miregondoltokmost?
2015. december 12. 15:02
Jöttem haza a boltból, megállított egy ember. Megkérdezte, hogy merre van a posta, elmagyaráztam neki, aztán meg elkezdett nekem beszélni Istenről meg ilyenek. Hát mondom mif.sz, már ki se lehet menni az utcára anélkül, hogy ne próbálnának áttéríteni, el is küldtem melegebb éghajlatra, ez azért már valahol gáz.. #justatheistthings
12 felhasználónak tetszik:
soph,
missdaisy,
MadHatter,
Jody,
Fannycska999,
Wyrd,
Blackheart.com,
Dorina1024,
Lil98,
Shadygirl,
nothingcanstopme,
Tinista13
2015. december 12. 15:08
Tegnap este 11-kor egy srác az osztályból (eddig összesen körülbelül 10 mondatot váltottunk, de azért elég helyes) megkérdezte tőlem, hogy nem találkozunk e. Ezt nem tudom hova tenni.
9 felhasználónak tetszik:
missdaisy,
Fannycska999,
MadHatter,
Jody,
Blackheart.com,
Lil98,
Shadygirl,
Tinista13,
LaDySmIth
2015. december 12. 16:27
Nagyon ficsúros ez az új stíle, remélem az Asszony sem ijed meg, mikor elárasztom a perzsaszőnyeg kollekciómmal, és privátban megpróbálok rásózni egy tonna zöldséges parizert esetleg.
2015. december 12. 16:38
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
szégyen, milyen emberek élnek ebbe a csicska hírhedt városba
ablaknyitogatóra mennénk, erre nem elkezd esni az eső? apa meg holnap megy műtétre, miért is ne, ilyenkor kell esnie
ablaknyitogatóra mennénk, erre nem elkezd esni az eső? apa meg holnap megy műtétre, miért is ne, ilyenkor kell esnie
2015. december 12. 17:48
Akkor jössz rá, hogy milyen sz.r az osztályod, amikor a negyedikes kislányokkal jobb a viszonyod és többet beszéltek... Negyedikes tíz éves kislányok...
8 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Jody,
MadHatter,
Shadygirl,
Blackheart.com,
Wyrd,
TheTruthAboutLove,
LaDySmIth
2015. december 12. 18:00
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Jee, már vagy egy hónapja nem éltem hétvégén szociális életet a korrepetáláson kívül... de az nem szociális élet, az gyötrelem.
Na, ma idösanyámmal cipőt vásároltunk. Mármint inkább csak ő válogatott és a végén ő vásárolt. Én addig végigkrválkodtam az összes tűsarkút és csodáltam az így már a 150 centit is meghaladó, "magas" tükörképem.
Aztán kis híján kihajítottak egy drogériából, miután minden parfümöt végigszagolgattunk, én kifestettem a szemem és kirúzsoztam négyszínűre a szám. (Természetesen mindezt csak a kézfejem közvetítésével, nem hiányzik nekem valami nyavalyakórság.)
Anya-lánya kapcsolat.
Na, ma idösanyámmal cipőt vásároltunk. Mármint inkább csak ő válogatott és a végén ő vásárolt. Én addig végigkrválkodtam az összes tűsarkút és csodáltam az így már a 150 centit is meghaladó, "magas" tükörképem.
Aztán kis híján kihajítottak egy drogériából, miután minden parfümöt végigszagolgattunk, én kifestettem a szemem és kirúzsoztam négyszínűre a szám. (Természetesen mindezt csak a kézfejem közvetítésével, nem hiányzik nekem valami nyavalyakórság.)
Anya-lánya kapcsolat.
2015. december 12. 20:02
Ma épp a barátnőmmel csatangoltam a városba és épp cigiztünk, mikor ilyen tizenkét éves lánykák azt beszélték, hogy "gci, van cigijük, kérjünk tőlük"..komolyan annyira utálom, hogy az ilyen tömegpcsáknak mindig ez a második szavuk, mellesleg mit akarnak ezek cigizni hatodikos vagy hetedikes létükre?
Én sem vagyok szent gyerek, de az ő korukban azért még nem cigiztem.Utána gyorsan elsiettünk onnan, mert nehogy azt higgyék már, hogy a mi ciginket mindenféle idegen kezdő rbanc csoportnak fogjuk adni.
2015. december 12. 20:42
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Szerintem ma többet káromkodtam, mint eddig összesen
persze h rám meg még néhány csajra lett sózva a tanárok ajándékának elkészítése... mondjuk buli volt
2015. december 12. 20:44
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Fogászat = fogfájás. Senkinek nem kívánom..
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2015. december 12. 20:55
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Hetekig azt hittem, hogy barátnője van; nem mondom, hogy örültem neki, de legalább azt hihettem, hogy emiatt nem figyel rám. Most kiderült, hogy igazából nincs együtt a csajjal, ami azt jelenti, hogy csak simán lesz.rt mindvégig. Na mindegy.
2015. december 13. 01:38
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (thestupidboy96 @ 2015.12.13. 00:00)
Fszom a nőkbe... És kivételesen nem a jó értelemben. 
Ugyan ez, csak a férfiakba. Bárcsak lehetnék leszbi.
2015. december 13. 02:50
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Szembesültem vele, hogy az ágyam tele van hányva minden szrral. Tehát vagy alszom a földön egy póló, egy telefontöltő és egy dezodor társaságában vagy lepakolom az ágyról a kabátomat, a tiszta pólóimat, a poharamat (?) és a könyveimet.
Olyan szép rend van a szobámban.
Olyan szép rend van a szobámban.
7 felhasználónak tetszik:
soph,
Lil98,
Fannycska999,
Blackheart.com,
MadHatter,
Tinista13,
LaDySmIth
2015. december 13. 10:42
Mikor full részeg vagy, de arra még van energiád, hogy a buszon egy tök idegen csávónak elmagyarázd, hogy a kryptonit nem Batman, hanem Superman ellensége, és Batmanes sapkában megnyugtatni őt, hogy igen, én vagyok az igazi Batman, csak műszakon kívül, és bebszva.
Amúgy krvára másnapos vagyok.
Amúgy krvára másnapos vagyok.
9 felhasználónak tetszik:
soph,
Lil98,
Shadygirl,
Phaedra,
Fannycska999,
Blackheart.com,
MadHatter,
Wyrd,
Tinista13
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.