Idézet (Shadygirl @ 2015.10.29. 21:13)
Hát, ezt is megéltem.
Naszóval, azt úgy volt, hogy augusztus vége óta először jártam a Vesztend környékén. (...) Baromira megérte odamenni, hisz' láttam egy csávót, akinél dobverők voltak és miközben sétált azzal csapkodta a lábát. :3
A Media Marktban éppen fülest kerestem, mikor megláttam két fiút és egy lányt. A lánynál Slipknotos táska volt.
nemezalényeg. Hanem az, hogy az egyik fiún Karabélyok s Muskátlik logós felső volt hosszú szárú bakanccsal és fekete nadrággal. Igen, én, a hülyegyerek majdnem lerohantam őket azzal, hogy "pacsíííííí', de végül csak vigyorogtam rájuk. Aztán a fiú mondta, hogy jó a bakancsom.
#férjülveszem
Hátmeghalok. :3
(Ilyen az, amikor szociális életem felvirágzik. xD)
És sikerült vennem egy baromi xar fülhallgatót.

Lol, én múltkor pánkokat láttam a Roni Éjbíszí előtt, meg egy nírvána felsős 30 év körüli hindugyereket, de az állandóan ott téblábatlankodik valami oknál fogva. Szerintem nekrofil leszek, ha nem vigyáz, az apakomplexust már úgyis megkaptam az ismerősömtől, aki komolyan vette, hogy gerjedem a tanári karra.
mondjuk lehet benne valami
asd
Az énektanárnőm azzal fenyeget minket, hogy Neki kétszer annyi diplomája van, mint a fizikatanárnak, ezért becsaphat még 2 plusz órát, és nem is fontos az az irodalom, majd megérti a kedves Osztályfőnők Asszony... Despotál a kocsmárosné, nemhogy a szoknyája hosszával, meg az első sor nyomorával foglalkozna a vén kujon. Mondjuk valamiért mindig jobbnak tartom oda, mint az órájára figyelni, szóval áshatom a terveimet, kiváló utcai szatír leszek, márt az első áldozatom is megvan. Szerintem fel fog ismerni kabát nélkül is.