miregondoltokmost?
2015. december 18. 17:46
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
anyától kaptam pálinkás bonbont, a könnyem kifolyt olyan erős volt, ő meg úgy ette mintha pralinés lenne. azt mondta, ő lélekben felkészült rá.
10 felhasználónak tetszik:
Wyrd,
Shadygirl,
Blackheart.com,
Tinista13,
Phaedra,
Jody,
MadHatter,
Lil98,
Vlover13,
Dorina1024
2015. december 18. 19:30
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Ugyan mit érezhetek, mikor egész nap azért szenvedtem, mert életemben először magassarkúban mentem suliba, összességében 4 km-t gyalogoltam, most meg tucatzenére táncolok, meg rázom magam itt benne?
értelmes élet pls
értelmes élet pls
2015. december 18. 19:38
Úgy unatkozok. Lenne fontos dolgom, csak motivációm nincs.
Ráírtam egyik legjobb barátomra, kedvességből, oszt elküld hogy nem ér rá.
De valaki rám írt, de őt meg én küldöm el, hogy nem érek rá festenem kell.
Olyan értelmes vagyok.
Ráírtam egyik legjobb barátomra, kedvességből, oszt elküld hogy nem ér rá.
De valaki rám írt, de őt meg én küldöm el, hogy nem érek rá festenem kell.
Olyan értelmes vagyok.
2015. december 18. 20:14
profilt kéne szerkezteni, és úgy ennék nutellás palacsintát
tegnap nagyon para volt a hazatérésem: eleve már sötét volt, amikor kint flangáltam. általában apám otthon szokott lenni, amikor megérkezem. csakhogy benyitok az ajtón, és nincs ott. ezzel még nem lenne semmi baj, csakhogy eleve full sötét volt, plusz (mivel nem volt otthon senki) nem volt felkapcsolva egy fija lámpa se. így gondoltam rögtön befordulok jobbra a konyhába, és felkapcsolom a lámpát. aha...csakhogy a lámpa fogta magát és kiégett. én meg állok ott a sötétben, mint egy rakás szerencsétlenség.
tegnap nagyon para volt a hazatérésem: eleve már sötét volt, amikor kint flangáltam. általában apám otthon szokott lenni, amikor megérkezem. csakhogy benyitok az ajtón, és nincs ott. ezzel még nem lenne semmi baj, csakhogy eleve full sötét volt, plusz (mivel nem volt otthon senki) nem volt felkapcsolva egy fija lámpa se. így gondoltam rögtön befordulok jobbra a konyhába, és felkapcsolom a lámpát. aha...csakhogy a lámpa fogta magát és kiégett. én meg állok ott a sötétben, mint egy rakás szerencsétlenség.
2015. december 18. 22:09
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Mikor már kezdeném azt hinni, hogy mégsem jövök be neki eléggé, egyszer csak rám ír. Majd közli, hogy ezt várta a legjobban a héten, hogy egy kis időt szentelhessen rám. Időzítés fiam.
Mondjuk biztosan viccelt
De amúgy dgbdbfhfgjmhhdghtgjtjtgfkzhl
De amúgy dgbdbfhfgjmhhdghtgjtjtgfkzhl
2015. december 18. 22:31
újabban mindenkire ráüvöltök, hogy "MIAÚÚ, KIS KANDÚRMACCCSKA!!", idézve ezzel a buszon látott alkeszt, aki egy kutyának ordította ezt. az utazás mindig annyira eseménydús :")
9 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com,
Tinista13,
exoverdose,
MadHatter,
Lil98,
riri17,
TearsOnMirror,
Shadygirl,
Vlover13
2015. december 18. 22:57
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Nem is tudom hogyan, de sikerült rábeszélniük, hogy újévezzek náluk. De már látom is magam előtt a szokásos koncepciót: a házigazda macskájával az ölemben ülök a bárpultnál valami piával. Istenem, úgy nincs kedvem ehhez az egészhez
2015. december 18. 23:26
Ma nem csináltam semmi értelmeset, csak elmélkedek itt a dolgokon.
Mikor még a koliban voltam ezen a héten, ilyen idióta programok voltak mindig, és ahhoz kellett zene is. Én beültem a dj set mögé az egyik stúdiós gyerekhez, mert szegény unatkozott. És elég komikus volt, hogy két Slipknot pulcsis ember (mi) a különféle house remixekre ott táncol (jobban mondva ökörködik). És még nagy nehezen ki tudtam könyörögni egy RHCP remixet is.
Mikor még a koliban voltam ezen a héten, ilyen idióta programok voltak mindig, és ahhoz kellett zene is. Én beültem a dj set mögé az egyik stúdiós gyerekhez, mert szegény unatkozott. És elég komikus volt, hogy két Slipknot pulcsis ember (mi) a különféle house remixekre ott táncol (jobban mondva ökörködik). És még nagy nehezen ki tudtam könyörögni egy RHCP remixet is.
2015. december 19. 00:27
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Jó, tudom senkit sem érdekel, de akkor is muszáj: randira hívtak
2015. december 19. 10:41
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
már a buli előtt kiégettem a harisnyámat, a hangom a világ másik felén tartózkodik, találtam egy fél fahéjas csigát a zsebembe, jelenleg ülve elalszom de 1 órára kell mennem ruhapróbára, hát hogy fogok ott kinézni jézusom.
2015. december 19. 13:01
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Úgy érzem, teljesen beleszerettem a dél-/közép-amerikai kultúrába. Az építészet, a ruházat, a történelem.
Ezzel nem is lenne gond... csak éppen most járok a goth stílusom tökéletesítésének közepénél... és most abból is akarok belevinni egy kicsit. -tényeg úgy fogok kinézni, mint valami (barnabőrű) jósboszorkány.
Ezzel nem is lenne gond... csak éppen most járok a goth stílusom tökéletesítésének közepénél... és most abból is akarok belevinni egy kicsit. -tényeg úgy fogok kinézni, mint valami (barnabőrű) jósboszorkány.
2015. december 19. 13:09
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
Mindig mikor Adeletől a Hellot hallgatom elkezd hiányozni az a srác akivel szemeztem a villamoson még fél éve.
Ilyen egy tehetséges énekesnő
Ilyen egy tehetséges énekesnő
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2015. december 19. 13:43
Úgy tűnik, mégis vihetem a malacomat koncertezni.
Most épp rám jött az idióta zenék hallgatásának vágya. Néha nem tudom, a barátaim hogy tudnak elviselni engem, például mikor suli felé menet Rick Astley-től a Never Gonna Give You Up-ot énekelem...
Most épp rám jött az idióta zenék hallgatásának vágya. Néha nem tudom, a barátaim hogy tudnak elviselni engem, például mikor suli felé menet Rick Astley-től a Never Gonna Give You Up-ot énekelem...
2015. december 19. 14:10
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Takarítás közben nem kevesebb, mint 5 műanyagflakont, 2 poharat, 1 bögrét, egy fél pár papucsot, egy rakat régi dolgozatot, egy kocka milkát, zoknikat és fél hajkoronámat sikerült megtalálnom. Csoda, hogy még van hajam, ez tényleg embertelen mennyiség. Ja, meg két kanalat.
Még jó, hogy élő állatot nem találtam. Csak - még a nyár folyamán idehalt - legyeket.
Szép rend van nálam, mint azt már írtam.
Még jó, hogy élő állatot nem találtam. Csak - még a nyár folyamán idehalt - legyeket.
2015. december 19. 14:16
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Mi értelme van..az ember leszokik valamiről, majd vissza. Minden perc felesleges volt. cigizek,és lassan alkoholista leszek
2015. december 19. 14:42
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (Shadygirl @ 2015.12.19. 14:10)
Takarítás közben nem kevesebb, mint 5 műanyagflakont, 2 poharat, 1 bögrét, egy fél pár papucsot, egy rakat régi dolgozatot, egy kocka milkát, zoknikat és fél hajkoronámat sikerült megtalálnom. Csoda, hogy még van hajam, ez tényleg embertelen mennyiség. Ja, meg két kanalat.
Az én szobám se semmi, de ha már így belejöttél a dologba, átugorhatnál hozzám is
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.