Idézet (Noise. @ 2016.05.12. 19:23)
Valaki elmondaná, hogy miért az iskola utolsó hónapjaiban kezdtem el tanulni? Egész eddig azt hittem, hogy nem megy a földrajz és ezért sz.rtam rá, mire ma megkaptam életem első ötösét egy írásbelire. Jaj, csak a négyest adja meg év végén, ígérem jövőre belehúzok.
Dani és Marci, az osztályunkban lévő ikerpár. Velük mindig történik valami, Daninak jelenleg be van kötve a csuklója, mert sikerült olyat ütnie az üvegajtóba, hogy az üveg felvágta a kezét. Marci szintén meg van sérülve, mert valami vita volt közte és a fociedzője között és sikerült eltörnie a lábujját...
Na szóval, ők voltak azok, akik év elején piszkáltak, hogy milyen sz.r a metal, nem értik mi a jó benne, erre mostanában velem akarnak zenét hallgatni, és hallgattattam is velük, mire azt mondták, hogy ez tök jó. Már van külön kézfogásunk is, és olyan szinten jóban vagyunk , hogy velem beszélik meg azt, hogy szerintük miért jobb a Durex, mint a többi óvszermárka
Ma pedig angol előtt Dani a telefonomon Instagramozott, majd csatlakozott Bálint (az évfolyamtársam, akivel a WC-ben dobálóztunk). Dani épp csajok után kutatott, akiket szívesen megd.gna, mire kérdezte a Bálintot, hogy ő is megd.gná-e őket, majd mondta a Bálint, hogy nem, mert ő nem ilyen, majd akaratom ellenére is sikerült kimondanom, hogy ez de aranyos, mire csak rám mosolygott. 
Dani és Marci, az osztályunkban lévő ikerpár. Velük mindig történik valami, Daninak jelenleg be van kötve a csuklója, mert sikerült olyat ütnie az üvegajtóba, hogy az üveg felvágta a kezét. Marci szintén meg van sérülve, mert valami vita volt közte és a fociedzője között és sikerült eltörnie a lábujját...
Istenem!Annyira szeretem olvasni a történeteidet most komolyan.Az életeről film és készülhetne

2 felhasználónak tetszik: