miregondoltokmost?
2015. december 22. 12:55
Hogy miért nem esik végre a r*hadt hó már. Idén sem lesz fehér-karácsonyunk..
2015. december 22. 15:01
Nekem az egy lelki terápia, ha egyedül, nyugalomban zenét hallgathatok.
De ezt sokan szeretik megakadályozni.
Mikor koliban egész nap nem találkozok semmi ismerőssel... Ki akarok menni rágyújtani és nyugiban hallgatni valami jó zenét. Persze egyből megtalál mindenki.
Egyszer még pár éve, a szobámban hallgattam egy Nine Inch Nails albumot, és fel voltak húzva a redőnyök, és épp kezdett sötétedni, olyan gyönyörű fények voltak, és a zenével együtt egy igazi spirituális élmény volt, esküszöm. Erre az album háromnegyedénél bejön anyám és felnyomja a villanyt. -.-
Most meg épp a nyugodt sötétségemben hallgattam zenét, erre apám jön be és húzza fel mindkét redőnyt.
Hagggyatokmáááá.
Nem utálom az egész emberiséget, de néha igazán kell az egyedüllét, és ezt törvényszerűen zavarja meg mindenki.
De ezt sokan szeretik megakadályozni.
Mikor koliban egész nap nem találkozok semmi ismerőssel... Ki akarok menni rágyújtani és nyugiban hallgatni valami jó zenét. Persze egyből megtalál mindenki.
Egyszer még pár éve, a szobámban hallgattam egy Nine Inch Nails albumot, és fel voltak húzva a redőnyök, és épp kezdett sötétedni, olyan gyönyörű fények voltak, és a zenével együtt egy igazi spirituális élmény volt, esküszöm. Erre az album háromnegyedénél bejön anyám és felnyomja a villanyt. -.-
Most meg épp a nyugodt sötétségemben hallgattam zenét, erre apám jön be és húzza fel mindkét redőnyt.
Hagggyatokmáááá.
Nem utálom az egész emberiséget, de néha igazán kell az egyedüllét, és ezt törvényszerűen zavarja meg mindenki.
10 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com,
Shadygirl,
forever.romanci,
MadHatter,
Lil98,
Jody,
Bátor Ventillátor,
riri17,
Phaedra,
itsjustme
2015. december 22. 15:27
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Égő, émelygő gyomrom poklából utálok minden egyes szeszes italt. Főként a sört. Azért pusztítom. Sz.r ez a qva másnap.
2015. december 22. 15:50
Sokszor gondolkozom azon, hogy egyáltalán érdemesek a fáradozásaim az emberi kapcsolatok iránt.
9 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com,
Shadygirl,
MadHatter,
Lil98,
exoverdose,
Jody,
Bátor Ventillátor,
riri17,
itsjustme
2015. december 22. 18:46
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Öcsém felordít banánevés közben:
BAKKER, ELTÖRT A BANÁNOM!!!
A vicc az, hogy nem én visítottam fel elsőként: édesanyám.
BAKKER, ELTÖRT A BANÁNOM!!!
A vicc az, hogy nem én visítottam fel elsőként: édesanyám.
10 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com,
forever.romanci,
MadHatter,
Lil98,
exoverdose,
Jody,
Bátor Ventillátor,
riri17,
Phaedra,
itsjustme
2015. december 22. 18:54
Idézet (Shadygirl @ 2015.12.21. 20:29)
Jee. Megváltam a mell alá érő hajkoronám utolsó 10 centijétől annak reményében, hogy olyan hajam lesz, mint a [url=]bal oldalon díszelgő úriembernek[/url].
A gond csak annyi, hogy nekem nincs állati erős, vastag és SOK hajam, ezért ez most nem olyan szép. Röviden jobb volt, mint lett. Most várhatok még minimum egy évet, hogy újra olyan hajam legyen, mint eddig. :c
Még a színe sem változott, maradt barna.
A gond csak annyi, hogy nekem nincs állati erős, vastag és SOK hajam, ezért ez most nem olyan szép. Röviden jobb volt, mint lett. Most várhatok még minimum egy évet, hogy újra olyan hajam legyen, mint eddig. :c
Még a színe sem változott, maradt barna.
Jól hallottam, vagy én fojtsam beléd a sót''; k urva sok, állati erős, vastag, és gyorsan nő?
ITT VAGYOK, MAMA!
Szívesen cserélnék Kegyeddel, ha olyan, mert rohadtul fáj a fogam dzsonszi hajszerkezetére, az pedig elég fodrászt próbáló requiem bálnányi hajból.
2015. december 22. 19:05
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Idézet (Drágica @ 2015.12.22. 18:54)
Jól hallottam, vagy én fojtsam beléd a sót''; k urva sok, állati erős, vastag, és gyorsan nő?
ITT VAGYOK, MAMA!
Szívesen cserélnék Kegyeddel, ha olyan, mert rohadtul fáj a fogam dzsonszi hajszerkezetére, az pedig elég fodrászt próbáló requiem bálnányi hajból.
ITT VAGYOK, MAMA!
Középsok wat, vékony, napi 32 órában szénaboglya a másik 16-ban pedig tunnyad, lapul, repül, néha pedig megtépázza valami elvetemült fürdőtárs. De legalább göndör. azt is csak félig. :c
Hm, Kegyednek az általam először leírtak szerint cselekszik frizkója'?
Akkor csere. (:
2015. december 22. 19:13
Idézet (Shadygirl @ 2015.12.22. 19:05)
Középsok wat, vékony, napi 32 órában szénaboglya a másik 16-ban pedig tunnyad, lapul, repül, néha pedig megtépázza valami elvetemült fürdőtárs. De legalább göndör. azt is csak félig. :c
Akkor csere. (:
Akkor csere. (:
Megyek, észre ne vegyenek
Kikérem magamnak, nekem olyan kobéjnhajam van; b*sz göndörödni, egyenesedni... olyan életművészfajta a drága, a színe pedig pláne valami szürkésbarna(?) izé majd fekete szemöldök(ök)höz.
Szívesen odaadom, de hidrogént azt ne, plíz. Eccerrégen dzsémsz-szőke akartam lenni... Malfoy-Ron telibeszexualizált hajjal jártam iskolába 1 hétig dzsásztinbíbőr stájlba'', olyat égtem istenem.
persze puszta kényszerből ugye, mert csak a töve lett szőke, de az nagyon
2015. december 22. 19:19
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
|
Idézet (Drágica @ 2015.12.22. 19:13)
Megyek, észre ne vegyenek
Kikérem magamnak, nekem olyan kobéjnhajam van; b*sz göndörödni, egyenesedni... olyan életművészfajta a drága, a színe pedig pláne valami szürkésbarna(?) izé majd fekete szemöldök(ök)höz.
Szívesen odaadom, de hidrogént azt ne, plíz. Eccerrégen dzsémsz-szőke akartam lenni... Malfoy-Ron telibeszexualizált hajjal jártam iskolába 1 hétig dzsásztinbíbőr stájlba'', olyat égtem istenem.
Nem fognak, kapsz rejtővajat.
Tőlem megkérdezték, hogy meglovagolt-e a 230. Meg hogy motorral jöttem-e a hegyről.
Most bezzeg bszik felállni. (aslefewkndk,s)
Észrevettem, hogy valami csalárd kicserélte a Dethmester kezében pózoló shört genxteres dobozkára. :c (mármint az általam linkelt képen.)
2015. december 22. 22:51
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ma elmentünk a nagyszüleinkhez öcsémmel és apámmal, hogy majd segítünk nekik fát díszíteni. A nagy segítségből végül az lett, hogy papus kényelmesen elhelyezkedett a kanapén és adogatta a díszeket, közben be nem állt a szája.
- Ez a gömb itt jó lesz?
Papa: Csak dobd rá, van mikor én az ajtóból szoktam rácélozni a fára
Mama: Hát azért is volt olyan rusnya a fa....
- Ez a gömb itt jó lesz?
Papa: Csak dobd rá, van mikor én az ajtóból szoktam rácélozni a fára
Mama: Hát azért is volt olyan rusnya a fa....
9 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com,
Shadygirl,
Jody,
Bátor Ventillátor,
Lil98,
Wyrd,
riri17,
itsjustme,
MadHatter
2015. december 23. 01:59
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Két nap alatt 8 liter sör... 3 doboz cigi, háromból kettő lánynál totál hülyét csináltam magamból. Azt hiszem közelednek az ünnepek bmeg.
2015. december 23. 11:02
Köszönöm szépen Sors, hog még karácsony előtt egy nappal sem kegyelmezel nekem. -,-
2015. december 23. 12:02
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
öcsém kitudakolta, hogy anya nem csomagolja be az ajándékainkat, hanem ajándéktáskába kapjuk, szóval most sztrájkolunk.
a mami minden évbe vesz új táskát.
anya 6 éve ugyanazt adja.
belevan írva, hogy "Boldog Karácsonyt Anett, anya és apa, 2009"
és még átse írja, felháborító.
a mami minden évbe vesz új táskát.
anya 6 éve ugyanazt adja.
8 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com,
Lil98,
Phaedra,
exoverdose,
itsjustme,
MadHatter,
Shadygirl,
Jody
2015. december 23. 13:39
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
keresem a karácsonyi hangulatom. tavaly december 25-én láttam utoljára.
7 felhasználónak tetszik:
exoverdose,
itsjustme,
Blackheart.com,
riri17,
Shadygirl,
Jody,
MissTiniStoessel
2015. december 23. 14:27
Idézet (Lil98 @ 2015.12.23. 13:39)
keresem a karácsonyi hangulatom. tavaly december 25-én láttam utoljára.
Ismerős
2015. december 23. 14:34
Imádom, hogy a cicám még akkor is az ölembe bújik, amikor amúgy semmi hely nincs benne.
(Lelöki a gépet, vagy nyomkodja a billentyűzetet, neki tök mindegy, csak én tojom össze magam
)
2015. december 23. 14:41
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
azon gondolkozok, hogy mi jött rá anyámra.
napok óta este 8tól hajnali 2ig Spice Girlst hallgat.
nem akarok már szólni így karácsony előtt
remélem megteszik a szomszédok
napok óta este 8tól hajnali 2ig Spice Girlst hallgat.
nem akarok már szólni így karácsony előtt
remélem megteszik a szomszédok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.