miregondoltokmost?
2016. május 09. 21:35
Miért nem találom sehol a helyem? Olyan láthatatlan vagyok, mint még soha.
8 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Szandi0820,
riri17,
LaDySmIth,
Lil98,
Jody,
Phaedra,
forever.romanci
2016. május 09. 23:22
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
omg tartottam attól, hogy párom majd hülyének néz amiért megimádtam a Babymetált, de neeeem, mert nagyon bejött neki is ez a stílus. Ráadásul szerinte is Yuimetal a legszebb
2016. május 10. 10:20
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
anya mikor öcsém született vett nekem egy fűfejet, hogy gondozzam úgy, ahogy az öcsémet tenném.
hát, én azt is kinyírtam, anya meg elmondta ezt öcsémnek és azóta ezt hallom.
de öcsémet nem nyírnám így ki, természtesen. meg azóta már van egy virágom, akit rendszeresen öntözök, nem csak 2 hetente és tápoldatot is vettem neki a cigipénzemből. ez azért már nagy szó, remélem értékeli és nem hervad majd el.
hát, én azt is kinyírtam, anya meg elmondta ezt öcsémnek és azóta ezt hallom.
10 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
LaDySmIth,
Szandi0820,
Shireen,
Lil98,
Jody,
Phaedra,
forever.romanci,
Fannycska999,
NiceandCute
2016. május 10. 10:25
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Hogy szeretnék egy időgépet, amivel visszarepülhetnék 1995-be Newcastle-be (Ausztrália, nem Anglia!) és megnézhetnék (legalább egy) korai Silverchair-koncertet.
2016. május 10. 11:22
Hogy lehet úgy szeretni egy zenekart, hogy az már fáj?
Lehet, hogy ez csak az én személyes hülyeségem, mert hát ilyenből elég sok van, de kissé furának tartom, hogy annyira oda meg vissza legyek egy zenekarért, hogy minden álmom az legyen, hogy lássam őket élőben, és, hogy mást se tudjak hallgatni, csak őket (na nem mintha az Ossian nem ilyen volna az életemben, de az most más lapra tartozik). Tisztára úgy érzem magam, mintha szerelmes lennék a világ összes rockzenészébe és zenekarába.
2016. május 10. 17:41
Kicsit vicces, mikor a fiú WC-ben állok, mert osztálytársammal találtunk egy lyukat a WC-k falán és azon dobálóztunk egymásnak alufóliás galacsinokkal, majd megjelent a srác, aki még be is jön és segített dobálni. Sikerült is beledobnunk egy tartályba, ahonnan nem tudtuk kiszedni. Aztán angolon kérte (Khm... A SRÁC, AKI BEJÖN), hogy üljek oda mögé. Csak mert mellette ültek... Oda is ültem, és végül a legjobb: csoportokban dolgoztunk, ahol ő volt az egyik csapatkapitány és elsőnek nem a haverjait választotta, hanem engem. Öregem, mondom
7 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Rocket,
Lil98,
forever.romanci,
Szandi0820,
Shireen,
Fannycska999
2016. május 10. 19:47
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Rájöttem, hogy utálok német nyelven fogalmazást írni. Borzasztó. Ja, és holnap írunk matekból... Mert eddig nyilván nem volt elég szerencsétlen a hetem... És még csak kedd van.
2016. május 10. 19:48
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Egy napon vesztem össze jóapámmal és jóanyámmal...
És akkor még én vagyok a defektes, hát ne nevettessenek már, mert még a végén belehalok a röhögésbe.
Szokás szerint megint előkerültek a "hogynézelki" "milyenhajadvan" , "ígybarátnődselesztöbbet" és még egyéb mondatok, én meg mindkettőt otthagytam; anyámat itthon, apámat meg a házában, hát akkor fortyogjanak a levükben, a f#szomat bele már.
Anyám azért veszett velem össze, mert ismét meglepődött, hogy nem tudok megkomolyodni, apám meg azért mert részeg volt délután négykor, és nekem volt igazam.
OFF: úgy néz ki nem megy ma a fogalmazás sem, meg úgy semmi sem. Ez ma nem az én napom
És akkor még én vagyok a defektes, hát ne nevettessenek már, mert még a végén belehalok a röhögésbe.
Szokás szerint megint előkerültek a "hogynézelki" "milyenhajadvan" , "ígybarátnődselesztöbbet" és még egyéb mondatok, én meg mindkettőt otthagytam; anyámat itthon, apámat meg a házában, hát akkor fortyogjanak a levükben, a f#szomat bele már.
Anyám azért veszett velem össze, mert ismét meglepődött, hogy nem tudok megkomolyodni, apám meg azért mert részeg volt délután négykor, és nekem volt igazam.
OFF: úgy néz ki nem megy ma a fogalmazás sem, meg úgy semmi sem. Ez ma nem az én napom
MadHatter,
Phaedra,
forever.romanci,
Lil98,
Jolie_77,
Szandi0820,
Fannycska999
2016. május 11. 14:01
|
|
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline
|
Kompetenciát írnék szerdán, de kiderült, hogy helyette disputára kell mennem. Az ilyenekért szeretem az amnesty-s versenyeket.
2016. május 11. 16:50
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Arra, hogy az emberi hülyeség határtalan.
Licitáltam egy hátizsákra, s mivel a fene sem ül ott előtte "egész nap", benyomtam hát egy fix összeget, amennyit szántam rá, és még éppen a rögtön elvihető termék ára alatt maradt a licitem. Gondoltam, ettől hátradőlhetek, mert ki az a marha, aki rányom és feljebb tornássza az árat magasabbra, mint amennyibe a rögtön elvihető kerül.
Nos, nem telt bele 5 perc és jött is az illető...
Ha ennyi agya van, akkor tessék, vigye csak drágábban a hülyéje...
Én meg kivárok egy másik licitet, vagy majd esetleg megveszem fixárasan... Vicc.
A másik: 10 éves osztálytalálkozó. Huszonvalahányan voltunk anno, de mint kiderült, csak 8 (!) emberke ér rá és megy el. (És ebben a létszámban ha jól sejtem, tanár(ok) sincs(enek)...) Én, mikor megláttam az üzenetet, már akkor tudtam, hogy nem megyek el - direkt ki is maradtam a diskurzusból, csak fél szemmel követtem a csacsogást a FB-chaten - mivel az előző is szörnyű volt. Egyrészt szervezésileg, másrészt meg a többség semmit sem változott és ugyanolyan rosszindulatú, másikat háta mögött kibeszélő-kiröhögő, úgyhogy erre a magam részéről nem vagyok kíváncsi... Mindegy. Lényeg a lényeg, hogy ahelyett, hogy kerestek volna inkább olyan időpontot, amikor többen ráérnek és el is tudnak menni, inkább megtartják és összejönnek csak 8-an.
Vagyis a szervezés megint csillagos ötös. Gratulálok.
Nem baj, legalább annál több embert fognak tudni kipletykálni a hátuk mögött, élükön velem. Egészségükre.
Licitáltam egy hátizsákra, s mivel a fene sem ül ott előtte "egész nap", benyomtam hát egy fix összeget, amennyit szántam rá, és még éppen a rögtön elvihető termék ára alatt maradt a licitem. Gondoltam, ettől hátradőlhetek, mert ki az a marha, aki rányom és feljebb tornássza az árat magasabbra, mint amennyibe a rögtön elvihető kerül.
Nos, nem telt bele 5 perc és jött is az illető...
A másik: 10 éves osztálytalálkozó. Huszonvalahányan voltunk anno, de mint kiderült, csak 8 (!) emberke ér rá és megy el. (És ebben a létszámban ha jól sejtem, tanár(ok) sincs(enek)...) Én, mikor megláttam az üzenetet, már akkor tudtam, hogy nem megyek el - direkt ki is maradtam a diskurzusból, csak fél szemmel követtem a csacsogást a FB-chaten - mivel az előző is szörnyű volt. Egyrészt szervezésileg, másrészt meg a többség semmit sem változott és ugyanolyan rosszindulatú, másikat háta mögött kibeszélő-kiröhögő, úgyhogy erre a magam részéről nem vagyok kíváncsi... Mindegy. Lényeg a lényeg, hogy ahelyett, hogy kerestek volna inkább olyan időpontot, amikor többen ráérnek és el is tudnak menni, inkább megtartják és összejönnek csak 8-an.
