miregondoltokmost?
2015. december 25. 10:08
reggel sikeresen fölkelek. beírom a sim-kódot a telefonomba. most jön az izgi rész. beírom a pin-t, de sz@rul írtam be, mert akadozott ez a franc. ugyanezt a műveletet megismételtem 3-szor és most blokkolt a telefonom, és valami puk-kódot kell megadni, de ahhoz meg fel kell hívni az ügyfélszolgálatot. na most ők valószínűleg szabadságon vannak, így ha minden igaz, hétfőn nyúlhatok újra a telefonomhoz...kösz szépen.....nem elég hogy szar ajándékokat kaptam (csak ruhát) de még ez is. köszi....
2015. december 25. 10:29
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Idézet (walessy @ 2015.12.25. 10:08)
reggel sikeresen fölkelek. beírom a sim-kódot a telefonomba. most jön az izgi rész. beírom a pin-t, de sz@rul írtam be, mert akadozott ez a franc. ugyanezt a műveletet megismételtem 3-szor és most blokkolt a telefonom, és valami puk-kódot kell megadni, de ahhoz meg fel kell hívni az ügyfélszolgálatot. na most ők valószínűleg szabadságon vannak, így ha minden igaz, hétfőn nyúlhatok újra a telefonomhoz...kösz szépen.....nem elég hogy szar ajándékokat kaptam (csak ruhát) de még ez is. köszi.... 
Ha megvan még az a nagy kártyád, amiben a sim-ed volt, ott elvileg rajta kéne legyen
2015. december 25. 12:04
"Miért kell még karácsonykor is zenekaros pólókban lenni?"
"Igazán felvehetnél egy szép szoknyát."
"Azzal a lánccal, ami az oldaladon lóg a kutyát kötöm meg."
"Karácsony szent napja van, de te megint csak veszekedni tudsz."
"Nem segítesz semmit, egyedül kell csinálnom mindent"
Nem hiszem el, hogy mindig el kell cseszni a karácsonyomat. Azzal, hogy nem segítek semmit rohadtul nem értek egyet, ugyanis tegnap én csináltam vacsorát, ma megterítettem kilenc személyre (mivel még jönnek azok a "drága" rokonaink is, akiket egyébként ki nem állhatok) és rendbe tettem az egész házat. Bocs, hogy leültem másfél órára megnézni az új DVD-met, amit egyébként végig sem sikerült néznem, mert már menjek is segíteni. F.szom beléjük... És különben meg azt veszek fel, amit akarok.
"Igazán felvehetnél egy szép szoknyát."
"Azzal a lánccal, ami az oldaladon lóg a kutyát kötöm meg."
"Karácsony szent napja van, de te megint csak veszekedni tudsz."
"Nem segítesz semmit, egyedül kell csinálnom mindent"
Nem hiszem el, hogy mindig el kell cseszni a karácsonyomat. Azzal, hogy nem segítek semmit rohadtul nem értek egyet, ugyanis tegnap én csináltam vacsorát, ma megterítettem kilenc személyre (mivel még jönnek azok a "drága" rokonaink is, akiket egyébként ki nem állhatok) és rendbe tettem az egész házat. Bocs, hogy leültem másfél órára megnézni az új DVD-met, amit egyébként végig sem sikerült néznem, mert már menjek is segíteni. F.szom beléjük... És különben meg azt veszek fel, amit akarok.
2015. december 25. 12:26
|
|
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline
|
Régen annyira sokkal jobb volt a Karácsony...senki nem veszi észre mennyire elveszlett a hangulata? + ez már milyen , hogy mindenki facebookon ünnepel képekkel meg kiírásokkal??????
2015. december 25. 13:10
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Wat is this karácsonyi hangulat már megint?
Egész délelőtt helloween-tököket rajzolgattam (nem a-val.), nagypapus szakadatlanul dalol, apu lassan egy milliliter kávéban meg tudná őt fojtani.
Egész délelőtt helloween-tököket rajzolgattam (nem a-val.), nagypapus szakadatlanul dalol, apu lassan egy milliliter kávéban meg tudná őt fojtani.
2015. december 25. 13:19
Ma átjött mama.
Rajta van még az A38-as karszalag a kezemen. Erre megkérdezi:
- Diszkóban voltál?
IGEN MAMA. Úgy ismer engem mindenki, mint aki diszkóba jár.
Rajta van még az A38-as karszalag a kezemen. Erre megkérdezi:
- Diszkóban voltál?
IGEN MAMA. Úgy ismer engem mindenki, mint aki diszkóba jár.
2015. december 25. 14:00
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline
|
...hogy lehetek ilyen szerencsétlen, hogy elfelejtem a weheartitra a jelszavamat telefonon nem tudom átállítani és hiány küldöm el az e-mail címem, hoge jelszó visszaállítása nem kapok semmit rá..új fiókot pedig nem akarok nyitni mivel már elég sok követőt sikerült szereznem...segítene valaki?
2015. december 25. 14:42
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
olyan jó, hogy végre egy kis csend van a házban. mindenki elment anyu barátjához, én még kértem egy kis "haladékot", mert szerettem volna egy kicsit egyedül lenni. holnap úgyis jön az egész família, egy perc nyugtom sem lesz.
2015. december 25. 14:46
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Idézet (walessy @ 2015.12.25. 10:08)
Idézet (thestupidboy96 @ 2015.12.25. 10:29)
Ha megvan még az a nagy kártyád, amiben a sim-ed volt, ott elvileg rajta kéne legyen
Vagy ez csak régen volt így? Fsz se tudja.
