Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. március 25. 20:38 #7781
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2016.03.25. 20:35)
A Kájha Polyént akkor sem veritek le smileeee.gif

azért az semmihez se fogható amikor a legjobb barátaid prostinak hívnak, több órán keresztül, miközben az anyukád is ott van, és hallja rohog.gif
9 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, Szandi0820, Lil98, Blackheart.com, Shadygirl, riri17, MadHatter, forever.romanci, Jody
2016. március 25. 20:57 #7782
Psyché
Psyché
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Éppen a "mindenbe belekötök mert egy kis görcs vagyok" hangulatomat élem, és utálok mindenkit (sokadjára). Világuralomra törő terveket szövögetek, leigázom a világot, kitalálok magamnak valami rövid és borzasztó főmufti nevet, tervezek magamnak egy dögös szerkót köpennyel. Saját törvényeket hozok, kialakítok egyedi társadalmi szemléleteket, amiket kötelező lesz követni, és éjjel-nappal csokit fogok enni és kólát inni egy csomó, fehér kis pillecukor kismacska között. cool.gif

Jó, egyébként csak az első mondat az igaz, igazából azon agyalok, milyen sorozatba kezdjek bele. Egy sorozatba belekezdeni nem kis meló: ki kell mellette tartani, hiszen ha már rászántál 1-2 résznyi időt, nehogy már abbahagyd, még ha bűn rossz, akkor sem, különben nem ér semmit. Olyan kell, amiért utána odáig tudsz lenni, lelkes rajongóként szíved lelkedet odateszed, és folyamatosan nyomon tudod követni a szereplőgárda lépéseit. Népszerű, de nem tucat, egyedi, de nem nagyon extra, cselekményes, de nem keszekusza.
Nem ragozom, aki valaha került már extázisba sorozat miatt, úgy is érti biggrin.gif Szóval, tipp?
4 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, Szandi0820, Shadygirl, forever.romanci
2016. március 25. 21:48 #7783
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
rákattintottam egy iq figher, saccperkb 8 éves gyerek profiljára, akiről kiderült, hogy most töltötte a 11-et és 10 évesen regisztrált az oldalra.. belegondoltam, hogy amikor én regeltem ide, akkor az a gyerek még csak 4 éves volt omg.gif nem tudom eldönteni, hogy én öregedtem meg ennyire, vagy tényleg illene már egy babaszobát is indítani a fórumon bolond.gif
amúgy nekem 10 évesen az internet egyet jelentett a kutyavilággal, ahol neveltem a blökijeimet 110.gif
13 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, Fannycska999, Lil98, biush123, Blackheart.com, Szandi0820, Shadygirl, riri17, MadHatter, Jody, forever.romanci, Phaedra, Vans
2016. március 25. 21:50 #7784
biush123
biush123
QueenOfDisaster

StátuszThis world will never be, what I expected. . .
Hozzászólás: 1073
Csatolások: 26
Azonosító: 200857
Régen annyival népszerűbb voltam pedig a népszerű szó értelmét meg sem ütöttem...de tényleg ez a helyzet ami most beállt még siralmasabb...
4 felhasználónak tetszik: Shadygirl, MadHatter, forever.romanci, Phaedra
2016. március 25. 22:29 #7785
- törölt felhasználó -    
tudni kell rólam hogy nekem elég nagy krumpli orrom van. jelenleg náthás vagyok, folyik az orrom, és már annyiszor fújtam ki, hogy vérpiros az orrom konkrétan, erre anya elkezdni énekelni: rudolph the red nosed reindeer....köszi anya rohog.gif én is szeretlek biggrin.gif

ma csoda történt: lőttem magamról életemben először egy olyan képet, ami még nekem is tetszik, ami felvállalható, amit mindenkinek megmutatnék a világon, és azt mondom, hogy szép vagyok rajta... ohmy.gif w00t.gif eddig amikor profilképet cseréltem, akkor mindig azzal a szándékkal cseréltem képet, hogy csak cseréljem le az előző képet, mert az a jelenlegi, éppen feltöltendő képemnél is pocsékabb. most jött el az a pillanat, amikor nekem rhdtul tetszett a kép amit kiraktam. konkrétan föl se ismerem magam rajta, de mindegy rohog.gif

