Hetedik-Harcosok Klubja
2005. július 07. 08:44
|
|
carmody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.14. Hozzászólás: 610 Csatolások: 54 Azonosító: 2165 offline
|
Nagyon bejönnek Fincher filmjei. Sötét, borongós atmoszféra teremtésében nagyon ott van az ürge. Kedvenc alien filmem is a harmadik.
Mindkét általad említett film zseniális, nekem a Harcosok Klubja ott van a legjobb öt film ever made-ben.
Jah, egyébként tényleg írhatnál valamit, hogy legyen mire reagálnunk. Ha csak ennyi, hogy k. jó filmek, akkor köszönjük, egyetértünk.
(bocs a királyi többesért)
Mindkét általad említett film zseniális, nekem a Harcosok Klubja ott van a legjobb öt film ever made-ben.
Jah, egyébként tényleg írhatnál valamit, hogy legyen mire reagálnunk. Ha csak ennyi, hogy k. jó filmek, akkor köszönjük, egyetértünk.
2005. július 07. 11:15
|
Mátéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.07. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 5992 offline
|
Idézet(carmody @ 2005, July 7. - 07:44)
Nagyon bejönnek Fincher filmjei. Sötét, borongós atmoszféra teremtésében nagyon ott van az ürge. Kedvenc alien filmem is a harmadik.
[right][/right]
[right][/right]
Na akkor közkívánatra most írok róluk.A Hetediknek a hangulata fogott meg, de nagyon, a helyszíne merő ocsmányság és pusztulás-a Taxisofőr és A szárnyas fejvadásza metropolisza sztem ehhez a filmhez képest vidámparknak tűnik-s az iszonyat akkor sem szűnik meg mikor hőseink a film csúcspontján vidékre utaznak.Nyomasztóan sötét képek, a városban mindig esik az eső stb.
Szintén nagyon jó ötlet volt h a film elején a szereplők között Spacey-t meg sem említették, aztán egyszer csak megjelenik a filmben mint a hét halálos bűn sorozatgyilkosa.A másik hidalós pillanat a film vége, amikor a két nyomozó kiszállítja Spacey-t a sivatagba, aki azt vallotta h van még két áldozata.Itt végig azt találgattam h ki az a kettő:a 2 nyomozó?Pitt felesége plusz a magzat?Ám a csattanó:Spacey lelöveti magát Pittel.A 2 áldozat Spacey és Pitt, az egyikük bűne az írigység a másiké a harag.Szóval ez is fantasztikusan lett megcsinálva.Sztem erkölcsileg és művészileg is felülmúlja A bárányok hallgatnakot, a szenvedést nem szórakoztatásból ábrázolja, de elgondolkodtat a világról, amelyben élünk."Halálos bűnnel találkozunk minden utca sarkon, minden otthonban, és eltűrjük őket mert annyira hétköznapi"
A Harcosok klubjának a képi világa teljesen lenyűgözött, Fincher fantasztikus látomása erről a világról.A fogyasztói társadalom kritikája ugyanis nagymértékben jellemzi az alkotást, megspékelve nagyon jól megcsinált, véres ökölharcokkal
2005. július 07. 22:25
|
|
Steffffvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.13. Hozzászólás: 142 Csatolások: 1 Azonosító: 265 offline
|
Idézet(Máté @ 2005, July 7. - 10:15)
Na akkor közkívánatra most írok róluk.A Hetediknek a hangulata fogott meg, de nagyon, a helyszíne merő ocsmányság és pusztulás-a Taxisofőr és A szárnyas fejvadásza metropolisza sztem ehhez a filmhez képest vidámparknak tűnik-s az iszonyat akkor sem szűnik meg mikor hőseink a film csúcspontján vidékre utaznak.Nyomasztóan sötét képek, a városban mindig esik az eső stb.
Szintén nagyon jó ötlet volt h a film elején a szereplők között Spacey-t meg sem említették, aztán egyszer csak megjelenik a filmben mint a hét halálos bűn sorozatgyilkosa.A másik hidalós pillanat a film vége, amikor a két nyomozó kiszállítja Spacey-t a sivatagba, aki azt vallotta h van még két áldozata.Itt végig azt találgattam h ki az a kettő:a 2 nyomozó?Pitt felesége plusz a magzat?Ám a csattanó:Spacey lelöveti magát Pittel.A 2 áldozat Spacey és Pitt, az egyikük bűne az írigység a másiké a harag.Szóval ez is fantasztikusan lett megcsinálva.Sztem erkölcsileg és művészileg is felülmúlja A bárányok hallgatnakot, a szenvedést nem szórakoztatásból ábrázolja, de elgondolkodtat a világról, amelyben élünk."Halálos bűnnel találkozunk minden utca sarkon, minden otthonban, és eltűrjük őket mert annyira hétköznapi"
A Harcosok klubjának a képi világa teljesen lenyűgözött, Fincher fantasztikus látomása erről a világról.A fogyasztói társadalom kritikája ugyanis nagymértékben jellemzi az alkotást, megspékelve nagyon jól megcsinált, véres ökölharcokkal
A film rettentő jól használja még a narrációt, és Brad Pitt a 12 majom után ebben a filmben a legjobb.Kedvenc jelenetem mikor Norton a főnöke előtt összeveri magát, és akkor még nem is beszéltem Meat Loaf óriási emlőiről
A film végén lévő csavar pedig egyszerűen zseniális.Imádom!!
[right][/right]
[right][/right]
Teljesen egyetértek veled!
A hetedikben a vége engem annyira megfogott, hoyg még húszszor (ha nem 30 szor kelett ujra megnéznem a filmet!
Iszonyat jó a vége!
huh
A Harcosok Klubja pedig..
erről nem is kell beszélni!
Hogy is van az idézet?
"Anyuci [valami]... -je vagyok"
Nagyon ott van!
De ennek ellenére személyesen nem ez a kettő a legjobb film nálam!
Nemek az első kettő a Bornxi mese és a Fedőneve Donnie Brasco.
Habár mind a hetediket és a HK-át is szeretem!!!
2005. július 24. 15:13
|
voightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.07. Hozzászólás: 335 Csatolások: 0 Azonosító: 2015 offline
|
Sokan nem értik, mi a jó ezekben a filmekben, pedig Tarantino mellett a 90-es években leginkább Fincher alkotott maradandót, ha majd lesz 1 kis időm, irok bővebben is, addig annyit, hogy ha van benned 1 kis lázadó szellem és ki akarod élni magad, nézd meg a Harcosok klubját, lehet találsz magadnak benne "lelki-fogodzót". A Hetedikről meg annyit, hogy ez a Szárnyas fejvadász után a legjobb krimi-film noir. Ha nem tudod mi ez a műfaj, nézd meg a filmet!
2005. október 10. 09:42
|
|
Alfaprotonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 146 Csatolások: 39 Azonosító: 4284 offline
|
We are the all singing, all dancing crap of the world...
2005. október 10. 11:01
|
|
szarvaszsoltúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.08. Hozzászólás: 76 Csatolások: 7 Azonosító: 1159 offline
|
A harcosok klubját még nem láttam, de nem remélek sokat, tekintve hogy a Hetedik is csak összezavart. A filmben bemutatottal ellentétben az irigység olyan rossz, ami alulról bomlaszt... az nem áll ki félmeztelen táncolni a várfal tetejére, miközben azt énekli, hogy "Én vagyok az Irigységek Irigysége" - mondaná Vipera. És attól tartok, hogy pl. a falánkság sem elsősorban a 300 kilós lúzerek bűne. Nem folytatom, de hogy legyen már ellenvélemény is: nekem úgy tűnik popularista mozifilm(ek) ez(ek), ami(k) meglovagolta(ták), hogy az utóbbi években divat a morbid. A 12 majom és az Interjú a vámpírral nekem is tetszett. Lehet szidni, készen állok.
2005. október 10. 11:31
|
voightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.07. Hozzászólás: 335 Csatolások: 0 Azonosító: 2015 offline
|
A Hetedik és a Harcosok klubja teljesen eltérő műfajú. Ettől még tetszhet a HK, ajánlom vmi sötét helyen, nyugodtan, s legfőképp nyitottan, befogadóan nézd meg a filmet, s akkor lehet, hogy megváltoztatja az életről való látásmódodat, akár pl. a Ponyveregény.
2005. október 10. 11:35
|
|
szarvaszsoltúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.08. Hozzászólás: 76 Csatolások: 7 Azonosító: 1159 offline
|
Idézet(voight @ 2005, October 10. - 10:31)
A Hetedik és a Harcosok klubja teljesen eltérő műfajú. Ettől még tetszhet a HK, ajánlom vmi sötét helyen, nyugodtan, s legfőképp nyitottan, befogadóan nézd meg a filmet, s akkor lehet, hogy megváltoztatja az életről való látásmódodat, akár pl. a Ponyveregény.[right][/right]
Úgy teszek, már rég szerettem volna megnézni.
VIASAT3: október 15. (szombat), 22:00
2005. október 10. 13:55
|
|
Alfaprotonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 146 Csatolások: 39 Azonosító: 4284 offline
|
Lesz a harcosok Klubja a dobozban? Mindenki a TV elé!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: