Starity

Flood / Túl Sok Üzenet Küldése..../

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2005. július 08. 07:51 #21
lacaceleb
lacaceleb
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 587
Csatolások: 111
Azonosító: 14
Idézet(gizmó @ 2005, July 7. - 13:03)
Csönd lett ...  biggrin.gif  wink.gif

Felhívom a figyelmet ha 1 modi privit küld azt tessék elolvasni ... mert nem unalomból írkálják ...  köszönöm a figyelmet ...  wink.gif
[right][/right]

nehogy abba a hibába essél mint én is, hogy kidobod aztán írsz neki egy privit hogy miért repült... _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2005. július 08. 18:49 #22
hokuszpok
hokuszpok
Hozzászólás: 1400
Csatolások: 2610
Azonosító: 47
Idézet(laca @ 2005, July 8. - 08:51)
nehogy abba a hibába essél mint én is, hogy kidobod aztán írsz neki egy privit hogy miért repült... _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif
[right][/right]

na ez köztünk a különbség thumbsup.gif
akit kivágok annak nem írok privit, úgy is visszakönyörgi magát egy másik modon keresztül egy másik fórumon blush.gif
2005. szeptember 12. 17:46 #23
Gereb
Gereb
a szabalyzat is monnyonle
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9134
Csatolások: 28411
Azonosító: 135
no!
es nem na, tessek eszre venni smile.gif

szoval takaritasra rahangolodaskent neztem egy kis statot.:
Candid rovat:
elso oldal, 30 post, 73 hozzaszolas, 5272 megtekintes... akinek van kedve gyorsan kapjon zsebkalkulatort... de minden esetre elszomorito... ha mar a paraszt (ertsd.: pl. en) megnezek egy postot, akkor mar nyogjem oda, hogy kosz b+...

megyek tovabb: megneztem a 30bol 4 random postot, rajtuk a kepek megtekintese:
59, 78, 58, 70 -> 11 post
altag 50 ->7 post
atlag 5 -> 1 post
atlag 18 ->0 post

azert, na, sot NA
az a barom, nem azert melozik, mert nincs jobb dolga, hanem, nem mert mint tanult kollega mondotta volt: megosztja a zsakmanyt, DE, aki falatozik a zsakbanybol, az a kaja vegen bofogjon is mar egyet kerem.

befogtam... na
2005. szeptember 12. 18:25 #24
szarvaszsolt
szarvaszsolt
új tag
Hozzászólás: 76
Csatolások: 7
Azonosító: 1159
Összefoglalhatom? Ha belépsz egy témába, válaszolj is! De nem ám túl rövidet, legalább 30 karaktereset! Ne is túl hosszút, mert az már társalkodó szoba! És fontos, hogy értelmes legyen, de nem negatív tartalmú! Mégegyszer ugyanezt el ne mondd a következő témában, mert az árvizezés! Kihagytam valamit? Megértem, hogy kellenek a szabályok, nade ennyi, és pont a véleményezéshez? Nem lenne elég az, hogy ne káromkodj, mert lehetnek itt kölkök is? blink.gif
2005. szeptember 12. 18:53 #25
- törölt felhasználó -    
Én csak azon szoktam csodálkozni, hogy ha sokan le is töltik a felrakott képeket - ez ugye látható ha a kurzort az aktuális kép fölé viszed - hogy-hogy nincs egy köszi/müszi se sokáig...

- nem szimpatikus a feltöltő személye? dry.gif
- azé se köszönöm meg, mert akkor már "látszik hogy én voltam aki megnéztem/letöltöttem..." blush.gif
- ő se köszönte meg nekem, akkor én se neki... mad.gif
...evvan...
Csak annyit fűznék még hozzá, hogy mindenki azt csinál, amit/ahogy akar, csak ne fájjon a másiknak (és ezt kis betűvel írom: ne okozzon sok plussz munkát a modiknak - mert ez (higgyétek el) nem egy szórakoztató dolog)... beer.gif
még egy megjegyzés:
- ha nem tetszik az aktuális hölgy, akkor azt ne írd már oda, mert a rajongónak/feltöltőnek esetleg rosszul eshet
- IMHO -
meghajolo.gif
2005. szeptember 12. 18:56 #26
hokuszpok
hokuszpok
mindent értek
de az a imho az meg mi? laugh.gif
2005. szeptember 12. 19:02 #27
Gereb
Gereb
Idézet(hokuszpok @ 2005, September 12. - 18:56)
mindent értek
de az a imho az meg mi?  laugh.gif
[right][/right]

