Starity

Megasztár

15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. november 25. 19:46 #81
viraag
viraag
mrs.padalecki

Státuszazt gondolom,ami te.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2329
Csatolások: 4542
Azonosító: 69484
Idézet(elba @ 2008. November 25. - 19:07)
Nincs ígény a  king.gif Viktorokra!

de beképzelt 13évesekre nagyszínpadon külföldi világsztár elõtt óriási teret beénekelni van? ohmy.gif fura ohmy.gif sztem ezt egy király viktor ezerszer jobban megoldaná ..ahogyan egy 13éves gyerekt tönkretesz és teljesen kifordít magából egy iylen show.. tehát ezennel ennyi lüszi gyerekkorának mellow.gif
2008. november 26. 03:52 #82
Dido
Dido
_______
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
ha nem fejezitek be ezt a gyerekes vitatkozást akkor zárva lesz a téma!
Nyer aki nyer édes mindegy, 5-10 év múlva úgyse emléxik a kutya se rájuk wink.gif cool.gif
2008. november 26. 06:16 #83
szpali
szpali
új tag

Státuszwww.szabopal.com
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 67964
Idézet(Kata159 @ 2008. November 25. - 20:24)
Jahj basszus. biggrin.gif Összekevertem Hiennel, de hülye vagyok. Ezek a nem magyar nevek totál összezavarnak, bocsesz...  blush.gif
De mondjuk azért 18 évesen is sztem még túl fiatal...

Hargitai Bea sem volt sokkal idõsebb, vagy lásd az R-Go gida "botrányt"
2008. november 26. 18:30 #84
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
komolyan nem értem,hogy miért fikázza mindenki ennyire király viktort...
istenem ennyire nincs fülük az embereknek ? : DD
ebben a gagyiságban ö az egyetlen,akinek jo hangja van . XD
az a kislány is azért van még bennt,mert hogy jajjjdearanyoska...
nem mondom hogy nincs jo hangja,de hát istenem még gyerek !
és mielött még jönne mindenki azzal,hogy egyszer felnö, tudom. tudom,hogy fel fog nöni. adjon ki akkor egy lemezt...
meg most komolyan el tudnátok képzelni,hogy fellép egy világsztár elött ? a kis szempillarebegtetésével ? lolhit.gif
mert én nem... : D nagyon nem .
meg leszállhatna már alapbol a magas lorol, mert ( nekem legalábbis ) hihetetlenül unszimpatikussá vált...

[ bocs,ezt muszáj volt, mert hihetetlen,hogy az ilyenek miatt, mint a fekete dávid meg lüszike kiesnek a JO énekesek... bolond.gif ]
2008. november 26. 19:17 #85
Dani94
Dani94
Hozzászólás: 1968
Csatolások: 3099
Azonosító: 30546
Idézet(Kata159 @ 2008. November 25. - 19:24)
Jahj basszus. biggrin.gif Összekevertem Hiennel, de hülye vagyok. Ezek a nem magyar nevek totál összezavarnak, bocsesz...  blush.gif
De mondjuk azért 18 évesen is sztem még túl fiatal...

ha lemezszerzõdést nemkapok akkor villantok,csak maradjak a reflektorfénybe laugh.gif igy mennek ezek a dolgok
2008. november 26. 20:31 #86
Dani94
Dani94
Hozzászólás: 1968
Csatolások: 3099
Azonosító: 30546
Idézet(Miss Barnes @ 2008. November 26. - 20:18)
Dani, neked a 4 Megás közül ki lenne a nyerõ?

