miregondoltokmost?
2016. március 27. 12:12
Nem hallgattam tegnap óta zenét. Megfogokhalni
2016. március 27. 15:59
|
|
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline
|
Az egész házban szól a nóta tv full hangosan ...totál nincs hangulatom a húsvéthoz...nem tudom miért és még a lustaságom mindig nem hagyott alább igazából annyi mindent akarnék csinálni de bele kezdek valamibe és pár perc után abba hagyom és ez megy körbe körbe
8 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
riri17,
forever.romanci,
thestupidboy96,
Blackheart.com,
Fannycska999,
Shadygirl,
Jody
2016. március 27. 16:03
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Két nap alatt két koncert, Ganxstáékkal krvajót beszélgettem, lepacsiztam velük, viszkiztem velük (igen, így fonetikusan
) a Supernem koncert óta meg fáj mindenem, egy ismerősöm be volt rúgva, és a nyakamba ugrott, de úgy, hogy majdnem beborultam a padok közé, utána rám borította a Jim-et, amit kapott, aztán pedig a nyakamról felszívta, majdnem smároltunk (ami csak azért érdekes, mert krva szép csaj, és nem hittem volna, no mindegy
)
Zárásnak meg a legjobb sztori:
Elmentem pisilni az est caféban, és a mellettem ugyanúgy a dolgát végző ember ismerős volt. Mire realizáltam, hogy bsszameg, ez a Papp Szabi. Bemutatkozott, aztán csináltunk millió képet.Ebből egy sikerült a legjobban.
Igen, én vagyok a slipknot pulcsis göndör hajú izé ott a Szabi mellett.
Zárásnak meg a legjobb sztori:
Elmentem pisilni az est caféban, és a mellettem ugyanúgy a dolgát végző ember ismerős volt. Mire realizáltam, hogy bsszameg, ez a Papp Szabi. Bemutatkozott, aztán csináltunk millió képet.Ebből egy sikerült a legjobban.
Igen, én vagyok a slipknot pulcsis göndör hajú izé ott a Szabi mellett.
7 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
riri17,
forever.romanci,
Blackheart.com,
Jody,
Shadygirl,
Shadowsblood
2016. március 27. 16:55
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
néhány rokonom mindig mondja, hogy milyen szép nagylány lettem.
bezzeg most nem sminekltem ki, nem mondják ezt.
bezzeg most nem sminekltem ki, nem mondják ezt.
9 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
LaDySmIth,
biush123,
forever.romanci,
Blackheart.com,
Fannycska999,
Shadygirl,
Jody,
Shadowsblood
2016. március 27. 18:33
hivatalosan is bejelenthetem: én, a megtestesült fiús lány(rózsaszín pulcsiban, whatever), tojást festettem anyuval, és élveztem is
tudom, hogy nem nagy dolog, de anya örült neki, én meg mostantól évente háromszor leszek lányos
MadHatter,
forever.romanci,
Blackheart.com,
Szandi0820,
Fannycska999,
Shadygirl,
Jody,
LaDySmIth
2016. március 27. 18:41
Arra, hogy remélem az a valaki (akire egy évet szenteltem mindig mellette voltam próbáltam a kedvében járni és aki elhitette velem hogy én vagyok számára a legfontosabb) A lehető legrosszabbul érzi most magát..Kívánom hogy soha az életben ne legyen boldog,érezze csak aszt a fájdalmat amit én éreztem miatta...(Nem illik ilyet kívánni de ez van)
((
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2016. március 27. 20:42
Idézet (Drágica @ 2016.03.22. 08:33)
Na, hiányoztam? 
Nem tudok értelmesebben reagálni, mi ez a gcikrva sok lájk, meg mi a kémia egyes, máglyán haljatok meg velem együtt. Mostantól itt megtaláltok. A krumplinak 750 kilója.
2016. március 27. 20:58
Anyu: Ha kicsit szolidabban öltözködnél, csöpögnének utánad a fiúk.... Bár lehet jobb, hogy így öltözködsz. Tudod mit? Maradj így, így a legjobb.
Én: Ó, nem, nem, nem. Tanácsot adtál, amit köszönök, meg fogom fogadni.
Anyu: Ó, semmi szükség rá, nyugodtan felejtsd el
Ezt most miért?
Én: Ó, nem, nem, nem. Tanácsot adtál, amit köszönök, meg fogom fogadni.
Anyu: Ó, semmi szükség rá, nyugodtan felejtsd el
Ezt most miért?
MadHatter,
Shadygirl,
Phaedra,
Szandi0820,
Blackheart.com,
Jody,
LaDySmIth,
forever.romanci,
Shadowsblood
2016. március 27. 21:30
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Egyik barátnőm átküldte a kiszemeltem/udvarlóm instáját, aminek az egyik felét a rajzai teszik ki, a másikat pedig a félmeztelen, edzés utáni képei, és most kb szószerint folyik a nyálam
Próbálok nem túlságosan könnyen kapható lenni, de ezek után szerintem legközelebb a karjaiba ugrok.
csak kapjon el.
MadHatter,
biush123,
Shadygirl,
Szandi0820,
Blackheart.com,
LaDySmIth,
forever.romanci
2016. március 27. 22:19
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Nem tudom mivel érdemeltem ki, de anyuék tegnap(ra) rendeztek nekem egy meglepetés paintball bulit és olyan jó volt, majdnem az összes barátom részt vett rajta. A csávó, aki velünk volt és irányított minket, olyan helyes volt és vicces, vele is sokat dumáltam, és megígérte, ha legközelebb megyek, velem lesz egy csapatban.
Illetve a paintball-nak hála a lábaimon, kezeimen és a nyakamon vörös, lila és kék foltok vannak, illetve valaki fejen lőtt, szóval a hajam alatt érzem, hogy van egy pukli és fáj, ha hozzáérek. (röhögtek is a többiek, tiszta rózsaszín lett a hajam emiatt.)
Illetve a paintball-nak hála a lábaimon, kezeimen és a nyakamon vörös, lila és kék foltok vannak, illetve valaki fejen lőtt, szóval a hajam alatt érzem, hogy van egy pukli és fáj, ha hozzáérek. (röhögtek is a többiek, tiszta rózsaszín lett a hajam emiatt.)
MadHatter,
Shadygirl,
Szandi0820,
Narrybitch,
Blackheart.com,
Jody,
LaDySmIth,
forever.romanci
2016. március 27. 23:10
Imádom a feminista, intuitív irodalom Tanárnőm, akinek minden érzékisége a Forest Gump háttérképében, és abban nyilvánul meg, hogy rongyosra nézeti velünk a Truman Show-t. Bírnám, ha szerelmet vallana, vagy kollégák lennénk a továbbiakban/közeljövőben, legalább én tudnám szeretni, ha már az osztály nem értékeli, hogy berakta a aláfestésnek Requiem for a Dream filmzenéjét a márciusi ünnepség alá.
MadHatter,
exoverdose,
Phaedra,
Szandi0820,
Shadygirl,
LaDySmIth,
habibi,
forever.romanci,
Shadowsblood
2016. március 27. 23:53
Ha valaki elolvassa azokat a beszélgetéseimet, amiket a barátaimmal folytatok, szerintem dob egy hátast, hogy mekkora baromságokat tudok összehordani. Ma is a "mi időnkben" beszélgetések, meg a "kakasból jön a tojás", jajj
10 felhasználónak tetszik:
biush123,
MadHatter,
Szandi0820,
Shadygirl,
Narrybitch,
Blackheart.com,
Jody,
Phaedra,
forever.romanci,
Shadowsblood
2016. március 28. 01:10
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Félek , hogy élőben nem leszek neki szimpatikus...félek , hogy mást fog rólam gondolni...félek vele találkozni...félek , majd megölelni...félek az egésztől.
2016. március 28. 03:41
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Tudom, hogy utálni fognak ezért, de egyszerűen muszáj kiadnom magamból: a mostani 15 évesek (TISZTELET A KIVÉTELNEK) elviselhetetlenek a szememben
Van egy 14 éves öcsém, aki szerencsére nem birka mód megy a többi után. Vannak önálló gondolatai, sőt, saját véleménye is bizonyos dolgokról. Esküszöm sokra tartom Őt azért, mert nem állt be a sorba. És még valami: nincs ecset feje.
Van egy 14 éves öcsém, aki szerencsére nem birka mód megy a többi után. Vannak önálló gondolatai, sőt, saját véleménye is bizonyos dolgokról. Esküszöm sokra tartom Őt azért, mert nem állt be a sorba. És még valami: nincs ecset feje.
MadHatter,
Jody,
LaDySmIth,
biush123,
Szandi0820,
forever.romanci,
Shadygirl
2016. március 28. 10:27
Idézet (exoverdose @ 2016.03.28. 03:41)
Tudom, hogy utálni fognak ezért, de egyszerűen muszáj kiadnom magamból: a mostani 15 évesek (TISZTELET A KIVÉTELNEK) elviselhetetlenek a szememben
Nem csak te vagy így ezzel. Rájuk nézek és olyan flegmán bámulnak rám, hogy kimenekülnék a világból.
2016. március 28. 10:41
MA VAN A KIRÁLYNŐM SZÜLINAPJA
BOLDOG 30. SZÜLINAPOT SZÖRNYMAMII

BOLDOG 30. SZÜLINAPOT SZÖRNYMAMII

1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2016. március 28. 11:11
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Apu, bátyám és öcsém telibe locsoltak vízzel, mikor én még csak félálomban motyogtam, hogy szabad locsolni, így teljesen elázott a hajam, a párnám és az ágyam. Mikor ezt felróttam apunak, annyit mondott: "Legalább nem fogsz elhervadni." Köszi, így már is jobb. ^^
2016. március 28. 11:32
Idézet (exoverdose @ 2016.03.28. 03:41)
teljesen így vagyok ezzel, pedig én is 15 vagyok
2016. március 28. 11:59
|
|
Nagisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.23. Hozzászólás: 249 Csatolások: 10 Azonosító: 255003 offline
|
nővérem: nem engedem be csak azt aki jóképű
én: akkor ma nem jön be senki
amúgy már bűzlik a fejem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.