"spying on people online, while you remain invisible."
miregondoltokmost?
2016. március 23. 22:20
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
véletlenül rátaláltam a a lurking szó definíciójára. ha le lehetne írni a személyemet egy mondattal, az ez lenne
11 felhasználónak tetszik:
ebihal,
Blackheart.com,
Phaedra,
Szandi0820,
Jody,
Lil98,
riri17,
forever.romanci,
Bátor Ventillátor,
Shadygirl,
MadHatter
2016. március 23. 23:49
|
|
ebihal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.04. Hozzászólás: 798 Csatolások: 96 Azonosító: 150583 offline
|
A nagyszüleimet elvittük Horvátországba pár napra a mamám születésnapja alkalmából, és megmutattuk nekik a tengert. Nagyon boldog vagyok, mert saját bevallásuk szerint ez volt életük egyik legszebb élménye
Egyébként mégis hogy a francba keveredtem egy Justin Bieber lejátszási listára?
Egyébként mégis hogy a francba keveredtem egy Justin Bieber lejátszási listára?
11 felhasználónak tetszik:
Phaedra,
Szandi0820,
Jody,
LaDySmIth,
Lil98,
riri17,
forever.romanci,
Bátor Ventillátor,
Shadygirl,
MadHatter,
Vans
2016. március 24. 07:25
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Tudjátok, mi a legnagyobb szopás a földkerekségen?
.
.
.
Amikor a reptéren indulás előtt fél órával veszed észre, hogy nem vitted a személyid............
.
.
.
Amikor a reptéren indulás előtt fél órával veszed észre, hogy nem vitted a személyid............
14 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Jody,
LaDySmIth,
megeszekvalakit,
Lil98,
riri17,
forever.romanci,
Blackheart.com,
Shadowsblood,
Bátor Ventillátor,
Shadygirl,
soph,
Wyrd,
MadHatter
2016. március 24. 08:59
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
rájöttem, hogy nem kéne hangosan zenélni mert az ősök még alszanak... xD
6 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Szandi0820,
forever.romanci,
Bátor Ventillátor,
Shadygirl,
MadHatter
2016. március 24. 14:07
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
beragadt a szóközöm és kiszedtem alóla egy parizer darabot.
az mióta állhatott ott.
13 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Phaedra,
LaDySmIth,
Jody,
forever.romanci,
Blackheart.com,
Lil98,
Shadowsblood,
Bátor Ventillátor,
Shadygirl,
thestupidboy96,
soph,
MadHatter
2016. március 24. 15:38
Úgy bírom amikor az egyik (volt) barátnőm van megsértődve rám, mert nem beszélekmár vele, amiért mindig csak akkor jött utánam mikor kellett neki valami és csak magáról tudott beszélni, de máskor meg konkrétan lesz@rta a fejem. És még én vagyok a bunkó, közben mindenki másnak eljátssza a hattyúk halálát. Keressen más hülyét akinek szívhatja a vérét, de meg is könnyebültem, mert egy energia vámpírral kevesebb
9 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
Szandi0820,
forever.romanci,
Blackheart.com,
Lil98,
Shadowsblood,
Bátor Ventillátor,
Shadygirl,
MadHatter
2016. március 24. 17:34
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Az a rajongás hányadik szintje, mikor az egyik legnagyobb kedvencedet egy b...ott disznóhoz hasonlítgatod, szivecske szemekkel? De most komolyan
6 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
Shadowsblood,
Bátor Ventillátor,
LaDySmIth,
Shadygirl,
MadHatter
2016. március 24. 19:03
Végre.... Végre.
Most volt a Violetta legjobb része.
Ross Lynch szerepelt benne. Áááá....Annyira jó volt.
Leon-nal együtt gitározott.
De holnap még ennél is jobb lesz, mert az R5 is szerepelni fog.
A Heart Made Op On Your számot fogják énekelni.
Te amo R5 y Violetta ...vagy I love R5 and Violetta?
Asszem keverem a spanyolt és az angolt.
Most volt a Violetta legjobb része.
Ross Lynch szerepelt benne. Áááá....Annyira jó volt.
De holnap még ennél is jobb lesz, mert az R5 is szerepelni fog.
A Heart Made Op On Your számot fogják énekelni.
Te amo R5 y Violetta ...vagy I love R5 and Violetta?
Asszem keverem a spanyolt és az angolt.
2016. március 24. 19:32
|
|
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline
|
Sehol sem jó...a kollégiumba meg a suliba szinte senki sem kedvel...nincsenek barátaim és ha hazajövök akkor is csak b*sztassák az agyam a sok hülyeséggel...mindig megy a cirkusz meg a veszekedés ezerrel...meg a nagy megharagudások...komolyan legjobb lenne 1 lakatlan szigeten egyedül.
