Állati volt a Rise Against, egész éjjel a Prayer of the refugee ment a fülemben, zuhany alatt is ezt énekeltem, pedig közös zuhanyzónk van az emeleten:D
A pár órával későbbi Bastille-ra viszont csak a többiek miatt jöttem ki, na az továbbra sem az én világom, de legalább ezt is megértem.
A fesztiválokról meg csak annyit, hogy rühellem a részeg douchbageket.
miregondoltokmost?
2015. július 03. 18:51
Lassan r*hadt gyorsan kezdenem kéne valamit a fittségem kérdésével, mivel addig minden oké, hogy majd' megháromszorozódik a testnevelésóráink száma szeptembertől (edzésekkel együtt meg pláne hajtás lesz, amit ugye elvárnak), de hogy fogom én ezt kibírni?
2015. július 03. 20:21
Valahogy ki kell nyírnom magam, vagy az érzéseim július 29. előtt...
egy évtizednyi hiábavaló várakozás... egy álomnak kellett volna valóra válnia...
2015. július 03. 20:48
Hogy miért szerencsétlenkedem előtte? Miért nem tudok egy normális mondatot kibökni? Bukta az egész.. A végére tényleg csak ketten maradunk, én és a fantáziám
7 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Wyrd,
LaDySmIth,
Fannycska999,
Konvektor,
Phaedra,
Jody
2015. július 03. 22:44
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Arra, hogy valószínűleg leghamarabb az egyetemen fogok járni valakivel (szóval legkorábban kb. 3 év múlva), mert azt az egy srácot, aki esélyes volt a környezetemben élők közül, egy beszélgetéssel kiábrándítottam magamból. Félreértés ne essék, a kesergésen már túl vagyok, és beláttam, hogy én voltam a hülye, hogy egyáltalán reménykedtem.
2015. július 03. 23:16
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (Fannycska999 @ 2015.07.03. 22:44)
Arra, hogy valószínűleg leghamarabb az egyetemen fogok járni valakivel (szóval legkorábban kb. 3 év múlva), mert azt az egy srácot, aki esélyes volt a környezetemben élők közül, egy beszélgetéssel kiábrándítottam magamból. Félreértés ne essék, a kesergésen már túl vagyok, és beláttam, hogy én voltam a hülye, hogy egyáltalán reménykedtem.
én is ezt mondogattam magamnak, de így hogy szeptemberben kezdek, egyre esélytelenebbnek tűnik az egész :"D
sose szoktam az érzelmeim miatt siránkozni de ha már itt vagyok és ez a téma, hát bizony rohadtul elegem van abból, hogy mindig a rossz srácnak kellek, nekem meg a rossz, elérhetetlen kell. mások hogy csinálják, hogy viszonozzák az érzéseiket? most is itt szerencsétlenkedek távol hazulról, és én baromnak a srác gondolata okoz örömöt, mintha ő egyáltalán tudná, ki a pitsa vagyok. miért születtünk érző lelkeknek? és mi, egyesek, miért vagyunk szenvedésre kárhoztatva?
2015. július 04. 09:08
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Még csak 9 óra, de már meguntam az életem. Szép lesz ez a mai nap, hiába
Bátor Ventillátor,
LaDySmIth,
Konvektor,
Jody,
Fannycska999,
Blackheart.com,
Phaedra
2015. július 04. 10:07
mi a francnak kell idecsődíteni két nap leforgása alatt ötmilliárd embert, akikről nagyon azt sem tudom, kicsodák, de ott kell jópofizni előttük? bár nekem ettől függetlenül ugyanúgy beszólogatnak. agyf@sz.