MadHatter,
LaDySmIth,
Szandi0820,
Lil98,
Jolie_77,
Phaedra,
Jody,
forever.romanci,
riri17,
NiceandCute
2016. május 11. 16:57
Azon kívül hogy megfürödtem és kiteregettem néhány darab pólót meg zoknit, semmi értékelhetőt nem csináltam ma, és rohadtul élveztem
És tesómnak nagy valószínűséggel sikerült a vizsgája (ami miatt nekem ma nem volt suli), és nagyon büszke vagyok rá
MadHatter,
Szandi0820,
LaDySmIth,
Lil98,
forever.romanci,
riri17,
Fannycska999
2016. május 11. 19:05
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Legszívesebben azonnal leszedném a fogszabályzómat. Ma voltam az orvosnál, aki megint szorított rajta és még nem telt el 4 óra sem, de már most olyan érzés, mintha valaki egyszerre akarná kitépni az összes fogam.
8 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Szandi0820,
Lil98,
LaDySmIth,
Jody,
forever.romanci,
Shireen,
Fannycska999
2016. május 11. 22:35
Egész este ment a tévé itthon, a VH1-et hallgattuk (ez egy zenei csatorna) csupa kilencvenes meg nyolcvanas évek dalai, pár mostani is. Már készültem pihenőre térni amikor végre megszólalt a várva várt Bohemian Rhapsody, én meg mint a hülye, kirontottam a szobámból és felhangosítottam, aztán jött az opera rész, én torkom szakadtában Galielo-zok, apám John Deacon-t játszik, anya Rogerina angyali énekhangját csodálja, nővérem szitkozódik, hogy miért ilyen hangos. Még azt csodálom hogy nem jöttek fel a szomszédok.
MadHatter,
Jolie_77,
LaDySmIth,
Szandi0820,
Jody,
InoriGothGirl,
forever.romanci,
Lil98,
Fannycska999,
NiceandCute
2016. május 12. 10:08
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Miért nem tudják felfogni évek óta, hogy a testem csak az enyém, és utálom, meg le is szarom, ha beleokoskodnak a külsőmbe? Aztán ők sértődnek be.
Múltkor meg transzférfit akart nagyanyám olyan címszóval keresni nekem, hogy az lány. Agyfsz.
11 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Wyrd,
LaDySmIth,
Szandi0820,
Jody,
thestupidboy96,
InoriGothGirl,
exoverdose,
forever.romanci,
Lil98,
riri17
2016. május 12. 17:07
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
D-Day is coming! Csak a holnapi szakmunkás vizsgámra tudok gondolni már napok óta (igen, péntek 13
). Tanultam, de úgy érzem, mintha semmit se tudnék és már nem is tudom, hogy mit nézzek át..
2016. május 12. 17:34
Idézet (wild flower @ 2016.05.11. 22:35)
Egész este ment a tévé itthon, a VH1-et hallgattuk (ez egy zenei csatorna) csupa kilencvenes meg nyolcvanas évek dalai, pár mostani is. Már készültem pihenőre térni amikor végre megszólalt a várva várt Bohemian Rhapsody, én meg mint a hülye, kirontottam a szobámból és felhangosítottam, aztán jött az opera rész, én torkom szakadtában Galielo-zok, apám John Deacon-t játszik, anya Rogerina angyali énekhangját csodálja, nővérem szitkozódik, hogy miért ilyen hangos. Még azt csodálom hogy nem jöttek fel a szomszédok. 
Nálunk hasonló szokott lenni, amikor a Barbie Girlt adják.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.