Megasztár
2008. november 21. 16:55
Szerintem a mostani Megasztár gyenge eresztés lett! Mind a versenyzõk mind a zsûri miatt! Nekem nem jön be. Kislányokkal akiknek igazán nem itt lenne a helyük, hiszen még nagyon ráérnének erre. Szép, kedves hangjuk van (már amikor), de hogy Megasztárok legyenek... Na az túlzás! Igazi nagy kimagasló tehetség nincs benne! Nem akarok senkit megbántani ezzel, de az országban nagyon sok embernek ez a véleménye. Sok helyen olvastam és írtam véleményt errõl. Nagyon kitalált nagyon elõre eltervezett dolog ez most, és úgy tûnik az sms a fontos benne meg a reklámok, nem az ének a verseny része! Mester Tomi szombaton nagyon jól megmondogatta a véleményét!!!! Végre valaki!!!! Mert sokan csak finomkodnak! Tele hamis hangokkal, némelyik majdnem hallgathatatlan volt! Igaza volt!
2008. november 23. 00:27
|
encikeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 22092 offline
|
Elolvastam a hozzászólásokat (bár nem mindet), és nem bírom magamban tartani amit gondolok.
Egyszer elmentem egy szerdai klubkoncertre...aki még nem volt, az menjen el és meg fogja érteni azt, amit írok.
Hatalmas csalaódás volt számomra, pozitívan. Nagyon szép hangjuk van egyeseknek, de vannak siralmasak.
Akik nagyon szuperek élõben: Lüszi, Viktor, Dávid, SONIA!
Sonia volt szerintem a legjobb, úgyhogy nem is értettem,hogy miért õ esik ki.
A többiek langyosak voltak.
A másik ami megdöbbentett, hogy amikor én elmentem erre a bizonyos koncertre, akkor még csak 3 adáson voltunk túl, tehát az Imi és a Pacsirta esett ki.
Nos a nagyképûség a 3. ADÁS után olyan mértékû volt, hogy az valami felháborító.
Nem vagyok már abba a korosztályba tartozó, akik rajonganak az ilyen fiatalokért, de mivel ott volt a lehetõség, és "Karcsika" mellettem osztogatta az aláírását egy a fényképével ellátott papírra, gondoltam odamegyek hozzá és kérek tõle egyet. Igazából kedveltem is, meg sajnáltam is az anyukája miatt, de késõbb rá kellett jönnöm, hogy ez a "meghalt az anyukám" szöveget csak felhasználja arra, hogyminél több szavaztot kapjon, és igazából meg egy 16éves nagyképû hülyegyerek. Amikor odamentem, pont lerakta a köteg papírt a földre, de ennek ellenére megkérdeztem, hogy tudna-e esetleg még nekem is adni, a válasz:NEM, ELFOGYOTT!!!!!holott ott hevert a földön és mindezt akkora arccal, hogy azt hittem, hogy leköpöm, pedig nem vagyok ez a típus. A másik, akit kiemelnék, az a Tamara, õ oda se ment a rajongóihoz, hanem hátrament a "VIP" részlegbe...A két kislány aranyos volt, Lüszi nagyon örült mindnekinek aki odament hozzá, de késõbb hátravitték õket is, sztem azért mert ugye õk még fiatalok az esti élethez. Aki a LEGNORMÁLISABB volt, az a Dávid és a Viktor. Õk ketten voltak azok, akik addig ott álltak a színpad körül, amíg jöttek rajongói. Mindenkinek mosolyogta, készségesek voltak, és nagyon örültek mindenkinek...
Soniaról ugyan ezt tudom elmondani, õ még a barátnõivel is bulizott, és annak ellenére, hogy látszott, hogy szeretne kikapcsolni, bárki ha odament hozzá, nagyon örült neki....úgyhogy remélem,hogy vagy Lüszi, vagy Viktor nyeri meg, mert õk megérdemelnék, de a Dávidnak is nagyon szurkolok.
A másik, meghogy lehet, hogy a Lüszi fiatal, de mutassatok még egy ilyen szép hangú kislányt, mint õ...sztem nem sok van. És lehet, hogy most még fiatal, de most nem azért, de Britney, Christina A. Justin T. hány évesen kerültek a rivaldafénybe???!! És sztem mindegyik nagyon sikeres, úgyhogy Lüszit se kell félteni. Ha helyén van az esze, akkor nem lesz baj vele.
Ez a véleményem, bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett
Egyszer elmentem egy szerdai klubkoncertre...aki még nem volt, az menjen el és meg fogja érteni azt, amit írok.
Hatalmas csalaódás volt számomra, pozitívan. Nagyon szép hangjuk van egyeseknek, de vannak siralmasak.
Akik nagyon szuperek élõben: Lüszi, Viktor, Dávid, SONIA!
Sonia volt szerintem a legjobb, úgyhogy nem is értettem,hogy miért õ esik ki.
A többiek langyosak voltak.
A másik ami megdöbbentett, hogy amikor én elmentem erre a bizonyos koncertre, akkor még csak 3 adáson voltunk túl, tehát az Imi és a Pacsirta esett ki.
Nos a nagyképûség a 3. ADÁS után olyan mértékû volt, hogy az valami felháborító.
Nem vagyok már abba a korosztályba tartozó, akik rajonganak az ilyen fiatalokért, de mivel ott volt a lehetõség, és "Karcsika" mellettem osztogatta az aláírását egy a fényképével ellátott papírra, gondoltam odamegyek hozzá és kérek tõle egyet. Igazából kedveltem is, meg sajnáltam is az anyukája miatt, de késõbb rá kellett jönnöm, hogy ez a "meghalt az anyukám" szöveget csak felhasználja arra, hogyminél több szavaztot kapjon, és igazából meg egy 16éves nagyképû hülyegyerek. Amikor odamentem, pont lerakta a köteg papírt a földre, de ennek ellenére megkérdeztem, hogy tudna-e esetleg még nekem is adni, a válasz:NEM, ELFOGYOTT!!!!!holott ott hevert a földön és mindezt akkora arccal, hogy azt hittem, hogy leköpöm, pedig nem vagyok ez a típus. A másik, akit kiemelnék, az a Tamara, õ oda se ment a rajongóihoz, hanem hátrament a "VIP" részlegbe...A két kislány aranyos volt, Lüszi nagyon örült mindnekinek aki odament hozzá, de késõbb hátravitték õket is, sztem azért mert ugye õk még fiatalok az esti élethez. Aki a LEGNORMÁLISABB volt, az a Dávid és a Viktor. Õk ketten voltak azok, akik addig ott álltak a színpad körül, amíg jöttek rajongói. Mindenkinek mosolyogta, készségesek voltak, és nagyon örültek mindenkinek...
Soniaról ugyan ezt tudom elmondani, õ még a barátnõivel is bulizott, és annak ellenére, hogy látszott, hogy szeretne kikapcsolni, bárki ha odament hozzá, nagyon örült neki....úgyhogy remélem,hogy vagy Lüszi, vagy Viktor nyeri meg, mert õk megérdemelnék, de a Dávidnak is nagyon szurkolok.
A másik, meghogy lehet, hogy a Lüszi fiatal, de mutassatok még egy ilyen szép hangú kislányt, mint õ...sztem nem sok van. És lehet, hogy most még fiatal, de most nem azért, de Britney, Christina A. Justin T. hány évesen kerültek a rivaldafénybe???!! És sztem mindegyik nagyon sikeres, úgyhogy Lüszit se kell félteni. Ha helyén van az esze, akkor nem lesz baj vele.
Ez a véleményem, bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett
2008. november 23. 11:30
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(encikeee @ 2008. November 23. - 00:27)
Ok, de nekik sokkal jobb volt már akkor is a hangjuk.
2008. november 23. 11:39
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Idézet
azért õket ne hasonlítsuk Lüszihez, sem hangilag sem várható sikerileg,könyörgöm ,ne felejtsük el ,hogy Magyarországon vagyunk... Lüszike nevére egy év múlva már csak a név furcsasága miatt fogunk emlékezni ,meg talán ,azért ,hogy : "ebbõl a kislányból még lehetett volna valami"
2008. november 23. 12:20
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Idézet(elba @ 2008. November 23. - 12:15)
"Elfogadta a lehetõséget, így a Megasztár 4-bõl nemrég kiszavazott Nkuya Sonia a Playboyban pózol majd"
ZOOM
ZOOM
belõle kinéztem volna bármikor... :S bár nem én fogom nézegetni úgyhogy teljesen mindegy
2008. november 23. 12:33
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(elba @ 2008. November 23. - 12:15)
"Elfogadta a lehetõséget, így a Megasztár 4-bõl nemrég kiszavazott Nkuya Sonia a Playboyban pózol majd"
ZOOM
ZOOM
Idézet(inspiredboy @ 2008. November 23. - 12:31)
A lap szerint a diákok abban reménykednek, hogy Lüszi a több hónapos távollét után jó értelemben változik meg. „Mindig is beképzelt volt, és szépnek képzelte magát. A fiúk és a lányok többsége nem kedveli” – mesélte az egyik lány. "Az iskolai rendezvényeken rendszeresen szerepel, ezért õ a tanárok egyik kedvence. Mi strébernek tartjuk. Ráadásul a frizurája is évek óta olyan idétlen, mint az anyukájáé, sõt az orra alatti bõrfelület is sötéten pihédzik. Ezért neveztük el bajszos póninak. Amikor így szólítjuk, néha elsírja magát vagy meghúzza a hajunkat. Azt hiszi, mindent megtehet.”
2008. november 23. 12:38
|
|
viraagmrs.padalecki |
|
Idézet(inspiredboy @ 2008. November 23. - 12:31)
sõt az orra alatti bõrfelület is sötéten pihédzik. [/b] 
szerintem ilyet 13éves gyerek nem mond ,legalábbis nem így fogalmaz,én sem szeretném ,ha ismerném,ugyanis így sem szeretem, de sztem ez a cikk rendesen fel lett fújva
2008. november 23. 15:15
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
egyszer én is szeretnék elmenni egy szerdai klubkoncertre, de nem vagyok pesti sajna
Amugy meddig szokott tartani kb? Jegyet a helyszínen lehet megvenni vagy lehet foglalni?
2008. november 23. 15:28
A tegnapi adás akkora szánalom volt.... arra szavaznak, aki a legsz@rabb, nehogy kiessen...
Szerintem Tamara most tök jó volt, erre kiejtik. Bent marad 3 fiú, akibõl 1 jó... meg egy nagyképû csitri. Remek.
Szerintem Tamara most tök jó volt, erre kiejtik. Bent marad 3 fiú, akibõl 1 jó... meg egy nagyképû csitri. Remek.
2008. november 25. 16:46
Idézet(Miss Barnes @ 2008. November 24. - 20:39)
Én örülök, hogy Tamara kiesett. Annyira elszállt már vele a ló. És most szombaton
kíváncsi lennék, hogy Lüszi, vagy Dávid esik-e ki?
Tamarával elszállt a ló?
Lüszi pedig egy szerény kisangyalka, nem?
2008. november 25. 16:50
|
|
viraagmrs.padalecki |
|
Idézet(Miss Barnes @ 2008. November 24. - 20:39)
Én örülök, hogy Tamara kiesett. Annyira elszállt már vele a ló. És most szombaton
hát Dávid nem fog kiesni
2008. november 25. 17:26
|
|
viraagmrs.padalecki |
|
Idézet(Miss Barnes @ 2008. November 25. - 17:17)
Viktor sem fog kiesni. Szerintem Krisztián és Viktor fognak egymással csatázni az utolsó fordulókban. Mint ahogy azt is írtátok, hogy Tamara sem fog kiesni, én meg azt írtam azt hiszem, hogy akkor ki fog esni. És mi lett az eredmény... ki is esett.
egyszer mindenki kiesik
De sztem sem fog Viktor
a fiúk maradhatnak megengedem
2008. november 25. 17:42
Ha nem a Viktor nyer, akkor ez lesz a leggagyibb megasztár. 
