Starity

FIFA World Cup 2010

22 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 12. 02:00 #381
- törölt felhasználó -    
Úgy érzem, ezen a VB-n ez a spanyol válogatott nem érdemelte meg a címet. És most nem az a bizonyos vereség beszél belőlem, hanem az, hogy a németek sokkal jobbak voltak, az más kérdés, hogy amikor megállíthatták volna a spanyolokat, akkor nem jött össze.(Előtte meg ugye az összes ellenfelükön kegyetlenül végigmentek, szóval elgondolkodtató). Ez van, így jártak (egyéb iránt a németekkel sem állok nagy barátságban, tehát...).
A hollandok viszont tényleg megérdemelték volna a mostani győzelmet, őket annyira nem ismerem, de nem az a tipikus csapat, aki az összes VB-n/ EB-n eljut idáig.

Összegzésként szerintem ez egy elég sz*r VB volt, mint ahogy említették már előttem, nem csak a fociról szólt, az a baj, hogy az esetek kisebbik hányadában foglalkozott a média/emberek a játékkal. Remélem a 2012-es EB (ha megéljük rohog.gif ) jobb lesz beer.gif
1 felhasználónak tetszik: bibicsibi
2010. július 12. 02:12 #382
agadu
agadu
Viva Rock & Roll
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1095
Csatolások: 4422
Azonosító: 99378
thumbsup.gif meghajolo.gif itt a teljes statisztika.
2010. július 12. 03:44 #383
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2010.07.12. 02:00)
Úgy érzem, ezen a VB-n ez a spanyol válogatott nem érdemelte meg a címet. És most nem az a bizonyos vereség beszél belőlem, hanem az, hogy a németek sokkal jobbak voltak, az más kérdés, hogy amikor megállíthatták volna a spanyolokat, akkor nem jött össze.(Előtte meg ugye az összes ellenfelükön kegyetlenül végigmentek, szóval elgondolkodtató). Ez van, így jártak (egyéb iránt a németekkel sem állok nagy barátságban, tehát...).
A hollandok viszont tényleg megérdemelték volna a mostani győzelmet, őket annyira nem ismerem, de nem az a tipikus csapat, aki az összes VB-n/ EB-n eljut idáig.
Összegzésként szerintem ez egy elég sz*r VB volt, mint ahogy említették már előttem, nem csak a fociról szólt, az a baj, hogy az esetek kisebbik hányadában foglalkozott a média/emberek a játékkal. Remélem a 2012-es EB (ha megéljük :rohog: ) jobb lesz :koccint:

Ennyi, a németek ezért nem érdemeltek vb-t a spanyolokkal szemben.

A németek játszottak egy gyenge mérkőzést a csoportkörök után, és kikaptak.

A hollandok játszottak egy gyenge mérkőzést a csoportkörök után, és kikaptak.

A spanyolok játszottak SOK gyenge mérkőzést a csoportkörök után, és MINDET megnyerték.

Örvendenék egy olyan Mo-nak ahol a futballban ezt is tudná mindenki értékelni.
Ez az igazi teljesítmény szvsz.

Más sportokra reflektálva, gyakorlatilag mindenhol miért van az, hogy az tartozik az igazán nagyok közé,aki mentálisan erős, szenvedve is tud nyerni?

Ott van pl. a tenisz, ott csaknem félisten vagy ha úgy nyersz meg több meccset amikor bűn rosszul játszol, az ellenfél pedig jól és mégis nyersz.
És nem hőzöngenek emberek tucatjai, hogy mennyire nem érdemelte meg, csak annyit mondanak hogy "Bajnok". /Másik verzió,hogy az ellenfél nem érdemli meg a győzelmet, ugyanis ha a gyengébb formában játszó riválisával sem bír,miközben ő csaknem G.O.A.T., akkor tényleg nem érdemli meg./

"Apró" szépséghiba a párhuzamban, hogy a németek-hollandok nyomás alatt még csak jól sem játszottak a spanyolok ellen, ők viszont mikor KELLETT akkor jobban.

Jah,hogy előtte mindkét csapat meggyőzőbb volt? Igen. De ez nem egyfordulós bajnokság, ne akarjunk már egy időmérő alapján futam győzelmeket osztogatni :)

Senki sem mondta nekik hogy azon a meccsen rosszul kell játszaniuk, kaptak lehetőséget,(egy NAGY lehetőséget, egy max.közepes spanyol csapatot) ám mégis betojtak, és elbuktak.
3 felhasználónak tetszik: RachelWillows, Mia, Jessy
2010. július 12. 07:24 #384
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
ezt jól össze hozták a Spanyolok biggrin.gif biggrin.gif
2010. július 12. 08:39 #385
Trinny
Trinny
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Idézet (ventura @ 2010.07.11. 23:58)
Azért abban is van valami, amit a másik kommentátor bácsi mondott a végén..., hogy 5 db 1:0-s meccsel VB bajnoknak lenni... hát nem egy tekintélyt parancsoló, lehengerlő VB győzelem volt ez... wink.gif

