Utálom őt. Iszákos hülye, kötekedik, kioktat, elegem van belőle. És még csak közel sem voltam ahhoz, hogy elüssön az autó.
És ha mégis elüt az a kibszott autó?! Akkor mi van??!?!? Mindenki leszrná, talán még fel is lélegeznének, ha csütörtököt mondanék.
Érdekes, a legtöbb zeném azt mondja, legyek erős, öngyilkosságra még csak ne is gondoljak, borotva-és egyéb pengék ne is legyenek a közelemben, mindig lesz valaki, aki segít és ott van mellettem. Aha, már anno Eminem is ezt mondta a Not Afraid-ben, azt' a legjobb barátnőm átejtett, majd faképnél hagyott. Senki nem volt, aki segít. Igen, virtuálisan beszéltem 2 emberrel, és találkoztam a megmaradt baráti körömből 2-3 gyerekkel, de ők fiúk, és a lányos részt nem értik annyira. :c
És ez nem változott a hónapok során, senki nincs, aki a kezembe nyom egy redvás papírzsepit. Aki azt mondja, tegyem el (az amúgy életlen

) bicskát. Ja, BatmAndy, és egyéb bandatagok nem számítanak. Ők a feszültséget enyhítik.
És most itt hörög nekem Chris Cerulli, ahogy nézem a Reincarnate c. album még 35 percig minimum tart, szóval elvileg nem kéne panaszkodnom.
Persze nem akarom sajnáltatni magam, de valahogy ki KELL ezt adnom magamból, még akkor is, ha ezt esetleg később megbánom, és szánalmassá válok emiatt.