miregondoltokmost?
2016. január 27. 17:41
"Hulla vagyok ".Totál kikészültem. Kettő tesi egymás után+új tesi tanár. (izomlázam van )+matek tz.
Ja és had tegyem hozzá, hogy megfáztam.
...soroljam még...
2016. január 27. 17:47
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
1. Megnéztem a Harcosok Klubját és egyszerűen nem tudok betelni vele
2. Az mennyire normális, ha napok óta, több órán át 1 dalt hallgatok körbe-körbe? :'D
2. Az mennyire normális, ha napok óta, több órán át 1 dalt hallgatok körbe-körbe? :'D
8 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
Lil98,
LaDySmIth,
Blackheart.com,
Fannycska999,
Shadygirl,
MadHatter,
Jody
2016. január 27. 18:03
Rákattantam egy extraizgi játékra, a virtuális párnacsatára. Szóval most itt küldözgetem a kihívásokat a többi játékosnak és kiakadok, ha nem igazolják vissza a kihívást Annyi mindennel el tudom foglalni magamat, csak a tanulással nem.
Pedig most matekot kéne tanulnom, mert semmit sem értek algebrából... #nemakarokholnapsulibamenni
11 felhasználónak tetszik:
exoverdose,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Lil98,
Blackheart.com,
Fannycska999,
Shadygirl,
Phaedra,
Szandi0820,
MadHatter,
Jody
2016. január 27. 21:25
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Nem tudom mikor lettem ilyen jó nő, de lassan kész háremem lesz. Egy háromfős baráti társaságból ketten üldöznek a szerelmükkel, az egyiknek asszem sikeresen összetörtem a szívét (ami miatt sajnálom, de ez van), a másik viszont csak nem ért a szép szóból... Egyszer, csak egyszer próbálkozna valaki, akinek lenne esélye is. Ja hoppá, azon már túl vagyunk, és nem jött be, mert a lenyűgöző személyiségem elől futva menekülnek a normális fiúk. Hát, ennyit erről
10 felhasználónak tetszik:
Lil98,
exoverdose,
LaDySmIth,
Szandi0820,
Blackheart.com,
MadHatter,
forever.romanci,
Shadygirl,
Jody,
Dorci000
2016. január 28. 12:30
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
én: anya, a pennybe lehet kapni star warsos tárolódobozt, gyűjtsd a pontokat
anyám:
anyám: minek az neked
én:
anyám: mit tárolnál benne
én: nem tudom, az újságokat...?
anyám: annak már van kosár
én: akkor a bibliádat meg a többi vallásos könyvedet
anyám: POnt A GonOszok VANNAK RAJTA, ÉN MEG ABBA Rakjam A bibliát!!!4
mi baja, az csak darth vader meg pár stormtrooper
anyám:
én:
2016. január 28. 15:01
Idézet (Bertina @ 2016.01.28. 12:30)
én: anya, a pennybe lehet kapni star warsos tárolódobozt, gyűjtsd a pontokat
anyám:
én:
anyám:
én:
Nekem is lesz olyanom.
2016. január 28. 15:48
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Néha úgy érzem, hogy egy zsák krumplinak is szebb jövője van, mint nekem. Az osztályom olyanokon vitatkozik, hogy a szegedi vagy a pécsi vagy az újvidéki egyetem jobb-e, emelt szintű érettségiről, meg felvételikről beszélgetnek, nyelvvizságra készülnek, bulikba és koncertekre járnak, vannak barátaik, sikeresek, meg minden... és akkor ott vagyok én, aki minden reggel felemás zokniban megy iskolába, odaégeti a teát (igen) és képtelen emberek közt lenni rosszullét és pánikroham nélkül. Utálok tükörbe nézni.
9 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
Blackheart.com,
Fannycska999,
exoverdose,
Lil98,
forever.romanci,
Phaedra,
Shadygirl,
Jody
2016. január 28. 17:11
Van egy srác, aki feltűnőbben néz engem, mint én bárki mást. Véletlen ránéztem, engem nézett, majd elfordítottam a fejem, visszanéztem rá pár másodperc múlva, még mindig nézett. Már elkezdtem vigyorogni, mire ő is vigyorgott, de még mindig nem vette le a szemét rólam. És velük van tesink minden csütörtökön, aminek örülök. Azt nem tudom, miért senki ne kérdezze, szimplán örülök neki.
De amúgy nem állítom, hogy tetszek neki, mert az teljes mértékben lehetetlenség, de akkor is.
De amúgy nem állítom, hogy tetszek neki, mert az teljes mértékben lehetetlenség, de akkor is.
2016. január 28. 18:06
|
|
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline
|
Tudtam hogy ha ennyire örülök valaminek akkor jön a szokásos körforgás h beüt az életembe valami olyan dolog ami miatt el megy az életkedvem....hmmm igen itt is van....
2016. január 28. 18:25
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
A mai napom legemlékezetesebb eseménye az volt, hogy bioszon a laposférgekről néztünk videókat és egyik barátnőm majdnem elhányta magát tőle. Komolyan nem tudom, mi motivál amikor reggelente felkelek az ágyamból
2016. január 28. 18:31
Ma röhögtem is egy sort. A fiúk szemeteskuka tetővel frizbiztek a teremben majd ezután...
2016. január 28. 18:40
A január nagyon nem az én hónapom.
Amúgy lassan már magamat se értem, a suliban általában tök jól érzem magam, még itthon is egy darabig, de hiába fekszek le nagyon korán (háromnegyed hét eddig a rekord), éjfélig egyszerűen nem tudok elaludni. Annyi hülyeség van a fejemben. Lassan már magamat se értem
Amúgy lassan már magamat se értem, a suliban általában tök jól érzem magam, még itthon is egy darabig, de hiába fekszek le nagyon korán (háromnegyed hét eddig a rekord), éjfélig egyszerűen nem tudok elaludni. Annyi hülyeség van a fejemben. Lassan már magamat se értem
2016. január 28. 18:42
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
az osztálytársaim éppen azt beszélik, hogy hányan mennek be holnap, ugyanis töri tz lesz. jelenlegi állás szerint lesznek vagy tízen a huszonhatból.
7 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
LaDySmIth,
Fannycska999,
MadHatter,
Shadygirl,
Blackheart.com,
Jody
2016. január 28. 18:43
Idézet (Lil98 @ 2016.01.28. 18:42)
az osztálytársaim éppen azt beszélik, hogy hányan mennek be holnap, ugyanis töri tz lesz. jelenlegi állás szerint lesznek vagy tízen a huszonhatból. 
mi ma írtunk töritézét, 8-an hiányoztak
2016. január 28. 18:47
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Idézet (Avie @ 2016.01.28. 18:43)
mi ma írtunk töritézét, 8-an hiányoztak 
az én mázlim az, hogy beteg vagyok. rajtam kívül hiányoztak még hatan. a többiek meg egyszerűen csak soknak tartják az anyagot - az egész középkor egyetemes történelme. nálunk ez amúgy megszokott dolog, a három közös évünk alatt rengeteg ilyen volt már. hetente minimum egy.
ha így haladunk a 10C holnapra kihal.
2016. január 28. 18:51
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Felvettem a kötelező tárgyaimat, erre lett 48 kreditem... Hogyafszba fogok én levizsgázni ezekből májusban? Kész öngyilkosság, hogy rohadna meg.
Bár, ha az egyetem életem legszebb 3 éve... Miért ne lehetne 4?
Bár, ha az egyetem életem legszebb 3 éve... Miért ne lehetne 4?
7 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
Lil98,
MadHatter,
Shadygirl,
Blackheart.com,
forever.romanci,
Jody
2016. január 28. 18:57
Ha vannak hülye barátaid akkor normális ember vagy.
2016. január 28. 19:06
amikor azt hiszem, hogy mindennel kész vagyok, de eszembe jut, hogy holnap biosz témazáró, szóval Star Warsos videók nézése helyett a planktonok testfelépítéséről kell tanulnom.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.