miregondoltokmost?
2016. május 28. 15:11
|
|
Inorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 202686 offline
|
Pillanatnyilag döglődök és netezek, pedig jövőhéten 15 tételes vizsga irodalomból, és TZ szinte minden tárgyból
8 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Shireen,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Szandi0820,
CandUs,
MadHatter,
Jody
2016. május 28. 22:32
Amikor békésen lefekszel az ágyadba, és egy szúnyog belerepül az orrodba. Milyen szuper érzés.
Lil98,
Szandi0820,
forever.romanci,
CandUs,
Inori,
MadHatter,
Jody,
LaDySmIth
2016. május 28. 23:06
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
ma találkoztam az egyik internetes barátnőmmel, már január óta terveztük. de persze, hogy csupán csak négy rohadt órán keresztül elkerültük egymást.
csak mi lehetünk ilyen szerencsétlenek, hogy itt van és körülbelül két percet, ha beszéltünk, az is azzal telt, hogy átadtuk az ajándékát a másiknak. mondjuk, ha apa nem lett volna ott, akkor még ennyit se tudtam volna vele lenni, szóval ezért hálás vagyok lol.
2016. május 29. 00:36
Jönnek a késő esti rendkívüli értelmi szintekből generálódott gondolataim.
- Utóbbi időben Szökés-függő lettem. Még megboldogult fiatalkoromban is néztem apámmal, csak akkor még oly' fiatal lélek voltam, hogy nem sokat fogtam fel belőle, ezért nemrég gondoltam egyet, hogy újra kéne nézni. Szerencsére az egészet elfelejtettem, így minden dolog új. és nem tudom teleposztolni a tumblr oldalam zsebessel, mert félek a spoilerektől. és már annyit néztük, hogy tesóm azt álmodta, hogy börtönben van :"D
- Egyik nap én akartam lenni Josh Dun, és ennek következtében rájöttem, hogy jól áll a piros szemceruza.
- ez meg ez. új értelmet adtak az életemnek
- Utóbbi időben Szökés-függő lettem. Még megboldogult fiatalkoromban is néztem apámmal, csak akkor még oly' fiatal lélek voltam, hogy nem sokat fogtam fel belőle, ezért nemrég gondoltam egyet, hogy újra kéne nézni. Szerencsére az egészet elfelejtettem, így minden dolog új. és nem tudom teleposztolni a tumblr oldalam zsebessel, mert félek a spoilerektől. és már annyit néztük, hogy tesóm azt álmodta, hogy börtönben van :"D
- Egyik nap én akartam lenni Josh Dun, és ennek következtében rájöttem, hogy jól áll a piros szemceruza.
- ez meg ez. új értelmet adtak az életemnek
2016. május 29. 13:10
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Éppen a gyerekkoromat élem át megint és újranézem az X-Men: Evolúciót és azon gondolkodom, hogy hova a jó életbe tűntek a Cartoon Networkről az ilyen jó mesék? Múltkor már csak a szememet forgattam a kínálaton.
Igen, lassan 24 évesen ezek rendkívül nagy problémák.
Igen, lassan 24 évesen ezek rendkívül nagy problémák.
2016. május 29. 13:22
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Nagyon kellemes volt másnaposan (úristen tegnap nagyon bebsztam) tankok zúgására, meg lövésekre ébredni fel. Mert pont vasárnap reggel fél hétkor muszáj a katonaságnak gyakorlatozni.
szerk.: és még kávé sincs itthon, mert az öcsém megitta
szerk.: és még kávé sincs itthon, mert az öcsém megitta
11 felhasználónak tetszik:
Inori,
Jody,
Lil98,
forever.romanci,
Fannycska999,
Shireen,
CandUs,
Szandi0820,
Phaedra,
Wyrd,
Shadowsblood
2016. május 29. 14:16
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Ezt nem értem!!Csak engem idegesít az "Ez vagy az a sorozat?" topiknál az,hogy állandóan kb. csak 5-6 sorozat a menő????????
Pl.:
x:Teen Wolf vagy Supernatural?
y:Teen Wolf vagy The Walking Dead?
z:The Walking Dead vagy The 100?
Ugrunk egy nagyon....és ismét.
Teen Wolf vagy The 100?
...STB
Ez már az agyamra megy.Jó,jó értem.Csak ezeket a sorozatok szokták manapság nézni.De akkor issssssss.
Pl.:
x:Teen Wolf vagy Supernatural?
y:Teen Wolf vagy The Walking Dead?
z:The Walking Dead vagy The 100?
Ugrunk egy nagyon....és ismét.
Teen Wolf vagy The 100?
...STB
Ez már az agyamra megy.Jó,jó értem.Csak ezeket a sorozatok szokták manapság nézni.De akkor issssssss.
2016. május 29. 15:18
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
hát én megpusztulok. tavaly érettségikor az egymást követő 4 vizsgán voltam ki, akkor azt gondoltam, mennyivel egyszerűbb lenne, ha a vizsgák közt lenne pár nap. na már most, 2 héten belül 6 vizsgát tudtam le, jövőhéten pedig 2 extraultragiganehéz vizsgám lesz, amik közül egyik még beugrós is, ami rohadtul nem tudom hogy lesz meg (szövegrészletek olyan könyvekből amikhez hozzá se szagoltam
).. és azutáni héten (ha minden jól megy, csak) 2 vizsgám lesz, ami közül az egyik szóbeli, és 4 napom lesz tizenakárhány tétel megtanulására. és akkor még nem beszéltünk arról, hogy ha bukok valamiből, akkor június 20.-áig is eltarthat a vizsgaszezonom
és most is a füzet fölött könyökölve pötyögök
habibi,
MadHatter,
Lil98,
forever.romanci,
Fannycska999,
CandUs,
Szandi0820,
Phaedra
2016. május 29. 16:39
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (silenc @ 2016.05.23. 18:44)
*UPDATE* Sikerült!
Annyira örülök, de még mindig alig akarom elhinni. Már csak a szóbeli (amire mellesleg retek sokat kell(ene) tanulni) meg a gyakorlat van hátra, és utána Hawaii, DJ, napszemüveg. 
Szóbeli✓, gyakorlat✓. Hello nyár!
2016. május 29. 17:02
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Ez hülye. Apám bszik szólni korábban mamáméknak, csak indulás előtt 5 perccel, és ő még hatig be akar érni a másik városban levő szupermarketbe, azt sietteti őket......
7 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Lil98,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Wyrd,
Szandi0820,
Shadowsblood
2016. május 29. 19:28
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Olyan szép, hogy nyárra ruhákat kéne vennem ha nem akarok a harmincakárhány fokban is hosszúnadrágban és tornacipőben poshadni, közben a laptopom is végleg halott és elkélne helyette egy másik, mellesleg tartozok már fene tudja hány szál cigivel... és mindemellett nincs semmi pénzem, csak annyi, amennyit a szüleim rámszánnak. És persze, nem rajtam akarnak spórolni, de szerintem még nekik se férne bele a komplett nyári ruhatáram meg egy új laptop; munkát pedig egyszerűen képtelen vagyok találni ebben a városnak csúfolt egérlyukban, úgyhogy jobbhíján koldulni fogok a szünetben
2016. május 29. 19:53
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Holnap kibasznak a suliból, ha üdítő helyett somersbyt viszek? Mert nincs más...
10 felhasználónak tetszik:
CandUs,
forever.romanci,
kaliforhnia,
MadHatter,
LaDySmIth,
Szandi0820,
Fannycska999,
Lil98,
Wyrd,
Shadowsblood
2016. május 29. 22:17
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Astronomergirl. @ 2016.05.29. 14:16)
Ezt nem értem!!Csak engem idegesít az "Ez vagy az a sorozat?" topiknál az,hogy állandóan kb. csak 5-6 sorozat a menő????????
Amikor utoljára benéztem az Olvastad már a ... című könyvet? topikba, akkor ugyanez volt a helyzet ott is. Úgyhogy amikor a 25000. alkalommal írták már valamelyik Leiner Laura-könyvet, én le is léptem abból a topikból (mert az általam írtakra úgyis szinte csak a nem válasz jött). De amúgy engem is bosszantott, hogy mennyire egysíkú volt a választék.
Most visszanéztem, az egyik oldalon konkrétan minden 2. kérdés a Bábelre vonatkozott.
2016. május 30. 15:15
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Tegnap tudtam meg, hogy a platinum III után nincs magasabb szint a játékban, ami azt jelenti, már vagy 1 hónapja hajtok a semmiért, hogy magasabb szintre jussak.
2016. május 30. 16:49
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
A mai fiatalság (nem, én sem vagyok olyan öreg, de tini se) komolyan ilyen könnyen esik "szerelembe", hogy erről témát is lehet indítani? Nekem eddigi életem során két szerelmem volt: az első és a jelenlegi. Én vagyok ennyire prűd / merev / konzervatív...?
9 felhasználónak tetszik:
exoverdose,
CandUs,
MadHatter,
Lil98,
Szandi0820,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Fannycska999,
Judit107
2016. május 30. 17:01
Idézet (Cassie3 @ 2016.05.30. 16:49)
A mai fiatalság (nem, én sem vagyok olyan öreg, de tini se) komolyan ilyen könnyen esik "szerelembe", hogy erről témát is lehet indítani? Nekem eddigi életem során két szerelmem volt: az első és a jelenlegi. Én vagyok ennyire prűd / merev / konzervatív...?
Aki hetente cserélgeti a barátját, annak találták ki ezt a topikot.
9 felhasználónak tetszik:
exoverdose,
CandUs,
MadHatter,
Lil98,
Szandi0820,
forever.romanci,
Cassie3,
LaDySmIth,
Judit107
2016. május 30. 17:08
Apum, amikor vicces akar lenni:
Úgy jön be, hogy észre sem veszem, aztán elkezd halkan mászkálni a földszinten. Én ezt meghallom, lekiabálok, hogy ki az. Nem válaszol senki, de továbbra is hallom a hangokat. Lemegyek, becsapódik egy ajtó. Ekkor már kisebb szívrohamom van, kinyitom az ajtót, erre ő üvöltve kiront, majd röhög, hogy ez milyen jó poén volt. Jól van, ijesszük halálra a gyereket, miért is ne.
Úgy jön be, hogy észre sem veszem, aztán elkezd halkan mászkálni a földszinten. Én ezt meghallom, lekiabálok, hogy ki az. Nem válaszol senki, de továbbra is hallom a hangokat. Lemegyek, becsapódik egy ajtó. Ekkor már kisebb szívrohamom van, kinyitom az ajtót, erre ő üvöltve kiront, majd röhög, hogy ez milyen jó poén volt. Jól van, ijesszük halálra a gyereket, miért is ne.
exoverdose,
MadHatter,
Lil98,
Szandi0820,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Shadowsblood
2016. május 30. 17:10
Hát ma úgy kezdődött a napom,hogy elmentem regisztrációra majd a tesiórára.Tesin azt mondta egy lány,hogy nekem mennem kell gyűlésre na ötletem nem volt,hogy milyen gyűlés.Utána kiderült,hogy holnap sportnap lesz és verseny.Mikor az óra véget ért szóltak újra,hogy mennem kellet volna a gyűlésre,mert mennem kell versenyezni.Szóval most tökre izgulok,mert az egész napom erre fog elmenni és nem is akarok versenyre menni és ráadásnak a lábam be is gyulladt meg iylesmi szóval ez van
2016. május 30. 17:49
Nem tudom hogy hogy fogom túlélni a nyarat, mert a használt pólóim több mint fele fekete/sötétkék, a nadrágjaim közül pedig csak egy ér térd fölé (és lehet nem is jó rám lel), másik kettő meg térdgatya. De az biztos, hogy már ma majdnem megfőttem
CandUs,
MadHatter,
Fannycska999,
Lil98,
Szandi0820,
forever.romanci,
LaDySmIth
2016. május 30. 18:22
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
|
Vééégre vettem akvarellcerkát, tehát a suliban xar órákon is tudok majd "festeni", ezáltal hasznosan eltöltöm az időm, és még fel is készülök a jövőévi kiállításomra.
MadHatter,
Wyrd,
Fannycska999,
Szandi0820,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Lil98,
Shadowsblood
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.