miregondoltokmost?
2016. április 20. 20:42
fűtenek nálunk....ezerrel....ha leírom mire gondolok, letiltanak az oldalról
8 felhasználónak tetszik:
kaliforhnia,
Lil98,
riri17,
MadHatter,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Fannycska999,
Phaedra
2016. április 20. 21:15
Három órányi földrajz tanulás után végre ragadt rám valami belőle. Amúgy nem tudom, hogy holnap írunk-e, vagy sem, mindenesetre én már tudok valamit és tök királynak érzem magam
9 felhasználónak tetszik:
Lil98,
riri17,
MadHatter,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Szandi0820,
Fannycska999,
Bátor Ventillátor,
Phaedra
2016. április 20. 21:28
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Krvára nem tudom, ez most honnan jött, de emlékszem, olyan 10 éve -ebbe nagyon brutális érzés belegondolni- gabonapehelyt zabáltam, és apámék addig nem engedtek el az asztaltól, még mind meg nem ettem. Kimentek pár percre, megfogtam a bogyókat, kivettem a tejből, és visszakrtam a tartójukba. Pár hét múlva megint azt ettem, de már mind elfogyott, csak a visszarakott nem. És bűzlött, meg rohadt, és mivel nem tudhatták meg, hogy elrejtettem, meg kellett ennem.
10 felhasználónak tetszik:
Lil98,
riri17,
MadHatter,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Szandi0820,
exoverdose,
Fannycska999,
Bátor Ventillátor,
Lovatics04
2016. április 21. 00:00
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Mikor meglátod, hogy párod fészbukon egy közös csaj /meglehetősen szép/ ismerős képe alá ír, semmi félreérthető szöveget, de mégis megesz a féltékenység, mert neked még sosem írt kommentet képed alá XD élet kímélj meg. Nem akarom, hogy egy nap én is féltékenykedős banya legyek.
Bátor Ventillátor,
biush123,
Lil98,
riri17,
MadHatter,
forever.romanci,
LaDySmIth,
thestupidboy96,
Szandi0820,
Leila46
2016. április 21. 00:32
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Ma szakestem lesz, ami annyit tesz, hogy mindenki annyira be fog bszni mint az ökrök.
Pénteken zseniálisan sikerült az estém, 10 óráig tomboltam a koncertekre, aztán hajnali egyig konkrétan az egyik legjobb lány haverommal végigsmároltuk az estét, és utána meg bebsztam
Hajnali kettőkor meg leszerveztem egy koncertet az egyik zenekaromnak, tökre megérte
Pénteken zseniálisan sikerült az estém, 10 óráig tomboltam a koncertekre, aztán hajnali egyig konkrétan az egyik legjobb lány haverommal végigsmároltuk az estét, és utána meg bebsztam
Hajnali kettőkor meg leszerveztem egy koncertet az egyik zenekaromnak, tökre megérte
Bátor Ventillátor,
Lil98,
riri17,
MadHatter,
forever.romanci,
Phaedra,
exoverdose,
Szandi0820
2016. április 21. 00:56
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Idézet (thestupidboy96 @ 2016.04.21. 00:32)
Ma szakestem lesz, ami annyit tesz, hogy mindenki annyira be fog bszni mint az ökrök.
Hol lehet csatlakozni?
6 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Lil98,
riri17,
Fannycska999,
forever.romanci,
thestupidboy96
2016. április 21. 01:34
Mikor belegondolok, hogy életemben ezelőtt kétszer voltam testközelben a Parlamentnél... elsőnek általános iskolában kiránduláskor, másodszorra évekkel később illuminált állapotban a haverjaimmal sétálgattam előtte. A harmadik megjelenésem meg ma volt (04.20.). :'D
Na mindegy. A napom másik érdemleges eseménye pedig, mikor a tanár megdicsérte a sketchbookom első oldalára hányt pszicheledikus gombás agymenésemet, miközben köze nem volt ahhoz, amit órán kellett volna csinálni, és mondtam is neki, hogy nincs linóm, de teljességgel nem zavarta, hanem mondta, hogy nagyon tetszik neki, én meg tökre örültem a fejemnek.