Wyrd,
Bátor Ventillátor,
LaDySmIth,
Konvektor,
Jody,
Blackheart.com,
Phaedra
2015. július 04. 12:47
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Most úgy ahogy megcsináltam a wififogóvarázsmikkentyűmet, hogy normálisan működjék itt nekem, ennek reményében fel is néztem az állandóan befagyó tumblr-re. És tele van az egész Happy 97th Birthday Steve Rogers posztokkal. Nem tudom röhögjek-e, vagy csináljak egy új tumblit (hogy miért? mert azokat a marvelb.zi énem követi, most más szakaszomat élem = hót nem tud érdekelni, tiszta fail vagyok), mert sok mindenem benne van; a követéseket 3 élet volt összeszedni, meg a sok beszívecskézett kép, az meg 6,5. Ezen gondolkozom már egy jó ideje. :')
nem tudom ebből mennyi jött át, tiszta idegroncs vagyok, de nem emiatt ;D
nem tudom ebből mennyi jött át, tiszta idegroncs vagyok, de nem emiatt ;D
2015. július 04. 17:13
az érzés, amikor Ő azt mondja, kicsit eleinte riasztó számára, ha egy lány baráti körét főleg fiúk teszik ki, mire elkezd rángatózni az alsó szemhéjad, és földhöz vágod magad. elhúzhat a búsba, inkább hozzámegyek Sziszához. (amúgy szeretném végre megtudni, mit vétettem)
2015. július 04. 17:22
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (Wyrd @ 2015.07.02. 12:23)
Miért mentem én ebbe bele? Miért kell állandóan magamat szívatnom?? 
Nem is tudom, miről beszélsz.
Hogy miért vagyok ekkora improduktív (?) kis xar, aki a gépezésen kívül másra sem képes, ha nem iszik energiaitalt, vagy egyéb valamit.
2015. július 04. 22:49
Hogy ezt a szerelmesdit egy időre ki kell diszkriminálnom az életemből. A szingli kancák kifutóján pörgök még egy ideig. Nem kell nekem most semmilyen Overdose.
nem teregetem többet ki a magánéletem kis érdektelen porszemeit
nem teregetem többet ki a magánéletem kis érdektelen porszemeit
2015. július 04. 23:30
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Arra, hogy már igazán feltölthetne a telefonom!
1 felhasználónak tetszik:
Konvektor
2015. július 04. 23:36
ő mindig megtesz MINDENT. a lányok bezzeg csak hisztiznek, és rengeteget várnak el tőle. de ez a leányzó legyen magas, ugyanakkor alacsonyabb, mint ő, gyönyörű, dekoratív, természetes szépség, adjon magára, etcetc. nem, neki nincsenek feltételei, tényleg. hogy ő mit nyújt ezekért cserébe? várjunk csak... semmit. de nem is kell, mert egy szépfiú, aki gitározni is tud. aha, hogyne. ó, azt kihagytam, hogy a szerelme legyen elviselhető, lehetőleg kussoljon egész nap, járjon vele inni, viselje el a barátait kivétel nélkül, legyen azért humoros is, valamint homofób ("nincs bajom velük, elfogadom mindannyiukat, DE...") és maradi, mint ő. ja, és ne vágyjon karrierre a zeneiparban, mert egy nőnek a konyhában a helye, nem metalzenekarban. sőt, egy nő nem is játszhat ilyesmi zenét! utálom, gyűlölöm, megverném, de k.rva jól néz ki.
ez jó hosszú lett
ez jó hosszú lett
2015. július 05. 00:05
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Két dolog nem hagy nyugodni így hajnalban:
1. Egy boltban, ha nem megy a sor, miért hiszik egyesek, hogy ha folyamatosan tolják előre a bevásárlókocsit az előtte állónak, akkor az megindul.
2. Egy vendéglőben miért nem adnak éles evőeszközöket? Már dagadt az ér a kezemben, de még mindig nem tudtam elvágni az ételt.
1. Egy boltban, ha nem megy a sor, miért hiszik egyesek, hogy ha folyamatosan tolják előre a bevásárlókocsit az előtte állónak, akkor az megindul.
2. Egy vendéglőben miért nem adnak éles evőeszközöket? Már dagadt az ér a kezemben, de még mindig nem tudtam elvágni az ételt.
2015. július 05. 02:03
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (Phaedra @ 2015.07.04. 17:22)
Nem is tudom, miről beszélsz.
de amúgy még mindig nincs meeeg. még szerencse, hogy nem tudod, kiről van szó.
Hogy miért vagyok ekkora improduktív (?) kis xar, aki a gépezésen kívül másra sem képes, ha nem iszik energiaitalt, vagy egyéb valamit.
Még szerencse, hogy lehet leszek olyan jóarc, és kitolom a határidőt.. megint
Egyeseknek miért jó, ha illuminált állapotban lévő, félmeztelen, büdös kanokat bámulhat valami hiper-mega-giga-anyámkínja partin?
2015. július 05. 02:30
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Aludnom kéne...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.