Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. május 31. 08:59 #8381
- törölt felhasználó -    
Amikor infón sz@rt se csináltok, ezért Starytizhetsz, meg olvashatsz Star Wars könyvet. .. laugh.gif
http://i653.photobucket.com/albums/uu254/OnThInIcE911/2p2%20random/Alison%20Brie/Yay.gif
5 felhasználónak tetszik: CandUs, Lil98, MadHatter, Fannycska999, forever.romanci
2016. május 31. 16:48 #8382
- törölt felhasználó -    
Eddig nem hittem a vonzás törvényében, de most már egyre inkább úgy látom, van benne igazság. Egyetlen egy tételt nem akartam kihúzni, de nem csak én, hanem kb mindenki parázott tőle. Erre mit húzok? dry.gif
10 felhasználónak tetszik: CandUs, missdaisy, Phaedra, Szandi0820, MadHatter, LaDySmIth, Lil98, Fannycska999, TearsOnMirror, forever.romanci
2016. május 31. 18:00 #8383
Psyché
Psyché
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Boldog, boldog, boldog nap! pompom.gif
Egyik példaképemtől kaptam egy gratulációt, aminek kimondhatatlanul örülök, a másiktól pedig egy pozitív-szellemi-s*ggberúgást, hogy kedden tegyem oda magam és ősztől vár az egyetem.

ON: Érzelmi hullámvasút, egész nap vigasztaltam vagy veszekedtem valakit/valakivel, vegyesek az érzelmeim, hideg-meleg zuhany ért.
Jövő hét keddre még egy hatalmas nagy drukkot kérek a szóbelihez, az eddigi égi közreműködéseket és imákat/jó szavakat pedig nagyon szépen köszönöm wub.gif
9 felhasználónak tetszik: CandUs, kaliforhnia, Nothing, Phaedra, MadHatter, LaDySmIth, Lil98, Fannycska999, forever.romanci
2016. május 31. 19:09 #8384
- törölt felhasználó -    
Hm, ez a bébiétel nem is olyan rossz... laugh.gif
7 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, habibi, MadHatter, Lil98, Fannycska999, forever.romanci
2016. május 31. 19:12 #8385
- törölt felhasználó -    
Oké, szóval ma megvolt az első közösségi szolgálatom a temetőben, és OMG gyerekek, iszonyú jó volt. laugh.gif Imádom a temetőt. Tisztára feltöltött energiával. Holnap tuti visszamegyek, nem érdekel, hogy nincs munka.
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, LaDySmIth, Lil98, Fannycska999, forever.romanci
2016. május 31. 19:13 #8386
- törölt felhasználó -    
Szeretek a kicsi kínaiakkal (ebayon) üzletelni. vettem pendrive-ot 2,19 GBP-ért, de tönkre is ment pár nap múlva (illesztprogram hiba, 10es hibakód) több gépen sem működött így írtam egy levelt, majd kaptam a választ a 2 GBP refundról wub.gif
(Magyarul, aki nincs otthon a dolgokban: vettem egy 32GB-ost adathordozót úgy 930 forintért és ebből most 850-et visszakapok) rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, MadHatter, LaDySmIth, Lil98, forever.romanci
2016. május 31. 19:50 #8387
- törölt felhasználó -    
Jóságos szent ég, be fogok szarni a fájdalomtól, de lesz két Helix és még két lyuk a jobb fülemben, plusz egy lyuk a bal fülemben. yahoo.gif
6 felhasználónak tetszik: Phaedra, MadHatter, LaDySmIth, Lil98, Fannycska999, forever.romanci
2016. május 31. 20:27 #8388
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Visítok. Szép, maradandó, de leginkább komplexusos emlékek a suli harmadik hetéből.
"juuuj, de jó, holnap megyünk randizniiii!"
"aztán holnap jól sminkeld ki te is magad!"
"Megmutassam az adatlapját?"
"Persze, de akkor én is megmutatom az enyémét."
.
.
.
"EZEK TESTVÉREEEEEEEK!!!"
X"DDDDD

Hát na, ittam egy kicsit. biggrin.gif

Épp meséltem ma az egészet apám nőjének. "Nyáron megismertem egy csávót még a neten. mellékes, h itt Majdnem két méter, punk, feketében és acélbetétesben jár, jóképű, és nem is annyira dagadt." -leesik, mit mondtam -> hatalmas visítás. _nevet.gif
Az is mellékes, hogy olvadozva, döglődve ültem mellette, érezve a férfias illatát a nagy melegben, csodálva mély, barna szemeit, arcán a kicsi izzadtságfolyamokat, a csupasz karjából kidudorodó ereket. wub.gif Mire benyögi: amúgy a tesóm egy világi nyomorék, a barátnőd jöhetne hozzám, jók a mellei.
Oké, gondoltam, napszemcsi fel, könnycsorgás on. Epic fail. Ma meg ez a: "why didn't you kiss him, shameful piece of shit, vagy legalább a fejed hajtottad volna az ölébe."

És ja, ilyen vagyok becsiccsentve, vagy még elkúrtabb. ennél nehezebb méginkább annak lenni, visszaolvasván ezt rolleyes.gif 110.gif
6 felhasználónak tetszik: thestupidboy96, Wyrd, InoriGothGirl, MadHatter, LaDySmIth, Lil98
2016. május 31. 20:34 #8389
- törölt felhasználó -    
A pillanat, amikor semmihez nincs kedvem, azért végiggörgetek a régi staritys kommentjeimen, és annyira elképedek, hogy mennyi hülyeséget írtam ide életemben, hogy legszívesebben letörölném a profilom, és itt ásnám el magam a géppel együtt.
11 felhasználónak tetszik: habibi, CandUs, Szandi0820, Phaedra, MadHatter, LaDySmIth, Lil98, Inori, Fannycska999, TearsOnMirror, forever.romanci
2016. május 31. 22:42 #8390
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Én nem tudom, mi van velem, de ez az állapot borzasztó. Itt a vizsgaidőszak, szarrá kéne tanulnom magam, én meg csak ülök a szobámban és k.rvára nem érdekel semmi. Megbukom? Így jártam. Én még sosem voltam így, hogy teljes érdektelenséggel figyeljem a körülöttem lévő dolgokat. Persze, a lelkem mélyén izgat, hogy megbukom, de közben meg nem érdekel. Borzasztó, komolyan... Nem tudom, mit csináljak magammal, de ez nem állapot, ami most velem van. Komolyan, valakinek le kellene b-sznia nekem egy akkora pofont, hogy a fal adja a másikat. Mi ez? Depresszió? Kapunyitási pánik? Félelem a kudarctól halogatás? Létezik olyan, hogy a bennem elfojtott és az elmúlt két évben, az esetek nagy részében elnyomott gyászt most élem meg?(Lehet, hogy újra meg kéne látogatnom egy pszichológust... Csak olyan rohadt drága, az egyetemi lehetőséget meg már kioffoltam)

8 felhasználónak tetszik: Szandi0820, habibi, MadHatter, Wyrd, LaDySmIth, Lil98, Fannycska999, forever.romanci
2016. május 31. 22:45 #8391
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (AliceLiza @ 2016.05.31. 19:13)
Szeretek a kicsi kínaiakkal (ebayon) üzletelni. vettem pendrive-ot 2,19 GBP-ért, de tönkre is ment pár nap múlva (illesztprogram hiba, 10es hibakód) több gépen sem működött így írtam egy levelt, majd kaptam a választ a 2 GBP refundról wub.gif 
(Magyarul, aki nincs otthon a dolgokban: vettem egy 32GB-ost adathordozót úgy 930 forintért és ebből most 850-et visszakapok)  rohog.gif

Ebay-en ne vegyél pendrive-ot, programmal állítják át, hogy azt mutassa, 32 GB szabad helyed van rajta; amúgy meg jó esetben 8 GB adatot tud tárolni, de ha többet raksz rá, elveszik a nagy semmibe.

Vagy mint esetedben, pár napon belül nem működik biggrin.gif
2016. május 31. 23:37 #8392
- törölt felhasználó -    
Ma is jól elaludtam reggel, így azt a kiváló döntést hoztam, hogy nem megyek be a hajnalban kezdődő három órára. Mint kiderült, későbbi óráink nem is lettek volna, szóval.. Ehelyett a napi programom kb. az volt, hogy telezabáltam magam minden szeméttel, egész nap Szökést néztem, a dobozos jégkrémemmel és egy óriás chipses dobozzal, akit elneveztem Aladárnak.
lol kicsit sem hangzik tébolyult antiszocul no nembaj:'D
7 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, LaDySmIth, Lil98, Fannycska999, MadHatter, forever.romanci
2016. június 01. 07:03 #8393
Astronomergirl.
Astronomergirl.

Státusz| Todavía duelen los recuerdos |
Hozzászólás: 4130
Csatolások: 1568
Azonosító: 255584
Nyár van. Ó hogy vártunk már téged. Csak valami mégse változott.... mellow.gif ja igen. A suli. De nem baj két hét és vége. laugh.gif meghajolo.gif
2016. június 01. 09:28 #8394
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Ez most komoly? mellow.gif
13 felhasználónak tetszik: Wyrd, LaDySmIth, Szandi0820, habibi, InoriGothGirl, CandUs, Lil98, Jody, Phaedra, Inori, Fannycska999, exoverdose, forever.romanci
2016. június 01. 09:30 #8395
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Én nem tudom, mi van az emberekkel, nagyon érzik a nyarat, vagy mittudomén, de meg van mindenki őrülve. Állati fura dolgokat csinálnak, emberek, mi a gci van veletek? huh.gif meg velem, hogy ezt kiírom...
7 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820, CandUs, Lil98, Fannycska999, MadHatter, forever.romanci
2016. június 01. 14:30 #8396
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
elértem azt a pontot, mikor már annyira unatkozom, hogy elkezdtem egy online játékban egy állatkertet vezetni. rohog.gif
amúgy holnap lehet, hogy csak két órára kell bemenni a suliba, 10 körül már itthon lennék, de mehetek vissza a városba, mert 14:40-től vezetek. rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, Wyrd, MadHatter, forever.romanci, kaliforhnia
2016. június 01. 16:33 #8397
- törölt felhasználó -    
Idézet (CandUs @ 2016.05.31. 22:42)
Én nem tudom, mi van velem, de ez az állapot borzasztó. Itt a vizsgaidőszak, szarrá kéne tanulnom magam, én meg csak ülök a szobámban és k.rvára nem érdekel semmi. Megbukom? Így jártam. Én még sosem voltam így, hogy teljes érdektelenséggel figyeljem a körülöttem lévő dolgokat. Persze, a lelkem mélyén izgat, hogy megbukom, de közben meg nem érdekel. Borzasztó, komolyan... Nem tudom, mit csináljak magammal, de ez nem állapot, ami most velem van. Komolyan, valakinek le kellene b-sznia nekem egy akkora pofont, hogy a fal adja a másikat. Mi ez? Depresszió? Kapunyitási pánik? Félelem a kudarctól halogatás? Létezik olyan, hogy a bennem elfojtott és az elmúlt két évben, az esetek nagy részében elnyomott gyászt most élem meg?(Lehet, hogy újra meg kéne látogatnom egy pszichológust... Csak olyan rohadt drága, az egyetemi lehetőséget meg már kioffoltam)

Ugyanez van velem is, és én sem tudom, mitől. Tanulnom kéne egy csomót, fizikából is épphogy átmentem, rontottam, mégis azon gondolkozom, hogy inkább aludni fogok. Eddig nem voltam ilyen. unsure.gif Lehet, vagyis reménykedem, hogy csak nagyon erős fáradtságról van szó, bár nem tudom...
5 felhasználónak tetszik: missdaisy, LaDySmIth, CandUs, forever.romanci, Phaedra
2016. június 01. 18:17 #8398
- törölt felhasználó -    
Nem tudom, mennyire értelmes az, hogy azon b#szom fel magam, miközben vocal covereket nézegetek, hogy szinte az összes sz#r és nem tudnak énekelni, csak úgy tesznek, meg ráraknak hatezer effektet meg autotune-t, mindenesetre megtörtént. Meg az szokott idegesíteni, amit főleg a lányok csinálnak, hogy 5 perces a videó, de ebből 2 percet beszél az elején a semmiről, én meg így várok hogy "pofádatbefogod énekeljémár". Ezeken kívül meg még az a kedvencem, mikor egy depresszív dalt vidáman, mosolyogva énekelnek. :'D
Jó, amúgy nem az összes rossz, csak most szinte csak olyanokat találtam. De fel szoktam fedezni nagyon jó hangú embereket is azért szerencsére.

És most meg vagyok fázva, taknyos vagyok és nem tudok rendesen énekelni. :c
6 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820, Lil98, MadHatter, CandUs, forever.romanci
2016. június 01. 18:24 #8399
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Akkor tudod, hogy igazán éhes vagy, amikor gondolkodás nélkül nekiesel a menzás rakottbrokkolinak, és csak a felénél tűnik fel, hogy teljesen ki van hűlve, de mindegy, mert frissen és melegen is ugyanolyan sz@r lenne laugh.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, LaDySmIth, MadHatter, CandUs, forever.romanci
2016. június 01. 18:27 #8400
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233919
Azonosító: 59785
Szerintem az én idegeim meg fognak pattanni vasárnap. Sikerült pont most csődöt mondania az mp4-lejátszómnak, amivel nem is lenne gond, tekintettel arra, hogy itthon vagyok általában... de most vasárnap pont utazni fogok. treaten.gif Ha meg a zene nem tereli el a figyelmem a sok retardáltról többi utastársamról, akkor még olvasni sem tudok normálisan. Hajjaj, de jó lesz. rolleyes.gif
7 felhasználónak tetszik: Lil98, LaDySmIth, MadHatter, Phaedra, Fannycska999, CandUs, forever.romanci
560 oldal 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!