Sziasztok!
Fel szeretnék tölteni néhány képet, amik nem túl nagyok tehát a Kis felbontású képek kategóriába szeretném felpakolni õket.
De sajnos mindenhova engedne új témát indítanom(tehát scannelt képeknél, háttérképeknél is stb..) csak éppenséggel pont a Kis felbontású képekhez nem.
Ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket. Mindig egy hibaüzenetet ír ki:
"A hiba a következõ:
Nincs jogosultságod új téma indítására ebben a fórumban!"
Mi kell ahhoz hogy legyen jogosultságom?
Elõre is köszönöm.
Elkelne egy kis segítség
2008. október 23. 03:19
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Idézet(heffer @ 2008. October 22. - 23:22)
Sziasztok!
Fel szeretnék tölteni néhány képet, amik nem túl nagyok tehát a Kis felbontású képek kategóriába szeretném felpakolni õket.
De sajnos mindenhova engedne új témát indítanom(tehát scannelt képeknél, háttérképeknél is stb..) csak éppenséggel pont a Kis felbontású képekhez nem.
"A hiba a következõ:
Elõre is köszönöm.
"A hiba a következõ:
Elõre is köszönöm.
Ha jól rémlik, 50 hozzászólás a minimum.
2008. október 27. 10:15
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Segítséget szeretnék kérni! Már elég régen átvettem egy adatlap szerkesztését,de aki létrehozta rosszul írta be a sztár nevét,és ez így nem túl jó.. már kértem segítséget privát üzenetben ,de nem változott semmi.. Aki tud segíteni vagy tudja hogy iylenkor kinek kell szólni vagy hasonlók az segítsen légyszi!
köszönöm
2008. november 05. 12:39
|
|
imi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.06. Hozzászólás: 820 Csatolások: 2 Azonosító: 60146 offline
|
Idézet(Gyike @ 2008. November 5. - 11:22)
sziasztok!
tök evidens kérdés,talán a válasz is az: hogyan hozhatok létre új adatlapot egy új sztárnak?
köszi elõre is!
tök evidens kérdés,talán a válasz is az: hogyan hozhatok létre új adatlapot egy új sztárnak?
köszi elõre is!
annyira jó a kérdés
2008. november 05. 12:45
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Bemész a nõi, vagy férfi részlegbe >>> Új téma létrehozása >>> ahol ki lehet választani, hogy milyen névhez/adatlaphoz legyen hozzácsatolva az új téma, az 5 tallózási lehetõség alatt ott van: "Valaki hiányzik? Kattints ide új név hozzáadásához!"
De egyébként itt a direktlinkje: http://www.hqparadise.hu/index.php?act=celeb&mode=add
Azért írtam le az útvonalat, mert ha nem mented a linket, akkor is odatalálsz
De egyébként itt a direktlinkje: http://www.hqparadise.hu/index.php?act=celeb&mode=add
2008. november 05. 12:48
|
|
imi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.06. Hozzászólás: 820 Csatolások: 2 Azonosító: 60146 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2008. November 5. - 12:45)
Bemész a nõi, vagy férfi részlegbe >>> Új téma létrehozása >>> ahol ki lehet választani, hogy milyen névhez legyen hozzácsatolva az új téma, az 5 tallózási lehetõség alatt ott van: "Valaki hiányzik? Kattints ide új név hozzáadásához!"
én megcsináltam egy adatlapot,kitöltöttem mindent és feszt "hiba" feliratot kaptam de az okát nem írta ki
2008. november 05. 12:51
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(imi @ 2008. November 5. - 12:48)
én megcsináltam egy adatlapot,kitöltöttem mindent és feszt "hiba" feliratot kaptam de az okát nem írta ki
Pedig ilyen egyszerû
Ez a módja, ha hiba van, az más tészta ...
Mi az, hogy "feszt"?
2008. november 05. 12:58
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
|
Idézet(imi @ 2008. November 5. - 12:54)
feszt = folyamatosan
nem tudom mi lehet az oka,pedig mindent megcsináltam,csak azt írja ki,hogy hiba nekem meg már az agyamra ment,inkább nem is csinálok lapot akkor
nem tudom mi lehet az oka,pedig mindent megcsináltam,csak azt írja ki,hogy hiba nekem meg már az agyamra ment,inkább nem is csinálok lapot akkor
Lövésem sincs: ha tényleg valami hiba van, akkor elõbb-utóbb megindul a panaszáradat ...
Szívesen kipróbálnám, hogy mûködik-e, de nincs kinek csinálnom egyet.
2008. november 05. 13:37
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet(imi @ 2008. November 5. - 12:54)
feszt = folyamatosan
Nem raktál idézõjelet valahova mert nekem akkor nem fogadta el...
2008. november 06. 15:27
Trinny, én is akkor forduljak valamelyik adminhoz? Nekem pedig az lenne a kérdésem, hogy feltöltöttem egy képet és most már 0-n van. Miért?
2008. november 08. 10:23
|
|
imiriderLene fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.27. Hozzászólás: 1519 Csatolások: 181 Azonosító: 72623 offline
|
Sziasztok !
Lenne egy kis gondom. Kedvenc sztáromról szeretnék feltölteni 3 képet. Ebbõl kettõ kb. 1 MB, a harmadik viszont !!! 20 MB !!!.Úgy tudom hogy feltölteni 5 MB/képig lehet. Mivel tudnám a képet 5 MB alá csökkenteni.
Elõre is KÖSZÖNÖM.
IMIRIDER
Lenne egy kis gondom. Kedvenc sztáromról szeretnék feltölteni 3 képet. Ebbõl kettõ kb. 1 MB, a harmadik viszont !!! 20 MB !!!.Úgy tudom hogy feltölteni 5 MB/képig lehet. Mivel tudnám a képet 5 MB alá csökkenteni.
Elõre is KÖSZÖNÖM.
IMIRIDER
2008. november 08. 10:28
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
Idézet(imirider @ 2008. November 8. - 11:23)
Mivel tudnám a képet 5 MB alá csökkenteni.
Elõre is KÖSZÖNÖM.
IMIRIDER
Elõre is KÖSZÖNÖM.
IMIRIDER
IrfanView progi azt hiszem.
Ja nem, nem. XnView!
Mindig keverem
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: