miregondoltokmost?
2016. május 18. 21:30
Valamit olvastam a káromkodásról, erre mondtam egy olyan szépet, hogy kb három percig csendben ültem, lestem ki a fejemből és elgondolkodtam, hogy mégis mitől tudok én ilyen gyönyörű dolgokat mondani.
2016. május 19. 12:10
Miután a gondolattól kétszer eret vágtam, macskát etettem, és kiselőadást hallgattam a Portásunk személyi kultuszáról, jöttem rá, hogy csak azért sem buktatsz meg, Te lipsi adócsaló. Olyan Nobel Prize warningot írok Neked, hogy menten orgazmusod lesz a női tanáriban.
Amúgy csodálkozom a tényen, hogy leszbikusozik a nagyvilág, hallanák a spontán lebanese szerelmi vallomásaimat a Nyugdíjazhatóimnak. Szeretlek, Timi.
Amúgy csodálkozom a tényen, hogy leszbikusozik a nagyvilág, hallanák a spontán lebanese szerelmi vallomásaimat a Nyugdíjazhatóimnak. Szeretlek, Timi.
2016. május 19. 12:29
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
*mikor részegen Harry Potter a téma*
én: neked melyik a kedvenc részed?
nemén: csak egyet láttam
én: melyiket?
nemén: amelyikben mozognak a lépcsők
hát, sokat tudtam meg.
én: neked melyik a kedvenc részed?
nemén: csak egyet láttam
én: melyiket?
nemén: amelyikben mozognak a lépcsők
hát, sokat tudtam meg.
9 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
exoverdose,
Jody,
CandUs,
Szandi0820,
Wyrd,
LaDySmIth,
Fannycska999,
MadHatter
2016. május 19. 15:46
Miért jön oda hozzám az utcán egy nő az Ossianról csevegni?
Oké, tök jó, megvan neki az új album (nekem is), új Ossianos tetkója van (hova sz*rjak?), és lesz egy Ossian logo a hátán (mit kezdjek vele?). Értem én, hogy falusi rockerek vagyunk, meg barátkozós kedvében volt a nő, meg minden, de azért na, nem kéne úgy belemászni a személyes terembe, mint ahogy ő tette. Az meg, hogy a kezemhez nyúl, hogy meg tudja nézni a tetkóm, egy csöppet sok.
2016. május 19. 18:12
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Szerintem életemben ma röhögtem a legtöbbet; megvolt a tegnapi nosztalgia eredménye. Elvittem négy régi rajzfüzetemet, és hat órát egyhuzamban végigsikítoztunk Bibimmel meg Cintimmel a padba fordulva, székről leesve, asztalt felrúgva, egymás pofájába köpködve. És ez nem túlzás.
Csak egyike a sok elmebeteg rajznak a körül-belül kétszáz közül, amit 7.-8. osztályban rajzoltam/rajzoltunk exhaverommal, és csak egyike a sok fogatékos bullshit portréfirkának, amit még 2008-9-ben alkottam. Mintha pár hónapja történt volna.
A legtöbbször elhangzott mondat pedig a "nekem is ilyen haj/csöcs/pna/hónaljkutya kell" volt.
Csak egyike a sok elmebeteg rajznak a körül-belül kétszáz közül, amit 7.-8. osztályban rajzoltam/rajzoltunk exhaverommal, és csak egyike a sok fogatékos bullshit portréfirkának, amit még 2008-9-ben alkottam. Mintha pár hónapja történt volna.
A legtöbbször elhangzott mondat pedig a "nekem is ilyen haj/csöcs/pna/hónaljkutya kell" volt.
2016. május 19. 18:22
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Egy egyetemi beadandó miatt újra kell Photoshopot használnom. Letöltöttem a próba verziót, és itt vigyorgok amióta megnyitottam a programot. Nekem a PS-hez egy vagonnyi emlékem kapcsolódik: 11 évesen gportal-os próbálkozások, majd 12 évesen minimális HTML-tudás (PHP már nem ment), msn ikonok szerkesztése; igazi kamaszos rajongás (Csacska Angyal, High School Musical, Miley Cyrus
) Legutoljára kb. 15 évesen nyúltam PS-hez, jó most egy kicsit újra nosztalgiázni.
7 felhasználónak tetszik:
Jody,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Szandi0820,
Fannycska999,
habibi,
MadHatter
2016. május 20. 13:43
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Azt álmodtam reggel, hogy nagyon kell pisilni, és mikor felkeltem, rohantam ki a wc-re. Azt hiszem a mai napom értelmesen kezdődött.
Bizonyára erre mindenki kíváncsi volt.
Ma kettő próbám lesz egymás után, az egyiken csak énekelek, a másikon már gitározni is fogok az ének mellé. Szerintem veszek egy tubus macimézet, hogy jöjjön vissza a hangom, az alatt az öt perc alatt, amíg átállunk egyik zenekarról a másikra. És ha még ez sem lenne elég a mai napból, ismét sikerült felkrni az agyamat a kedves (nem, nem kedves) édesapámnak. B#sszameg.
Bizonyára erre mindenki kíváncsi volt.
Ma kettő próbám lesz egymás után, az egyiken csak énekelek, a másikon már gitározni is fogok az ének mellé. Szerintem veszek egy tubus macimézet, hogy jöjjön vissza a hangom, az alatt az öt perc alatt, amíg átállunk egyik zenekarról a másikra. És ha még ez sem lenne elég a mai napból, ismét sikerült felkrni az agyamat a kedves (nem, nem kedves) édesapámnak. B#sszameg.
2016. május 20. 17:32
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Annyira bírom anyámat. Mire felmosom a konyhát, hazajön, becsörtet a konyhába a kinti cipőjében. Ilyenkor nem szólhatok semmit, bezzeg ha én gázolnék végig a frissen felmosott konyhán papucsban, le enne tépve a fejem a helyéről.
Jody,
Szandi0820,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Phaedra,
Fannycska999,
MadHatter
2016. május 20. 19:30
|
|
Ellethúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.09. Hozzászólás: 94 Csatolások: 27 Azonosító: 252155 offline
|
Hogy mivel jobb a nővérem mint én hogy őt mindig istenítik..
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 21. 15:15
Hivatalosan is túl vagyok végre a nyelvvizsgán.
9 felhasználónak tetszik:
Jody,
InoriGothGirl,
Szandi0820,
LaDySmIth,
Fannycska999,
kaliforhnia,
habibi,
forever.romanci,
MadHatter
2016. május 21. 16:12
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Álmomban a közelünkben játszott a Metallica és még jegyem is volt. De érthetetlen módon elnéztük a napot, mivel azt hittük, hogy szombaton lesz, de pénteken léptek fel és én ezzel szombat reggel szembesültem. Teljesen kiakadtam. Apám azzal nyugtatott, hogy: "nincs baj, elmegyünk Méhek koncertre."
Az emberi agy egyszerűen csodálatos, hogy milyen régi emlékeket elő nem tud hozni. Amúgy sosem hallgattam Méheket. Régebben egy tábori esten szóba jött valahogy a Barbie dal és akkor énekelgettük.
Az emberi agy egyszerűen csodálatos, hogy milyen régi emlékeket elő nem tud hozni. Amúgy sosem hallgattam Méheket. Régebben egy tábori esten szóba jött valahogy a Barbie dal és akkor énekelgettük.
2016. május 21. 17:44
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
A nagyim és apum lecsesztek azért, mert valamit szólni mertem arra, hogy az én kedves édes párocskám közel 3 órája késik már. Szerintük én vagyok a türelmetlen. JÓ
2016. május 21. 18:49
Először is, a twenty one pilots miért olyan jó, hogy már-már fizikai fájdalmat okoz?
Azt hiszem ők a legújabb szerelmeim. igen minden kedvenc bandámat a szerelmemnek nyilvánítom
Bejelölt valami idegen úriember. Nulla közös ismerős, és az adatlapján abszolút nincs semmi. Bár lecsekkoltam, nem annyira gáz, de a vesszen trianonos borítókép miatt inkább meg sem kérdezem, miért jelölt be. Meg ahhoz, hogy én visszajelöljek egy idegent, természetfelettien szimpatikusnak kéne lennie.
Ahhoz képest élőben simán elbeszélgettem egy utcán kéregető gyerekkel, amíg vártam a buszt. Néha azért felelőtlennek érzem magam, hogy szóba állok mindenféle idegennel. Meg meglepően sokat szoktam csövesekkel beszélgetni.
Egyik barátnőmmel valahogy mindig megtalálnak minket az ilyen alakok. Egyik kedvencem egy csávó volt, akinek adtam 200 ft-ot mert jó kedvemben voltam, és válaszul azt kaptam, hogy isten áldjon meg vagy hat gyerekkel. A másik meg, mikor barátnőmmel söröztem, odajött egy bácsi gyújtót kérni, és mondta, hogy ha egy fiú nem ad nekünk 5 csokor virágot, akkor bsszuk a fejét ahhoz a kőhöz, amin ülünk.
Bejelölt valami idegen úriember. Nulla közös ismerős, és az adatlapján abszolút nincs semmi. Bár lecsekkoltam, nem annyira gáz, de a vesszen trianonos borítókép miatt inkább meg sem kérdezem, miért jelölt be. Meg ahhoz, hogy én visszajelöljek egy idegent, természetfelettien szimpatikusnak kéne lennie.
Ahhoz képest élőben simán elbeszélgettem egy utcán kéregető gyerekkel, amíg vártam a buszt. Néha azért felelőtlennek érzem magam, hogy szóba állok mindenféle idegennel. Meg meglepően sokat szoktam csövesekkel beszélgetni.
LaDySmIth,
Fannycska999,
Phaedra,
Szandi0820,
habibi,
forever.romanci,
MadHatter
2016. május 21. 20:13
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Eseménydús hét vége felé nézek, azt kell mondjam.
Nem csak hogy jól esik látni az osztálytársaimat - mi történik velem, emberek? - még hiányoznak is. Megint vásároltam, már kezdem túlzásba vinni a ruhákat. Jöhetnek a cipők
Csütörtökön kicsit visszakaptam egy régi barátot, pénteken meg az emberiség hasznára voltam.
Igazából a mai napi eredményem pedig, hogy sikerült kibeleznem és feldarabolnom négy kiló halat, a szemgolyókkal még egész jól el is szórakoztam. Ez van, ha az ember falun/tanyán nő fel, de a városban hiányoznak neki a régi szép idők.
Ma ismételten rájöttem,hogy bármennyire is szeretné egyik drága szülőm, nem leszek bíró. Olyan 60%-ban. A maradék negyvenet azért nem zárom ki...
Kedden érdekes dolgok elé nézek, kíváncsian várom az aznapi műsorozást néhány embertől, akikre ha most gondolok, még a hideg is kiráz. 31.-én pedig kérem, minden imádkozzon, vagy legalábbis szurkoljon nekem!
U.i.: Bárki kíváncsi az Oidipusz király ellentétes szerkezeti felépítésére, vagy Petőfi líra és epikus műveinek elemzésére, írjon rám. Bármikor. Még Arany balladákat is bevállalok.
Egyébként egész heti hangulatomat ez a két gif tudná leginkább jellemezni. EGO ON

Nem csak hogy jól esik látni az osztálytársaimat - mi történik velem, emberek? - még hiányoznak is. Megint vásároltam, már kezdem túlzásba vinni a ruhákat. Jöhetnek a cipők
Csütörtökön kicsit visszakaptam egy régi barátot, pénteken meg az emberiség hasznára voltam.
Igazából a mai napi eredményem pedig, hogy sikerült kibeleznem és feldarabolnom négy kiló halat, a szemgolyókkal még egész jól el is szórakoztam. Ez van, ha az ember falun/tanyán nő fel, de a városban hiányoznak neki a régi szép idők.
Ma ismételten rájöttem,hogy bármennyire is szeretné egyik drága szülőm, nem leszek bíró. Olyan 60%-ban. A maradék negyvenet azért nem zárom ki...
Kedden érdekes dolgok elé nézek, kíváncsian várom az aznapi műsorozást néhány embertől, akikre ha most gondolok, még a hideg is kiráz. 31.-én pedig kérem, minden imádkozzon, vagy legalábbis szurkoljon nekem!
U.i.: Bárki kíváncsi az Oidipusz király ellentétes szerkezeti felépítésére, vagy Petőfi líra és epikus műveinek elemzésére, írjon rám. Bármikor. Még Arany balladákat is bevállalok.
Egyébként egész heti hangulatomat ez a két gif tudná leginkább jellemezni. EGO ON

2016. május 21. 20:16
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (CandUs @ 2016.05.19. 18:22)
Egy egyetemi beadandó miatt újra kell Photoshopot használnom. Letöltöttem a próba verziót, és itt vigyorgok amióta megnyitottam a programot. Nekem a PS-hez egy vagonnyi emlékem kapcsolódik: 11 évesen gportal-os próbálkozások, majd 12 évesen minimális HTML-tudás (PHP már nem ment), msn ikonok szerkesztése; igazi kamaszos rajongás (Csacska Angyal, High School Musical, Miley Cyrus
) Legutoljára kb. 15 évesen nyúltam PS-hez, jó most egy kicsit újra nosztalgiázni.
Atyaég, ez nagyon ismerős
2016. május 21. 20:37
|
|
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline
|
Sikeresen összeszedtem egy fincsi kis torokgyulladást.
2016. május 21. 22:19
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Lehet, hogy egyes embereknek ez most túl nyálas lesz, de jelenleg nem tudok másra gondolni, mint életem értelmére, Daniel Sharmanra*__* most ahogy nézegettem az instám, jött a hírfolyamban (vagy hogy nevezik) egy kép róla,nés most azon agyalok, hogy én miért nem vagyok olyan szerencsés, mint az egyik külföldi barátnőm, aki láthatja majd előben egy rendezvényen? :'(
1 felhasználónak tetszik:
Nothing
2016. május 22. 10:23
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Olyan egy hülye, paranoiás állat vagyok. Csak lehet, hogy jogosan.
Végre van barátom, és értelemszerűen nagyon sokat jelent nekem, és ha arra gondolok, hogy ennek az egésznek vége lehet, rosszul vagyok. De mégis már napok óta ezzel idegesítem magam, és mintha látnék is rá jeleket, hogy egyre kevésbé érdeklem (ahhoz képest ami a kapcsolatunk elején volt). És hiába mondja mindenki, hogy felesleges aggódni, én képtelen vagyok nyugodt maradni >.<
Végre van barátom, és értelemszerűen nagyon sokat jelent nekem, és ha arra gondolok, hogy ennek az egésznek vége lehet, rosszul vagyok. De mégis már napok óta ezzel idegesítem magam, és mintha látnék is rá jeleket, hogy egyre kevésbé érdeklem (ahhoz képest ami a kapcsolatunk elején volt). És hiába mondja mindenki, hogy felesleges aggódni, én képtelen vagyok nyugodt maradni >.<
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.