Megáll az ész. Hogy milyen emberek vannak!
miregondoltokmost?
2016. január 02. 19:52
Arra, hogy (egy másik fórumon) mennyire hülye ember van az interneten. Egy említésre méltó hölgyemény: Leírja magáról, hogy 14 éves és 40 kiló, valamint fogyni akar, majd miután én jó szándékkal leírtam, hogy az már épp elég vékony, ő nekem esik a vendégkönyvemben eléggé alpári stílusban. Ezután higgadtan visszaszólogattam neki, de olyan érvekkel, hogy szerintem köpni-nyelni nem tudott, vagy csak az agya nem fogta fel.
És most kaptam egy üzenetet a barátnőjétől (a felmentő serege?) szó szerint idézem *kocc le a Domiról köszcsi puszcsi* Öö.. ez most a menő beszéd? Mert akkor én lemaradtam..
14 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
Vlover13,
MadHatter,
virgi09,
Jody,
forever.romanci,
Phaedra,
Blackheart.com,
LaDySmIth,
Metamorphosis,
Shadygirl,
Dorina1024,
exoverdose
2016. január 02. 19:53
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Mi az értelme annak, amikor valaki fészbukkon bekedveli a saját profilképét, és kb. 50 török ismerőse van?
+megszólal. "Én le szoktam tiltani az ismerősöket, nem kitörlöm (félreérthető), nehogy már fogyjon a számuk...
+megszólal. "Én le szoktam tiltani az ismerősöket, nem kitörlöm (félreérthető), nehogy már fogyjon a számuk...
14 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
MadHatter,
virgi09,
Lil98,
Wyrd,
Jody,
forever.romanci,
Blackheart.com,
LaDySmIth,
Metamorphosis,
Shadygirl,
Dorina1024,
exoverdose
2016. január 02. 20:44
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
A szilveszteri bulin összefutottam az egyik volt osztálytársammal akivel viszonylag jóban voltam. 11. osztály végén átiratkoztam máshová Elkezdtünk beszélgetni és Metallicás pulcsi van rajta, szóval arra gondoltam *na végre megjött az esze*. Tehát beszélgettünk, kicsit különös volt mert úgy tűnt eléggé megváltozott, régebben úgymond "trendi" cuccokban járt.
..Aztán otthagytam mert barátnőmmel mentünk pogózni - bár csak ketten nyomtuk és viszonylag lájtos dal szolt szóval még hülyének is néztek a többiek a szobában, meg igazából nem is pogóztunk, de azért egyet mondhatok.. a nyakam még mindig fáj.
Aztán már nem is tudom pontosan mi történt.
Másnap (vagyis aznap délután) arra lettem figyelmes, hogy bejelölt fákkbukkon és rám írt azzal hogy: örül, hogy összefutottunk mert hiányolt majd közölte, én sarkalltam arra hogy ilyen stílusú zenéket hallgasson és elmondtam milyen szépnek tart satöbbi.. És azon kezdtem el gondolkodni hogy milyen király is ez hiszen még sohasem voltam hatással senkire..
A lényeg, hogy az előbb világosított fel barátnőm miszerint a leányzó leszbikus. ami tökjó amúgy És nem azt mondom, hogy bejövök neki, de szerintem bejövök neki.
12 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
MadHatter,
Lil98,
Wyrd,
Jody,
Blackheart.com,
forever.romanci,
Shadygirl,
Fannycska999,
LaDySmIth,
exoverdose
2016. január 02. 22:31
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Megnéztem a kedvenc könyvem filmváltozatát. Nem kellett volna. Annyira illúzióromboló, hogy a férfi főszereplő közel sem úgy néz ki, mint elképzeltem... A könyvben jóképű volt. A fejemben is jóképű volt. A filmben egy ír manó volt a szivárvány végéről. De legalább a női főszereplő szép volt
8 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
MadHatter,
Lil98,
forever.romanci,
Shadygirl,
Blackheart.com,
LaDySmIth,
exoverdose
2016. január 03. 01:03
Mikor egészen pontosan fél éved van arra, hogy elkészülj egy iskolai feladatoddal, de te a határidő előtti utolsó napon kezdesz neki. Na az felbecsülhetetlen. És már elegem is van belőle. Még jó, hogy témának drogos filmeket választottam, mert tényleg úgy néz ki, mintha valaki olyan csinálta volna, aki be van állva. Azt szeretem a művészi pályában, hogy bármilyen elcseszett dologra ráfoghatod, hogy ez művészet, ezt nem értheted, és bármi művészi dolgot belemagyarázhatsz az egészbe.
Felkészültem arra az esetre, ha a koliban ismét nem lenne semmi net.. Letöltöttem egy egész John Frusciante diszkográfiát.
Felkészültem arra az esetre, ha a koliban ismét nem lenne semmi net.. Letöltöttem egy egész John Frusciante diszkográfiát.
11 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Jody,
MadHatter,
Lil98,
Phaedra,
forever.romanci,
Wyrd,
Shadygirl,
Blackheart.com,
exoverdose,
LaDySmIth
2016. január 03. 02:41
John Frusciante.... bekövetett instagramon
LEÁLLASZÍVEMMEGHALOKÚRISTEN
LEÁLLASZÍVEMMEGHALOKÚRISTEN
6 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Shadygirl,
MadHatter,
Phaedra,
Blackheart.com,
LaDySmIth
2016. január 03. 13:21
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Anyából éppen elég lenne egy időre 4 nap után, de hogy most itt van nagyanyám, teljesen kivagyok. Pont olyan, mint valami 18 éves, aki feltűnési viszketegségben szenved. Egész végig nyomjanyomjanyomja, ha meg látja, hogy lexarjuk, faggat és faggat, meg ülve dirigál, hogy ki mit, merre, hogyan, miért csináljon.
ahj...
9 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Fannycska999,
Jody,
Shadygirl,
Wyrd,
MadHatter,
Lil98,
Blackheart.com,
forever.romanci
2016. január 03. 14:20
Komolyan mondom ám. Mikor elkezdtem hallgatni a Slipknot-tól az All Hope Is Gone című albumomat, nem találtam a Snuff-ot, ezért elkezdtem magamban siránkozni, erre most, hogy már a This Cold Black-nél tartok, megláttam, hogy ezután jön a Wherein Lies Continue és utána a Snuff. Aztán megnéztem a CD-n is, és ott is ott volt. Pedig kétszer átolvastam a dalokat, de nem találtam
Olyan vak vagyok, hogy nem igaz
2016. január 03. 14:55
Valaki tud nekem ajánlani valami jó oldalt, ahol tudok online filmeket nézni?
A Star Wars-t szeretném újranézni, mielőtt elmegyünk a 7. részre...
A Star Wars-t szeretném újranézni, mielőtt elmegyünk a 7. részre...
2016. január 03. 15:23
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 online
|
a holnapi gyakorlat órára beadandóként kéne csinálnom egy megrendelői levelet vagy mit. fogalmam nincs hogy álljak neki, még soha életemben nem láttam olyat.
körbekérdezősködtem a többieknél, ők is ugyanott tartanak, mint én. sehol.
nem értem a tanár miért várja el, hogy csináljunk egy ilyet, mikor nem is mutatta, hogy hogyan néz ki, mit kell csinálni.
egy német szöveget is le kéne butítanom, mert a csoportom több mint fele degeneráltakból áll, akik csak azért vannak a haladó csoportban, mert több, mint 5 éve tanulják a nyelvet. én meg képtelen vagyok olyan mondatokat írni, hogy A pasi felébredt a kómából. Kitört a zombiapokalipszis. . i<3TWD Nekem ez nem megy.
egy német szöveget is le kéne butítanom, mert a csoportom több mint fele degeneráltakból áll, akik csak azért vannak a haladó csoportban, mert több, mint 5 éve tanulják a nyelvet. én meg képtelen vagyok olyan mondatokat írni, hogy A pasi felébredt a kómából. Kitört a zombiapokalipszis. . i<3TWD Nekem ez nem megy.
7 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
Fannycska999,
Shadygirl,
Blackheart.com,
MadHatter,
LaDySmIth
2016. január 03. 15:55
|
|
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline
|
...nagyon félek a holnapi naptól...
Bátor Ventillátor,
Vlover13,
Metamorphosis,
Shadygirl,
Lil98,
Phaedra,
MadHatter
2016. január 03. 16:55
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Miért mindig velem történnek cikis dolgok? A kiszemeltemnek megnyitottam a chat ablakát, hogy nem írt-e esetleg, de ahogy kocogtam le a lépcsőn véletlen benyomtam egy lájk jelet -.- f*sz*.
10 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
Fannycska999,
Szandi0820,
Shadygirl,
Dorina1024,
Lil98,
Blackheart.com,
LaDySmIth,
MadHatter
2016. január 03. 17:06
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Éppen próbálom megkeresni a szemüvegem, de nem látok semmit nélküle.
Most kb. így festhetek a külvilágnak.
Most kb. így festhetek a külvilágnak.
13 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
Fannycska999,
Jody,
Szandi0820,
Mrs.Jack Frost,
Shadygirl,
Wyrd,
Lil98,
Phaedra,
Blackheart.com,
LaDySmIth,
exoverdose
2016. január 03. 21:57
Valaki adjon erőt a holnapi naphoz, meg úgy egyébként az egész elkövetkező félévhez. Most jövök rá, hogy ki kellett volna olvasnom egy kötelezőt és angolból szavakat tanulni... de most már nem érdekel.
10 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
missdaisy,
Shadygirl,
Fannycska999,
MadHatter,
Blackheart.com,
Lil98,
Vlover13,
Phaedra
2016. január 03. 22:37
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
|
Az idiótája feltölt egy képet a saját órai munkájáról (drapéria grafittal), és címnek a saját nevét + a dátumot írja.
Ennyi erővel az egész osztály felrakhatná.
Ja, és ő az osztály legelismertebb tagja, mert sokat jelentkezik és aktívkodik, szereti a természetet stb... ahhoz képest leírja, hogy "fahéllyas", meg segghülye biológiából. Mindent értek.
Ja, és ő az osztály legelismertebb tagja, mert sokat jelentkezik és aktívkodik, szereti a természetet stb... ahhoz képest leírja, hogy "fahéllyas", meg segghülye biológiából. Mindent értek.
9 felhasználónak tetszik:
Wyrd,
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Shadygirl,
Fannycska999,
MadHatter,
Blackheart.com,
Lil98
2016. január 03. 23:02
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 online
|
megnyugtató a tudat, hogy rajtam kívül még vannak, akik nem tudnak aludni, majdnem az egész osztályom fent van facebookon.
annyira nem akarok menni. nem akarok korán aludni és kelni, nem akarok tanulni. nem dolgoztam ki a tételeimet, májusban itt az előrehozott érettségi, áprilisban meg a rengeteg osztályozó. egy egyesem van kémiából és ha nem írok legalább egy kettest szerdán matekból, 1,5-re fogok állni.
fogalmam nincs mikor írunk történelemből, valamikor a jövő héten, de senki nem emlékszik mikor. valószínűleg felelek fizikából, amihez segghlye vagyok, és majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy lerontom a hármasom.
és így aludjon az ember, hogy kipihent legyen az első tanítási napon.
annyira nem akarok menni. nem akarok korán aludni és kelni, nem akarok tanulni. nem dolgoztam ki a tételeimet, májusban itt az előrehozott érettségi, áprilisban meg a rengeteg osztályozó. egy egyesem van kémiából és ha nem írok legalább egy kettest szerdán matekból, 1,5-re fogok állni.
fogalmam nincs mikor írunk történelemből, valamikor a jövő héten, de senki nem emlékszik mikor. valószínűleg felelek fizikából, amihez segghlye vagyok, és majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy lerontom a hármasom.
és így aludjon az ember, hogy kipihent legyen az első tanítási napon.
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
Shadygirl,
Fannycska999,
MadHatter,
Blackheart.com,
Phaedra
2016. január 04. 15:27
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Olyan bűntudatom van, hogy nekünk csak két hét múlva kezdődik az iskola.
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Shadygirl,
Fannycska999,
Lil98,
Blackheart.com
2016. január 04. 16:24
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
|
hőemelkedésem van, fáj a fejem és rossz a közérzetem. most már csak rá kéne vennem anyut, hogy ezzel igenis megéri elmenni a dokihoz, kiíratni magam egy hétre.
na majd eljátszom a Nagy halál című drámámat. az évek során tökélyre fejlesztettem.
na majd eljátszom a Nagy halál című drámámat. az évek során tökélyre fejlesztettem.
6 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Shadygirl,
MadHatter,
Blackheart.com
2016. január 04. 17:33
Egyik fiú barátom már napok óta nagyon szomorú, ma megtudtam, hogy azért, mert nincs barátnője. De aranyos.
8 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
LaDySmIth,
missdaisy,
Shadygirl,
Lil98,
Phaedra,
MadHatter
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.