudom, mi van velem, de ez az állapot borzasztó. Itt a vizsgaidőszak, szarrá kéne tanulnom magam, én meg csak ülök a szobámban és k.rvára nem érdekel semmi. Megbukom? Így jártam. Én még sosem voltam így, hogy teljes érdektelenséggel figyeljem a körülöttem lévő dolgokat. Persze, a lelkem mélyén izgat, hogy megbukom, de közben meg nem érdekel. Borzasztó, komolyan... Nem tudom, mit csináljak magammal, de ez nem állapot, ami most velem van. Komolyan, valakinek le kellene b-sznia nekem egy akkora pofont, hogy a fal adja a másikat. Mi ez? Depresszió? Kapunyitási pánik? Félelem a kudarctól halogatás? Létezik olyan, hogy a bennem elfojtott és az elmúlt két évben, az esetek nagy részében elnyomott gyászt most élem meg?(Lehet, hogy újra meg kéne látogatnom egy pszichológust... Csak olyan rohadt drága, az egyetemi lehetőséget meg már kioffoltam)
Ugyanez van velem is, és én sem tudom, mitől. Tanulnom kéne egy csomót, fizikából is épphogy átmentem, rontottam, mégis azon gondolkozom, hogy inkább aludni fogok. Eddig nem voltam ilyen.
2016. június 01. 18:17
Nem tudom, mennyire értelmes az, hogy azon b#szom fel magam, miközben vocal covereket nézegetek, hogy szinte az összes sz#r és nem tudnak énekelni, csak úgy tesznek, meg ráraknak hatezer effektet meg autotune-t, mindenesetre megtörtént. Meg az szokott idegesíteni, amit főleg a lányok csinálnak, hogy 5 perces a videó, de ebből 2 percet beszél az elején a semmiről, én meg így várok hogy "pofádatbefogod énekeljémár". Ezeken kívül meg még az a kedvencem, mikor egy depresszív dalt vidáman, mosolyogva énekelnek. :'D
Jó, amúgy nem az összes rossz, csak most szinte csak olyanokat találtam. De fel szoktam fedezni nagyon jó hangú embereket is azért szerencsére.
És most meg vagyok fázva, taknyos vagyok és nem tudok rendesen énekelni. :c
Jó, amúgy nem az összes rossz, csak most szinte csak olyanokat találtam. De fel szoktam fedezni nagyon jó hangú embereket is azért szerencsére.
És most meg vagyok fázva, taknyos vagyok és nem tudok rendesen énekelni. :c
2016. június 01. 18:24
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Akkor tudod, hogy igazán éhes vagy, amikor gondolkodás nélkül nekiesel a menzás rakottbrokkolinak, és csak a felénél tűnik fel, hogy teljesen ki van hűlve, de mindegy, mert frissen és melegen is ugyanolyan sz@r lenne
2016. június 01. 18:27
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Szerintem az én idegeim meg fognak pattanni vasárnap. Sikerült pont most csődöt mondania az mp4-lejátszómnak, amivel nem is lenne gond, tekintettel arra, hogy itthon vagyok általában... de most vasárnap pont utazni fogok.
Ha meg a zene nem tereli el a figyelmem a sok retardáltról többi utastársamról, akkor még olvasni sem tudok normálisan. Hajjaj, de jó lesz.
Lil98,
LaDySmIth,
MadHatter,
Phaedra,
Fannycska999,
CandUs,
forever.romanci
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.