Starity

Megasztár

15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. december 07. 10:53 #101
Josh_
Josh_
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Köszi a cikket elba beer.gif

"Gondolom azért jött haza, mert az American Idol már túl drága volt a papának. Na meg a selejtezõn úgy lekritizálták volna, hogy sírva jött volna ki onnan"

Talán csak írónia, irígység vagy rosszindulat egyesek részérõl ez a mondat, de ha végiggondolja az ember, elgondolkozik rajta és rájön, van benne némi igazság.
2008. december 07. 11:17 #102
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
"..A sokáig Amerikában élõ fiú közismert családból származik: apja, Király Tamás is zenész volt, egy ideig pedig az EMI lemezkiadó fõigazgatójaként ténykedett, nõvére pedig Király Linda, énekesnõ.."

ha a papa tényleg egy ilyen nagy lemezkiadó fõigazgató volt szerintem csak egy-két szavába került volna, hogy a kicsi fia fel legyen fedezve..lehet Viktor csak beakarja bizonyítani, hogy apuci nélkül is tud érvényesülni..nem értem, hogy miért kell bántani..

Idõközben szárnyra kaptak olyan hírek is, hogy Király Tamás egyszerûen kitúrja azt a versenybõl, aki veszélyt jelenthet fia számára: "Már elég rég beszélnek egy magyar lányról Brianne Pusztairól, aki Kaliforniából jött haza, hogy elinduljon. Azt beszelik, a Király papa nem vette jó néven, hogy a fia mellett valaki más is tökéletesen énekelt volna angolul. Ez a lány is lehetett volna megasztár" - írta valaki a TV2 honlapjára.

és kétlem, hogy mert apucinak nem tetszik egy lány ezért "kitúrja" a versenybõl..ez nem így megy..ha a csaj meg csak ezért jött haza Kaliforniából miért nem indult el?
ez már csak az õ baja..itt a közönség dönt nem egy-két .... újságíró vagy befolyásosabb ember.
2008. december 07. 11:33 #103
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854
Idézet(zilinda @ 2008. December 7. - 11:17)

itt a közönség dönt....

Eddig egyszer döntöttek a nézõk,még a legelején amikor 15-en voltak.A zsûri után a legjobb nyolc mellé beszavazhatott két embert!Azt követõen mindig a zsûri döntött!
2008. december 07. 11:35 #104
Klau0604
Klau0604

Státuszelegem van...nem kell sem a szavazod,sem pedig,hogy barátnak jelölj,értem?
Hozzászólás: 992
Csatolások: 106
Azonosító: 66181
köszi elba a cikket! az összeset elolvastam... ennyi hülyeséget biggrin.gif nem hiszem, hogy viktor apja "kilóra megvette volna a megasztárt" szerintem viktor a legtehetségesebb a versenyzõk közül, és õ érdemelné meg azt, hogy felléphessen egy külföldi világsztár elõtt smileeee.gif persze dávid és krisztián is nagyon jók, de én inkább dávidnak szurkoltam, hogy továbbjusson smileeee.gif a lüszi pedig megérdemelte, hogy kiessen... olvassátok el, hogy miket válaszolt! ennyire beképzelt kiscsajt még nem nagyon láttam... dry.gif
2008. december 07. 12:46 #105
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854
Idézet(elba @ 2008. December 7. - 10:44)
Ki kapta a nézõktõl a legtöbb szavazatot a végén?

Utána néztem,szóval az ELFOGULATLAN zsûri 2-2 rohog.gif arányban jobbnak találta a nézõk által utolsó helyre rangsorolt,Király Viktort Lakatos Krisztiánnál,majd a nézõk szavazata döntött(immáron másodszor a mûsor folyamán),Fekete Dávid javára a benntmaradást illetõen.
Kiváncsian várom a döntõben milyen mechanizmust találnak ki a MEGFELELÕ döntés érdekében!

2008. december 09. 13:18 #106
- törölt felhasználó -    
Idézet(dreamgirl @ 2008. December 7. - 09:17)
akkor tuti hogy a Dávid megy...  dry.gif
Szerintetek?

Én ebben nem vagyok biztos... Amikor mutatták a szavazás állását Viktornak és Krisztiánnak kb. 25%, míg Dávidnak 47%-a volt. Ti akkor hol voltatok??
A zsûri ezért döntött Viktor mellett, mert attól féltek, hogy ha Krisztiánt mentik meg, akkor Viktor esik ki. Dávid valószínûleg mindenképpen maradt volna. Én sem vagyok elájulva Dávidtól, sõt... de Krisztiántól sem. Tehát édes mindegy volt, de most már akárki nyer, akkor is húzni fogom a számat mert az elõzõ Mega-gyõztesek mellett eltörpülnek..
2008. december 09. 23:10 #107
Dido
Dido
_______
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
Idézet(Regina @ 2008. December 9. - 13:18)
az elõzõ Mega-gyõztesek mellett eltörpülnek..

és Regi kimondá az igazságot! beer.gif beer.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2008. december 11. 04:47 #108
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Tegnap este megint hallottam a két döntõst, már azt hittem vérzik a fülem. dry.gif Az elba által belinkelt cikkben arra utalnak, hogy Viktornak tökéletes az angol kiejtése. blink.gif Szerintem nem tudják, mirõl beszélnek, mert attól messze van. A mellette éneklõ vokalisták inkább megérdemelnék, hogy megnyerjék ezt a szánalmas "versenyt", mint bármelyikük. Azt hiszem, kihagyom ezt a finálét, mert csak füldugóval lennék képes átvészelni, de úgy meg semmi értelme. laugh.gif
Idézet(Regina @ 2008. December 9. - 13:18)
az elõzõ Mega-gyõztesek mellett eltörpülnek..

Tõlük sem esett le az állam...

Olvastam a cikket Lüszi (ez a "gyönyörûen" magyarított név még mindig idegesít dry.gif) válaszairól, hát szép, mondhatom... Nem képes méltó módon veszíteni. Ok, a kérdezõk is elég gyerekesek voltak, nem csak ez a kis csitri, de lehetett volna másképp is kezelni õket. Csak magát járatta le ezzel még jobban.

szerk.: Hm, utána néztem ennek a Brianne Nicole Pusztainak, a Myspace oldalán van fenn néhány dala. Ok, hallottam már nála jobb énekeseket (na, nem a megában), de ezt a kis sztárkeresõ cuccot szerintem simán megtudta volna nyerni, ha elindul. De jobban is tette, hogy nem égette magát ezzel.
2008. december 11. 14:27 #109
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Idézet(inspiredboy @ 2008. December 11. - 15:02)
már nem is érdekel az egész... el is felejtettem, mit akartam ide írni....
JAH MEGVAN:

http://stop.hu/articles/article.php?id=421788
http://stop.hu/articles/article.php?id=423043
http://stop.hu/articles/article.php?id=423530

hajjajjaj kell a della, TV2?

_nevet.gif _nevet.gif

Ez szánalom. Egyébként ez a szavazásos átverés nekem is feltûnt, furcsálltam is, hogy annyit agitálták a népet, h nyomják az sms-t és végül a zsûri döntött az egészben... Ekkora átverést. mellow.gif blink.gif

(Lakatos család meg nem csoda, h kiverte a hisztit, hiába a fekete vér nem változik soha... ala Gyõzike 2..)
2008. december 12. 22:23 #110
Vica#1
Vica#1
visszatérő vendég

Státusz'u want me be somebody who i'm really not'
Hozzászólás: 110
Csatolások: 0
Azonosító: 64302
Idézet(elba @ 2008. December 7. - 10:44)
Tényleg amikor megkérdezték õket,hogy ki kivel szeretne megküzdeni a döntõben a Viktor azt mondta,hogy mindenképpen a Krisztiánnal,mert a Dávid ellen izgalmas lenne?
Bátor gyerek mondhatom!
Ki kapta a nézõktõl a legtöbb szavazatot a végén?
Egyébként sajnálom egy picit a srácot,jövõhéten nem lesz túl pozitív a sajtója az biztos,már elkedõdött:
  http://atv.hu/hircentrum/2008_dec__ez_lesz...a_gyoztes_.html

elég durva pletykák vannak ezen az ATV-s honlapon...
2008. december 16. 19:38 #111
nikolett1995
nikolett1995
új tag
Hozzászólás: 9
Csatolások: 4
Azonosító: 71499
Jók a képek!
HAJRÁ DÁVID!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif
2008. december 17. 09:31 #112
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Hoppá, most jutott eszembe. rohog.gif Olyat nem lehetne, hogy a két szerencsétlen próbálkozik a színpadon, aztán a végén a zsûri azt mondja nekik, takarodjanak a híd alá, a közönség soraiból választanak inkább valakit. laugh.gif És persze pont ott lesz Király Linda, aki legalább meg is érdemelne egy ilyen díjat. biggrin.gif Bár, nem tudom, neki inkább megalázó lenne egy ilyen mezõnybõl gyõztesen kikerülni. _nevet.gif
2008. december 19. 16:59 #113
- törölt felhasználó -    
Idézet(Necros @ 2008. December 17. - 09:31)
Hoppá, most jutott eszembe.  rohog.gif Olyat nem lehetne, hogy a két szerencsétlen próbálkozik a színpadon, aztán a végén a zsûri azt mondja nekik, takarodjanak a híd alá, a közönség soraiból választanak inkább valakit.

Az, hogy 2 szerencsétlen, az enyhe túlzás. Mind2 tehetséges és tud énekelni. Az egy dolog, hogy voltak náluk jobbak szerintem, de valakinek meg õk tetszenek. Viktor mondjuk már a Megasztár elõtt is ismert volt, meg már klipje is volt (nem tom h akkor mért engedték jelentkezni) viszont mindenki más leginkább azért jelentkezett, hogy felfedezzék. Az, hogy idáig jutottak és ezért a "jobbak" kiestek, nem az õ hibájuk. És azért mert nem tetszik amit csinálnak, már emberileg is utálni kell õket!? unsure.gif Ja és az, hogy pl. Dávid mindig ugyanolyan musical-t énekel, 1. õ musicalénekes, ehhez passzol a hangja 2. adnak nekik 3 sz@r dalt aztán választhatnak. Aztán a zsûri meg hiába mondja h nem nyújtanak újat. Persze, hogy nem. mad.gif
2008. december 19. 17:02 #114
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
lesz ami lesz, holnap minden eldõl..én már nagyon kíváncsi vagyok! smileeee.gif
2008. december 20. 23:52 #115
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Regina, arról semmit nem mondtam, hogy mennyire egyforma számokat énekel a Dávid, mert nem szoktam végignézni a mûsort, csak itt-ott belenézek. Plusz azért gondolhatnád, hogy nem volt véresen komoly ez az utolsó kommentem, nem véletlenül pakoltam tele szmájlikkal. smileeee.gif Valamennyire tehetségesek, valamennyire tudnak énekelni, ez igaz, de jónak egyikõjüket sem nevezném. A közepes, átlagos szintet elérik, de semmi extra. Pedig ha a címbõl indulunk ki és a nagy tehetségek, megasztárok felfedezése lenne a cél, akkor elvileg az elsõ 1-2 kör után nem lett volna szabad senkinek bent maradnia. Az amcsi verzióban legalább már találtak néhány tényleg jó hangú énekest, mondjuk ott nagyobb is a merítési lehetõség.