nanáá h viktor wub.gif omg annyira helyes kölyök.és a hangja is kiemelkedõ.aki még jóvolt az tamara,a multkori adásban,meg a shakirás számmal.viszont lüszi feje irritál,dávidé is kezd már (mit pattog itt,ha színházba akar énekelni akkor menjen oda,ne a megába...) aztán krisztián.. hmm szánalom... mégha õ nyerne is,akkorse állná meg a helyét sztárként.maradjon csak otthon a zenekarával laugh.gif szval röviden ennyi.viktor 4eva <3
2008. november 28. 21:06 #87
Kyile Minogue fan
Kyile Minogue fan
Hozzászólás: 901
Csatolások: 287
Azonosító: 52479
wub.gif
2008. november 28. 21:08 #88
Kyile Minogue fan
Kyile Minogue fan
Hozzászólás: 901
Csatolások: 287
Azonosító: 52479
Eszenyi Enikõ
2008. november 29. 10:53 #89
Daelia
Daelia
Hozzászólás: 853
Csatolások: 665
Azonosító: 4759
Idézet(Necros @ 2008. November 21. - 16:29)
blink.gif Most komolyan, szerintetek ezek az "énekesek" tényleg jók? mellow.gif Mikor belenézek a mûsorba vagy késõbb az összevágott ajánlót adják le, azt sem tudom, sírjak vagy röhögjek... Nem csoda, hogy alig van olyan hazai elõadó, akit elismerek vagy kedvelek. Az eddigi 4 megasz*rból szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, mennyi valamirevaló énekes volt. A zsûri meg egyszerûen szánalmas. Nem értem, miért járatják így le magukat. Gyenge produkciókat magasztalnak sokszor az egekbe, szánalmas az egész. dry.gif

Leírtam már a véleményem errõl a szériáról, a szerintem pozitív dolgokat gyûjtöttem össze. biggrin.gif biggrin.gif Igen, úgy gondolom, hogy Lüsziben kétségtelenül motoszkál valami, és minden adottsága megvan hozzá, hogy ne a neve furcsaságára, a szemöldökére, és az archivált blikkcikkekre emlékezzenek belõle. smileeee.gif Azt is gondolom, hogy Lakatos Krisztián is jó, és inkább hallgatnék tõle egy óra swinget, mint egy óra Caramelt (aki szintén JÓ, de más stílus, és nem véletlen hoztam másik szériából példát). És azt is gondolom, hogy Fekete Dávid a még képzetlen hangja, és megosztó "személyisége" biggrin.gif miatt is jó hogy itt volt (szerintem ma õ esik ki egyébként, vagy Krisztián). De tökmindegy. Jó mert a musical nem hiszem hogy annyira ártott volna valakinek (Mester Tamáson kívül, aki persze a negyedik széria Presser Gábora, ugye....) .
A versenyt Király Viktor nyeri, akinek szerintem szintén jó hangja van, ahogy már írtam korábban, csak nem az én világom a csávó, szerintem uncsi.
Ha jobban belegondolok, anyira nem is gyenge ez a széria a többihez képest, csak más. Mindegyik szériában 2-3 húzó emberke volt.
Az pedig szomorú, hogy Eszenyi Enikõnek a megasztár4ben kell reklám, remélem jósok pénzt kap érte. thumbsup.gif Friderikusz pedig szerintem jobban végzi a dolgát, mint Settenkedõ.
Pély Barnánál jobban bejön Mester Tomi, egyedül Presser hiányzik. Soma is jóó, de ne mondja senki, hogy õ nem pszichológiai elemzéseket lökött, amikor véleményezte a versenyzõket.
A körítés, a rengeteg reklám elég gáz, de lehet pozitívan is nézni, és én jól elszórakozom rajta.
(Azért az mosolyogtató, hogy Bencsik Tamarának majdnem kétszer annyi rajongója van itt a HQ Paradise-on, mint Eszenyi Enikõnek. w00t.gif )
Na, szerintem a négy legerõsebb maradt bent, nagyon más jó nem is volt, Krisztiánnak oda azt a Big Bandet, Dávid színház, hajrá Lüszi (remélem nem Fenyõ Miklós karolja fel biggrin.gif ) , Viktor meg a nyerõ, és nem is tudom mit mondjak. biggrin.gif Igen, az elsõ három széria nyerteseiben messze többet láttam...
OFF Egyébként meg ha Rúzsa Magdival nem tudott mit kezdeni a magyar poppiac, senki semmi fejlõdést ne várjon. Ez az EMO stílus nem jön be, és nem hiszem el, hogy nem talál (jó) szövegírókat. Meghallgattam a második lemezét, és gáz. Pedig a hangja megvan. Mit akartok? Mire vágytok? biggrin.gif ON
2008. november 29. 11:01 #90
Daelia
Daelia
Hozzászólás: 853
Csatolások: 665
Azonosító: 4759
Idézet(Regina @ 2008. November 25. - 17:42)
Ha nem a Viktor nyer, akkor ez lesz a leggagyibb megasztár. _nevet.gif
Ja és szerintem Dávid sem idevaló. Abba meg senki sem gondol bele, hogy mondjuk oké, jó a hangjuk... de mégis ki venné meg Krisztián swing CD-jét?! Vagy Lüszi gyermekdal CD-jét?! Én speciel a musical CD-t is hagynám a Saturnban megrohadni, Dávid menjen a színházba musicalt énekelni, biztos vagyok benne, hogy sikeres karriert futhat be. De a felsoroltak közül egyik sem megasztár alkat. Ezért akkor már Viktor nyerjen, bár számomra õ is közömbös.

