Nah, látom megint felvetődött az örökös dilemma, hogy a thxek kellenek e vagy sem.
Ez a topik nyilván a floodolókrol szól, azokról akik percenként irkáltak be thxeket a topikokba anélkül hogy egy pillantást is vetettek volna a képekre. Gondolom ilyen jellegű visszajelzésre a képpostoló sem kiváncsi. Leecherek meg mindig is voltak, meg lesznek is. Ez ellen nemlehet semmit sem tenni.
Idézet(szarvaszsolt)
Összefoglalhatom? Ha belépsz egy témába, válaszolj is! De nem ám túl rövidet, legalább 30 karaktereset! Ne is túl hosszút, mert az már társalkodó szoba! És fontos, hogy értelmes legyen, de nem negatív tartalmú! Mégegyszer ugyanezt el ne mondd a következő témában, mert az árvizezés! Kihagytam valamit? Megértem, hogy kellenek a szabályok, nade ennyi, és pont a véleményezéshez? Nem lenne elég az, hogy ne káromkodj, mert lehetnek itt kölkök is?
Értem én mit mondassz, de azért ez a "szabályok" eltúlzása már. Ezek egyébként is íratlan normák lennének, csak sajnos vannak olyan debil fórumozók is, akik nem tudják milyen egy normális társalgás és belerondítanak a hülyeségeikkel, zavarva a többi fórumozót.
Azt meg senki nem mondta, hogy ne legyen hosszú egy post, nyugodtan ki lehet fejteni a véleményt az adott topikban mindenről ami a témáról az embernek az eszébe jut. Nyilvánvaló, hogy a heti időjárást nem itt kell megbeszélni, meg egyéb teljesen eltérő témákat. Negatív tartalmú is lehet a post, ha azt intelligens módon tudja megfogalmazni az illető, nem pedig bunkón mások lelkébe gázolva.
Mellesleg mindenki annak örülne a legjobban, hogy ha elég lenne annyi hogy "Ne káromkodj!"...