imho = Ilyenkor Megy Hokuszpok OhacsodaBanamakra wink.gif
2005. szeptember 12. 19:07 #28
hokuszpok
hokuszpok
Idézet(Gereb @ 2005, September 12. - 20:02)
imho = Ilyenkor Megy Hokuszpok OhacsodaBanamakra wink.gif
[right][/right]

akkor megnyugodtam

azt olvastam elsőre hogy így már hamarosan olvasóklubbáalakulunk
2005. szeptember 12. 19:35 #29
- törölt felhasználó -    
OFF
Ide Mutatok Hogy Olvass -> LINK
Tisztelt Tanult Kollegák! smile.gif
ON
2005. szeptember 12. 19:45 #30
Gereb
Gereb
Idézet(Q-kac @ 2005, September 12. - 19:35)
OFF
  Ide Mutatok Hogy Olvass ->  LINK
  Tisztelt Tanult Kollegák!  smile.gif
ON
[right][/right]

elirasok pedig vannak, szokjon hozza a "Tisztelt Tanult Kollega" smile.gif
2005. szeptember 12. 19:45 #31
spana
spana
visszatérő vendég
Hozzászólás: 198
Csatolások: 194
Azonosító: 5066
Idézet(Gereb @ 2005, September 12. - 16:46)
aki falatozik a zsakbanybol, az a kaja vegen bofogjon is mar egyet kerem.
[right][/right]

No!

Igaz! Erre csak ennyit tudtam mondani (remélem értelmes biggrin.gif ).
A másik dolog: Igen, vannak szabályok, egyesek szerint sok, de semmi nem működik szabályok nélkül...
2005. szeptember 12. 21:07 #32
ViC
ViC
CAP-tain
Hozzászólás: 5588
Csatolások: 96
Azonosító: 11
Jaj srácok, Ti is tudjátok mi az amiért ez a téma létrejött.
Azok aik anno megneszelték, hogy plusz tartalomhoz x hozzászólás kell. És volt egy igen vékony réteg aki habár azért jött csak ide mégis kultúráltan oldotta meg. De voltak aki idegesítően másokat zavarva ontották a semmitérő hozzászólásokat.
Igyekeztünk csak a kirívó esetekben szólni e miatt, és nem is volt belőle vita sem.

Szerintem nem kell feltétlen köszöngetni, én pl ha megnézek egy témát és vagy a hölgy vagy a képek vagy akármi miatt nem jön be akkor nem írom be hogy köszi, de azt sem hogy fujj randa képek. Csak csendben továbbállok.
Ha letöltöm a képeket akkor természetesen megköszönöm, és gyakran a véleményem is leírom ami elsőre eszembe jut a sorozat láttán.

2005. szeptember 12. 21:14 #33
Gereb
Gereb
epp errol szol a statisztiikam Vic... jo, persze, kiragadott pelda volt, de elo pelda... 30 post, 70 hozzaszolas... es 5300 olvasas... ez az ami budi kicsit... erted Te is... a lenyeg tenyleg csak annyi lenne, hogy ha tetszik, ha letoltod, akkor meltasd annyira a vele dolgozot, hogy megkoszonod... raqkram is egy peldamondatot az alairasomba, hogy csak masolni kelljen wink.gif
2005. szeptember 12. 21:15 #34
Gereb
Gereb
amugy meg Freeeeeze, meg egy offtopic Victol, szerintem figyeljetek a sracra biggrin.gif beer.gif
2005. szeptember 12. 21:44 #35
ViC
ViC
CAP-tain
Hozzászólás: 5588
Csatolások: 96
Azonosító: 11
Mi az hogy off? Hát végre egyszer jó helyre írok _nevet.gif

De abban igazad van, hogy zavaró ha egy több órás munkádat szóra sem méltatják.
Én remélem, hogy előbb utóbb kialakul majd egy egészséges egyensúly.
2005. szeptember 12. 21:53 #36
- törölt felhasználó -    
Háborugjunk, de mint fentebb írtam úgy sincs értelme... mellow.gif
Nézzétek meg, most is van három 0-ás "visszajelzésű" post, de már mindegyikből töltöttek le képeket (valamelyikből többször is).
Eleinte nekem is ba..ta a csőröm a dolog, de aztán beláttam hogy ezen nincs értelme rágódni. Ellene nem tehetsz, akkor meg el kell fogadni.
IMHO ( _nevet.gif )
2005. szeptember 13. 01:57 #37
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Nah, látom megint felvetődött az örökös dilemma, hogy a thxek kellenek e vagy sem. smile.gif