izgi két hétnek nézek elébe: szünet után rögtön első nap írok egy nyelvtan tz-t. rákövetkező héten hétfőn föci tz-t (amiből nem tudok semmit soha) utána kedden töri tz, pénteken meg töri esszé. magyarul a szünetben végig tanulnom kéne, csak hogy én szerda óta, amióta itthon vagyok, azóta itt ülök a gép előtt és zenét hallgatok. hogy így hogy fogom én feljavítani az átlagomat, az egy jó kérdés think.gif plusz töriből van egy szorgalmi feladat, amit jó lenne megcsinálni, hogy kapjak egy ötöst és javítsak az átlagomon. drukkoljatok! biggrin.gif ja és ha ez nem lenne elég, töriből kaptunk 94 (jól olvastad) fogalmat, amit meg kéne tanulni, és ebből a 94 fogalomból mennyit fog kérdezni a dogában? ötöt. ÖTÖT!! tucherch.gif
9 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820, Shadygirl, riri17, MadHatter, Blackheart.com, forever.romanci, Jody, Shadowsblood
2016. március 25. 23:53 #7786
- törölt felhasználó -    
Majdnem felakasztottam magam az első fára, mert felkrtam valamivel az egyik barátomat akaratom ellenére. :c Pont azzal ráadásul, hogy milyen negatív jövőképem van gyakran. De szerencsére nem utált meg. :'D
Ha már embereket vagyok képes felbszni vele, akkor itt valami nem jó, és változtatnom kéne ezen. Mert ez nekem se jó, hogy ennyire depresszív tudok lenni.

Hogy valami kevésbé negatív dologról is írjak, tegnap megnéztem a Batman vs Supermant, és azt kell mondjam, felülmúlta a számításaimat. Rosszabbra számítottam, hogy nem lesz nagy szám, de nagyon tetszett. Géza tényleg jól működik Batmanként. smileeee.gif
10 felhasználónak tetszik: Fannycska999, LaDySmIth, Shadygirl, Szandi0820, riri17, MadHatter, Blackheart.com, forever.romanci, Jody, Phaedra
2016. március 26. 12:58 #7787
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
néha úgyérzem, ha lenne hangom simán alapíthatnék egy Led Zeppelin tribute bandet, jelenleg Robert Plant hajjal mászkálok, megse merem fésülni lehet akkor már Zámbó Jimmy leszek. fear.gif
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, Blackheart.com, exoverdose, forever.romanci, Wyrd, LaDySmIth, Jody, Shadygirl
2016. március 26. 13:57 #7788
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Pár feles után párom megszólal: hallod, ez az EXO poszter 3D-s? think.gif
ciki, de magamtól nem vettem észre mellow.gif

Aztán szépen megtárgyaltuk, hogy szerinte is a kedvencem a legdögösebb és tehetségesebb lol jó ízlése van, na. yes.gif
9 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, forever.romanci, Wyrd, Blackheart.com, LaDySmIth, Jody, Shadygirl, riri17
2016. március 26. 14:24 #7789
- törölt felhasználó -    
kész. kiselejteztem a ruhatáram, ami már komolyan pókhálós volt (nem) és olyan pólókat találtam amit még alsós koromban is hordtam (?) a lényeg, hogy 4 nagy zsák ruhát most valahogy el kell tüntetni a házból.. de legalább van hely beszerezni pár új gyönyörűséget! wub.gif
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, forever.romanci, Blackheart.com, Szandi0820, Jody, Shadygirl, riri17
2016. március 26. 15:19 #7790
- törölt felhasználó -    
Annyira szeretem mikor jönnek vendégek és a szobámban hallani, hogy rólam beszélnek. Konkrétan, hogy mit azt nem, mert a nevemet hallom csak, de ha elmennek megyek Mata Hariskodni a szüleimhez.
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, forever.romanci, Blackheart.com, LaDySmIth, Szandi0820, Jody, Shadygirl, riri17
2016. március 26. 20:05 #7791
biush123
biush123
QueenOfDisaster

StátuszThis world will never be, what I expected. . .
Hozzászólás: 1073
Csatolások: 26
Azonosító: 200857
Annyira lusta vagyok, hogy az már fáj..annyi dolgom lenne...de inkább csak fekszek és nézek ki a fejemből hátha valami történik vagy megoldódik minden... dry.gif
6 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Shadygirl, forever.romanci, LaDySmIth, riri17
2016. március 26. 21:01 #7792
- törölt felhasználó -    
Az érzés, mikor a 21 éves unokanővéredet és annak az anyját totál kiüti a fütyülős pálinka, az unokabátyád röhög azon, ahogy a nővére részegen magyaráz, a mamád azon agyal, mit adjon még enni a népnek, a nagybátyád morcos fejjel les rád (és te természetesen még morcosabban visszanézel rá, csakhogy fokozd az utálatot), anyád és apád az orrukat fújják, mert tiszta beteg mind a kettő, az öcséd játssza az eszét, te pedig csak csendesen ülsz, a fülhallgatód egyik feléből zenét hallgatsz, majd ránézel a nagybátyádra, aki még mindig morcosan néz rád, majd elkezded forgatni a szemeidet és visszanézel rá olyan utálattal, hogy többet rád se néz. Na gyerekek, ez a profizmus. A versenyt én nyertem. A nagybátyámmal amúgy azért tartunk állandóan ilyen kiutáljajobbanamásikat versenyt, mert teljes szívünkből gyűlöljük a másikat. Tudjátok, a szerető família rolleyes.gif Amúgy minden rokonommal jóban vagyok, csak vele és az unokabátyámmal nem.
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, Shadygirl, Szandi0820, forever.romanci, LaDySmIth, riri17, Blackheart.com
2016. március 26. 21:06 #7793
- törölt felhasználó -    
Idézet (Shadowsblood @ 2016.03.25. 20:32)
Ismerős, nekem a kontaktjaimnál nem egy ilyen név szerepel (Csillámpóni Ciccaa, Kylo Ren, Mágikus Repülő Asszony, Tündérpor, stb) rohog.gif

Miért, nálunk legjobb barátnőmet Kata Wok, Aszt Punk Rock-nak neveztem el (és igen, sz-szel és punknak ejtjük, nem pánknak rohog.gif ), én pedig Luca Wok, Aszt Mötál vagyok rohog.gif
De persze van még a cic, gec, galád és egyebek is rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Shadygirl, Szandi0820, forever.romanci, Blackheart.com
2016. március 26. 21:14 #7794
- törölt felhasználó -    
Óraátállítás 2-ről 3-ra??????????? ohmy.gif blink.gif mad.gif reklamalo.gif rtfm.gif
Ne már. dry.gif
2016. március 26. 21:56 #7795
- törölt felhasználó -    
Felbecsülhetetlen érzés, amikor egy percre elmegy a net, szóval megjelenik a cuki guglikróm-os dínó, ezért elkezdek játszani vele, persze még nagyban ugrálom át a kaktuszokat, de az internet visszajön szóval lőttek a kis örömömnek. RIP díNó
6 felhasználónak tetszik: MadHatter, forever.romanci, LaDySmIth, riri17, Blackheart.com, Shadygirl
2016. március 26. 22:33 #7796
- törölt felhasználó -    
Idézet (Phlox @ 2016.03.26. 15:19)
Annyira szeretem mikor jönnek vendégek és a szobámban hallani, hogy rólam beszélnek. Konkrétan, hogy mit azt nem, mert a nevemet hallom csak, de ha elmennek megyek Mata Hariskodni a szüleimhez.

Nekem ugyanezt csinálja anyum, csak amikor telefonál. "Igen, még mindig jó kislány. Igen, ennyi idősen már igazán eljárhatna ide-oda. Nem, még mindig nincsen barátja." blink.gif
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, forever.romanci, LaDySmIth, riri17, Vans, Blackheart.com, Shadygirl
2016. március 26. 22:34 #7797
Narrybitch
Narrybitch
bruhgirl.

StátuszWe're just a bunch of fucking animals, but we're afraid of the outcome
Hozzászólás: 9000
Csatolások: 6266
Azonosító: 253008
Miért van ilyen meleg?
2016. március 26. 22:55 #7798
Narrybitch
Narrybitch
bruhgirl.

StátuszWe're just a bunch of fucking animals, but we're afraid of the outcome
Hozzászólás: 9000
Csatolások: 6266
Azonosító: 253008
neeeeeew americanaaaa
2016. március 27. 11:00 #7799
- törölt felhasználó -    
Idézet (lacie @ 2016.03.26. 22:33)
Nekem ugyanezt csinálja anyum, csak amikor telefonál. "Igen, még mindig jó kislány. Igen, ennyi idősen már igazán eljárhatna ide-oda. Nem, még mindig nincsen barátja." blink.gif

Off: Nekem ezt anyu megcsinálja a közvetlen környezetemben, és utána kielemeznek a rokonokkal smileeee.gif Én ennél már csak azt szeretem jobban mikor megpróbál rányomni emberekre, társaságokra, hogy menjek velük ide-oda. Volt is egy ismerősünk, aki elhívott koncertre, de visszautasítottam, mert nem kedvelem az illetöt, anyu meg annak vette, hogy nekem bejön, de nem merek lépni. Egy ideig ott duruzsolt a fülembe, hogy abban nincs semmi sem, hogy ha elmegyek vele. De nem értette meg, hogy nem bírom a pasast, és még csak nem is jön be rolleyes.gif

On: Amikor az osztálytársaid feleléskor eljátsszák a hattyúk halálát, imitálják az alvást, rosszullétet, vagy, hogy az FBI a nyomukban van és próbálnak beleolvadni a környezetbe, a tanár nem hívja ki öket. De amikor te csinálod ezt, téged hív ki a tanár elsö felelönek smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: MadHatter, forever.romanci, riri17, LaDySmIth, Blackheart.com, Shadygirl
2016. március 27. 12:10 #7800
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
nem ettem 2 napig és máris jobban nézek ki. cool.gif bár úgyis mindegy, húsvétkor mindig teleeszem magam csokival. blush.gif
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, forever.romanci, LaDySmIth, Shadygirl
560 oldal 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!