Starity

Megasztár

15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. november 04. 22:21 #41
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854
Sok minden hiányzik a mûsorból,egy cikkben olvastam,hogy a nézettsége katasztrófális az adásnak.Az összes RTL-es fõmûsor megelõzi,nem véletlen szerintem.
Hiányzik Görög Zita,hiányoznak az egyéniségek,a zsûri se túl frappáns,hiányzik a független döntés(hiába szavaz a nézõ,a 4!!! tagú zsûri dönt.Ez az elõzõ szériákban is így volt?Na mindegy),és ráadásul még balhé sincs a résztvevõk közt,mindenki szeret mindenkit.Meg az a karaokés baromkodás is félbeszakítja az egészet....
Szóval,nem maradt már hús azon a bizonyos csonton.UNALMAS!!!
Az egyetlen sztáralkat,Lüszi.
-Hogy túl fiatal??
-Igen!
-Na,és?
Majd csinálnak neki elõször egy Mickey Mouse show-t,mint a Britney-nek,aztán lesz belõle énekesnõ!
Talán a döntõt megnézem,bár nem biztos. smokin.gif
2008. november 04. 22:32 #42
frenetiq
frenetiq
Hozzászólás: 928
Csatolások: 81
Azonosító: 286
Idézet(Regina @ 2008. November 4. - 20:37)
A fiúkat nem tudom értékelni, szinte soha nem hallgatok férfiénekeseket, nem tudom mi a szép egy pasihangban, engem valahogy nem vonz.

Én meg nem tudnék elképzelni egy raszta zenét nõi hanggal, csak hogy egy példát hozzak...Bob Marley rings a bell? wink.gif
2008. november 04. 22:40 #43
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Idézet(frenetiq @ 2008. November 4. - 22:32)
Én meg nem tudnék elképzelni egy raszta zenét nõi hanggal, csak hogy egy példát hozzak...Bob Marley rings a bell?  wink.gif

Ja,meg a Machine Head is szar lenne Celine Dionnal! biggrin.gif
http://www.youtube.com/watch?v=zPFPRSZDXp0
2008. november 04. 22:52 #44
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(Regina @ 2008. November 4. - 20:37)
A fiúkat nem tudom értékelni, szinte soha nem hallgatok férfiénekeseket, nem tudom mi a szép egy pasihangban, engem valahogy nem vonz.

blink.gif És ez? Russell Watson az énekes, a dal (Faith of the Heart) pedig az egyik kedvencem. smileeee.gif
2008. november 04. 23:08 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet(frenetiq @ 2008. November 4. - 22:32)
Én meg nem tudnék elképzelni egy raszta zenét nõi hanggal, csak hogy egy példát hozzak...Bob Marley rings a bell?  wink.gif

Hát az ilyen zenét nem szeretem nagyon. blush.gif Vannak jó férfiénekesek, de nem a hangjuk miatt, csak a zene miatt hallgatom õket, azt sem gyakran. Michael Jacksont is szeretem pl., meg a BSB-n nõttem fel, meg régen Eminemet és 2Pac-et hallgattam. rohog.gif
Azért Justin Timbi nem olyan mint mondjuk Carrie Underwood, és az utóbbi jobban esik a fülemnek. Na ezt nem tudom megmagyarázni. biggrin.gif Ja meg számomra nagyon fontos a dalszöveg, és mivel nõbõl vagyok, jobban tudok azonosulni nõnemûek szövegeivel.
Azért ne kövezzetek meg fear.gif
2008. november 04. 23:22 #46
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Idézet(frenetiq @ 2008. November 2. - 19:35)
Ha lenne egy-két olyan ember mint pl David Cook, akkor lehet nézném is tongue.gif

Igen,az ilyen érces hang hiányzott a Megasztár összes szériájából!
Ezt tudom ajánlani,baromi jó album:

http://www.youtube.com/watch?v=C25Ty8MNgTc&feature=related
2008. november 05. 20:36 #47
mrstoner
mrstoner
új tag
Hozzászólás: 9
Csatolások: 5
Azonosító: 62623
Én Hiennek szurkolok... tongue.gif
2008. november 07. 20:29 #48
Kyile Minogue fan
Kyile Minogue fan
Hozzászólás: 901
Csatolások: 287
Azonosító: 52479
3.Döntõõ
2008. november 09. 16:55 #49
agnes
agnes
Hozzászólás: 662
Csatolások: 481
Azonosító: 58638
Idézet(elba @ 2008. November 4. - 22:21)
Sok minden hiányzik a mûsorból,egy cikkben olvastam,hogy a nézettsége katasztrófális az adásnak.Az összes RTL-es fõmûsor megelõzi,nem véletlen szerintem.
Hiányzik Görög Zita,hiányoznak az egyéniségek,a zsûri se túl frappáns,hiányzik a független döntés(hiába szavaz a nézõ,a 4!!! tagú zsûri dönt.Ez az elõzõ szériákban is így volt?Na mindegy),és ráadásul még balhé sincs a résztvevõk közt,mindenki szeret mindenkit.Meg az a karaokés baromkodás is félbeszakítja az egészet....
Szóval,nem maradt már hús azon a bizonyos csonton.UNALMAS!!!
Az egyetlen sztáralkat,Lüszi.
-Hogy túl fiatal??
-Igen!
-Na,és?
Majd csinálnak neki elõször egy Mickey Mouse show-t,mint a Britney-nek,aztán lesz belõle énekesnõ!
Talán a döntõt megnézem,bár nem biztos. smokin.gif

akrmit is mondassz, ami bevag a Megasztarba az nem egy karaokes baromkodas!
Ja, es Tamara nagyon jo enekesno.
Hient pedig ki nem allhatom.
2008. november 10. 15:28 #50
nikussh
nikussh
visszatérő vendég
Hozzászólás: 248
Csatolások: 0
Azonosító: 50218
Sziaszok smileeee.gif .
Nekem tetszik a Megasztár 4. rolleyes.gif .
Király Viktor nagyon helyes, és a hangja is tuti szerintem... blush.gif wub.gif .
De én igazából Nguyen Thanh Hien-nek szurkolok! wub.gif .
Õ a legjobb ... van egyénisége és szuper a hangja is.
Nekem õ a kedvencem smileeee.gif
Nade ez a Fiderikusz mad.gif reklamalo.gif Tiszta szégyen már nemazért... unsure.gif
Mi köze van neki a zenéhez? Úgy kioszt mindenkit mintha õ lenne az Isten azt közbe egy nagy senki.. reklamalo.gif
Úgyhogy errõl is ennyit blink.gif .
A képeket pedig köszi smileeee.gif. Hien-eseket még rakhatnátok wub.gif blush.gif .
Puszi.
2008. november 19. 18:16 #51
Maggie
Maggie

Státuszchogiwa
Hozzászólás: 948
Csatolások: 4686
Azonosító: 43704
Király Viktor a legjobb! biggrin.gif Remélem õ nyeri majd meg... smileeee.gif
2008. november 19. 20:13 #52
- törölt felhasználó -    
Idézet(Nessa-fan @ 2008. November 19. - 18:16)

Ezek után már én is úgy gondolom, h Viktor vagy Tamara. Inkább Viktor, mert Tamara hangja nekem nem tetszik, de hozzáértõk szerint tehetséges. Alkatra, kinézetre és fõleg zenei stílusra õk azok, akiket inkább látnék külföldi sztár elõtt fellépni, mint a swingest vagy a musicalest. biggrin.gif
2008. november 19. 21:50 #53
elba
elba

StátuszHomo Horroricus

Semmi esélye,hacsak a papa le nem zsírozza,de az olyan csúnya lenne!
A musical-es gyerekkel vívja Lüszi a döntõt! beer.gif
2008. november 19. 21:53 #54
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Idézet(elba @ 2008. November 19. - 21:50)
Semmi esélye,hacsak a papa le nem zsírozza,de az olyan csúnya lenne!
A musical-es gyerekkel vívja Lüszi a döntõt! beer.gif

hát nem azért, de az elég vicces lenne...
meg ez hogy " hacsak a papa le nem zsirozza... " pfff...
az ilyen megjegyzések annyira de annyira szánalmasak...
2008. november 19. 22:13 #55
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Azzal,hogy megengedték,hogy gyerekek is induljanak,azzal a verseny elõtt már megmutatták az irányt!
A musical pedig soha nem volt olyan népszerû mint mostanában.
A Dolhai szólólemezt adott ki ,a Szinetár Dóra férje mûsort vezet,és a Kaszás Attila halála miatt is elõtérbe került a mûfaj,ráadásul az Eszenyi miatt a zsûriben is ott van! Ne becsüljétek le a musicalt!!!!
A Király apuka pedig igen tehetõs a zenei körökben,ha a lányának dollármillós lemezszerzõdést tudott szerezni amerikában,akkor egy magyar showmüsor befolyásolása nem okozhat gondot(én 3 adást láttam, a fia a zsûritõl nem kapott egy negatív kritikát se,a többiek igen!!)
2008. november 20. 08:21 #56
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Idézet(elba @ 2008. November 19. - 22:13)
Azzal,hogy megengedték,hogy gyerekek is induljanak,azzal a verseny elõtt már megmutatták az irányt!
A musical pedig soha nem volt olyan népszerû mint mostanában.
A Dolhai szólólemezt adott ki ,a Szinetár Dóra férje mûsort vezet,és a Kaszás Attila halála miatt is elõtérbe került a mûfaj,ráadásul az Eszenyi miatt a zsûriben is ott van! Ne becsüljétek le a musicalt!!!!
A Király apuka pedig igen tehetõs a zenei körökben,ha a lányának dollármillós lemezszerzõdést tudott szerezni amerikában,akkor egy magyar showmüsor befolyásolása nem okozhat gondot(én 3 adást láttam, a fia a zsûritõl nem kapott egy negatív kritikát se,a többiek igen!!)

egy szo nem volt arrol,hogy lebecsülöm a musicaleket de lényegtelen... és amugy azért ilyen népszerü mostanában,mert mást nem lehet eladni ebben az országban.
és az sem igaz,hogy viktort nem kritizálják,mivel szinte minden adásban folyton az akcentusárol megy a vita...de igazábol teljesen mindegy,mert ha ki is esik,ö folytatni tudja majd a müsor után is,mert nem azért,de szerintem ezerszer jobb hanjga van,mint a musical-es csávonak...
hangsulyozom:mindez magánvélemény.
biggrin.gif
2008. november 20. 08:31 #57
Daelia
Daelia
Hozzászólás: 853
Csatolások: 665
Azonosító: 4759

Õ nyeri meg. biggrin.gif
Elba, egyetértek, de szépen látszik a folyamat, az elsõ 5-6 hét arra ment, hogy Viktor, törjél már ki, 2 hete meg az megy, hogy ez az Viktor, kitörtél. Hogy mikor, és miért azt nem tudom.
Egyébként semmi bajom a sráccal, dettó olyan mint a húga, jó hangjuk van, de elaludnék a koncertjükön.
Az pedig nagyon is jó, hogy a tinik sorban kérdezik Dávid lévén a youtube-on, hogy a Fényév távolságnak "ki az eredeti elõadója"? És érdeklõdnek. Szerintem az egyetlen pozitív, és jó dolog amit hozott ez a széria az az, hogy kicsit színházba invitálja a népet.
ÉS Lakatos Krisztián pedig igenis sztáralkat, imádom az ürgét, van stílusa, van hangja, és higgyétek el, hogy NEM ADNAK NEKIK mást, Dávid a musical, és Krisztián a swing, hogy meglegyen a magyarázat arra, hogy õk miért nem nyerhetnek....

Lüszi pedig a legkiemelkedõbb, és a leginkább sztáralkat. Eddig a selejtezõs Caramel- Szállok a dallal coverje, és Dorothy dala, Somewhere Over The Rainbow volt igazán hozzá való! Õstehetség a kiscsaj, és 13 évesen tudatosan használ minden adottságát, a nõiségét is. Elég veszélyes. Engem Britneyre, meg Madonna lányára emlékeztet. smileeee.gif
Igazából ha már az elsõ döntõben kiesik, vagy ha megnyeri a versenyt (amit nem fog) , akkor is egyértelmû az útja, hogy hol szúrja el, mivel buktatók minden sarkon vannak, fõleg ilyen vérmes édesanyával a háta mögött, az már más kérdés. És itt a hangja tönkremenetelére is gondolok.
Mindenesetre megdöbbentõ számomra, miért, és hogy lehet bántani egy 13 évest azért amiért felvett egy viselkedésformát a tévében, felnõtt emberek is felvesznek. Friderikusz nagyon jól mondja, teljesen természetes, hogy színészkedik. És ha már hozzászóltam, amennyire ellene voltam a friderikuszosdinak, annyira örülök most neki, hogy ott ül..smileeee.gif Csípem a buráját nagyon. smileeee.gif
Ezekért megérte ez a széria. Nem lesz kellemes végignézni Király Viktor gyõzelmét (nekem smileeee.gif ) , ahogy Lakatos Krisztián, és Fekete Dávid beskatulyázását se volt jó éreznem, végig. Akik így nyomják a színpadon, azok elõ tudnak adni egy popdalt is. rohog.gif
2008. november 20. 18:44 #58
viraag
viraag
mrs.padalecki

Státuszazt gondolom,ami te.
Hozzászólás: 2329
Csatolások: 4542
Azonosító: 69484
az a baj Daelia hogy Lüszikének túl sok a a rajongója ahhoz, hogy Viktor ilyen simán nyerje meg, én is neki szurkolok! Hiszen õ a legtehetségesebb ,bár ebben a megasztárban senkire nem nézek úgy hogy hûûûha ez tényleg tud valamit, a két kislány tehetséges ,de egyiknek sincs még itt a helye szerintem ,de hangsúlyozom egyéni vélemény..
2008. november 21. 16:21 #59
Kyile Minogue fan
Kyile Minogue fan
Hozzászólás: 901
Csatolások: 287
Azonosító: 52479
Hien sad.gif sad.gif
2008. november 21. 16:29 #60
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
blink.gif Most komolyan, szerintetek ezek az "énekesek" tényleg jók? mellow.gif Mikor belenézek a mûsorba vagy késõbb az összevágott ajánlót adják le, azt sem tudom, sírjak vagy röhögjek... Nem csoda, hogy alig van olyan hazai elõadó, akit elismerek vagy kedvelek. Az eddigi 4 megasz*rból szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, mennyi valamirevaló énekes volt. A zsûri meg egyszerûen szánalmas. Nem értem, miért járatják így le magukat. Gyenge produkciókat magasztalnak sokszor az egekbe, szánalmas az egész. dry.gif
15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!