Starity

Megasztár

15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. november 21. 16:55 #61
- törölt felhasználó -    
Szerintem a mostani Megasztár gyenge eresztés lett! Mind a versenyzõk mind a zsûri miatt! Nekem nem jön be. Kislányokkal akiknek igazán nem itt lenne a helyük, hiszen még nagyon ráérnének erre. Szép, kedves hangjuk van (már amikor), de hogy Megasztárok legyenek... Na az túlzás! Igazi nagy kimagasló tehetség nincs benne! Nem akarok senkit megbántani ezzel, de az országban nagyon sok embernek ez a véleménye. Sok helyen olvastam és írtam véleményt errõl. Nagyon kitalált nagyon elõre eltervezett dolog ez most, és úgy tûnik az sms a fontos benne meg a reklámok, nem az ének a verseny része! Mester Tomi szombaton nagyon jól megmondogatta a véleményét!!!! Végre valaki!!!! Mert sokan csak finomkodnak! Tele hamis hangokkal, némelyik majdnem hallgathatatlan volt! Igaza volt!
2008. november 23. 00:27 #62
encikeee
encikeee
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 22092
Elolvastam a hozzászólásokat (bár nem mindet), és nem bírom magamban tartani amit gondolok.
Egyszer elmentem egy szerdai klubkoncertre...aki még nem volt, az menjen el és meg fogja érteni azt, amit írok.
Hatalmas csalaódás volt számomra, pozitívan. Nagyon szép hangjuk van egyeseknek, de vannak siralmasak.
Akik nagyon szuperek élõben: Lüszi, Viktor, Dávid, SONIA!
Sonia volt szerintem a legjobb, úgyhogy nem is értettem,hogy miért õ esik ki.
A többiek langyosak voltak.
A másik ami megdöbbentett, hogy amikor én elmentem erre a bizonyos koncertre, akkor még csak 3 adáson voltunk túl, tehát az Imi és a Pacsirta esett ki.
Nos a nagyképûség a 3. ADÁS után olyan mértékû volt, hogy az valami felháborító.
Nem vagyok már abba a korosztályba tartozó, akik rajonganak az ilyen fiatalokért, de mivel ott volt a lehetõség, és "Karcsika" mellettem osztogatta az aláírását egy a fényképével ellátott papírra, gondoltam odamegyek hozzá és kérek tõle egyet. Igazából kedveltem is, meg sajnáltam is az anyukája miatt, de késõbb rá kellett jönnöm, hogy ez a "meghalt az anyukám" szöveget csak felhasználja arra, hogyminél több szavaztot kapjon, és igazából meg egy 16éves nagyképû hülyegyerek. Amikor odamentem, pont lerakta a köteg papírt a földre, de ennek ellenére megkérdeztem, hogy tudna-e esetleg még nekem is adni, a válasz:NEM, ELFOGYOTT!!!!!holott ott hevert a földön és mindezt akkora arccal, hogy azt hittem, hogy leköpöm, pedig nem vagyok ez a típus. A másik, akit kiemelnék, az a Tamara, õ oda se ment a rajongóihoz, hanem hátrament a "VIP" részlegbe...A két kislány aranyos volt, Lüszi nagyon örült mindnekinek aki odament hozzá, de késõbb hátravitték õket is, sztem azért mert ugye õk még fiatalok az esti élethez. Aki a LEGNORMÁLISABB volt, az a Dávid és a Viktor. Õk ketten voltak azok, akik addig ott álltak a színpad körül, amíg jöttek rajongói. Mindenkinek mosolyogta, készségesek voltak, és nagyon örültek mindenkinek...
Soniaról ugyan ezt tudom elmondani, õ még a barátnõivel is bulizott, és annak ellenére, hogy látszott, hogy szeretne kikapcsolni, bárki ha odament hozzá, nagyon örült neki....úgyhogy remélem,hogy vagy Lüszi, vagy Viktor nyeri meg, mert õk megérdemelnék, de a Dávidnak is nagyon szurkolok.

A másik, meghogy lehet, hogy a Lüszi fiatal, de mutassatok még egy ilyen szép hangú kislányt, mint õ...sztem nem sok van. És lehet, hogy most még fiatal, de most nem azért, de Britney, Christina A. Justin T. hány évesen kerültek a rivaldafénybe???!! És sztem mindegyik nagyon sikeres, úgyhogy Lüszit se kell félteni. Ha helyén van az esze, akkor nem lesz baj vele.

Ez a véleményem, bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett
2008. november 23. 10:10 #63
Dido
Dido
_______
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
Necros & noska szépen összefoglalta a véleményemet wink.gif beer.gif
2008. november 23. 11:30 #64
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(encikeee @ 2008. November 23. - 00:27)
A másik, meghogy lehet, hogy a Lüszi fiatal, de mutassatok még egy ilyen szép hangú kislányt, mint õ...sztem nem sok van. És lehet, hogy most még fiatal, de most nem azért, de Britney, Christina A. Justin T. hány évesen kerültek a rivaldafénybe???!! És sztem mindegyik nagyon sikeres, úgyhogy Lüszit se kell félteni. Ha helyén van az esze, akkor nem lesz baj vele.

Ok, de nekik sokkal jobb volt már akkor is a hangjuk. smileeee.gif
2008. november 23. 11:39 #65
viraag
viraag
mrs.padalecki

Státuszazt gondolom,ami te.
Hozzászólás: 2329
Csatolások: 4542
Azonosító: 69484

Idézet

azért õket ne hasonlítsuk Lüszihez, sem hangilag sem várható sikerileg,könyörgöm ,ne felejtsük el ,hogy Magyarországon vagyunk... Lüszike nevére egy év múlva már csak a név furcsasága miatt fogunk emlékezni ,meg talán ,azért ,hogy : "ebbõl a kislányból még lehetett volna valami"
2008. november 23. 12:15 #66
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854

"Elfogadta a lehetõséget, így a Megasztár 4-bõl nemrég kiszavazott Nkuya Sonia a Playboyban pózol majd"

ZOOM
2008. november 23. 12:20 #67
viraag
viraag
mrs.padalecki

Idézet(elba @ 2008. November 23. - 12:15)
"Elfogadta a lehetõséget, így a Megasztár 4-bõl nemrég kiszavazott Nkuya Sonia a Playboyban pózol majd"

ZOOM

belõle kinéztem volna bármikor... :S bár nem én fogom nézegetni úgyhogy teljesen mindegy biggrin.gif
2008. november 23. 12:33 #68
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(elba @ 2008. November 23. - 12:15)

ZOOM

blink.gif Pont õ? omg.gif

Idézet(inspiredboy @ 2008. November 23. - 12:31)
A lap szerint a diákok abban reménykednek, hogy Lüszi a több hónapos távollét után jó értelemben változik meg. „Mindig is beképzelt volt, és szépnek képzelte magát. A fiúk és a lányok többsége nem kedveli” – mesélte az egyik lány. "Az iskolai rendezvényeken rendszeresen szerepel, ezért õ a tanárok egyik kedvence. Mi strébernek tartjuk. Ráadásul a frizurája is évek óta olyan idétlen, mint az anyukájáé, sõt az orra alatti bõrfelület is sötéten pihédzik. Ezért neveztük el bajszos póninak. Amikor így szólítjuk, néha elsírja magát vagy meghúzza a hajunkat. Azt hiszi, mindent megtehet.”

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif thumbsup.gif
2008. november 23. 12:38 #69
viraag
viraag
mrs.padalecki

Idézet(inspiredboy @ 2008. November 23. - 12:31)
sõt az orra alatti bõrfelület is sötéten pihédzik. [/b]  _nevet.gif

szerintem ilyet 13éves gyerek nem mond ,legalábbis nem így fogalmaz,én sem szeretném ,ha ismerném,ugyanis így sem szeretem, de sztem ez a cikk rendesen fel lett fújva biggrin.gif de azért jót nevettem
2008. november 23. 15:15 #70
dreamgirl
dreamgirl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 260
Csatolások: 54
Azonosító: 18804
egyszer én is szeretnék elmenni egy szerdai klubkoncertre, de nem vagyok pesti sajna sad.gif Amugy meddig szokott tartani kb? Jegyet a helyszínen lehet megvenni vagy lehet foglalni?
2008. november 23. 15:28 #71
- törölt felhasználó -    
A tegnapi adás akkora szánalom volt.... arra szavaznak, aki a legsz@rabb, nehogy kiessen...
Szerintem Tamara most tök jó volt, erre kiejtik. Bent marad 3 fiú, akibõl 1 jó... meg egy nagyképû csitri. Remek.
2008. november 25. 16:46 #72
- törölt felhasználó -    
Idézet(Miss Barnes @ 2008. November 24. - 20:39)
Én örülök, hogy Tamara kiesett. Annyira elszállt már vele a ló. És most szombaton
kíváncsi lennék, hogy Lüszi, vagy Dávid esik-e ki?

Tamarával elszállt a ló? blink.gif
Lüszi pedig egy szerény kisangyalka, nem? rohog.gif _nevet.gif
2008. november 25. 16:50 #73
viraag
viraag
mrs.padalecki

Idézet(Miss Barnes @ 2008. November 24. - 20:39)
Én örülök, hogy Tamara kiesett. Annyira elszállt már vele a ló. És most szombaton
kíváncsi lennék, hogy Lüszi, vagy Dávid esik-e ki?

hát Dávid nem fog kiesni smileeee.gif és sajnos Lüszi sem.. reklamalo.gif
2008. november 25. 17:26 #74
viraag
viraag
mrs.padalecki

Idézet(Miss Barnes @ 2008. November 25. - 17:17)
Viktor sem fog kiesni. Szerintem Krisztián és Viktor fognak egymással csatázni az utolsó fordulókban. Mint ahogy azt is írtátok, hogy Tamara sem fog kiesni, én meg azt írtam azt hiszem, hogy akkor ki fog esni. És mi lett az eredmény... ki is esett.

egyszer mindenki kiesik biggrin.gif
De sztem sem fog Viktor wub.gif Krisztián pedig szeretem ,de nem ide való szerintem ,de akkor is arra várok h Lüszi essen ki reklamalo.gif
a fiúk maradhatnak megengedem rohog.gif w00t.gif
2008. november 25. 17:42 #75
- törölt felhasználó -    
Ha nem a Viktor nyer, akkor ez lesz a leggagyibb megasztár. _nevet.gif
Ja és szerintem Dávid sem idevaló. Abba meg senki sem gondol bele, hogy mondjuk oké, jó a hangjuk... de mégis ki venné meg Krisztián swing CD-jét?! Vagy Lüszi gyermekdal CD-jét?! Én speciel a musical CD-t is hagynám a Saturnban megrohadni, Dávid menjen a színházba musicalt énekelni, biztos vagyok benne, hogy sikeres karriert futhat be. De a felsoroltak közül egyik sem megasztár alkat. Ezért akkor már Viktor nyerjen, bár számomra õ is közömbös.
2008. november 25. 18:03 #76
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Idézet(elba @ 2008. November 23. - 13:15)

ZOOM

14 évesen Playboyba, mi? biggrin.gif Az év poénja...
Am hajrá Viktor!!!!!! beer.gif beer.gif
2008. november 25. 18:05 #77
- törölt felhasználó -    
Idézet(Kata159 @ 2008. November 25. - 18:03)
14 évesen Playboyba, mi? biggrin.gif Az év poénja...
Am hajrá Viktor!!!!!!  beer.gif  beer.gif

Mondjuk Sonja szerintem 20 körül van, de nem baj... unsure.gif

Boccs, 18 biggrin.gif
2008. november 25. 19:07 #78
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854
Idézet(Regina @ 2008. November 25. - 17:42)
Ha nem a Viktor nyer, akkor ez lesz a leggagyibb megasztár. _nevet.gif
Ja és szerintem Dávid sem idevaló. Abba meg senki sem gondol bele, hogy mondjuk oké, jó a hangjuk... de mégis ki venné meg Krisztián swing CD-jét?! Vagy Lüszi gyermekdal CD-jét?! Én speciel a musical CD-t is hagynám a Saturnban megrohadni, Dávid menjen a színházba musicalt énekelni, biztos vagyok benne, hogy sikeres karriert futhat be.

2008-ban négy gyereklemez ill. hét musical,színpadi zene,roma album kapott arany vagy platina lemezt,van amelyik többet.
A fiatal macsós szólóénekeset Kasza Tibor képviseli egyedül a malade.gif "Ha egy férfi igazán szeret" malade.gif címû albumával.
http://www.mahasz.hu/m/?menu=arany_es_plat...menu2=adatbazis
Hát ennyit erröl.
Nincs ígény a king.gif Viktorokra!
2008. november 25. 19:24 #79
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Idézet(Regina @ 2008. November 25. - 19:05)
Mondjuk Sonja szerintem 20 körül van, de nem baj...  unsure.gif

Boccs, 18  biggrin.gif

Jahj basszus. biggrin.gif Összekevertem Hiennel, de hülye vagyok. Ezek a nem magyar nevek totál összezavarnak, bocsesz... blush.gif
De mondjuk azért 18 évesen is sztem még túl fiatal...
2008. november 25. 19:40 #80
Dido
Dido
_______
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
http://www.youtube.com/watch?v=2DHM-AytnRQ

http://www.youtube.com/watch?v=K-oYDxILhh4

köztük van a Mega 5 gyõztese, reméljük jövõre is látunk hasonlókat, legalább jót röhögünk wink.gif rohog.gif rohog.gif
15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!