en most nem akarok ezert meg tobb szazalekot kapni, DE!!! ha valakinek kifogasa van, akkor remelem visszalehet vonni azokat a franya figyelmezteteseket! MERT! nekem igenis vannak egyetNEMerteseim az ennyeimmel kapcsolatba! szal kedves BiztosUrak! itt (valamikor regen): 10% az ures topik nyitasa miatt....ehhez csak annyit, h mas is ker a Modik Topickjaba olyat, h "ezt legyszi toroljetek".....na azzal mi van? az nem kap?...es jelzem akkor en meg igenis meg ennel is kezdobb voltam, es meg nem volt szerencsem tudomast venni, h van egy "ilyen hely", ahol panaszt lehet tenni, ha valamit elcs*****l(elbaltaztal)............szal kerem ezt fontolora venni!
a masik 10% meg 1 sztar lehuzasa(sztem Amy Winehouse miatt kaptam, mert eddig ott voltam a legrosszabb hangulatban, de en akkor sem ertem, h miert kaptam a figyelmeztetest, hisz en nem mondom, irtam 1et s mast, DE akkor is elnezest kertem(

hellyel kozzel) es meg azt is oda fuztem: ne itt volt 1 ilyen, h "ugy neznek ki(v viselkednek), mint ^^^^^^^, de nem azok"(igen, ez is ott volt)...ja es ha nem ezert volt a sztar lehuzas, akkor kerem az erintett biztosurat! hogy legyen szives es kozolje velem, h ezt miert is kaptam volt! es azt is, h meik sztar miatt kaptam!
szal remelem ezt minel hamarabb elolvassa az a bizonyos BIZTOSUR, es lesz szives tisztazni minden tovabbi lehuzas nelkul!
es csak ennyi: szeretem, ha minden tiszta es rendben van korulottem....IGAZSAGOT!