Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. január 02. 19:52 #6761
- törölt felhasználó -    
Arra, hogy (egy másik fórumon) mennyire hülye ember van az interneten. Egy említésre méltó hölgyemény: Leírja magáról, hogy 14 éves és 40 kiló, valamint fogyni akar, majd miután én jó szándékkal leírtam, hogy az már épp elég vékony, ő nekem esik a vendégkönyvemben eléggé alpári stílusban. Ezután higgadtan visszaszólogattam neki, de olyan érvekkel, hogy szerintem köpni-nyelni nem tudott, vagy csak az agya nem fogta fel. rohog.gif És most kaptam egy üzenetet a barátnőjétől (a felmentő serege?) szó szerint idézem *kocc le a Domiról köszcsi puszcsi* Öö.. ez most a menő beszéd? Mert akkor én lemaradtam..
Megáll az ész. Hogy milyen emberek vannak! bolond.gif wtf.gif
14 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Szandi0820, Vlover13, MadHatter, virgi09, Jody, forever.romanci, Phaedra, Blackheart.com, LaDySmIth, Metamorphosis, Shadygirl, Dorina1024, exoverdose
2016. január 02. 19:53 #6762
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Mi az értelme annak, amikor valaki fészbukkon bekedveli a saját profilképét, és kb. 50 török ismerőse van? rolleyes.gif
110.gif
+megszólal. "Én le szoktam tiltani az ismerősöket, nem kitörlöm (félreérthető), nehogy már fogyjon a számuk...
14 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Szandi0820, MadHatter, virgi09, Lil98, Wyrd, Jody, forever.romanci, Blackheart.com, LaDySmIth, Metamorphosis, Shadygirl, Dorina1024, exoverdose
2016. január 02. 20:44 #6763
Metamorphosis
Metamorphosis
mask of sanity

StátuszWe are each our own devil, and we make this world our hell.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2295
Csatolások: 544
Azonosító: 228986
A szilveszteri bulin összefutottam az egyik volt osztálytársammal akivel viszonylag jóban voltam. 11. osztály végén átiratkoztam máshová Elkezdtünk beszélgetni és Metallicás pulcsi van rajta, szóval arra gondoltam *na végre megjött az esze*. Tehát beszélgettünk, kicsit különös volt mert úgy tűnt eléggé megváltozott, régebben úgymond "trendi" cuccokban járt. rohog.gif ..Aztán otthagytam mert barátnőmmel mentünk pogózni - bár csak ketten nyomtuk és viszonylag lájtos dal szolt szóval még hülyének is néztek a többiek a szobában, meg igazából nem is pogóztunk, de azért egyet mondhatok.. a nyakam még mindig fáj. 110.gif Aztán már nem is tudom pontosan mi történt. pardon.gif Másnap (vagyis aznap délután) arra lettem figyelmes, hogy bejelölt fákkbukkon és rám írt azzal hogy: örül, hogy összefutottunk mert hiányolt majd közölte, én sarkalltam arra hogy ilyen stílusú zenéket hallgasson és elmondtam milyen szépnek tart satöbbi.. És azon kezdtem el gondolkodni hogy milyen király is ez hiszen még sohasem voltam hatással senkire.. rohog.gif A lényeg, hogy az előbb világosított fel barátnőm miszerint a leányzó leszbikus. ami tökjó amúgy És nem azt mondom, hogy bejövök neki, de szerintem bejövök neki.
12 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Szandi0820, MadHatter, Lil98, Wyrd, Jody, Blackheart.com, forever.romanci, Shadygirl, Fannycska999, LaDySmIth, exoverdose
2016. január 02. 22:31 #6764
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Megnéztem a kedvenc könyvem filmváltozatát. Nem kellett volna. Annyira illúzióromboló, hogy a férfi főszereplő közel sem úgy néz ki, mint elképzeltem... A könyvben jóképű volt. A fejemben is jóképű volt. A filmben egy ír manó volt a szivárvány végéről. De legalább a női főszereplő szép volt dry.gif
8 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, MadHatter, Lil98, forever.romanci, Shadygirl, Blackheart.com, LaDySmIth, exoverdose
2016. január 03. 01:03 #6765
- törölt felhasználó -    
Mikor egészen pontosan fél éved van arra, hogy elkészülj egy iskolai feladatoddal, de te a határidő előtti utolsó napon kezdesz neki. Na az felbecsülhetetlen. És már elegem is van belőle. Még jó, hogy témának drogos filmeket választottam, mert tényleg úgy néz ki, mintha valaki olyan csinálta volna, aki be van állva. Azt szeretem a művészi pályában, hogy bármilyen elcseszett dologra ráfoghatod, hogy ez művészet, ezt nem értheted, és bármi művészi dolgot belemagyarázhatsz az egészbe.

Felkészültem arra az esetre, ha a koliban ismét nem lenne semmi net.. Letöltöttem egy egész John Frusciante diszkográfiát. rohog.gif
11 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Jody, MadHatter, Lil98, Phaedra, forever.romanci, Wyrd, Shadygirl, Blackheart.com, exoverdose, LaDySmIth
2016. január 03. 02:41 #6766
- törölt felhasználó -    
John Frusciante.... bekövetett instagramon

LEÁLLASZÍVEMMEGHALOKÚRISTEN
6 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Shadygirl, MadHatter, Phaedra, Blackheart.com, LaDySmIth
2016. január 03. 10:25 #6767
- törölt felhasználó -    
Végignéztem most a Shameless 5. évadát is.
Ez a sorozat darabokra töri a szívemet.
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, LaDySmIth
2016. január 03. 13:21 #6768
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Anyából éppen elég lenne egy időre 4 nap után, de hogy most itt van nagyanyám, teljesen kivagyok. Pont olyan, mint valami 18 éves, aki feltűnési viszketegségben szenved. Egész végig nyomjanyomjanyomja, ha meg látja, hogy lexarjuk, faggat és faggat, meg ülve dirigál, hogy ki mit, merre, hogyan, miért csináljon. rolleyes.gif dry.gif ahj...
9 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Fannycska999, Jody, Shadygirl, Wyrd, MadHatter, Lil98, Blackheart.com, forever.romanci
2016. január 03. 14:20 #6769
- törölt felhasználó -    
Komolyan mondom ám. Mikor elkezdtem hallgatni a Slipknot-tól az All Hope Is Gone című albumomat, nem találtam a Snuff-ot, ezért elkezdtem magamban siránkozni, erre most, hogy már a This Cold Black-nél tartok, megláttam, hogy ezután jön a Wherein Lies Continue és utána a Snuff. Aztán megnéztem a CD-n is, és ott is ott volt. Pedig kétszer átolvastam a dalokat, de nem találtam biggrin.gif Olyan vak vagyok, hogy nem igaz biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Fannycska999, Shadygirl
2016. január 03. 14:55 #6770
- törölt felhasználó -    
Valaki tud nekem ajánlani valami jó oldalt, ahol tudok online filmeket nézni? biggrin.gif
A Star Wars-t szeretném újranézni, mielőtt elmegyünk a 7. részre...
2016. január 03. 15:23 #6771
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18948
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
a holnapi gyakorlat órára beadandóként kéne csinálnom egy megrendelői levelet vagy mit. fogalmam nincs hogy álljak neki, még soha életemben nem láttam olyat. rohog.gif körbekérdezősködtem a többieknél, ők is ugyanott tartanak, mint én. sehol. rohog.gif nem értem a tanár miért várja el, hogy csináljunk egy ilyet, mikor nem is mutatta, hogy hogyan néz ki, mit kell csinálni. rolleyes.gif
egy német szöveget is le kéne butítanom, mert a csoportom több mint fele degeneráltakból áll, akik csak azért vannak a haladó csoportban, mert több, mint 5 éve tanulják a nyelvet. én meg képtelen vagyok olyan mondatokat írni, hogy A pasi felébredt a kómából. Kitört a zombiapokalipszis. . i<3TWD Nekem ez nem megy. rolleyes.gif
7 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, forever.romanci, Fannycska999, Shadygirl, Blackheart.com, MadHatter, LaDySmIth
2016. január 03. 15:55 #6772
biush123
biush123
QueenOfDisaster

StátuszThis world will never be, what I expected. . .
Hozzászólás: 1073
Csatolások: 26
Azonosító: 200857
...nagyon félek a holnapi naptól...
7 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Vlover13, Metamorphosis, Shadygirl, Lil98, Phaedra, MadHatter
2016. január 03. 16:55 #6773
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Miért mindig velem történnek cikis dolgok? A kiszemeltemnek megnyitottam a chat ablakát, hogy nem írt-e esetleg, de ahogy kocogtam le a lépcsőn véletlen benyomtam egy lájk jelet -.- f*sz*.
10 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, forever.romanci, Fannycska999, Szandi0820, Shadygirl, Dorina1024, Lil98, Blackheart.com, LaDySmIth, MadHatter
2016. január 03. 17:06 #6774
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Éppen próbálom megkeresni a szemüvegem, de nem látok semmit nélküle.
Most kb. így festhetek a külvilágnak. rolleyes.gif
13 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, forever.romanci, Fannycska999, Jody, Szandi0820, Mrs.Jack Frost, Shadygirl, Wyrd, Lil98, Phaedra, Blackheart.com, LaDySmIth, exoverdose
2016. január 03. 21:57 #6775
- törölt felhasználó -    
Valaki adjon erőt a holnapi naphoz, meg úgy egyébként az egész elkövetkező félévhez. Most jövök rá, hogy ki kellett volna olvasnom egy kötelezőt és angolból szavakat tanulni... de most már nem érdekel. mellow.gif
10 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, forever.romanci, missdaisy, Shadygirl, Fannycska999, MadHatter, Blackheart.com, Lil98, Vlover13, Phaedra
2016. január 03. 22:37 #6776
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Az idiótája feltölt egy képet a saját órai munkájáról (drapéria grafittal), és címnek a saját nevét + a dátumot írja. omg.gif Ennyi erővel az egész osztály felrakhatná.
Ja, és ő az osztály legelismertebb tagja, mert sokat jelentkezik és aktívkodik, szereti a természetet stb... ahhoz képest leírja, hogy "fahéllyas", meg segghülye biológiából. Mindent értek. rolleyes.gif
9 felhasználónak tetszik: Wyrd, Bátor Ventillátor, forever.romanci, LaDySmIth, Shadygirl, Fannycska999, MadHatter, Blackheart.com, Lil98
2016. január 03. 23:02 #6777
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

megnyugtató a tudat, hogy rajtam kívül még vannak, akik nem tudnak aludni, majdnem az egész osztályom fent van facebookon. rohog.gif

annyira nem akarok menni. nem akarok korán aludni és kelni, nem akarok tanulni. nem dolgoztam ki a tételeimet, májusban itt az előrehozott érettségi, áprilisban meg a rengeteg osztályozó. egy egyesem van kémiából és ha nem írok legalább egy kettest szerdán matekból, 1,5-re fogok állni.
fogalmam nincs mikor írunk történelemből, valamikor a jövő héten, de senki nem emlékszik mikor. valószínűleg felelek fizikából, amihez segghlye vagyok, és majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy lerontom a hármasom.

és így aludjon az ember, hogy kipihent legyen az első tanítási napon. rolleyes.gif
7 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, forever.romanci, Shadygirl, Fannycska999, MadHatter, Blackheart.com, Phaedra
2016. január 04. 15:27 #6778
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Olyan bűntudatom van, hogy nekünk csak két hét múlva kezdődik az iskola. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, forever.romanci, LaDySmIth, Shadygirl, Fannycska999, Lil98, Blackheart.com
2016. január 04. 16:24 #6779
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

hőemelkedésem van, fáj a fejem és rossz a közérzetem. most már csak rá kéne vennem anyut, hogy ezzel igenis megéri elmenni a dokihoz, kiíratni magam egy hétre.
na majd eljátszom a Nagy halál című drámámat. az évek során tökélyre fejlesztettem. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, forever.romanci, LaDySmIth, Shadygirl, MadHatter, Blackheart.com
2016. január 04. 17:33 #6780
- törölt felhasználó -    
Egyik fiú barátom már napok óta nagyon szomorú, ma megtudtam, hogy azért, mert nincs barátnője. De aranyos. smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, forever.romanci, LaDySmIth, missdaisy, Shadygirl, Lil98, Phaedra, MadHatter
560 oldal 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!