miregondoltokmost?
2015. december 13. 13:07
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Pénteken írtam a srácnak aki tetszik, majd el kellett mennie és azt mondta visszaír. Azóta se írt vissza. Csak akkor minek ígérte meg?
Nem lett volna egyszerűbb azt mondani, hogy megy és kész?
Tök gázul érzem magam az egész miatt, mert amúgy aznap tökre nézett, hátrafordult hozzám többször, meg kedveskedett és erre így letojt. Hát kösz szépen
7 felhasználónak tetszik:
soph,
Lil98,
Shadygirl,
MadHatter,
Blackheart.com,
Pastel goth.,
LaDySmIth
2015. december 13. 13:49
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
míg ő holtrészegen tántorgott egész éjszaka, addig én otthon mesét néztem és még sírtam is rajta. na mindegy, remélem megint beverte a fejét vagy hasonlók, megérdemelné.
2015. december 13. 15:50
Ha már téma; hogy kell egy macskát kiengesztelni?
Rám se' bagózik a büdös, csak megvetően mosolyog, mikor ráztatja' a máját a mosógépen, mert megvan sértődve a kis cicabébre, akit múltkor hoztunk. Hiába szeretgetem, meg etetgetem halálra, hogy ő az életem értelme, csak ül ott, és néz bután, aztán ellejt aludni. Tökre hiányzik, mikor hajnalban arra keltem, hogy kitapossa a lépem a helyéről a betonpillangó kis mancsaival. Ő töltötte ki a fél szociális életem, basszus.
Rám se' bagózik a büdös, csak megvetően mosolyog, mikor ráztatja' a máját a mosógépen, mert megvan sértődve a kis cicabébre, akit múltkor hoztunk. Hiába szeretgetem, meg etetgetem halálra, hogy ő az életem értelme, csak ül ott, és néz bután, aztán ellejt aludni. Tökre hiányzik, mikor hajnalban arra keltem, hogy kitapossa a lépem a helyéről a betonpillangó kis mancsaival. Ő töltötte ki a fél szociális életem, basszus.
2015. december 13. 17:17
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Idézet (exoverdose @ 2015.12.11. 23:10)
Visszajelölt a "crushom". Azt hiszem a végéhez is ért a kapcsolatunk 
Ez a sors, éppen éjjel róla álmodtam valami hülyeséget, erre nem rám írt délelőtt?
2015. december 13. 17:19
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Miért nem lehet egy normális, átlagos szomszédom?
1 felhasználónak tetszik:
Lil98
2015. december 13. 17:38
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Holnap töriből témazáró. Tanulni kéne, de Star Wars nézés van folyamatban, és nem tudom eldönteni, hogy inkább majd hajnalban nézzem és most tanuljak, vagy fordítva.
2015. december 13. 17:46
Ülök a padon, gyerekek játszanak és egyszer csak az egyik apuka leülteti a padra a kisfiút, de a tölem legtávolesöbb pontra. Rendesen kicentizte, közben villámokat dobált a szemével. Leprás vagyok és csak engem nem értesítettek róla? A legjobb az volt mikor egy házaspár ment el mellettem és sugdolóztak, hogy sátán
2015. december 13. 19:21
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Amikor kéne tanulnod a 4 nap múlva esedékes vizsgádra, de inkább Billy Talent számokat tanulsz basszusgitáron...
Lehet ha nem jön be az egyetem, utcaseprő leszek, de legalább a Red Flag már megy. Vagy jön.
Lehet ha nem jön be az egyetem, utcaseprő leszek, de legalább a Red Flag már megy. Vagy jön.
9 felhasználónak tetszik:
exoverdose,
Wyrd,
Blackheart.com,
Lil98,
Shadygirl,
Jody,
LaDySmIth,
Vans,
Phaedra
2015. december 13. 19:25
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Miért hallgatom ezt????
2015. december 13. 19:27
|
|
Pastel goth.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.13. Hozzászólás: 12 Csatolások: 2 Azonosító: 252271 offline
|
Majdnem kitűnő leszek félévkor..*sóhajt*
2015. december 13. 21:14
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
még egy hét a pokolban és végre vége. már csak túl kell élni a mindennapi dogákat és azokat, amiket valószínűleg bepótoltatnak velem a három napos hiányzásom miatt. nagyon remélem, hogy össze tudok hozni egy hármast kémiából, ezáltal nem bukni félévkor és egy matek közepes ellen se tiltakoznék.
2015. december 13. 21:37
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Amikor nagyanyám megjelöl egy teljesen logikátlan, tudatlanok által szajkózott hülye bejegyzésbe, és én 20 percet eltöltök vele, hogy kisregényt írjak, tényleg a legjobb érzés.
-főleg, hogy úgyis le fogja szrni, mert a tökéletességét senki sem formálhatja át. Borzalmasan gáz, hogy van képe, miután tegnap úgy viselkedett, mint egy toporzékoló kishercegnő, akit sggkinyalással neveltek fel.
2015. december 14. 01:19
|
exoverdoseleech |
|
Jó, akkor ezentúl ez már így lesz? Minden egyes dalba beleképzelem magunkat? Bahh
1 felhasználónak tetszik:
Lil98
2015. december 14. 15:15
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Fel nem tudom fogni, hogy van valakinek ahhoz pofája, hogy telefirkálja fszokkal az ÉN füzetemet, amiben a dalszövegeim vannak. Egyáltalán aki ott volt akkor a próbateremben a fszér nem szólt rá, hogy 'haló öreg, nem kéne'. Csak kerüljön a kezeim közé, majd én is kidekorálom az arcát.
Nem mellesleg pedig remélem, hogy elmondhatom neki, hogy anyuci megtaníthatta volna arra, hogy tisztelje mások magántulajdonát. Olyan, mintha az engedélyem nélkül játszott volna a gitáromon, pedig csak összepingált egy szros füzetet... Arra gondolok, hogy legszívesebben felgyújtanám az illetőt.
Nem mellesleg pedig remélem, hogy elmondhatom neki, hogy anyuci megtaníthatta volna arra, hogy tisztelje mások magántulajdonát. Olyan, mintha az engedélyem nélkül játszott volna a gitáromon, pedig csak összepingált egy szros füzetet... Arra gondolok, hogy legszívesebben felgyújtanám az illetőt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.