|
zseni
|
|
|
|
Csoport: Tag
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
|
Bozont és Szakos Andi a kedvencem. Bozontnak már most van egy egyénisége, Andinak pedig gyönyörű hangja van. Majd neki is kiforr a stílusa. Elemezném a többieket is:
Talán Attila - Egyéni ő is, tetszik a stílusa, amit képvisel. Hangja is van, bár most szerintem még nem olyan jó, de majd remélem később karakteresebb lesz.
Radics Gigi és Nagy Adri - Jó a hangjuk, de mivel már van klipjük is, és már nevezhetjük énekesnőnek mindkettőt, nem tudom mit keresnek itt. A többi versenyzővel szemben előnyük van. Nem fair, hiszen őket már ismerik.
Kullai Tímea - Hatalmas hang, de nulla kisugárzás. Az utóbbi azért baj, mert nem tud megfogni annyi embert. Én is állítom, jó hangja van, nem kérdés, de engem nem tudott úgy megfogni, hogy rajongjak is érte.
Bozont - Csak imádni tudom, annyira stílusos - pont az "én stílusomat" képviseli - , és nagyon karakteres, van kisugárzása. Annyira finom, de érces a hangja. Csak jókat tudok mondani. Magyarországon nem sok ilyen hang van, nagyon különleges a hangja, meg kell becsülni.
Szakos Andrea - Nagyon szép a hangja. A lányok közül neki van talán a legjobb (számomra). Csak vigyázni kell, hogy kiforrjon a stílusa, és ne vesszen el a tucaténekesek közé.
Akiket nem írtam le külön, azok nekem eddig fel sem tűntek. Láthatatlanok. Számomra nincs nagy karakterük, a hangjuk sem különleges...
1 felhasználónak tetszik:
Nina1122