Én nem, de tuti letölteném õket. Lüszinek meg adja az ég, hogy gyermekdal CD-je legyen az elsõ.
2008. november 30. 09:08 #91
viraag
viraag
mrs.padalecki

végre! mostmár csak az van hátha ,hogyviktor megnyerje wub.gif
1 felhasználónak tetszik: bajer
2008. november 30. 11:02 #92
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854
Jöhet a "Mickey Mouse show",aztán önálló mûsor a Viván,majd eljöhet az idõszak amikor a jelenlegi továbbjutók könyörögni fognak egy pici duettért is!
A zsûri pedig mondjon le!Abszolút nem voltak következetesek vele,ha bejuttatják a mûsorba és többször elhangzik,hogy bár féltik,de
alkalmasnak találják gyõztesnek,akkor a vége felé ne mondjanak folyamatosan ellent ennek!Az történt amit az elején mondtam,játszottak vele,bennt tartották a nézettség miatt,aztán hamis,ál indokokkal eldobták!
Ezen kívül egy korrekt versenyben zsüritagok nem mondhatnak olyat,hogy én azt akarom,hogy xy legyen a megasztár,még akkor sem ha nyíltan megkérdezik tõlük,
ugyanis így még a látszatát is elveszti az hogy a nézõk döntenek! beer.gif
2008. november 30. 20:57 #93
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Idézet(elba @ 2008. November 30. - 11:02)
Jöhet a "Mickey Mouse show",aztán önálló mûsor a Viván,majd eljöhet az idõszak amikor a jelenlegi továbbjutók könyörögni fognak egy pici duettért is!
A zsûri pedig mondjon le!Abszolút nem voltak következetesek vele,ha bejuttatják a mûsorba és többször elhangzik,hogy bár féltik,de
alkalmasnak találják gyõztesnek,akkor a vége felé ne mondjanak folyamatosan ellent ennek!Az történt amit az elején mondtam,játszottak vele,bennt tartották a nézettség miatt,aztán hamis,ál indokokkal eldobták!
Ezen kívül egy korrekt versenyben zsüritagok nem mondhatnak olyat,hogy én azt akarom,hogy xy legyen a megasztár,még akkor sem ha nyíltan megkérdezik tõlük,
ugyanis így még a látszatát is elveszti az hogy a nézõk döntenek! beer.gif

kezdem azt hinni hogy te az anyja vagy vagy valami ... blink.gif X'DDD
2008. december 01. 17:26 #94
viraag
viraag
mrs.padalecki

Idézet(Miss Barnes @ 2008. December 1. - 17:17)
Ennyire még ne haladj elõre! Még nem biztos, hogy õ nyeri meg.