én májusban vettem a telefonom és azon még rajta vannak ezek a kódok. szóval, ha azóta nem változtattak a dolgokon, akkor rajta kéne lennie.
2015. december 25. 14:54
Idézet (biush123 @ 2015.12.25. 14:00)
...hogy lehetek ilyen szerencsétlen, hogy elfelejtem a weheartitra a jelszavamat telefonon nem tudom átállítani és hiány küldöm el az e-mail címem, hoge jelszó visszaállítása nem kapok semmit rá..új fiókot pedig nem akarok nyitni mivel már elég sok követőt sikerült szereznem...segítene valaki? 
Biztos, hogy jó email címet adtál meg? Csak telefonról próbáltad? Sajna az ilyesmi előfordul. Nem mindenkit kedvel a technológia. Talán ha gépről próbálod megérkezik az email. Remélem tudtam segíteni.
2015. december 25. 15:00
Idézet (Shadygirl @ 2015.12.25. 13:10)
Wat is this karácsonyi hangulat már megint?
Itt sem túl meghitt a hangulat. A reggeli veszekedés idén sem maradhatott el. És még mindenki meg van lepődve, hogy nem volt kedvem felkelni.
2015. december 25. 15:02
|
|
|
Idézet (killerqueen. @ 2015.12.25. 14:54)
Biztos, hogy jó email címet adtál meg? Csak telefonról próbáltad? Sajna az ilyesmi előfordul. Nem mindenkit kedvel a technológia. Talán ha gépről próbálod megérkezik az email. Remélem tudtam segíteni.
Gépen próbáltam és hiába próbálkozok akkor sem küldi el az az e-mailt és már nagyon kétségbe vagyok esve
2015. december 25. 15:04
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Idézet (killerqueen. @ 2015.12.25. 15:00)
Itt sem túl meghitt a hangulat. A reggeli veszekedés idén sem maradhatott el. És még mindenki meg van lepődve, hogy nem volt kedvem felkelni.
Jeee. Reggel odavonszolom magam, beszélek nagyapámmal majd arra leszek figyelmes, hogy apám ordít velem, mert nem válaszoltam anyám kérdésére. (Miközben fontos diskurzust bonyolítottam le papussal.) Hm.
2015. december 25. 15:05
néha érzem az ujjaim, de többnyire nem, ugyanis már órák óta a hátfelvarrómmal szenvedek (három hónap alatt hozták ki pls). csak a mutatóujjamba már legalább hússzor beleállítottam a tűt. akkor is sikerülni fog
2015. december 25. 15:10
Idézet (Shadygirl @ 2015.12.25. 15:04)
Jeee. Reggel odavonszolom magam, beszélek nagyapámmal majd arra leszek figyelmes, hogy apám ordít velem, mert nem válaszoltam anyám kérdésére. (Miközben fontos diskurzust bonyolítottam le papussal.) Hm.
Nem nekem való ez a családi élet. 
Családi élet, mi? Nagyszüleim már múltkor felhívtak külön minket, hogy nehogy felbukkanjunk karácsonykor, amikor is meghívja a rokonokat. Hát igen, szeretet ünnepe meg minden, de azért ciki lenne felvállalni hogy az unokájuk vagyok
2015. december 25. 15:57
Ittam egy kis vörös áfonya likőrt (amitől egyébként majdnem kidobtam a taccsot, de ez most mellékes
) és pezsgőt, utána olyan magabiztos lettem, továbbmentem két szintet az aa-ban.
Azóta egyébként állandóan röhögök, tök jó kedvem van.
2015. december 25. 16:15
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Lefeküdtem aludni egy órára így délután, közben szüleim meg öcsém elmentek nagyszüleimhez, felkeltem, benyakaltam egy hatalmas bögre tejeskávét, és most annyira pörgök, hogy nem lehet lelőni, snapen bántalmazom a képeimmel az ismerősöket.
És most jutott eszembe, hogy eddig nem csináltam semmi produktívat.
2015. december 25. 16:16
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
|
Idézet (Noise. @ 2015.12.25. 15:57)
Ittam egy kis vörös áfonya likőrt (amitől egyébként majdnem kidobtam a taccsot, de ez most mellékes
) és pezsgőt, utána olyan magabiztos lettem, továbbmentem két szintet az aa-ban.
Azóta egyébként állandóan röhögök, tök jó kedvem van. 
én a homemade sex on the beach miatt vagyok most ugyanígy. mondjuk, az igaz, hogy egy kicsivel több vodkát raktam bele a kelleténél, de hát na. karácsony van.
2015. december 25. 16:20
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
rájöttem, ha piát iszok, tök mind1 milyen alkohol tartalmú, akkor is vigyorgok, ha alig van benne. nyáron asszem, Strongbow-ot ittam 4,5%-os alkohol szintű, szívószállal, és egész éjszaka röhögtem. mi lesz velem szilveszterkor? pedig, ebben anyára ütöttem. ő meg aztán bírja a piát. de nekem annyi lesz szilveszterkor, mivel sok fiúval leszünk, utolsó közös buli, és idióták vagyunk, hogy ha jól tudom 200 petárdánk lesz. szerintem erősen készüljön város, mert mi készen állunk...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

3 felhasználónak tetszik: