Idézet(MetaZoid @ 2005, July 3. - 22:36)
Szerintem igazatok van. DE! Nekem nem szokásom sem a flood, sem a szócséplés. Bevallom, ide leginkább a videóklipekért járok/jártam. Ha sztárokról akarok képeket, vagy videókat nézegetni, arra ott a Borda. Elismerem, itt biztosan más a tartalom mint ott, de a Borda bőséges tartalmát is épp elég végig böngésznem. Pár napja meglepődve vettem észre, hogy a videóklipes topicnál a "Zárt körű topic" felirat fogad. Megtudtam, hogy 50 hozzászólás kell a bejutáshoz. Mint e hozzászólásom 3. mondatában általam említettekhez híven semmi kedvem 35 topicot megörvendeztetni a THX jellegű válaszaimmal. Ez a döntésetek egy kicsit lehangolt, annyira, hogy mióta észrevettem e kis változást, azóta nem is jártam erre. Ma is csak kiváncsiságból jöttem ide, hátha. De nem. No nem baj, klipeket máshonnan is lehet szerezni, bár innen egy kicsit könnyebb, mint valamelyik fájlcserélőről letölteni. Én nem fogom 50-re felturbózni a hozzászólásaim számát, csakhogy bejussak kedvenc helyemre. De ezzel szerintem nincs mindenki így. Arra nem gondoltok, hogy esetleg a floodolás mögött a zárt részek elérésének vágya lapul? Ebben az esetben pontosan a fórum vezetősége - akik számomra érthetetlen okból lezárták a fórum egy részét - okolható közvetetten a sok floodért.
[right][/right]
Neked is igazad van, DE egyvalamit nem veszel figyelembe. A videók egy plussz szolgáltatás a fórum aktív résztvevői számára, (aktív fórumozók: akik a fórumba életet visznek a különböző érdekes, szellemes hozzászólásaikkal). Ez nem a mellesleg és nem is egy fájlcserélő hálózat. Pont azért van lezárva, hogy csak ez miatt ne járjanak ide az emberek. Persze sokan a bejutásért bármire képesek, van aki szép lassan értelmeseket elkezd postolni van aki viszont azonnal be akar jutni és elkezd eszeveszetten beirni valamit a topikokba, általában ugyanazt mindenhova. És az utóbbi tipusú forumozókról szól igazából ez a topik.
Az emelés miatti floodolási lázt talán egy újabb emelés oldaná meg mondjuk 100-ra. Talán annyi postot már nem akar senki 5perc alatt begyűjteni.