szerintem több az esélye mint a többi fiúnak és akkor is ezt mondanám ha nem neki szurkolnék. nem véletlenül jutott õ simán továbbb..
2008. december 06. 23:45 #95
- törölt felhasználó -    
Ez a mai döntõ végre az elképzeléseim szerint alakult smileeee.gif Hajrá Viktor, de nem hinném, hogy az autót és a lakást neki kellene adni. Jó, tudom, ne az legyen mint Utasi Árpinál, hogy amiatt nyerjen/ne nyerjen valaki mert jobbak/rosszabbak az anyagi körülményei a többiekénél... Hajrá Dávid is. Én már megbékéltem, hogy a kedvenc lányaim kiestek rég. Drukkolok a 2 fiatalembernek és barátkozom a gondolattal, hogy a barátnõmmel rohangáljak Dávid autogram-ért omg.gif biggrin.gif biggrin.gif
2008. december 06. 23:59 #96
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Egyértelmû, hogy Viktor fog nyerni, én is neki szurkolok, õ a legszimpibb és a legtehetségesebb is. pompom.gif
2008. december 07. 00:02 #97
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
Idézet(Kata159 @ 2008. December 7. - 00:59)
Egyértelmû, hogy Viktor fog nyerni, én is neki szurkolok, õ a legszimpibb és a legtehetségesebb is. pompom.gif

beer.gif beer.gif
nem értem, hogy ezen a Dávidon mit esznek..semmi különleges nincs a hangjában..nagyon remélem, hogy Viktor fog nyerni good.gif
na dehát ízlések és pofonok..
2008. december 07. 09:17 #98
dreamgirl
dreamgirl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 260
Csatolások: 54
Azonosító: 18804
hát jah, a dávidot én sem értem, nem nagy szám, a krisztiánnak 100szor jobb hangja van, dehát nincs neki cuki arcbanyalt haja meg "megasztár alkata". sajnálatos... Én azért sokkal kiváncsibb lettem volna Viktor-Krisztián döntõre, bár Viktor szempontjából tökmindegy, úgyis Viktor nyer, és drukkolok is neki smileeee.gif
Dávidra senki nem szavazott a zsûribõl, és ha ép ésszel gondolkodtak volna, akkor a Krisztiánt kellett volna megmenteni, mert ha a Viktor és a Dávid marad a végére, akkor tuti hogy a Dávid megy... dry.gif
Szerintetek?
2008. december 07. 09:52 #99
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Idézet(dreamgirl @ 2008. December 7. - 09:17)
hát jah, a dávidot én sem értem, nem nagy szám, a krisztiánnak 100szor jobb hangja van, dehát nincs neki cuki arcbanyalt haja meg "megasztár alkata". sajnálatos... Én azért sokkal kiváncsibb lettem volna Viktor-Krisztián döntõre, bár Viktor szempontjából tökmindegy, úgyis Viktor nyer, és drukkolok is neki smileeee.gif
Dávidra senki nem szavazott a zsûribõl, és ha ép ésszel gondolkodtak volna, akkor a Krisztiánt kellett volna megmenteni, mert ha a Viktor és a Dávid marad a végére, akkor tuti hogy a Dávid megy...  dry.gif
Szerintetek?

Szerintem Viktor fog nyerni! biggrin.gif thumbsup.gif
Am. szerintem is Krisztiánnak jobb hajgja van, mint Dávidnak...
2008. december 07. 10:44 #100
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854
Tényleg amikor megkérdezték õket,hogy ki kivel szeretne megküzdeni a döntõben a Viktor azt mondta,hogy mindenképpen a Krisztiánnal,mert a Dávid ellen izgalmas lenne?
Bátor gyerek mondhatom!
Ki kapta a nézõktõl a legtöbb szavazatot a végén?
Egyébként sajnálom egy picit a srácot,jövõhéten nem lesz túl pozitív a sajtója az biztos,már elkedõdött:
http://atv.hu/hircentrum/2008_dec__ez_lesz...a_gyoztes_.html
15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!