Ez a topik nyilván a floodolókrol szól, azokról akik percenként irkáltak be thxeket a topikokba anélkül hogy egy pillantást is vetettek volna a képekre. Gondolom ilyen jellegű visszajelzésre a képpostoló sem kiváncsi. Leecherek meg mindig is voltak, meg lesznek is. Ez ellen nemlehet semmit sem tenni.

Idézet(szarvaszsolt)
Összefoglalhatom? Ha belépsz egy témába, válaszolj is! De nem ám túl rövidet, legalább 30 karaktereset! Ne is túl hosszút, mert az már társalkodó szoba! És fontos, hogy értelmes legyen, de nem negatív tartalmú! Mégegyszer ugyanezt el ne mondd a következő témában, mert az árvizezés! Kihagytam valamit? Megértem, hogy kellenek a szabályok, nade ennyi, és pont a véleményezéshez? Nem lenne elég az, hogy ne káromkodj, mert lehetnek itt kölkök is?

Értem én mit mondassz, de azért ez a "szabályok" eltúlzása már. Ezek egyébként is íratlan normák lennének, csak sajnos vannak olyan debil fórumozók is, akik nem tudják milyen egy normális társalgás és belerondítanak a hülyeségeikkel, zavarva a többi fórumozót.
Azt meg senki nem mondta, hogy ne legyen hosszú egy post, nyugodtan ki lehet fejteni a véleményt az adott topikban mindenről ami a témáról az embernek az eszébe jut. Nyilvánvaló, hogy a heti időjárást nem itt kell megbeszélni, meg egyéb teljesen eltérő témákat. Negatív tartalmú is lehet a post, ha azt intelligens módon tudja megfogalmazni az illető, nem pedig bunkón mások lelkébe gázolva.

Mellesleg mindenki annak örülne a legjobban, hogy ha elég lenne annyi hogy "Ne káromkodj!"... wink.gif
2005. szeptember 13. 11:18 #38
White Bull
White Bull
Bull Skywalker
Hozzászólás: 15531
Csatolások: 153208
Azonosító: 10
fear.gif Az igazság az, hogy nem kell itt nagyon eltúlozni a szabályokat, ami van elég. És kell is! Lásd a bordán pár példából, nevet nem említek Mirella nevet2.gif , hát ő pl. 4 hónap alatt 1500 post, és vagy 500 kép. Itt ugyanaz folyik, csak itt meg is éri az illetőnek, mert olyan dolgokhoz fér hozzá, hogy azt nem mindenhol találja! HDTV wink.gif Kell az ami msot van! excl.gif

Az tény, hogy ha viszont nem offolsz akkor, igenis csesszél oda egy THX-et, ha letöltöd, akár egy képét is az illetőnek! Mert értékeli az ő is, hogy odafigyelnek rá néha.....még azt is hozzáteszem, hogyha nem tettszik ami belépve talál, akkor is esetleg egyen egy " Köszi a munkát "-t !

2005. szeptember 13. 11:53 #39
doncartouch
doncartouch
Hozzászólás: 1188
Csatolások: 192
Azonosító: 54
Hát ja. Szerintem is az a minimum, ha találsz egy szép sort, és letöltöd, akkor megköszönöd. Legalább a felpakoló látja, nem hiába dolgozott (anno én is raktam fel néhány képet, és nekem marha jól esett egy-egy szenksz smile.gif). Viszont sorozatban "gyártani" a hsz-okat, csak hogy nőjön azok száma, az meg egy baromság (komolyan nem értem, mire jó...blink.gif). Szal támogatom a szabályokat, aki érti, miről is van szó, az elolvassa és betartja (vagy méginkább: már úgy viselkesett a szabályok írásba foglalása előtt wink.gif), aki meg nem érti, az szerintem NEM AKARJA érteni, azzal sokmindent nem lehet csinálni, amit meg igen, az meg a modik/adminok dolga.
2005. szeptember 13. 13:24 #40
hokuszpok
hokuszpok
tévedés mirella 2 hónap alatt csinált 1600-at, de az ott nem tűnik fel, elvész a többi között _nevet.gif
14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!