8 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
Szandi0820,
Blackheart.com,
Lil98,
LaDySmIth,
Shadygirl,
soph,
MadHatter
2016. március 24. 22:18
Annyira unatkoztam, hogy az imént elolvastam a sulink házirendjét. Nos, nem lehetne ülni a radiátoron, az ablakban, nem lehet kihajolni, se tárgyakat kidobni az ablakból, ha késik a tanár, szólni kéne valakinek (akinek a nevét még mindig nem tudom), tesin nem lehet rágózni, tesi előtt tíz perccel meg kéne érkezni az öltözőbe. Na hát én ezek közül semmit nem szoktam betartani, sőt, ezalatt a három év alatt, mióta itt vagyok, mindet meg is szegtem... Az öltözőkbe pedig fél perccel a tanár érkezése előtt szoktam megérkezni, de hát na, a biológia teremben van ingyen wifi, az érdekesebb
Szandi0820,
Shadowsblood,
LaDySmIth,
Shadygirl,
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
Lil98,
Blackheart.com,
MadHatter
2016. március 24. 23:21
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Arra, hogy a gimis osztálytársaim elkezdték szervezni az osztálytalálkozót, amire én már most tudom, hogy bármikor is lesz, nem érek rá...
Már az előző is elég szörnyű volt, több mint kiábrándító. Az hagyján, hogy a szervezés önmagában rémes volt, de a felismerés is, hogy a többség semmit se változott. Így, hogy nem megyek el, legalább megadom nekik a lehetőséget, hogy engem is kibeszélhessenek a hátam mögött, mint évekkel ezelőtt azt, aki korábban lelépett...
Én egy olyan osztálytalálkozót szeretnék, ahová csak a volt tanáraim jönnek el, az osztálytársak nem. Ilyet miért nem lehet?
Én egy olyan osztálytalálkozót szeretnék, ahová csak a volt tanáraim jönnek el, az osztálytársak nem. Ilyet miért nem lehet?
habibi,
Szandi0820,
LaDySmIth,
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
Lil98,
Blackheart.com,
Shadygirl,
MadHatter
2016. március 24. 23:58
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Az elkövetkezendő két napom alatt két koncertre fogok menni (Ganxsta Zolee és a Kartel; Supernem) és már előre félek, hogy akkor bizony két napig részeg leszek.
De legalább nem kell kijózanodnom. : D
Legalább annyi haladást elértem, hogy ma már sokkal jobban beszélgettünk, és megünnepeljük az érettségijét (de még hol van az, június, jóisten.) Tényleg szerencsecsomag vagyok, már elkönyveltem magamban.
Legalább annyi haladást elértem, hogy ma már sokkal jobban beszélgettünk, és megünnepeljük az érettségijét (de még hol van az, június, jóisten.) Tényleg szerencsecsomag vagyok, már elkönyveltem magamban.
8 felhasználónak tetszik:
Shadowsblood,
Szandi0820,
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
Lil98,
Blackheart.com,
Shadygirl,
MadHatter
2016. március 25. 07:27
Lehet kellene valamit reggelizni mert már nagyon korog a hasam.
2016. március 25. 11:11
fájó torokkal énekelni egyszerűen csodálatos, talán mégsem kellett volna tegnap este a szélben rohangálni, mert így megint csúsztam a gyakorlással.
Shadowsblood,
Jody,
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Lil98,
Blackheart.com,
Shadygirl,
MadHatter
2016. március 25. 20:13
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
A legszarabb érzés a világon, amikor azt öleled, akit valamikor a világon a legjobban szerettél, de már semmit nem érzel az égvilágon, és hiába mondogatod, hogy szeretlek, ha legszívesebben hozzátennéd, hogy nem... csak nem akarod összetörni a szívét.
7 felhasználónak tetszik:
Phaedra,
Shadowsblood,
forever.romanci,
Lil98,
Blackheart.com,
Shadygirl,
MadHatter
2016. március 25. 20:21
|
|
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline
|
Most töltöttem át egy cukor mentes kóla dobozába a rendeset, hogy jobb érzéssel tudjam meginni. Semmiképp sem szerezni egy másik zéró cukrosat, nem, az nehéz lenne
2016. március 25. 20:25
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2016.03.24. 23:21)
Arra, hogy a gimis osztálytársaim elkezdték szervezni az osztálytalálkozót, amire én már most tudom, hogy bármikor is lesz, nem érek rá...
Már az előző is elég szörnyű volt, több mint kiábrándító. Az hagyján, hogy a szervezés önmagában rémes volt, de a felismerés is, hogy a többség semmit se változott. Így, hogy nem megyek el, legalább megadom nekik a lehetőséget, hogy engem is kibeszélhessenek a hátam mögött, mint évekkel ezelőtt azt, aki korábban lelépett...
Bocsi, de olyan, mintha magamat olvasnám, hatalmas pacsi
2016. március 25. 20:25
Olyan jó beceneveket tudnak beállítani a barátaimnak nevezett idióták, hogy az már fáj
bab, paszuly, hülye, anyád, törley, kecsegkecske, zsigmond, fíreg...
7 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Shadowsblood,
Lil98,
Blackheart.com,
Shadygirl,
MadHatter,
forever.romanci
2016. március 25. 20:32
|
|
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline
|
Idézet (Avie @ 2016.03.25. 20:25)
Olyan jó beceneveket tudnak beállítani a barátaimnak nevezett idióták, hogy az már fáj
Ismerős, nekem a kontaktjaimnál nem egy ilyen név szerepel (Csillámpóni Ciccaa, Kylo Ren, Mágikus Repülő Asszony, Tündérpor, stb)
2016. március 25. 20:35
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (Shadowsblood @ 2016.03.25. 20:32)
Ismerős, nekem a kontaktjaimnál nem egy ilyen név szerepel (Csillámpóni Ciccaa, Kylo Ren, Mágikus Repülő Asszony, Tündérpor, stb) 
A Kájha Polyént akkor sem veritek le
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.