"Olyan vagy, mint a bumeráng. Nem lehet elég messze dobni, visszajössz."
SzJG-ben irodalomórán az a feladat, hogy folytatni kell az idézetet...
-S kis szobámba toppanék, röpült felém anyám (-kezdte el az tanár)
-Kinyitom az ablakot, hadd repüljön tovább... (-folytatta az egyik diák)
Aranyköpések, duma, beszólások, idézetek
2013. július 11. 17:52
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
13 felhasználónak tetszik:
Minimanó94,
SupernaturalFangirl,
Lizaaa,
Dorina1024,
ebihal,
TheTruthAboutLove,
Bátor Ventillátor,
Vandi,
Lizania,
Noémiiii,
Cute girl 998,
Nelia,
An_d_a
2013. augusztus 08. 19:40
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Anya és a húgom beszélgetnek:
Anyu:-Olyan meleg van!Kint vagy 40°C,bent meg 25°C!
Mire a tesóm:-Anya,te milyen jól tudsz randomban számolni!
Anyu:-Olyan meleg van!Kint vagy 40°C,bent meg 25°C!
Mire a tesóm:-Anya,te milyen jól tudsz randomban számolni!
2013. augusztus 09. 09:53
|
|
Virginia2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 64 Csatolások: 30 Azonosító: 193135 offline
|
Amikor belebotlasz a szerelembe, és az egész olyan, mint egy káprázatos misztérium, vedd szemügyre újra és újra, és addig figyelgesd, amíg úgy nem érzed, az egyetlen misztérium az, hogyan voltál képes olyan sokáig nélküle létezni.
Tudod, miért akarlak? Nem tudtam, hogy elveszett voltam, míg te meg nem találtál. Nem tudtam, mi a magány, amíg az első éjszakát nem töltöttem nélküled az ágyamban. Te vagy az egyetlen, aki tökéletes az életemben. Rád vártam, amióta csak élek.
Szerintem a szerelemnek semmi köze az időhöz. Beleszerethetsz valakibe az első pillanatban, de az is lehet, hogy csupán egy év múlva. Ez csak úgy megtörténik... mindig a maga idejében.
Tudod, miért akarlak? Nem tudtam, hogy elveszett voltam, míg te meg nem találtál. Nem tudtam, mi a magány, amíg az első éjszakát nem töltöttem nélküled az ágyamban. Te vagy az egyetlen, aki tökéletes az életemben. Rád vártam, amióta csak élek.
Szerintem a szerelemnek semmi köze az időhöz. Beleszerethetsz valakibe az első pillanatban, de az is lehet, hogy csupán egy év múlva. Ez csak úgy megtörténik... mindig a maga idejében.
2014. március 29. 12:13
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Néha vereséget szenvedünk. De a vereséget úgysem kerülhetjük el. Ezért aztán még mindig sokkal jobb, ha az álmainkért vívott harcban veszítünk el néhány csatát, mint ha úgy szenvedünk vereséget, hogy azt sem tudjuk miért harcoltunk.
“Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek.”
Önmagunkkal vívni: a legszörnyűbb viadal; önmagunkon győzni: a legnagyobb diadal.
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!”
“A lehetetlen nem tény, hanem vélemény.”
Könnyebb az elveinkért harcolni, mint azokkal összhangban élni.”
A kihívások teszik életünket érdekessé; azok legyőzése ad értelmet neki.”
“Mi az, ami képessé tesz bennünket, hogy elérjünk egy célt, egy álmot? Csak ez a kis szó: akarom. Nincsenek leküzdhetetlen akadályok, csak emberek, akik nem hisznek az akadályok legyőzésében.”
A boldogságért olykor keményen meg kell dolgozni. Olyan ez, mint otthon rendben tartása – meg kell őrizni az értékeket, és a szemetet ki kell dobni. Az egyik ember a szép kilátást veszi észre, a másik a koszos ablakot. Te választod meg, hogy mit látsz és mit gondolsz.
A megpróbáltatás olyan, mint az erős szél. Mindent letép rólunk, ami letéphető, tehát olyannak látjuk magunkat, amilyenek valójában vagyunk.
A tapasztalat nehéz tanár, mivel először jön a teszt, és csak utána a lecke
Úgy álljunk meg az életben, akár a sziklaszírt a tengerben; ne engedjük, hogy a szüntelen hullámverés megingasson bennünket.
“Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek.”
Önmagunkkal vívni: a legszörnyűbb viadal; önmagunkon győzni: a legnagyobb diadal.
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!”
“A lehetetlen nem tény, hanem vélemény.”
Könnyebb az elveinkért harcolni, mint azokkal összhangban élni.”
A kihívások teszik életünket érdekessé; azok legyőzése ad értelmet neki.”
“Mi az, ami képessé tesz bennünket, hogy elérjünk egy célt, egy álmot? Csak ez a kis szó: akarom. Nincsenek leküzdhetetlen akadályok, csak emberek, akik nem hisznek az akadályok legyőzésében.”
A boldogságért olykor keményen meg kell dolgozni. Olyan ez, mint otthon rendben tartása – meg kell őrizni az értékeket, és a szemetet ki kell dobni. Az egyik ember a szép kilátást veszi észre, a másik a koszos ablakot. Te választod meg, hogy mit látsz és mit gondolsz.
A megpróbáltatás olyan, mint az erős szél. Mindent letép rólunk, ami letéphető, tehát olyannak látjuk magunkat, amilyenek valójában vagyunk.
A tapasztalat nehéz tanár, mivel először jön a teszt, és csak utána a lecke
Úgy álljunk meg az életben, akár a sziklaszírt a tengerben; ne engedjük, hogy a szüntelen hullámverés megingasson bennünket.
2014. június 27. 14:39
Csak egy kés... csak egy ér... csak egy liter vér... és az életed véget ér!
Örült vagyok, valaki ezt mondja rám... de a világ tesz ilyenné, nem az én hibám
Örült vagyok, valaki ezt mondja rám... de a világ tesz ilyenné, nem az én hibám
1 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998
2014. augusztus 06. 01:45
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Órám volt, és az osztálytársam megmagyarázta a MÁV jelentését. Azt mondta:
Meghitt
Állatok
Világa = MÁV. Csak utána pár órával fogtam fel, mit is mondott, és komolyan, hisztérikusan visítva röhögtem.
Meghitt
Állatok
Világa = MÁV. Csak utána pár órával fogtam fel, mit is mondott, és komolyan, hisztérikusan visítva röhögtem.
10 felhasználónak tetszik:
SupernaturalFangirl,
Dorina1024,
Rocket,
RoxxiLove,
Bátor Ventillátor,
Lizania,
Noémiiii,
Cute girl 998,
Nelia,
An_d_a
2015. április 03. 23:07
Leginkább Honfoglalón szoktam találni poénos és "whatthefuck"-típusú válaszokat egy-egy villámháború folyamán,amik igencsak nevezhetőek már-már aranyköpéseknek.Ilyen például a "a megbotló lónak is 7 lába van" vagy a "zsindelyt halászathoz használják"...Sok idióta sok bölcsességgel,egy helyen.
2015. július 12. 14:57
Idézet
Citromos sör: az első lépés a guminő felé vezető úton.
2015. július 12. 17:56
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Sydney Adams @ 2015.04.03. 23:07)
Leginkább Honfoglalón szoktam találni poénos és "whatthefuck"-típusú válaszokat egy-egy villámháború folyamán,amik igencsak nevezhetőek már-már aranyköpéseknek.Ilyen például a "a megbotló lónak is 7 lába van" vagy a "zsindelyt halászathoz használják"...Sok idióta sok bölcsességgel,egy helyen. 
Én az április elsejei bolondbajnokságon sírtam (ú, de rég is volt, ezer éve nem játszottam
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2015. július 12. 18:09
a csütörtöki táncóra egyik legnagyobb okossága:
-Miért követed Meghan Trainort?
-Because you know I'm all about that bass!
-Miért követed Meghan Trainort?
-Because you know I'm all about that bass!
2015. július 17. 23:36
Nóra néni megszólalása: Okos enged, szamár enged.
Kiránduláson továbbköltve: Okos enged, tudja szamár.
Szintén kiránduláson "Norkó" elemében van: Gyerekek, úgy hozzászoktunk a buszozáshoz, hogy otthon majd csak akkor tudunk lefeküdni aludni, ha rengetik alattunk az ágyat.
Zsófi: Áhh, úgy gyűlölöm ezt a Laura-l*vnyát. Mindjárt hajánál fogva kics*szem az ablakon és megtépem a füvön.
Norkó ideges ránk, erre beszól a matektanárnak: Jól van Zsuzsa,bekeményítünk.Hozd a pallost!
Hiába, mikor elemében volt az osztály, a ""láncgalléros baszkinett"" sem volt elég meggyőző fenyegetőeszköz...
Kiránduláson továbbköltve: Okos enged, tudja szamár.
Szintén kiránduláson "Norkó" elemében van: Gyerekek, úgy hozzászoktunk a buszozáshoz, hogy otthon majd csak akkor tudunk lefeküdni aludni, ha rengetik alattunk az ágyat.
Zsófi: Áhh, úgy gyűlölöm ezt a Laura-l*vnyát. Mindjárt hajánál fogva kics*szem az ablakon és megtépem a füvön.
Norkó ideges ránk, erre beszól a matektanárnak: Jól van Zsuzsa,bekeményítünk.Hozd a pallost!
Idézet
Tanár beszól: Zsófia, Te akkora p*raszt vagy!
Zsófi: Hogyne, már be is léptem a Kisgazdapártba meg felkapáltam az iskolaudvart. Tetszik látni?
Zsófi: Hogyne, már be is léptem a Kisgazdapártba meg felkapáltam az iskolaudvart. Tetszik látni?
Hiába, mikor elemében volt az osztály, a ""láncgalléros baszkinett"" sem volt elég meggyőző fenyegetőeszköz...
2015. július 19. 19:45
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Táborban:
Barnus: Vécére kell mennem.
Ádám: A nőit arra találod.
A wiggle-t hallgattuk, amikor elérkezett a refrén.
Mindenki egyszerre: ZSIGUBIGULÁ!
Ádám belerakta a sárgadinnyét a málna szörpjébe, és elkezdte szürcsölgetni.
Krisz: És téged így szeretnek?
Egy egybenőtt szemöldökű nő jött szembe velünk az utcán.
Karolina: Azt hiszem, erre mondják azt, hogy amit Isten egybe kötött, ember szét ne válassza.
Barnus: Vécére kell mennem.
Ádám: A nőit arra találod.
A wiggle-t hallgattuk, amikor elérkezett a refrén.
Mindenki egyszerre: ZSIGUBIGULÁ!
Ádám belerakta a sárgadinnyét a málna szörpjébe, és elkezdte szürcsölgetni.
Krisz: És téged így szeretnek?
Egy egybenőtt szemöldökű nő jött szembe velünk az utcán.
Karolina: Azt hiszem, erre mondják azt, hogy amit Isten egybe kötött, ember szét ne válassza.
2015. július 20. 12:01
|
|
zsofiacsehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 198811 offline
|
A NASA egy autógyártócég!
2015. július 25. 01:10
*lö ismerőséknél a 2. pohár pezsgő után elkezd velem forogni a világ*
Ismerős megszólal: Ennyi volt? Chhh... pedig még nem is láttalak részegen vetkőzni.
idiot
Ismerős megszólal: Ennyi volt? Chhh... pedig még nem is láttalak részegen vetkőzni.
idiot
2015. július 26. 17:53
|
|
ebihal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.04. Hozzászólás: 798 Csatolások: 96 Azonosító: 150583 offline
|
matekon
Péter: Tanár úr, én ezt nem értem.
Tanár úr: Ne viccelj már Péter, tudod ezt te! Na, melyik számhoz közelít?
Péter: Hát, közelít a 2-höz...
Tanár úr: Igazad van, Péter! Te ezt tényleg nem érted...
szintén matekon
Diák: Tanár úr, ez a feladat hogy van?
Tanár úr: Köszöni, jól.
irodalmon
Tanár: Olyan az írásod, mint a pestises disznó végrángása...
nyelvtanon
Tanárnő: Levente, itt milyen szóösszetételről beszélünk?
Levente: Őőő... Egyesülés?
Tanárnő: Na fiam, te is szexkönyvet olvastál tegnap este...
tesin
Bia: Csókolom Tanár úr!
Tanár úr: Én is csókollak!
földrajzon
Tanár úr: *megbotlik egy táskában* Elnézést! A másik táskába akartam rúgni.
Nyelvvizsga végeztével megszólalok: Gyerekek, én már olyan fáradt vagyok, hogy látom az alagutat a fény végén..
Ééés még sorolhatnám...
Péter: Tanár úr, én ezt nem értem.
Tanár úr: Ne viccelj már Péter, tudod ezt te! Na, melyik számhoz közelít?
Péter: Hát, közelít a 2-höz...
Tanár úr: Igazad van, Péter! Te ezt tényleg nem érted...
szintén matekon
Diák: Tanár úr, ez a feladat hogy van?
Tanár úr: Köszöni, jól.
irodalmon
Tanár: Olyan az írásod, mint a pestises disznó végrángása...
nyelvtanon
Tanárnő: Levente, itt milyen szóösszetételről beszélünk?
Levente: Őőő... Egyesülés?
Tanárnő: Na fiam, te is szexkönyvet olvastál tegnap este...
tesin
Bia: Csókolom Tanár úr!
Tanár úr: Én is csókollak!
földrajzon
Tanár úr: *megbotlik egy táskában* Elnézést! A másik táskába akartam rúgni.
Nyelvvizsga végeztével megszólalok: Gyerekek, én már olyan fáradt vagyok, hogy látom az alagutat a fény végén..
Ééés még sorolhatnám...
8 felhasználónak tetszik:
blackcoffee,
Bátor Ventillátor,
Dorina1024,
IQninja99,
Noémiiii,
Cute girl 998,
Minimanó94,
An_d_a
2015. augusztus 02. 11:39
"Ha egyetlen tanár nem képes az összes tantárgyat megtanítani akkor ,hogy várhatják el egyetlen diáktól, hogy az nösszes tantárgyat egyedül megtanulja?"
Ez nagyon király szerintem!Így van!
2015. augusztus 02. 16:05
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Idézet (csuhaiflora @ 2015.08.02. 11:39)
"Ha egyetlen tanár nem képes az összes tantárgyat megtanítani akkor ,hogy várhatják el egyetlen diáktól, hogy az nösszes tantárgyat egyedül megtanulja?"
Anno a tanárnak is meg kellett tanulni mind azt, amit mi most tanulunk.. nem értem ezt a mondatot.. szerintem sokkal jobb ha tanulsz minden órára, mert csak magadnak csinálsz jót, azzal, hogy sokkal több okosság jut a fejedbe. Gondolom nem szeretne senki kikötni közmunkás ként, mert anno az iskolába nem tanulta meg a tananyagot. Most lehet hülyeséget mondok, vagy olyat aminek nincs is köze ahhoz a mondathoz, de ezt már egy ideje úgy érzem le kell írnom, mert nem tudom magamba tartani.
2015. szeptember 09. 14:58
Egyik barátnőm átjött hozzánk (Poppy XD).
Én: ... Nyaralni voltunk,tudod amikor nem veled,hanem,csak anyáékkal,és ő meg ki volt akadva (nevet nem írok
) hogy nem volt wifim. ...
Ő: És te mit tehetsz ellene? Sz@rjál ki egy wifi tározót?
Mi:
Én: ... Nyaralni voltunk,tudod amikor nem veled,hanem,csak anyáékkal,és ő meg ki volt akadva (nevet nem írok
Ő: És te mit tehetsz ellene? Sz@rjál ki egy wifi tározót?
Mi:
2015. szeptember 09. 16:20
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
* irodalom*
Maxi: Képzelje Tanárnő, pénteken elmentünk a Bálinttal (közben rá mutat) a Tescoba, és jöttünk kifelé, amikor odajön hozzánk egy csöves, és azt mondja, hogy adjunk neki drogot. Mondom, hogy nincs nálam, erre azt mondja, hogy dögöljön meg az anyám.
Tanárnő: Jéé, és a Bálint erre nem mondott semmi? (nagy szemekkel rá néz)
Bálint: De hogy nem! Azt mondtam, hogy verjem a dédanyádba!
*2 évvel ez előtt, irodalom*
Gábor: De most tanárnő, szóljon a Kornélra, hogy nem turkáljon az orrába, nincs is bányász engedélye!
*3 évvel ez előtt töri*
Tanárnő: Mi a jobbágy?
Én: Hát jobb felőli ágy!
(fél osztály elesett a székről)
*nyelvtan doga*
(kikapjuk a papírt, a fél oldalt megcsináltam, egyik kérdésre nem tudtam a választ)
Én: WHAT THE FUCK???? (Szabi mellettem, sír a röhögéstől)
Tanárnő: Dorina, valami baj van?
Én: Hát nagyon is! Most tanárnő, hogy tehet fel ilyen kérdést?
Tanárnő: Dorina, te tudod a választ
Én: Hét ez hazugság, mert ha tudnám nem kiabáltam volna.
*irodalom doga*
Én: Petra (suttogva, semmi válasz)
Szabi mellettem: Petra! (szintén suttogva, semmi válasz)
Én kiabálva: Petra!
Petra: Mondjad drága!
Én: Mi a 3. kérdésre a válasz? (elmondta)
Tanárnő fejét fogva: És ezek 7-esek...
Én: Hát én, igazából 10-es lennék.
Tanárnő: Még jobb! (ezt mind doga alatt)
Maxi: Képzelje Tanárnő, pénteken elmentünk a Bálinttal (közben rá mutat) a Tescoba, és jöttünk kifelé, amikor odajön hozzánk egy csöves, és azt mondja, hogy adjunk neki drogot. Mondom, hogy nincs nálam, erre azt mondja, hogy dögöljön meg az anyám.
Tanárnő: Jéé, és a Bálint erre nem mondott semmi? (nagy szemekkel rá néz)
Bálint: De hogy nem! Azt mondtam, hogy verjem a dédanyádba!
*2 évvel ez előtt, irodalom*
Gábor: De most tanárnő, szóljon a Kornélra, hogy nem turkáljon az orrába, nincs is bányász engedélye!
*3 évvel ez előtt töri*
Tanárnő: Mi a jobbágy?
Én: Hát jobb felőli ágy!
*nyelvtan doga*
(kikapjuk a papírt, a fél oldalt megcsináltam, egyik kérdésre nem tudtam a választ)
Én: WHAT THE FUCK???? (Szabi mellettem, sír a röhögéstől)
Tanárnő: Dorina, valami baj van?
Én: Hát nagyon is! Most tanárnő, hogy tehet fel ilyen kérdést?
Tanárnő: Dorina, te tudod a választ
Én: Hét ez hazugság, mert ha tudnám nem kiabáltam volna.
*irodalom doga*
Én: Petra (suttogva, semmi válasz)
Szabi mellettem: Petra! (szintén suttogva, semmi válasz)
Én kiabálva: Petra!
Petra: Mondjad drága!
Én: Mi a 3. kérdésre a válasz? (elmondta)
Tanárnő fejét fogva: És ezek 7-esek...
Én: Hát én, igazából 10-es lennék.
Tanárnő: Még jobb! (ezt mind doga alatt)
2015. szeptember 09. 17:31
Tigris, tigris, csóvafény Éjszakának erdelyén,Mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.