Idézet (Cynthia @ 2011.08.14. 20:29)
A bölcsiben szabad játszani nem? Mert szegény HQP szép lassan bölcsődévé alakult.
Őszintén örülnék neki, ha végre Freeze is úgy gondolná, és ráncba lehetne szedni az oldalt.
Azt nem tudom, mert soha nem voltam bölcsis, de ami itt megy, az már tényleg a legalja mindennek. Én értem, hogy sokkal könnyebb figyelmen kívül hagyni a dolgokat, ha meg van a látogatottság.
Az meg nyilván csak a saját problémám, hogy idősebb tagok sorra mennek el innen, mert egyszerűbb nekik, ha ráhagyják a butaságot az általános iskolás korosztályra, akik semmilyen tiszteletet nem tanúsítanak senki iránt.
Egy ilyen dolog két évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna. Ott még volt tisztelet az idősebb tagok, és a moderátorok felé. Első körben talán ezt kellene visszaállítani, akár kökemény eszközökkel is.
Különben is, 10 évesek mi a francot keresnek itt? Húzzanak játszani a Barbie babával, meg Lego-val, meg mit tudom én mivel, de arra pont nem lenne szükségük, hogy látástól-vakulásig a monitort bámulják, és olyan dolgokhoz írkáljanak hozzászólást, amiről halvány fogalmuk sincs. (Lásd a Magazin cikkeinek minimum háromnegyedét.)
Idézet (szavy @ 2011.08.14. 20:33)
De azért nem kell rontani a helyzeten, ha nem muszáj.

Mert ha már mi is telepakoljuk az oldalt tinimamikkal és izomemberekkel (erőemelő BarcaFan szerint

), akkor mit várunk el másoktól, de most komolyan?
Persze, hogy nem kell. A szemétre való addatlapok akkor kerültek be a rendszerbe, ahogy ToTo is írta, amikor még nem volt ellenőrzés. Azóta, köszönhetően a mostani állapotnak, illetve a tagok bizonyos korosztályának köszönhető színvonalesésnek, az ebből eredő rengeteg moderálási kérésnek, egyszerűen fontosabb, hogy azokat megcsináljuk, mint az, hogy az adatlapokat nézzők végig az elsőtől, az utolsóig.
Az adatlapokat egyébként is ToTo figyeli, de fizikailag képtelenség annyi munkát beleölni egy embernek abba, amit ő egyedül magára vállalt.
Idézet (BarcaFan @ 2011.08.14. 20:43)
De hogy ne legyek off, nem lehetne csinálni egy adatlap törlős topicot? És oda be lehetne linkelni az ilyeneket, a moderátor meg dönt, hogy mehet-e a levesbe vagy sem.
De lehetne. Viszont nem minden moderátor tud adatlapot törölni. Én speciel tudok, de azt nem tudom, hogy rajtam kívül van-e még ilyen modi, nem mellesleg én nem foglalkozok adatlapokkal. Jelen állás szerint ToTo ellenőrzi, és amik mehetnek a francba, akkor szól nekem, én meg gyalulom.
Ezt fel lehetne pörgetni úgy, hogy minden modi megkapja ezt a lehetőséget. Sőt, ha már itt tartunk, alaposan ki kellene bővíteni a komplett moderálási készletet is, mert a hatékonyság ezzel is drasdztikusan növelhető lenne.