Idézet(jjj @ 2006. October 10. - 18:24)
Felfoghatatlan látom, hogy a legújabb modi ennyire hatékony akar lenni.
A legújabb modi fórumunk egyik legrégebbi, elismert tagja. Jelenleg szinte az egyedüli moderátor aki rendesen karbantartja a fórumot, igy a munkáját nem kérdõjelezném meg.
Ha néha arrogánsabban ir valamit, arra biztosan megvan az oka. Nem könnyû egynap mindenkinek az összevisssza nyitott topikjat rendezgetni, majd a szájukba rágni, hogy mi hogyan szoktuk ezen a fórumon.
Egyeseknek talán már túl sok ez a sok szabály és rendszer, de nagyon sokan ezért szeretik ezt a fórumot és ezért mindent megteszünk annak érdekében hogy folyamatosan karban legyen tartva minden.
A képfelrakási szándékodat nagyra értékeljük, 500 kép felrakásával sajnos nemsokan büszkélkedhetnek itt. De aki tenni akar a fórumért az próbálja meg úgy tenni ahogy a többi segitõkész emberke.
Idézet
A keresõt használtam, de mivel -sajnos - nem minden csatolást tudok látni, így jegyeztem meg a nemvoltat.
Minden tag minden csatoláshoz hozzáfér, nem értem mit nem látsz.
Egyébként az új celebrity index-el, az adatlapoknál percek alatt meglehet tekinteni az összes feltett képet. A jövõben a keresõt el is lehet majd felejteni.