Starity

Megasztár

15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. október 27. 08:15 #21
Kyile Minogue fan
Kyile Minogue fan
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 901
Csatolások: 287
Azonosító: 52479
a Hien fanoknak:
2008. október 27. 08:41 #22
viraag
viraag
mrs.padalecki

Státuszazt gondolom,ami te.
Hozzászólás: 2329
Csatolások: 4542
Azonosító: 69484
Az én favoritom Szecsõdi Karcsi wub.gif És akit nem bírok az Tamara mad.gif
Lüszinek és Hiennek sztem nem lenne még itt a helye ,de ez egyéni vélemény ,ennek ellenére mindketten nagyon tehetségesek, Lüszi száma pedig szombaton nagyon jó volt! Hienével szmben.. mellow.gif Bár sztem kellett volna egy 16os karikát megszabni a jelentkezésnél. Ha olyan tehetségesek amilyennek itt is mutatják magukat ( a két kislány) így is úgyis befutnak/ befutottak volna valahogy , ha más nem a 2 év múlva induló megasztárban ,ahol már beléptek volna a 16os karikába. Sajnálom h Ásóst ejtették ki Tamara helyett.. :S na mindegy
2008. október 27. 09:36 #23
Kyile Minogue fan
Kyile Minogue fan
örülök hogy Ásos cool.gif esett ki Tamara helyett
kedvencek:
1.Fekete Dávid wub.gif wub.gif wub.gif
2.Bencsik Tamara
3.Hien
2008. október 29. 15:09 #24
Kyile Minogue fan
Kyile Minogue fan
Sonia,Fekete Dávid,Hien,Tóth Lüszi,Bencsik Tamara
thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
2008. október 29. 15:39 #25
tamara86
tamara86
visszatérő vendég
Hozzászólás: 406
Csatolások: 209
Azonosító: 5021
szerintem is szép hangja van Lüszinek, de már most el van szállva magától... blink.gif
ráért volna még ezzel a megasztáros dologgal, nem értem hová kellett sietnie.
de az õ dolga. dry.gif
szerintem ez az egész produkció már olyan élettelen.
én személy szerint unom, úgy ahogy van.
bocs.
2008. november 02. 11:22 #26
nov
nov
visszatérő vendég
Hozzászólás: 184
Csatolások: 197
Azonosító: 12564
Imádom Dávidot, õ a legjobb. És remélem bekerül az Operettbe biggrin.gif biggrin.gif
2008. november 02. 12:06 #27
eszty11
eszty11
visszatérő vendég
Hozzászólás: 317
Csatolások: 284
Azonosító: 33938
Mit szóltok Sonia kiejtéséhez?
Szerintem irtó nagy igazságtalanság,sztem nagyon tehetséges,bent kellett volna maradnia,eddig minden produkciója fantasztikus volt,ami kevés emberrõl mondható még el.
2008. november 02. 12:31 #28
viraag
viraag
mrs.padalecki

Idézet(eszty11 @ 2008. November 2. - 12:06)
Mit szóltok Sonia kiejtéséhez?
Szerintem irtó nagy igazságtalanság,sztem nagyon tehetséges,bent kellett volna maradnia,eddig minden produkciója fantasztikus volt,ami kevés emberrõl mondható még el.

A múltheti döntéssel nagyjából egyetértettem annak ellenére h Tamara nem ép a szívem csücske, és a múltheti produkciója siralmas volt. Viszont most .. :S Hát ezt már tényleg nem tudtam mire vélni.. Jó volt ez a szám amit énekelt és szépen énekelte,de ha a zsûri mást azért illetett negatív kritikával,mert nem úgy adta elõ a dalt ahogyan azt az eredeti elõadó,akkor ezt Tamaránál is megtehették volna ugyanis ez a számot lehet sokkal erõteljesebben is énekelni ,vagy énekelte volna az egészet szerbül..
Sonia pedig annak ellenére hogy nem sokan szeretik,sajnos.. sokkal kiemelkedõbb volt szerintem mint Tamara.. és attól tartok h ha jövõhéten sem kap elég szavazatot egy másik ígéretes tehetséget löknek ki miatta.. az pedig reklamalo.gif
2008. november 02. 14:22 #29
is65
is65
visszatérő vendég
Hozzászólás: 332
Csatolások: 3
Azonosító: 51
Azért ennek a Lüszinek megnézném az anyját. 12 évesen sza*hának nevelni a lányt, azért ez... Jó, szép hangja van, de semmi nem lesz belõle. Netán megyneri... és? Te megvennéd a lemezét? Elmennél egy koncertjére? Netán a szegégy csóró Utasi Árpival fog duettelni??? Én nem értem hova k***ul a világ, már bocsánat.
2008. november 02. 14:31 #30
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Öcsém mennyi bajotok van. Ez egy tehetségkutató mûsor, ahol nincs korhatár, mert a tehetség sincs korhatárhoz kötve. Aki korán kezdi, annak nagyobb az esélye a befutásra. És itt most rengeteg amcsi példát felhozhatnék, de nem is férne ki. Sonia-t sajnálom, mert nagyon jól énekelt, Fridit kiszavaznám már, ha lehetne, Király Viktor pedig a legjobb énekes, legalább is a pasik közül. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: florii
2008. november 02. 19:10 #31
Kyile Minogue fan
Kyile Minogue fan
sajnálom Sonia-t
kinek kéne ki esnie?megmondom én!-Lakatos
-Király
-Szecsõdi
elnézést a fanoktól,ez az én véleményem
2008. november 02. 19:35 #32
frenetiq
frenetiq
Hozzászólás: 928
Csatolások: 81
Azonosító: 286
Ha lenne egy-két olyan ember mint pl David Cook, akkor lehet nézném is tongue.gif
2008. november 03. 12:39 #33
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Most utálni fog a sok rajongó, de nem baj. rohog.gif

Elõször is, a mûsort én mindig úgy hívom, hogy Megasz*r, az jobban illik rá. Komolyan, eddig egy olyan zsûrit nem láttam, amit el tudtam volna ismerni, mert olyan pocsék produkciókat magasztalnak sokszor az égig, hogy hányingerem van... mad.gif Például mikor berakták Pressert, azt hittem, na végre valami tekintélyes ember, majd õ normálisan megmondja, ki mit tud. Erre meg... dry.gif
A versenyzõk 90%-át a selejtezõn nem engedném át, mert bár néhányuknak nincs rossz hangja, de kismillió olyan van már, még több közepes szintû "elõadóra" pedig semmi szükség. A maradékból sem hiszem, hogy volt/lesz olyan, akinél megfontolnám, hogy beszerezzem-e a lemezét. 1-2 jó dalt igaz hallottam már tõlük, de az édeskevés.
A mostaniak közül is talán 3, esetleg 4 valamirevaló van, Hien, a fekete lány, meg még kettõ, de most nem emlékszek kik azok.
A Lüszi pedig egy vicc... omg.gif Jó, a tehetség nincs korhoz kötve, de a hangja még úgyis fog változni, mire felnõ, plusz szerintem ha azt akarják, hogy komolyan vegye bárki is ezt a mûsort, akkor nem engedték volna tovább a selejtezõbõl. És ahogy más is mondta, kíváncsi lennék a szüleire, hogyan engedhetik, hogy így csinálja végig a mûsort. rolleyes.gif (A valódi neve meg tényleg ez, Lüszi, így ahogy itt le van írva? Ez már csak szánalmas, bár ez nem az õ hibája. Ez legalább olyan idiótán hangzik, mint a Dzsenifer... Röhej.)

Az pedig egyszerûen igazságtalan, ahogy fel van építve ez a csõdtömeg (azt külön már nem ecsetelem, hogy a mûsorvezetõkrõl mi a véleményem...). Miért nincsenek külön kategóriák? Így semmi értelme az egésznek. Aki rockénekes akar lenni, miért kell hogy pop számokat adjon elõ? blink.gif Vagy fordítva, illetve hasonlóan a többi zenei stílussal. Így nem kapnak valós képet arról, mit is tud az illetõ. Válogassanak össze nehéz dalokat a különféle kategóriákba, azokat énekeltessék el az emberekkel (mindenkivel ugyanazt lehetõleg), akkor kiderül, ki mire képes.
De persze ez a tömegeknek szól, nem arról, hogy tényleg a tehetségekkel foglalkozzanak. Aki jó, végezhet hátrébb, akkor is kap lemezszerzõdést (bár, ehhez kell szerencse és gondolom, kapcsolatok is).

Ebbõl a szériából sokat nem láttam, nem is tervezem, hogy állandóan nézem (bár, füldugóval megoldható lenne, csak úgy semmi értelme, annyira sok szép lány nincs a versenyzõk közt, hogy miattuk végignézzem rohog.gif laugh.gif), de ha azt mondjátok, hogy Fridi rendesen kiosztja ezeket a szerencsétleneket, akkor lehet, hogy többször kapcsolok majd oda. biggrin.gif Bár, a legutóbbi mûsorban õ is csak olyat mondott (amit hallottam), hogy itt már mindenki tökéletes volt, meg ilyenek... bad.gif

De ha nektek ez tetszik, akkor nézzétek, élvezzétek, ha az lehetséges. smileeee.gif
2008. november 03. 17:37 #34
viraag
viraag
mrs.padalecki

Idézet(inspiredboy @ 2008. November 2. - 14:14)
KIK ezek az emberek?
ki az a Lüszi?
Meg az a Király-gyerek? pfff..