Na mindegy. A napom másik érdemleges eseménye pedig, mikor a tanár megdicsérte a sketchbookom első oldalára hányt pszicheledikus gombás agymenésemet, miközben köze nem volt ahhoz, amit órán kellett volna csinálni, és mondtam is neki, hogy nincs linóm, de teljességgel nem zavarta, hanem mondta, hogy nagyon tetszik neki, én meg tökre örültem a fejemnek.
7 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Phaedra,
Lil98,
riri17,
MadHatter,
forever.romanci,
Szandi0820
2016. április 21. 14:19
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Idézet (exoverdose @ 2016.04.21. 00:56)
Hol lehet csatlakozni?
Én már oda jutottam, hogy csak anyámmal borozgatunk egymagunknak, aztán annyi. 
Pécs, Zsolnay Negyed, kamuzd be hogy komédiás vagy, és jöhetsz is!
2016. április 21. 17:21
Idegölő, amikor már csak egy hónap van hátra az új album érkezéséig, amire iszonyat régóta várunk (én és rajongó társaim).
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2016. április 21. 18:26
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
anyára jelenleg haragszom, mert a kínaiba nem volt nekem képes venni se Jézusos, se Szűz Máriás tollat, pedig mondtam neki, hogy biztos megsegítettek volna érettségikor.
amúgy nem értem miért árulnak ilyet, bár múltkor láttam itt Mona Lisa arcképével ellátott hologrammos telefontokot is, aztse kaptam meg.
9 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
habibi,
LeerdammerGirl,
Lil98,
MadHatter,
Fannycska999,
exoverdose,
forever.romanci
2016. április 21. 19:39
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Tegnap már olyan szintekre emeltem a töritanulást, hogy éjjel XIII. Lajossal álmodtam, erre ma egy órával a doga előtt kiderült, hogy mégse írunk, mert az egyik hülye pcsa osztálytársam képtelen volt rávenni magát a tanulásra, és kihisztizte a tanárnál, hogy mégse írjuk meg. Nincs bajom a halasztással, de akkor intézkedhettek volna tegnap délután is, és akkor nem maradok fenn egész éjjel tanulni
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
LaDySmIth,
Lil98,
riri17,
MadHatter,
Phaedra,
forever.romanci
2016. április 22. 03:44
|
exoverdoseleech |
|
Idézet (exoverdose @ 2015.12.08. 19:19)
Felemelő érzés volt együtt 12 órás műszakot lenyomni azzal az illetővel akivel úgy 3-4 évvel ezelőtt egy szülinapon egymás kezét szorongattuk nem épp józan állapotban. Hmm, most jobban is néz ki 
És ez az illető közel 4 hónapja a párom.
(nosztalgiáztam egy picit, ha már alvásra képtelen vagyok)
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
LaDySmIth,
Phaedra,
Wyrd,
Lil98,
riri17,
forever.romanci
2016. április 22. 14:15
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
A Föld Napja.
Védd és óvd, hogy még sokáig gyönyörködhessünk benne.!!!!
A szemetet a legközelebbi kukába dobd!
Kérlek vigyázz a mi egyetlen élettel teli bolygónkra!!!!!
Ez fontos.
Védd és óvd, hogy még sokáig gyönyörködhessünk benne.!!!!
A szemetet a legközelebbi kukába dobd!
Kérlek vigyázz a mi egyetlen élettel teli bolygónkra!!!!!
Ez fontos.
1 felhasználónak tetszik:
exoverdose
2016. április 22. 16:14
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
amióta nem járok sehova, mindig levan árazva az alkohol. és mivel nem járok sehova, ezért van pénzem.... az íróasztalom alatt elvan dugva 7 üveg alkohol, már nem tudom hova rakni a lábaimat, állandóan zörögnek. szép lesz a nyaram. <3 ha nem bukok meg.
MadHatter,
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
exoverdose,
Phaedra,
Lil98,
forever.romanci
2016. április 22. 16:59
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
mikor megbuksz a KRESZ elméleti vizsgáján, holott addig a tesztek nagy része sikerült...
MadHatter,
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
LaDySmIth,
habibi,
Phaedra,
forever.romanci
2016. április 22. 17:04
Igazából már kivagyok ettől a Nirvana pólós őrülettől. Fele annyi emberen látok Beatles-es vagy Guns N' Roses-es pólót.. Ez mind azért mert mostanában szó szerint ez már egy márka lett a Nirvana, és fú de jól néz ki a logó, ezért veszik fel a tinik. Nem vagyok a rajongójuk, talán pár dalt ismerek tőlük, de az, hogy akik ilyen pólót hordanak, talán csak a SLTS-et ismerik.. vagy még azt se.
