Idézet(Nessa-fan @ 2008. November 19. - 18:16)
Király Viktor a legjobb!

Remélem õ nyeri majd meg...

Õ nyeri meg.
Elba, egyetértek, de szépen látszik a folyamat, az elsõ 5-6 hét arra ment, hogy Viktor, törjél már ki, 2 hete meg az megy, hogy ez az Viktor, kitörtél. Hogy mikor, és miért azt nem tudom.
Egyébként semmi bajom a sráccal, dettó olyan mint a húga, jó hangjuk van, de elaludnék a koncertjükön.
Az pedig nagyon is jó, hogy a tinik sorban kérdezik Dávid lévén a youtube-on, hogy a Fényév távolságnak "ki az eredeti elõadója"? És érdeklõdnek. Szerintem az egyetlen pozitív, és jó dolog amit hozott ez a széria az az, hogy kicsit színházba invitálja a népet.
ÉS Lakatos Krisztián pedig igenis sztáralkat, imádom az ürgét, van stílusa, van hangja, és higgyétek el, hogy NEM ADNAK NEKIK mást, Dávid a musical, és Krisztián a swing, hogy meglegyen a magyarázat arra, hogy õk miért nem nyerhetnek....
Lüszi pedig a legkiemelkedõbb, és a leginkább sztáralkat. Eddig a selejtezõs Caramel- Szállok a dallal coverje, és Dorothy dala, Somewhere Over The Rainbow volt igazán hozzá való! Õstehetség a kiscsaj, és 13 évesen tudatosan használ minden adottságát, a nõiségét is. Elég veszélyes. Engem Britneyre, meg Madonna lányára emlékeztet.

Igazából ha már az elsõ döntõben kiesik, vagy ha megnyeri a versenyt (amit nem fog) , akkor is egyértelmû az útja, hogy hol szúrja el, mivel buktatók minden sarkon vannak, fõleg ilyen
vérmes édesanyával a háta mögött, az már más kérdés. És itt a hangja tönkremenetelére is gondolok.
Mindenesetre megdöbbentõ számomra, miért, és hogy lehet bántani egy 13 évest azért amiért felvett egy viselkedésformát a tévében, felnõtt emberek is felvesznek. Friderikusz nagyon jól mondja, teljesen természetes, hogy színészkedik. És ha már hozzászóltam, amennyire ellene voltam a friderikuszosdinak, annyira örülök most neki, hogy ott ül..

Csípem a buráját nagyon.

Ezekért megérte ez a széria. Nem lesz kellemes végignézni Király Viktor gyõzelmét (nekem

) , ahogy Lakatos Krisztián, és Fekete Dávid beskatulyázását se volt jó éreznem, végig. Akik így nyomják a színpadon, azok elõ tudnak adni egy popdalt is.