A zsûrirõl meg nem tudok a jóízlés határain belül nyilatkozni..... A Soma mindet úgy helyretenné, hogy rohannának haza síni a sarokba, tuti!

A MEGA2 volt a legjobb utána már ezek egy nagy kalapnyi szerencsétlenség.

/cinizmus bezár/
----Hajrá Hien!  wub.gif ----

szerintem ez nem igaz. látod te is Hiennek szurkolsz ,aki egy évvel idõsebb Lüszinél..egy év pedig valljuk be semmi... és ha ránézel Hienre sokkal r!bancosabban öltözközködik/ tetik,mint Lüszit ,tehát a sz@ajhának neveléssel sem találtál bele. Én sem szeretem Lüszit ,szerintem nincs itt a helye, ahogyan Hiennek sem. Ki kellett volna tenni jelentkezéskor a 16os karikát..
2008. november 04. 16:45 #35
Klau0604
Klau0604

Státuszelegem van...nem kell sem a szavazod,sem pedig,hogy barátnak jelölj,értem?
Hozzászólás: 992
Csatolások: 106
Azonosító: 66181
én felháborodtam sonia kiesésénél mad.gif tamarának kellett volna kiesnie... na, mindegy. lüszi is kieshetne már, iskolában a helye, õ még fiatal még van lehetõsége késõbb is, hogy befusson... hien-nek nagyon jó hangja van meg viktornak és dávidnak is (szerintem). a szecsõdi károly... pff no comment, lakatos krisztiánnak is jó hangja van. na, a zsûri... fridi monnyon le, encit bírom, bár neki nem itt a helye, mester tamásnak és fenyõ mikinek van egyedül joga ott ülni a pódiumon... amúgy szerintem is a megasztár 2 volt a legjobb smileeee.gif és somát nagyon bírtam biggrin.gif
2008. november 04. 16:48 #36
viraag
viraag
mrs.padalecki

Idézet(frenetiq @ 2008. November 2. - 19:35)
Ha lenne egy-két olyan ember mint pl David Cook, akkor lehet nézném is tongue.gif

én is imádom! fõleg a Light on-t wub.gif
2008. november 04. 17:05 #37
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(viraag @ 2008. November 3. - 17:37)
látod te is Hiennek szurkolsz ,aki egy évvel idõsebb Lüszinél..

blink.gif Idõsebbnek néztem. laugh.gif
2008. november 04. 18:32 #38
viraag
viraag
mrs.padalecki

Idézet(Necros @ 2008. November 4. - 17:05)
blink.gif Idõsebbnek néztem. laugh.gif

biggrin.gif kortalanok az ázsiai nõk biggrin.gif
2008. november 04. 20:37 #39
- törölt felhasználó -    
Sonia... cray.gif Õ volt a legjobb, Tamara meg a legrosszabb már a 15 között is. Szerencsétlen lánynak nincs hangja, de azért "világszínvonal"... Hát ez röhejes.
Szerintem Lüszinek jó hangja van, csak még gyerekes. Nem tud igazán elõadni, meg hogy is tudna átélni egy Whitney Houston féle szerelmes dalt?! Merthogy tetszett neki oviban a Pistike és neki szólt a dal???
Hien szerintem ahhoz képest, hogy csak 14 éves, sokkal érettebb Lüszinél. A hangja is jobban tetszik. Úgyhogy addig nézem, amíg õ bent van.

A fiúkat nem tudom értékelni, szinte soha nem hallgatok férfiénekeseket, nem tudom mi a szép egy pasihangban, engem valahogy nem vonz. De hogy Szecsõdi Karcsika egy kalap kaki, az tuti. wink.gif
2008. november 04. 20:49 #40
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Idézet(Miss Barnes @ 2008. November 4. - 20:42)
Regina egyetértek veled. Tényleg nem tudom, hogy a nézõk mit néztek? Ugyanis
pont nem Soniat kellett volna kiejteniük, hanem a Viktorkát.

ha már itt tartunk, szerintem viktor és krisztián az a kettö férfiversenyzö akiknek jo hangjuk van...
karcsinak semmi extra, ugy bárki tud énekelni...
fekete dávidot inkább hanyagolnám,mert még kitiltanának forumrol... blush.gif biggrin.gif
egyszerüen falra mászok a hangjátol. szörnyü.
lányok meg...
hát sonia-nak nagyon szép hangja volt,sajnálta,hogy kiesett,de szerintem már most van simán egy lemezszerzödése...
lüszinek is szép hangja van,de hát még olyan kis fiatal... smileeee.gif
tamarának meg szerintem tul pasis hangja van...
jaés hien... hát... fiatalnak fiatal ö is,de szerintem tovább fog bennt aradni,mint lüszi... biggrin.gif

[magánvélemény. biggrin.gif ]
15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!