A fináléhoz nem volt gyomrom, nem akartam elvenni az étvágyamat, mikor itt a finom hurka, de a végét még elkaptam, mikor kihirdették, hogy hatalmas meglepetésre rohog.gif a Viktor nyert. Kíváncsi vagyok, mi lesz most itt ezután. biggrin.gif
2008. december 21. 00:23 #116
Kata159
Kata159
Én nagyon örülök, hogy Viktor nyert, megérdemelte. A promociója nem volt nagyobb mint Dávidé, mivel a drága magyarok még mindig emlékeznek Linda 2002-es bakijára, ezért nem hiszem, hogy Viktor ilyen értelemben elõnyben volt. (Lindának sajnos kevés rajongója van itthon....)
Dávid a színházba való, ott tökéletes, de nem Megasztár típus, mivel a musical-t nem igazán nevezném az összes zenei stílusba illõnek... Végig tiszta görcs volt amúgy is, annyira akart nyerni vagy nem tudom, de Viktor legalább lazán állt a dologhoz és végig szerény is volt.
Mivel vége a mûsornak, így összegzésként a zsûrivel is elégedett voltam kivételesen, mondhatni végig, de az én világomhoz leginkább Mester Tamás állt közel. Fõleg, ami a világsztár kategória megítélését illeti...
Grat Viktornak és a Dávid fanoknak sem kell sírniuk, lesz lemeze úgyis, aki akarja megveszi és ennyi. beer.gif
2008. december 21. 00:24 #117
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Én is csak néha néztem bele. Az elsõ 3 szériát végignéztem, de most szerintem nem voltak kiemelkedõ tehetségek. Hient szerettem, de a többiek teljesen átlagosak voltak. A finálét azért megnéztem és örülök, hogy Viktor nyert, mert Dávidnak szerintem nem sok hangja van. Viktor még a musicalnél is lemosta õt a színpadról. Aranyos Dávid is, de szerintem inkább színésznek való, mint énekesnek.
2008. december 21. 07:43 #118
viraag
viraag
mrs.padalecki

Státuszazt gondolom,ami te.
Hozzászólás: 2329
Csatolások: 4542
Azonosító: 69484
én nagyon örültem annak hogy Viktor nyert ,hiszen megérdemelte, de a zsûri tegnap nagyon sokat bántotta Dávidot és tényleg megsajnáltam ,mert látszott az arcán végig hogy iszonyúan ideges, bár hála Fridi felajánlott autójának Dávid sem fogja magát rosszul érezni ,szerintem õ is megérdemli ezt az ajándékot. Na mindegy , a lényeg hogy Viktor nyert! és ez így van jól!
2008. december 22. 12:17 #119
bejus89
bejus89
új tag
Hozzászólás: 67
Csatolások: 37
Azonosító: 40274
Idézet(Rap4ever8 @ 2008. December 21. - 00:24)
Én is csak néha néztem bele. Az elsõ 3 szériát végignéztem, de most szerintem nem voltak kiemelkedõ tehetségek. Hient szerettem, de a többiek teljesen átlagosak voltak. A finálét azért megnéztem és örülök, hogy Viktor nyert, mert Dávidnak szerintem nem sok hangja van. Viktor még a musicalnél is lemosta õt a színpadról. Aranyos Dávid is, de szerintem inkább színésznek való, mint énekesnek.

Igazából egyiknek sincs valami jó hangja! Ez a döntõ egy nagy határ **** volt!!!
A Viktor csak azért nyert, mert a Király Linda testvére! Nem hiszem el,hogy nem vesziktek észre, hogy voltak nála sokkal jobban éneklõk is, de azokat már az elején kiszorták,hogy a Viktornak legyen esélye megnyerni!! Én már az elején tudtam,hogy õ fog nyerni! A zsûri is mindig kimentette a sz**ból!
Csalódtam a Tv2-ben!!!! sad.gif
2008. december 22. 12:38 #120
Kata159
Kata159
Idézet(bejus89 @ 2008. December 22. - 13:17)
Igazából egyiknek sincs valami jó hangja! Ez a döntõ egy nagy határ **** volt!!!
A Viktor csak azért nyert, mert a Király Linda testvére! Nem hiszem el,hogy nem vesziktek észre, hogy voltak nála sokkal jobban éneklõk is, de azokat már az elején kiszorták,hogy a Viktornak legyen esélye megnyerni!! Én már az elején tudtam,hogy õ fog nyerni! A zsûri is mindig kimentette a sz**ból!
Csalódtam a Tv2-ben!!!!  sad.gif

Tehetség nélkül az angol királynõ unokája se nyerhetett volna....
15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!