Starity

Figyelmeztetések

4 oldal 1 2 3 4
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2005. július 02. 00:49 #1
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Már többen észrevehették, hogy a saját adataiknál feltűnt egy bizonyos Figyelmeztetések szöveg egy kis skálával.
user posted image

Nem kell megijedni, pláne akinek tiszta a lelkiismerete, annak semmi oka aggódalomra. biggrin.gif De aki rossz fát tesz a tűzre az mostantól számolhat azzal, hogy ez a skála elkezd nála elszíneződni és ha tovább folytatja a garázdálkodást egy idő után könnyedén ki is pontozódhat a játékból.

A százalékos értékre kattintva mindenki megtekintheti, hogy melyik moderátortól és miért kapott figyelmeztetést.

Röviden ennyi, a felmerülő kérdésekre itt van ez a topik. ("Csak annyit kérnék, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!" _nevet.gif )
2005. július 02. 01:47 #2
hokuszpok
hokuszpok
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1400
Csatolások: 2610
Azonosító: 47
ööö izé
diszkriminalizálódás esete?
ide az ombudsman nővel, de gyorsan rohog.gif
2005. július 02. 07:08 #3
lacaceleb
lacaceleb
Hozzászólás: 587
Csatolások: 111
Azonosító: 14
Idézet(Freeze @ 2005, July 2. - 01:49)
Már többen észrevehették, hogy a saját adataiknál feltűnt egy bizonyos Figyelmeztetések szöveg egy kis skálával.
user posted image

Nem kell megijedni, pláne akinek tiszta a lelkiismerete, annak semmi oka aggódalomra.  biggrin.gif De aki rossz fát tesz a tűzre az mostantól számolhat azzal, hogy ez a skála elkezd nála elszíneződni és ha tovább folytatja a garázdálkodást egy idő után könnyedén ki is pontozódhat a játékból.

A százalékos értékre kattintva mindenki megtekintheti, hogy melyik moderátortól és miért kapott figyelmeztetést.

Röviden ennyi, a felmerülő kérdésekre itt van ez a topik. ("Csak annyit kérnék, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!"  _nevet.gif )
[right][/right]

na kellett nekem tanácsot adnom Vic-nek w00t.gif
sosem tudom mikor kell hallgatni... _nevet.gif
csak csendesen jegyzem meg, hogy ez lényegében egy bannolási lehetőség is a moderátorok számára. a figyelmeztetés mellett beállítható, hogy az illető hány napra maradjon ki a fórum életéből... figyelmeztetésenként 10% a skála emelkedése, de ezt ugyanúgy lehet csökkenteni is ha az illető javul... biggrin.gif
tiszta bonus-malus rendszer _nevet.gif
2005. július 02. 19:58 #4
Freeze
Freeze
Idézet(laca @ 2005, July 2. - 07:08)
figyelmeztetésenként 10% a skála emelkedése, de ezt ugyanúgy lehet csökkenteni is ha az illető javul... biggrin.gif
tiszta bonus-malus rendszer _nevet.gif
[right][/right]

Amiről te beszélsz az a farkinca, nálunk csak 5-ös a skála. Egy figyi = 20%. biggrin.gif
2005. július 02. 22:48 #5
lacaceleb
lacaceleb
Hozzászólás: 587
Csatolások: 111
Azonosító: 14
Idézet(Freeze @ 2005, July 2. - 20:58)
Amiről te beszélsz az a farkinca, nálunk csak 5-ös a skála. Egy figyi = 20%.  biggrin.gif
[right][/right]

még 10%... addig amíg nem változtatunk rajta... wink.gif
2005. július 04. 00:28 #6
tironman
tironman
HQParadise.
Hozzászólás: 1908
Csatolások: 774
Azonosító: 5
Hát nemtudom h. szükség van-e erre smile.gif Engem pl. nagyon nemérdekel h. kapok- e büntetést valamiért mert le******... _nevet.gif beer.gif
szal csak nyugodtan nyomkodjátok rám a százalékokat wink.gif biggrin.gif
2005. július 04. 00:39 #7
Steve-O
Steve-O
-
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 4841
Csatolások: 1052
Azonosító: 70
Idézet(tironman @ 2005, July 4. - 00:28)
Hát nemtudom h. szükség van-e erre smile.gif Engem pl. nagyon nemérdekel h. kapok- e büntetést valamiért mert le******... _nevet.gif  beer.gif
szal csak nyugodtan nyomkodjátok rám  a százalékokat wink.gif biggrin.gif
[right][/right]

Most teszteled hogy kapsz-e? biggrin.gif

nem figyelsz..ejnye...olvasd el laca üzijét néhány sorral feljebb wink.gif
felfüggesztés is járhat mellé bónuszban! Ha az sem érdekel... tongue.gif smile.gif
2005. július 04. 00:41 #8
Freeze
Freeze
Idézet(tironman @ 2005, July 4. - 00:28)
Hát nemtudom h. szükség van-e erre smile.gif Engem pl. nagyon nemérdekel h. kapok- e büntetést valamiért mert le******... _nevet.gif  beer.gif
szal csak nyugodtan nyomkodjátok rám  a százalékokat wink.gif biggrin.gif
[right][/right]

Kár, hogy nem mindenki így fogja fel! _nevet.gif
2005. augusztus 01. 07:52 #9
Gereb
Gereb
a szabalyzat is monnyonle
Hozzászólás: 9134
Csatolások: 28411
Azonosító: 135
nekem meg sose volt figyelmezetesem, kerhetnek egy 20-ast wink.gif
2005. augusztus 01. 08:04 #10
hokuszpok
hokuszpok
Idézet(Gereb @ 2005, August 1. - 08:52)
nekem meg sose volt figyelmezetesem, kerhetnek egy 20-ast wink.gif
[right][/right]

nekem se volt, de nem is kérek rolleyes.gif
2005. augusztus 08. 21:33 #11
hokuszpok
hokuszpok
figyelmeztetem a tisztelt esküdteket

megint ezerrel floodol valaki mad.gif blink.gif smile.gif
2005. augusztus 08. 21:35 #12
tironman
tironman
HQParadise.
Hozzászólás: 1908
Csatolások: 774
Azonosító: 5
Idézet(hokuszpok @ 2005, August 8. - 20:33)
figyelmeztetem a tisztelt esküdteket

megint ezerrel floodol valaki  mad.gif  blink.gif  smile.gif
[right][/right]

már intézkedtem wink.gif smile.gif beer.gif
2006. október 10. 18:24 #13
jjj
jjj
Hozzászólás: 1938
Csatolások: 2614
Azonosító: 451
"Super Saiya Jin 4

Mivel már sokszor mondtam mit hova kell rakni és hogyan ... nem szeretnék több scan és shoot képet a candidnál találni a topikjaidban !
A másik, nem remélni kell ... a keresõt használni kell ... nem annyira nehéz . "

Mivel más is már jelezte, hogy ismételt képek voltak, valamint, már a felvezetõ írásában is jelezte ezen tényt, így ménytalannak tartom az eljárásodat.

Alapból a megfelelõ képfajtába tettem a képeket, tehát nem tudom értelmezni a hozzászólásodat !!

A keresõt használtam, de mivel -sajnos - nem minden csatolást tudok látni, így jegyeztem meg a nemvoltat.

Felfoghatatlan látom, hogy a legújabb modi ennyire hatékony akar lenni. sad.gif

A lényeg:

Azt szerettem volna, hogy néhány képpel örömet szerezhessek a HQP olvasóinak.

Tartózkodni fogok, hogy a jövöben minnél kevesebb hozzászólásom legyen.

Kellemes, jó munkát kívánok Neked !

(ui. Csak tudnám, hogy miért kell ezt igy csinálni. Ha valamivel megbántottalak volna - ami alapból nem - , akkor írd le. Az ezen sor feletti 2 mondat áll sad.gif )

2006. október 10. 18:50 #14
Freeze
Freeze
Idézet(jjj @ 2006. October 10. - 18:24)
Felfoghatatlan látom, hogy a legújabb modi ennyire hatékony akar lenni.  sad.gif

A legújabb modi fórumunk egyik legrégebbi, elismert tagja. Jelenleg szinte az egyedüli moderátor aki rendesen karbantartja a fórumot, igy a munkáját nem kérdõjelezném meg.
Ha néha arrogánsabban ir valamit, arra biztosan megvan az oka. Nem könnyû egynap mindenkinek az összevisssza nyitott topikjat rendezgetni, majd a szájukba rágni, hogy mi hogyan szoktuk ezen a fórumon.
Egyeseknek talán már túl sok ez a sok szabály és rendszer, de nagyon sokan ezért szeretik ezt a fórumot és ezért mindent megteszünk annak érdekében hogy folyamatosan karban legyen tartva minden.

A képfelrakási szándékodat nagyra értékeljük, 500 kép felrakásával sajnos nemsokan büszkélkedhetnek itt. De aki tenni akar a fórumért az próbálja meg úgy tenni ahogy a többi segitõkész emberke. beer.gif

Idézet
A keresõt használtam, de mivel -sajnos - nem minden csatolást tudok látni, így jegyeztem meg a nemvoltat.