Ja és szerintem Dávid sem idevaló. Abba meg senki sem gondol bele, hogy mondjuk oké, jó a hangjuk... de mégis ki venné meg Krisztián swing CD-jét?! Vagy Lüszi gyermekdal CD-jét?! Én speciel a musical CD-t is hagynám a Saturnban megrohadni, Dávid menjen a színházba musicalt énekelni, biztos vagyok benne, hogy sikeres karriert futhat be. De a felsoroltak közül egyik sem megasztár alkat. Ezért akkor már Viktor nyerjen, bár számomra õ is közömbös.
Ja és szerintem Dávid sem idevaló. Abba meg senki sem gondol bele, hogy mondjuk oké, jó a hangjuk... de mégis ki venné meg Krisztián swing CD-jét?! Vagy Lüszi gyermekdal CD-jét?! Én speciel a musical CD-t is hagynám a Saturnban megrohadni, Dávid menjen a színházba musicalt énekelni, biztos vagyok benne, hogy sikeres karriert futhat be. De a felsoroltak közül egyik sem megasztár alkat. Ezért akkor már Viktor nyerjen, bár számomra õ is közömbös.
2008. november 25. 18:03
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet(elba @ 2008. November 23. - 13:15)
ZOOM
ZOOM
14 évesen Playboyba, mi?
Am hajrá Viktor!!!!!!
2008. november 25. 18:05
Idézet(Kata159 @ 2008. November 25. - 18:03)
14 évesen Playboyba, mi?
Az év poénja...
Am hajrá Viktor!!!!!!

Am hajrá Viktor!!!!!!
Mondjuk Sonja szerintem 20 körül van, de nem baj...
Boccs, 18
2008. november 25. 19:07
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
Idézet(Regina @ 2008. November 25. - 17:42)
Ha nem a Viktor nyer, akkor ez lesz a leggagyibb megasztár. 
Ja és szerintem Dávid sem idevaló. Abba meg senki sem gondol bele, hogy mondjuk oké, jó a hangjuk... de mégis ki venné meg Krisztián swing CD-jét?! Vagy Lüszi gyermekdal CD-jét?! Én speciel a musical CD-t is hagynám a Saturnban megrohadni, Dávid menjen a színházba musicalt énekelni, biztos vagyok benne, hogy sikeres karriert futhat be.
Ja és szerintem Dávid sem idevaló. Abba meg senki sem gondol bele, hogy mondjuk oké, jó a hangjuk... de mégis ki venné meg Krisztián swing CD-jét?! Vagy Lüszi gyermekdal CD-jét?! Én speciel a musical CD-t is hagynám a Saturnban megrohadni, Dávid menjen a színházba musicalt énekelni, biztos vagyok benne, hogy sikeres karriert futhat be.
2008-ban négy gyereklemez ill. hét musical,színpadi zene,roma album kapott arany vagy platina lemezt,van amelyik többet.
A fiatal macsós szólóénekeset Kasza Tibor képviseli egyedül a
http://www.mahasz.hu/m/?menu=arany_es_plat...menu2=adatbazis
Hát ennyit erröl.
Nincs ígény a
2008. november 25. 19:24
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet(Regina @ 2008. November 25. - 19:05)
Mondjuk Sonja szerintem 20 körül van, de nem baj... 
Boccs, 18
Boccs, 18
Jahj basszus.
De mondjuk azért 18 évesen is sztem még túl fiatal...
2008. november 25. 19:40
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
http://www.youtube.com/watch?v=2DHM-AytnRQ
http://www.youtube.com/watch?v=K-oYDxILhh4
köztük van a Mega 5 gyõztese, reméljük jövõre is látunk hasonlókat, legalább jót röhögünk
http://www.youtube.com/watch?v=K-oYDxILhh4
köztük van a Mega 5 gyõztese, reméljük jövõre is látunk hasonlókat, legalább jót röhögünk
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: