miregondoltokmost?
2016. május 12. 18:23
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Most azt hallgatom, hogy anyázik a nagy család, mert dögöljenek meg a fényevők, nem egészséges az életmódjuk. Én se tartom sokra, de nem formálok róla véleményt, mielőtt azt sem tudom, mi az.
Ők persze biztosan egészségesek, miközben nyomják a kilencvenet, és napi szinten panaszkodnak, milyen szarul vannak.
6 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Fannycska999,
Lil98,
thestupidboy96,
Shadowsblood,
forever.romanci
2016. május 12. 18:59
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Ha azt hittem, hogy egyszer az életben érthető, bonyodalommentes kapcsolatban leszek egy fiúval, akkor nem is tévedhettem volna nagyobbat. Mert folyton beszélünk, ölelgetjük egymást, elvileg szeret, kézenfogva sétálunk... de nem csókol meg, ha valaki a barátnőjeként emleget akkor csak nevetgél, és ha valaki megkérdezi, hogy járunk - e, akkor csak nézünk egymásra és várjuk, hogy a másik mondjon valamit
Na mindegy, úgyis lesz valahogy, de ha most is megszívom (mint mindig), szerintem tényleg átköltözök egy másik bolygóra. Vagy galaxisba. Még nem döntöttem el.
2016. május 12. 19:23
Valaki elmondaná, hogy miért az iskola utolsó hónapjaiban kezdtem el tanulni? Egész eddig azt hittem, hogy nem megy a földrajz és ezért sz.rtam rá, mire ma megkaptam életem első ötösét egy írásbelire. Jaj, csak a négyest adja meg év végén, ígérem jövőre belehúzok.
Dani és Marci, az osztályunkban lévő ikerpár. Velük mindig történik valami, Daninak jelenleg be van kötve a csuklója, mert sikerült olyat ütnie az üvegajtóba, hogy az üveg felvágta a kezét. Marci szintén meg van sérülve, mert valami vita volt közte és a fociedzője között és sikerült eltörnie a lábujját...
Na szóval, ők voltak azok, akik év elején piszkáltak, hogy milyen sz.r a metal, nem értik mi a jó benne, erre mostanában velem akarnak zenét hallgatni, és hallgattattam is velük, mire azt mondták, hogy ez tök jó. Már van külön kézfogásunk is, és olyan szinten jóban vagyunk , hogy velem beszélik meg azt, hogy szerintük miért jobb a Durex, mint a többi óvszermárka
Ma pedig angol előtt Dani a telefonomon Instagramozott, majd csatlakozott Bálint (az évfolyamtársam, akivel a WC-ben dobálóztunk). Dani épp csajok után kutatott, akiket szívesen megd.gna, mire kérdezte a Bálintot, hogy ő is megd.gná-e őket, majd mondta a Bálint, hogy nem, mert ő nem ilyen, majd akaratom ellenére is sikerült kimondanom, hogy ez de aranyos, mire csak rám mosolygott.
Dani és Marci, az osztályunkban lévő ikerpár. Velük mindig történik valami, Daninak jelenleg be van kötve a csuklója, mert sikerült olyat ütnie az üvegajtóba, hogy az üveg felvágta a kezét. Marci szintén meg van sérülve, mert valami vita volt közte és a fociedzője között és sikerült eltörnie a lábujját...
2016. május 12. 19:52
Az utóbbi 20 percben visszaolvasgattam egészen nyárig a topikba írt baromságaimat. Hát... Asszem ugyanakkrora idióta vagyok, mint eddig
7 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Fannycska999,
Lil98,
Shadowsblood,
Wyrd,
forever.romanci,
NiceandCute
2016. május 12. 20:44
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
körülbelül harminc perccel ezelőtt megszületett az unokaöcsém
keresztanya szeretnék lenni
keresztanya szeretnék lenni
7 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Shireen,
habibi,
Fannycska999,
Jody,
forever.romanci,
NiceandCute
2016. május 12. 21:38
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Joy-napok. Megyek vásárolni.
(elárulok magamról valamit: engem annak a nagyon nagyon nagyon nagyon lányos lánynak kell elképzelni, aki szereti a magassarkúkat, gyöngysorokat, szoknyákat, persze csak is nőiesen és ízlésesen).
Egyébként, nosztalgikus hangulatomban vagyok. Régi JLO, Spice Girls, Madonna számokat hallgatok, egész héten gyakorlatilag nem csinálok semmit, vegetálok, eldöntöttem, hogy nyáron még szőkébb leszek hajszínben. Gondolkodom az élet nagy rejtelmein, még mindig nem bírtam elkezdeni új sorozatot (szoros kapcsolat fűz a régiekhez, mind átsegített valamilyen nehéz korszakon) és nem csinálok egész nap semmit.
Életcél ON.
(a gifet tessék megdicsérni, mert ide én vezettem be és ezt is fél óráig kerestem...)
(elárulok magamról valamit: engem annak a nagyon nagyon nagyon nagyon lányos lánynak kell elképzelni, aki szereti a magassarkúkat, gyöngysorokat, szoknyákat, persze csak is nőiesen és ízlésesen).
Egyébként, nosztalgikus hangulatomban vagyok. Régi JLO, Spice Girls, Madonna számokat hallgatok, egész héten gyakorlatilag nem csinálok semmit, vegetálok, eldöntöttem, hogy nyáron még szőkébb leszek hajszínben. Gondolkodom az élet nagy rejtelmein, még mindig nem bírtam elkezdeni új sorozatot (szoros kapcsolat fűz a régiekhez, mind átsegített valamilyen nehéz korszakon) és nem csinálok egész nap semmit.
Életcél ON.
(a gifet tessék megdicsérni, mert ide én vezettem be és ezt is fél óráig kerestem...)
2016. május 13. 12:08
|
|
Nagisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.23. Hozzászólás: 249 Csatolások: 10 Azonosító: 255003 offline
|
ismeretlen okokból kifolyólag narancssárga lett a hajam. anyám el van szörnyülködve, én meg röhögök.
mondjuk péntek 13. gondolhattam volna hogy lesz valami
remélem pár hónapig nem jön senki ide.
mondjuk péntek 13. gondolhattam volna hogy lesz valami
2016. május 13. 14:28
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Péntek 13.Kész csoda!!!Még éleeek!
2016. május 13. 15:20
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
egyik barátnőmmel visszamentünk a régi sulinkba, ahol ott volt az egyik volt osztálytársa, egyel alattam jártak. a lényeg az, hogy a srác nőtt vagy 10 centit (kb. 195 most) és tök aranyos lett. meg kedves és vicces, mondjuk az utóbbi mindig is jellemző volt rá. a bajom az, hogy megtetszett és mivel egy iskolába járunk, elég nehéz lesz elkerülni. szóval éljen. vége lehetne már ezeknek a tinédzser éveknek, mikor minden helyes srác megtetszik. vagy mondjuk ha lenne barátom, lehet nem ez lenne a helyzet. álmodik a nyomor.
2016. május 13. 15:23
Boldog péntek tizenharmadikát mindenkinek
2016. május 13. 17:07
|
|
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline
|
Cure-os koncertfotókat nézegetek éppen, amik pár nappal ezelőtt, New Orleans-ban készültek.
Már várom, hogy végre október legyen.
2016. május 13. 18:04
Nézem a TV Paprikát és borzasztóan éhes lettem.
Egyszer megpróbáltam egy szuper egyszerű receptet összedobni, mint ahogy a nőci csinálta a műsorban, de már az első lépésnél megakadtam.
Amúgy ez a péntek 13. nekem mindig jobban sül el, mint az átlagos napjaim. Azt hiszem, írtam egy ötös fizikadogát, ami most jól fog jönni, pedig még egy fekete macska is átrohant előttem az úton.
Egyszer megpróbáltam egy szuper egyszerű receptet összedobni, mint ahogy a nőci csinálta a műsorban, de már az első lépésnél megakadtam.
Amúgy ez a péntek 13. nekem mindig jobban sül el, mint az átlagos napjaim. Azt hiszem, írtam egy ötös fizikadogát, ami most jól fog jönni, pedig még egy fekete macska is átrohant előttem az úton.
2016. május 13. 18:44
azon gondolkozok, hogy vajon ki firkálja rá a padokra a nevemet. ma ez volt a 2. alkalom, hogy valaki ráírta a padra a nevemet....ez gyanús. főleg, hogy ugyanazzal az írással. moooondjuk lenne egy gyanúm hogy ki volt, de ebben nem vagyok biztos. na inkább levázolom a sztorit egy meg egy a kettőbe:
nászóval' még előző félévben az én padom (középső oszlop, 3. sor ez nagyon fontos infó') töri előtt még full üres volt. törin akkor nem ott ültem, hanem elöl. viszont az én padomnál épp a kiszemeltem ült. másnap bemegyek a suliba és rá van írva a padra a nevem......hmm.
most kedden törin eléggé unatkoztam (mint mindig
) és ezért telefirkáltam a padot. van hogy néha azt mondom, hogy "rántott husi", és ezt is fölírtam a padra. na most csütörtök reggel két osztálytársam kicserélte a padját az én padommal (mert az övéjükön volt 3 csepp kávé és lusták voltak letakarítani) ma reggel meg látom, hogy ahova oda írtam hogy "rántott husi" abból kihúztak egy nyilat és odaírták a nevem..........és ugyanazzal az írással, mint az előzőnél. és ennél a padnál is a kiszemeltem ül......gyánus. felettébb gyánus. oszt' közben meg lehet, hogy nem ő volt hanem biztos egy hülye gyerek akar velem szórakozni
éljenek a gimis évek.
nászóval' még előző félévben az én padom (középső oszlop, 3. sor ez nagyon fontos infó') töri előtt még full üres volt. törin akkor nem ott ültem, hanem elöl. viszont az én padomnál épp a kiszemeltem ült. másnap bemegyek a suliba és rá van írva a padra a nevem......hmm.
most kedden törin eléggé unatkoztam (mint mindig
2016. május 13. 19:10
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (InoriGothGirl @ 2016.05.13. 17:07)
Cure-os koncertfotókat nézegetek éppen, amik pár nappal ezelőtt, New Orleans-ban készültek.
Hujujuj, ne is mondd, hónapok óta mindenki azt hallja tőlem, hogy úristenazoktóberikjúrkoncertmeganovemberipleszibójöjjönmárapcsábakrvagyorsan!!!!
(Lehet az én szemem idealizál, de mintha Robert fogyott volna.. vagy nem?xd)
1 felhasználónak tetszik:
InoriGothGirl
2016. május 13. 20:14
|
|
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline
|
Idézet (Wyrd @ 2016.05.13. 19:10)
Hujujuj, ne is mondd, hónapok óta mindenki azt hallja tőlem, hogy úristenazoktóberikjúrkoncertmeganovemberipleszibójöjjönmárapcsábakrvagyorsan!!!!
Jöjjenek, akár most is, nem bírok annyit várni.. Szeretném hallani a két zsír új számukat élőben.
Én is megfigyeltem, tényleg olyan, mintha fogyott volna.
Wyrd
2016. május 13. 20:22
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (InoriGothGirl @ 2016.05.13. 20:14)
Jöjjenek, akár most is, nem bírok annyit várni.. Szeretném hallani a két zsír új számukat élőben.
Akkor csak jól láttam
InoriGothGirl
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.