Minden tag minden csatoláshoz hozzáfér, nem értem mit nem látsz.
Egyébként az új celebrity index-el, az adatlapoknál percek alatt meglehet tekinteni az összes feltett képet. A jövõben a keresõt el is lehet majd felejteni. smileeee.gif
2006. október 10. 18:53 #15
Dido
Dido
_______
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
Sztem ne szívd mellre... wink.gif ...Giz az Giz biggrin.gif ....bátran pakolj csak azt jól gondoldd meg h mit hova wink.gif ...de ha esetleg nemoda rakod majd átrakják... wink.gif (legalább dógoznak picit rohog.gif )...szal én bátorítalak h pakolj csak pakolj!!!! thumbsup.gif beer.gif beer.gif beer.gif beer.gif (de elõtte téleg keress rá wink.gif beer.gif )
2006. október 10. 18:55 #16
Freeze
Freeze
Idézet(Chimera @ 2006. October 10. - 18:52)
ezt priviben kellene egymás közt....erre (is) való

Bizony erre való, de ha már nyilt levélnek indult, akkor legyen nyilt a válasz is.
2006. október 10. 19:45 #17
Freeze
Freeze
Idézet(jjj @ 2006. October 10. - 18:24)
Alapból a megfelelõ képfajtába tettem a képeket, tehát nem tudom értelmezni a hozzászólásodat !!

Nem akarok itt vitázni még órákig, de a tisztánlátás érdekében hadd mutassak egy képet a topik moderátori logjából.

Legalább valótlan dolgokat nemkéne állitani!

Mivel SSJ4 nemhasználta a topik áthelyezés értesitõt, ezért nem kaptál az áthelyezésrõl privát üzenetet, hanem csak egy leba...ást a topikba.
Az eljárás természetesen nem helyes, ezentúl SSJ4 is használni fogja az automata étesitést.

Mégegyszer mondom, nagyon köszönjük, hogy szeretnél segiteni. De sajnos ezzel egy moderátorunk életét meg megnehezited és most ez lett belõle. smileeee.gif De nemkell kétségbe esni mindjárt....

jjj: Egy picikét nagyobb odafigyelés és kivivhatod a fórumozók és a moderátorok elismerését... tényleg csak ennyi kell.wink.gif

SSJ4: Egy picikét több nyugtató szedését javaslok! _nevet.gif _nevet.gif

Na "márcsak az a fonti, hogy förevör piiisz"! _nevet.gif

beer.gif beer.gif
2006. október 10. 20:06 #18
Gereb
Gereb
a szabalyzat is monnyonle
Hozzászólás: 9134
Csatolások: 28411
Azonosító: 135
Idézet(Freeze @ 2006. October 10. - 19:45)
Mivel SSJ4 nemhasználta a topik áthelyezés értesitõt, ezért nem kaptál az áthelyezésrõl privát üzenetet, hanem csak egy leba...ást a topikba.
Az eljárás természetesen nem helyes, ezentúl SSJ4 is használni fogja az automata étesitést.

Igaztalan vagy Fonok, en kiallok a barataimert, meg ha ilyen topicokat is induitanak... en kapok SSJcsomo-tol naponta 5-10 auto privit is, szal hasznalja... blush.gif

ps: Dido, kicsinallak
2006. október 10. 20:12 #19
Mr. Uriah Heep
Mr. Uriah Heep
Hozzászólás: 1448
Csatolások: 3701
Azonosító: 25
Idézet(Gereb @ 2006. October 10. - 20:06)
en kapok SSJcsomo-tol naponta 5-10 auto privit is, szal hasznalja...  blush.gif

Én is szoktam, méghozzá rendkívül intelligens auto priviket, amikben szépen meg tudjuk vitatni közös dolgainkat. wink.gif
Meg egyébként is, velem szemben diplomata szokott lenni, érsd:
Úgy küld el a büdös p*csába, hogy szinte alig várom, hogy indulhassak! biggrin.gif
2006. október 10. 20:36 #20
Freeze
Freeze
Idézet(Gereb @ 2006. October 10. - 20:06)
Igaztalan vagy Fonok, en kiallok a barataimert, meg ha ilyen topicokat is induitanak... en kapok SSJcsomo-tol naponta 5-10 auto privit is, szal hasznalja...  blush.gif

ps: Dido, kicsinallak

Légy üdvözölve Nemigazországban! _nevet.gif

Azért irtam hogy nem volt helyes, hogy akkor éppen nem küldött autoprivit, hogy egy kicsit megpróbáljak középen maradni... biggrin.gif Gizzel megbeszéltük a dolgot már rég. wink.gif
4 oldal 1 2 3 4
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!