Most elképzeltem osztálytársaimat ahogy erre fogják a fejüket, el is mesélem nekik holnap.
miregondoltokmost?
2015. augusztus 31. 18:30
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Mikor megszülettem nem kaptam oxigént, mert a nyakam köré tekeredett a köldökzsinór és most barátnőm kisfia hiperaktív lett emiatt, aztán anyának mondtam, ő meg azt mondta hogy szerencsére ilyen probléma nincs velem, mert már 20 perce akarok kajálni de még mindig félig lefelé lógok a kanapéról. És ma rájöttem, hogy néha ráng a szemem az nem is különleges dolog, anyának is van, pedig azt hittem ez valami képesség.
Most elképzeltem osztálytársaimat ahogy erre fogják a fejüket, el is mesélem nekik holnap.
2015. augusztus 31. 19:24
rosszul vagyok a holnaptól, de igazából csak azért, mert amikor elzavarnak minket a termekbe, megint visszafejlődik mindenki óvodássá és tigrisbukfenccel veti magát a szabad székekre, nálunk nagyon durva viták vannak azon, hogy ki hová üljön. bennem meg sajnos feléled a versenyszellem, múltkor is hozzávágtam a táskám valami random sráchoz, aki az általam kiszemelt helyre igyekezett.
miért nem lehetek normális
2015. augusztus 31. 19:25
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
ha valami gondja van, mondja a szemembe, de nem az, hogy bedurcázik és úgy tesz, mintha minden oké lenne, csak éppenséggel távolságtartóbb mint valaha
2015. augusztus 31. 20:11
Úgy imádom ezt. Még csak nem rég lett vége az évnyitónak, de már mindenki ugráltat mindenkit. Mondjuk valamit nagyon jól csinálok. Nem is voltam tiszta feketében, most az egyszer normálisnak néztem ki, de bárki rám nézett, már fordult is másfele.
De még mindig félek a holnaptól. Ja, és nem jött metalhead srác. (Gondoltam, hogy nem fog)
Továbbá az általam legutáltabb tanár lesz a magyartanárom, az új fizikatanárt pedig úgy hívják, hogy Elemér bácsi.
Kíváncsi vagyok az öregre.
De még mindig félek a holnaptól. Ja, és nem jött metalhead srác. (Gondoltam, hogy nem fog)
Továbbá az általam legutáltabb tanár lesz a magyartanárom, az új fizikatanárt pedig úgy hívják, hogy Elemér bácsi.
2015. augusztus 31. 21:06
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Shadygirl @ 2015.08.31. 16:44)
Juj. Ez a klip kicsit.... érdekes. A zenekart eddig nem ismertem, de a zene elég bejövős.
És most én is félelkedhetek. :c
Mondjuk annak örülök, hogy nem a Seriserilédin, meg a "húletdödogzáut"-on kellett felnőnöm.
Mondjuk annak örülök, hogy nem a Seriserilédin, meg a "húletdödogzáut"-on kellett felnőnöm.
Ó én nagyon... érdekes dolgokat hallgattam kiskoromban.xD Állítólag háromévesen a Macarena volt a kedvencem, ha meghallottam, rögtön elkezdtem ugrálni
2015. augusztus 31. 21:21
Sikerült meginnom negyed pohár vízkőoldót. Vajon meghalok? *reménykedik, hogy a túlvilág nem ennyire izé*
2015. augusztus 31. 21:45
Jó kis hangulatban vagyok. Először is szorongok a holnapi suli miatt, mert az osztályomban és a tanárokban is olyan szintű gyűlölet van, amit máshol még nem tapasztaltam. Másodszor meg már egy hónapja Őt hiányolom. Miért vagyok ilyen szerencsétlen? Más lányok már simán megszerveztek volna valami találkozót én meg fetrengek a facebook előtt és azt lesem, mikor lép be. Persze ráírni már nem mindig merek.
2015. augusztus 31. 21:49
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Megint előjött a romantikus, nyáladzós, bőgős pcsa énem.
Annyira imádom magam ilyenkor. Bár még mindig jobb, mint amikor bipolaritásom legmélyebb pontjain járok, de... ahj.
Holnap meg itt ez a szutyok suli, nekem ma meg még vasalnom, meg fürdenem is kell... hogyan fogok így felkelni holnap, ha még sminkelni meg hajattupírozni is akarok?
2015. augusztus 31. 22:22
nem hiszem el, hogy 10-KOR...NEKEM le kell feküdni (úgyse fogok) mindig fél 12-kor feküdtem le
holnap meg 6-kor kelek, és (mivel 9-kor van évnyitó) szerintem olyan negyed kilencre már bent is vagyok
atyaúristen
viszont a jó hír, hogy megyek egy osztálytársammal fagyizni, aki nem mellesleg az egyik legjobb barátom
olyan aranyos volt, amikor mondtam, hogy jövök (szerintem biztos ugrándozott örömében a gép mögött
)
annak a hülye pcsa youtuber-nek mért van ilyen helyes rocker pasija????
#énésaproblémáim
annak a hülye pcsa youtuber-nek mért van ilyen helyes rocker pasija????
#énésaproblémáim
2015. szeptember 01. 00:01
szeptember van. mikor lesz őszi szünet?
2015. szeptember 01. 07:05
hát akkor indulás a suliba!
2015. szeptember 01. 12:48
Megkaptam a létező legjobb padtársat, Zolikát!
Lehet, hogy az évem egy raklap fekália lesz, de legalább jól fogok szórakozni. (Mellesleg semmi bajom nem lett a vízkőoldótól, elpusztíthatatlan vagyok, ó je!)
2015. szeptember 01. 12:57
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Idézet (Nesha @ 2015.08.31. 22:11)
Kertvárosi gettót akarok nézni, de sehol sem találok egy oldalt ahol nézhetném..
Én egy-két részt Indavideón láttam...
2015. szeptember 01. 14:59
na szóval: az első nap:
nem is volt annyira rossz. az órarendünk tragikus. 2-szer lesz 8 óránk
viszont holnap csak 5. és Ő lesz a biosz tanárunk. NEEEEEEEEEEE
amúgy 5 gyerek ment el. (már nem is emlékszem rájuk
) és 4 jött át. 2 gyerek (a felsőbb évesek közül) azért jött a mi osztályunkba, mert a mi osztályunk szimpibb
ökhm...oké. pár nap, és megbánják
és végre láttam ŐT is
amint bejött a terembe, majdnem elájultam
az évnyitón előttem állt, és alig volt köztünk pár cm.
nem is volt annyira rossz. az órarendünk tragikus. 2-szer lesz 8 óránk
és végre láttam ŐT is
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

6 felhasználónak tetszik: