Megasztár
2008. október 27. 08:15
|
|
Kyile Minogue fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.15. Hozzászólás: 901 Csatolások: 287 Azonosító: 52479 offline
|
a Hien fanoknak:
2008. október 27. 08:41
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Az én favoritom Szecsõdi Karcsi
És akit nem bírok az Tamara
Lüszinek és Hiennek sztem nem lenne még itt a helye ,de ez egyéni vélemény ,ennek ellenére mindketten nagyon tehetségesek, Lüszi száma pedig szombaton nagyon jó volt! Hienével szmben..
Bár sztem kellett volna egy 16os karikát megszabni a jelentkezésnél. Ha olyan tehetségesek amilyennek itt is mutatják magukat ( a két kislány) így is úgyis befutnak/ befutottak volna valahogy , ha más nem a 2 év múlva induló megasztárban ,ahol már beléptek volna a 16os karikába. Sajnálom h Ásóst ejtették ki Tamara helyett.. :S na mindegy
Lüszinek és Hiennek sztem nem lenne még itt a helye ,de ez egyéni vélemény ,ennek ellenére mindketten nagyon tehetségesek, Lüszi száma pedig szombaton nagyon jó volt! Hienével szmben..
2008. október 27. 09:36
|
|
Kyile Minogue fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.15. Hozzászólás: 901 Csatolások: 287 Azonosító: 52479 offline
|
örülök hogy Ásos
esett ki Tamara helyett
kedvencek:
1.Fekete Dávid
2.Bencsik Tamara
3.Hien
kedvencek:
1.Fekete Dávid
2.Bencsik Tamara
3.Hien
2008. október 29. 15:09
|
|
Kyile Minogue fan |
|
Sonia,Fekete Dávid,Hien,Tóth Lüszi,Bencsik Tamara
2008. október 29. 15:39
|
|
tamara86visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline
|
szerintem is szép hangja van Lüszinek, de már most el van szállva magától...
ráért volna még ezzel a megasztáros dologgal, nem értem hová kellett sietnie.
de az õ dolga.
szerintem ez az egész produkció már olyan élettelen.
én személy szerint unom, úgy ahogy van.
bocs.
ráért volna még ezzel a megasztáros dologgal, nem értem hová kellett sietnie.
de az õ dolga.
szerintem ez az egész produkció már olyan élettelen.
én személy szerint unom, úgy ahogy van.
bocs.
2008. november 02. 12:06
|
eszty11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.06. Hozzászólás: 317 Csatolások: 284 Azonosító: 33938 offline
|
Mit szóltok Sonia kiejtéséhez?
Szerintem irtó nagy igazságtalanság,sztem nagyon tehetséges,bent kellett volna maradnia,eddig minden produkciója fantasztikus volt,ami kevés emberrõl mondható még el.
Szerintem irtó nagy igazságtalanság,sztem nagyon tehetséges,bent kellett volna maradnia,eddig minden produkciója fantasztikus volt,ami kevés emberrõl mondható még el.
2008. november 02. 12:31
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Idézet(eszty11 @ 2008. November 2. - 12:06)
Mit szóltok Sonia kiejtéséhez?
A múltheti döntéssel nagyjából egyetértettem annak ellenére h Tamara nem ép a szívem csücske, és a múltheti produkciója siralmas volt. Viszont most .. :S Hát ezt már tényleg nem tudtam mire vélni.. Jó volt ez a szám amit énekelt és szépen énekelte,de ha a zsûri mást azért illetett negatív kritikával,mert nem úgy adta elõ a dalt ahogyan azt az eredeti elõadó,akkor ezt Tamaránál is megtehették volna ugyanis ez a számot lehet sokkal erõteljesebben is énekelni ,vagy énekelte volna az egészet szerbül..
Sonia pedig annak ellenére hogy nem sokan szeretik,sajnos.. sokkal kiemelkedõbb volt szerintem mint Tamara.. és attól tartok h ha jövõhéten sem kap elég szavazatot egy másik ígéretes tehetséget löknek ki miatta.. az pedig
2008. november 02. 14:22
|
|
is65visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 332 Csatolások: 3 Azonosító: 51 offline
|
Azért ennek a Lüszinek megnézném az anyját. 12 évesen sza*hának nevelni a lányt, azért ez... Jó, szép hangja van, de semmi nem lesz belõle. Netán megyneri... és? Te megvennéd a lemezét? Elmennél egy koncertjére? Netán a szegégy csóró Utasi Árpival fog duettelni??? Én nem értem hova k***ul a világ, már bocsánat.
2008. november 02. 14:31
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Öcsém mennyi bajotok van. Ez egy tehetségkutató mûsor, ahol nincs korhatár, mert a tehetség sincs korhatárhoz kötve. Aki korán kezdi, annak nagyobb az esélye a befutásra. És itt most rengeteg amcsi példát felhozhatnék, de nem is férne ki. Sonia-t sajnálom, mert nagyon jól énekelt, Fridit kiszavaznám már, ha lehetne, Király Viktor pedig a legjobb énekes, legalább is a pasik közül.
1 felhasználónak tetszik:
florii
2008. november 02. 19:10
|
|
Kyile Minogue fan |
|
sajnálom Sonia-t
kinek kéne ki esnie?megmondom én!-Lakatos
-Király
-Szecsõdi
elnézést a fanoktól,ez az én véleményem
kinek kéne ki esnie?megmondom én!-Lakatos
-Király
-Szecsõdi
elnézést a fanoktól,ez az én véleményem
2008. november 02. 19:35
|
|
frenetiq |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 928 Csatolások: 81 Azonosító: 286 offline
|
Ha lenne egy-két olyan ember mint pl David Cook, akkor lehet nézném is
2008. november 03. 12:39
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Most utálni fog a sok rajongó, de nem baj.
Elõször is, a mûsort én mindig úgy hívom, hogy Megasz*r, az jobban illik rá. Komolyan, eddig egy olyan zsûrit nem láttam, amit el tudtam volna ismerni, mert olyan pocsék produkciókat magasztalnak sokszor az égig, hogy hányingerem van...
Például mikor berakták Pressert, azt hittem, na végre valami tekintélyes ember, majd õ normálisan megmondja, ki mit tud. Erre meg...
A versenyzõk 90%-át a selejtezõn nem engedném át, mert bár néhányuknak nincs rossz hangja, de kismillió olyan van már, még több közepes szintû "elõadóra" pedig semmi szükség. A maradékból sem hiszem, hogy volt/lesz olyan, akinél megfontolnám, hogy beszerezzem-e a lemezét. 1-2 jó dalt igaz hallottam már tõlük, de az édeskevés.
A mostaniak közül is talán 3, esetleg 4 valamirevaló van, Hien, a fekete lány, meg még kettõ, de most nem emlékszek kik azok.
A Lüszi pedig egy vicc...
Jó, a tehetség nincs korhoz kötve, de a hangja még úgyis fog változni, mire felnõ, plusz szerintem ha azt akarják, hogy komolyan vegye bárki is ezt a mûsort, akkor nem engedték volna tovább a selejtezõbõl. És ahogy más is mondta, kíváncsi lennék a szüleire, hogyan engedhetik, hogy így csinálja végig a mûsort.
(A valódi neve meg tényleg ez, Lüszi, így ahogy itt le van írva? Ez már csak szánalmas, bár ez nem az õ hibája. Ez legalább olyan idiótán hangzik, mint a Dzsenifer... Röhej.)
Az pedig egyszerûen igazságtalan, ahogy fel van építve ez a csõdtömeg (azt külön már nem ecsetelem, hogy a mûsorvezetõkrõl mi a véleményem...). Miért nincsenek külön kategóriák? Így semmi értelme az egésznek. Aki rockénekes akar lenni, miért kell hogy pop számokat adjon elõ?
Vagy fordítva, illetve hasonlóan a többi zenei stílussal. Így nem kapnak valós képet arról, mit is tud az illetõ. Válogassanak össze nehéz dalokat a különféle kategóriákba, azokat énekeltessék el az emberekkel (mindenkivel ugyanazt lehetõleg), akkor kiderül, ki mire képes.
De persze ez a tömegeknek szól, nem arról, hogy tényleg a tehetségekkel foglalkozzanak. Aki jó, végezhet hátrébb, akkor is kap lemezszerzõdést (bár, ehhez kell szerencse és gondolom, kapcsolatok is).
Ebbõl a szériából sokat nem láttam, nem is tervezem, hogy állandóan nézem (bár, füldugóval megoldható lenne, csak úgy semmi értelme, annyira sok szép lány nincs a versenyzõk közt, hogy miattuk végignézzem
), de ha azt mondjátok, hogy Fridi rendesen kiosztja ezeket a szerencsétleneket, akkor lehet, hogy többször kapcsolok majd oda.
Bár, a legutóbbi mûsorban õ is csak olyat mondott (amit hallottam), hogy itt már mindenki tökéletes volt, meg ilyenek...
De ha nektek ez tetszik, akkor nézzétek, élvezzétek, ha az lehetséges.
Elõször is, a mûsort én mindig úgy hívom, hogy Megasz*r, az jobban illik rá. Komolyan, eddig egy olyan zsûrit nem láttam, amit el tudtam volna ismerni, mert olyan pocsék produkciókat magasztalnak sokszor az égig, hogy hányingerem van...
A versenyzõk 90%-át a selejtezõn nem engedném át, mert bár néhányuknak nincs rossz hangja, de kismillió olyan van már, még több közepes szintû "elõadóra" pedig semmi szükség. A maradékból sem hiszem, hogy volt/lesz olyan, akinél megfontolnám, hogy beszerezzem-e a lemezét. 1-2 jó dalt igaz hallottam már tõlük, de az édeskevés.
A mostaniak közül is talán 3, esetleg 4 valamirevaló van, Hien, a fekete lány, meg még kettõ, de most nem emlékszek kik azok.
A Lüszi pedig egy vicc...
Az pedig egyszerûen igazságtalan, ahogy fel van építve ez a csõdtömeg (azt külön már nem ecsetelem, hogy a mûsorvezetõkrõl mi a véleményem...). Miért nincsenek külön kategóriák? Így semmi értelme az egésznek. Aki rockénekes akar lenni, miért kell hogy pop számokat adjon elõ?
De persze ez a tömegeknek szól, nem arról, hogy tényleg a tehetségekkel foglalkozzanak. Aki jó, végezhet hátrébb, akkor is kap lemezszerzõdést (bár, ehhez kell szerencse és gondolom, kapcsolatok is).
Ebbõl a szériából sokat nem láttam, nem is tervezem, hogy állandóan nézem (bár, füldugóval megoldható lenne, csak úgy semmi értelme, annyira sok szép lány nincs a versenyzõk közt, hogy miattuk végignézzem
De ha nektek ez tetszik, akkor nézzétek, élvezzétek, ha az lehetséges.
2008. november 03. 17:37
|
|
viraagmrs.padalecki |
|
Idézet(inspiredboy @ 2008. November 2. - 14:14)
KIK ezek az emberek?
ki az a Lüszi?
Meg az a Király-gyerek? pfff..
A zsûrirõl meg nem tudok a jóízlés határain belül nyilatkozni..... A Soma mindet úgy helyretenné, hogy rohannának haza síni a sarokba, tuti!
A MEGA2 volt a legjobb utána már ezek egy nagy kalapnyi szerencsétlenség.
/cinizmus bezár/
----Hajrá Hien!
----
ki az a Lüszi?
Meg az a Király-gyerek? pfff..
A zsûrirõl meg nem tudok a jóízlés határain belül nyilatkozni..... A Soma mindet úgy helyretenné, hogy rohannának haza síni a sarokba, tuti!
A MEGA2 volt a legjobb utána már ezek egy nagy kalapnyi szerencsétlenség.
/cinizmus bezár/
----Hajrá Hien!
szerintem ez nem igaz. látod te is Hiennek szurkolsz ,aki egy évvel idõsebb Lüszinél..egy év pedig valljuk be semmi... és ha ránézel Hienre sokkal r!bancosabban öltözközködik/ tetik,mint Lüszit ,tehát a sz@ajhának neveléssel sem találtál bele. Én sem szeretem Lüszit ,szerintem nincs itt a helye, ahogyan Hiennek sem. Ki kellett volna tenni jelentkezéskor a 16os karikát..
2008. november 04. 16:45
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
én felháborodtam sonia kiesésénél
tamarának kellett volna kiesnie... na, mindegy. lüszi is kieshetne már, iskolában a helye, õ még fiatal még van lehetõsége késõbb is, hogy befusson... hien-nek nagyon jó hangja van meg viktornak és dávidnak is (szerintem). a szecsõdi károly... pff no comment, lakatos krisztiánnak is jó hangja van. na, a zsûri... fridi monnyon le, encit bírom, bár neki nem itt a helye, mester tamásnak és fenyõ mikinek van egyedül joga ott ülni a pódiumon... amúgy szerintem is a megasztár 2 volt a legjobb
és somát nagyon bírtam
2008. november 04. 20:37
Sonia...
Õ volt a legjobb, Tamara meg a legrosszabb már a 15 között is. Szerencsétlen lánynak nincs hangja, de azért "világszínvonal"... Hát ez röhejes.
Szerintem Lüszinek jó hangja van, csak még gyerekes. Nem tud igazán elõadni, meg hogy is tudna átélni egy Whitney Houston féle szerelmes dalt?! Merthogy tetszett neki oviban a Pistike és neki szólt a dal???
Hien szerintem ahhoz képest, hogy csak 14 éves, sokkal érettebb Lüszinél. A hangja is jobban tetszik. Úgyhogy addig nézem, amíg õ bent van.
A fiúkat nem tudom értékelni, szinte soha nem hallgatok férfiénekeseket, nem tudom mi a szép egy pasihangban, engem valahogy nem vonz. De hogy Szecsõdi Karcsika egy kalap kaki, az tuti.
Szerintem Lüszinek jó hangja van, csak még gyerekes. Nem tud igazán elõadni, meg hogy is tudna átélni egy Whitney Houston féle szerelmes dalt?! Merthogy tetszett neki oviban a Pistike és neki szólt a dal???
Hien szerintem ahhoz képest, hogy csak 14 éves, sokkal érettebb Lüszinél. A hangja is jobban tetszik. Úgyhogy addig nézem, amíg õ bent van.
A fiúkat nem tudom értékelni, szinte soha nem hallgatok férfiénekeseket, nem tudom mi a szép egy pasihangban, engem valahogy nem vonz. De hogy Szecsõdi Karcsika egy kalap kaki, az tuti.
2008. november 04. 20:49
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Idézet(Miss Barnes @ 2008. November 4. - 20:42)
Regina egyetértek veled. Tényleg nem tudom, hogy a nézõk mit néztek? Ugyanis
pont nem Soniat kellett volna kiejteniük, hanem a Viktorkát.
pont nem Soniat kellett volna kiejteniük, hanem a Viktorkát.
ha már itt tartunk, szerintem viktor és krisztián az a kettö férfiversenyzö akiknek jo hangjuk van...
karcsinak semmi extra, ugy bárki tud énekelni...
fekete dávidot inkább hanyagolnám,mert még kitiltanának forumrol...
egyszerüen falra mászok a hangjátol. szörnyü.
lányok meg...
hát sonia-nak nagyon szép hangja volt,sajnálta,hogy kiesett,de szerintem már most van simán egy lemezszerzödése...
lüszinek is szép hangja van,de hát még olyan kis fiatal...
tamarának meg szerintem tul pasis hangja van...
jaés hien... hát... fiatalnak fiatal ö is,de szerintem tovább fog bennt aradni,mint lüszi...
[magánvélemény.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.