Lil98,
MadHatter,
kaliforhnia,
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
LaDySmIth,
biush123,
exoverdose,
Phaedra,
forever.romanci
2016. április 22. 18:54
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Az érzés, mikor...-
-a suliban sárkányeregetés van egy hídon, te meg ülsz, cigizel, leszöksz a folyó partjára az erdőbe.
-ott találsz egy krvaszép kagylóhéjat, ami fullllll szaros, és úgy berakod a táskádba.
-eztán négyvonalas hangokkal sípolod, hogy SZŐKEERIKAAA meg SZŐKEEROTIKAAA osztálytársaiddal. bár nekik a háromvonalas a max, suckák -és mindenki retardáltnak néz. mellesleg csak úgy jön ki a torkodon magassága miatt, hogy fikkkaerika
-végül pedig amikor telibefos egy madár, és azt a belvárosban veszed észre - a maxi ruhádon egy hatalmas fehér szarcsík, átszivárogva a pólódra...
-...Elég lol
Jó nap volt.
-a suliban sárkányeregetés van egy hídon, te meg ülsz, cigizel, leszöksz a folyó partjára az erdőbe.
-ott találsz egy krvaszép kagylóhéjat, ami fullllll szaros, és úgy berakod a táskádba.
-eztán négyvonalas hangokkal sípolod, hogy SZŐKEERIKAAA meg SZŐKEEROTIKAAA osztálytársaiddal. bár nekik a háromvonalas a max, suckák -és mindenki retardáltnak néz. mellesleg csak úgy jön ki a torkodon magassága miatt, hogy fikkkaerika
-végül pedig amikor telibefos egy madár, és azt a belvárosban veszed észre - a maxi ruhádon egy hatalmas fehér szarcsík, átszivárogva a pólódra...
-...Elég lol
Jó nap volt.
6 felhasználónak tetszik:
Lil98,
MadHatter,
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
exoverdose,
forever.romanci
2016. április 22. 20:58
|
|
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline
|
Amikor 2 hét után hazamész és mindennél jobban várod, hogy itthon légy tök örülsz...erre veszekednek veled és csak azért hagyod abba a sírást mert elfogyott a zsepid és még a szobádból sem akarsz kimenni...igen..hmm sehol sem jó....
2016. április 22. 21:12
Idézet (Noise. @ 2016.04.20. 21:15)
Három órányi földrajz tanulás után végre ragadt rám valami belőle. Amúgy nem tudom, hogy holnap írunk-e, vagy sem, mindenesetre én már tudok valamit és tök királynak érzem magam 
Igazából tök durva, de ötös lett
2016. április 22. 21:12
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Arra, hogy a mai nap egy igazi érzelmi hullámvasút.
Szeretem ezt a kifejezést. Leginkább ez tudja szimbolizálni a mindennapjaimat. Az hagyján, hogy a kora reggelt sírással kezdtem, voltam ma már idegbeteg és kómás is, még nevetni is bírtam egy groteszk poénon.
Nagyon érzem, hogy közeledik a nagy nap, nagyon bizonyítani kell, és nagyon fáradok. A jövő hetem gyakorlatilag arról fog szólni, hogy rajtam kívül még harminc emberrel megyek házról házra énekelni valamit a tanároknak, sütizni, és nosztalgiázni. Aztán vége. Hűha...
ON: ÚRISTEN, KILENC NAP...
Szeretem ezt a kifejezést. Leginkább ez tudja szimbolizálni a mindennapjaimat. Az hagyján, hogy a kora reggelt sírással kezdtem, voltam ma már idegbeteg és kómás is, még nevetni is bírtam egy groteszk poénon.
Nagyon érzem, hogy közeledik a nagy nap, nagyon bizonyítani kell, és nagyon fáradok. A jövő hetem gyakorlatilag arról fog szólni, hogy rajtam kívül még harminc emberrel megyek házról házra énekelni valamit a tanároknak, sütizni, és nosztalgiázni. Aztán vége. Hűha...
ON: ÚRISTEN, KILENC NAP...
Lil98,
MadHatter,
Bátor Ventillátor,
Fannycska999,
LaDySmIth,
biush123,
Phaedra,
forever.romanci
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.