Hehe ez a bácsi biztos jobban játszik XD
És aki kritizálja a spanyolokat, előbb adjon róla számot hogy ő hogyan játszik, megnézném XD

Legalább a spanyolok nem kapkodnak... És ha egy gól megvan, még szép hogy a védelemre koncentrálnak jobban. Nem a gólok mennyisége a lényeg biggrin.gif

Amúgy meg nehéz játék volt a spanyoloknak, mert a hollandok durván, nem sportszerűen játszottak. Rátapadtak a másik csapatra, folyamatosan kapták a sárga lapot.
Igenis, megérdemelték a fiúk a VB győzelmet!!! Viva Espana!!!
És nekik van a világon a legjobb kapusuk wink.gif thumbsup.gif meghajolo.gif
2010. július 12. 15:22 #386
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Érdemes nézegetni laugh.gif laugh.gif
2010. július 12. 15:29 #387
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dirthy @ 2010.07.12. 03:44)

Ott van pl. a tenisz, ott csaknem félisten vagy ha úgy nyersz meg több meccset amikor bűn rosszul játszol, az ellenfél pedig jól és mégis nyersz.
És nem hőzöngenek emberek tucatjai, hogy mennyire nem érdemelte meg, csak annyit mondanak hogy "Bajnok".

Ez mind szép és jó, de ez a VB topik, itt fociról van szó 110.gif A másik, meg milyen volna, ha én elkezdenék a teniszhez szakérteni? Szerintem te lennél az első, aki elkezdené a haját tépni az én "tudásommal" tongue.gif wink.gif laugh.gif

1 felhasználónak tetszik: bibicsibi
2010. július 12. 15:30 #388
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gajcsi @ 2010.07.12. 15:22)
Érdemes nézegetni laugh.gif  laugh.gif

Rossz nézni, kár hogy nem Észak-Korea az első 110.gif Megérdemelték volna igazán cool.gif laugh.gif
2010. július 12. 15:32 #389
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Én örülök, hogy a Spanyolok nyertek smileeee.gif Hajrá! beer.gif
2010. július 12. 15:32 #390
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
VIVA ESPANAAAAAAA!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Trinny
2010. július 12. 15:33 #391
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Idézet (Cynthia @ 2010.07.12. 15:30)
Rossz nézni, kár hogy nem Észak-Korea az első 110.gif Megérdemelték volna igazán cool.gif  laugh.gif

Hát igen, főleg a Portugália elleni meccsel rohog.gif
2010. július 12. 15:35 #392
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2010.07.12. 15:29)
Ez mind szép és jó, de ez a VB topik, itt fociról van szó 110.gif A másik, meg milyen volna, ha én elkezdenék a teniszhez szakérteni? Szerintem te lennél az első, aki elkezdené a haját tépni az én "tudásommal" tongue.gif  wink.gif  laugh.gif

Talán baj, hogy hozzászólogatok a témához?

Szakértsél, bánom is én.

"Ez a VB topik, itt fociról van szó" - rotfl, ezen dőltem.

Ez egy nagyon gyenge kamu, semmi-érves, gyerekes post volt, mind1 is
2010. július 12. 15:39 #393
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dirthy @ 2010.07.12. 15:35)
Talán baj, hogy hozzászólogatok a témához?
Szakértsél, bánom is én. 
"Ez a VB topik, itt fociról van szó" - rotfl, ezen dőltem.
Ez egy nagyon gyenge kamu, semmi-érves, gyerekes post volt, mind1 is

Nem, azzal nincs bajom hogy hozzászólsz, csak egyetlen hsz-t sem hagysz véleményen kívül...
Mindegy, nem érdekelsz, nem érsz annyit hogy miattad warnoljanak cool.gif
2010. július 12. 15:54 #394
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2010.07.12. 15:39)
Nem, azzal nincs bajom hogy hozzászólsz, csak egyetlen hsz-t sem hagysz véleményen kívül...
Mindegy, nem érdekelsz, nem érsz annyit hogy miattad warnoljanak cool.gif

Ez szintén LMAO kategória laugh.gif

De látod, máris egyetértünk, pedig hányszor megfogadtam már hogy (különösen itt a HQP-n) 16-17 év alattiakkal nem állok le "vitatkozni" mert láthatóan nem értik, vagy nem akarják érteni a lényeget, ehhez még túl éretlenek. Csak beszélnek össze-vissza,ha látnák magukat kívűlről évekkel később... Mindegy,mert elkéstem a csekkolással az én hibám, elnézést ezért. rolleyes.gif
2010. július 12. 16:21 #395
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
És akkor a döntő...
2010. július 12. 16:35 #396
agadu
agadu
Viva Rock & Roll
Hozzászólás: 1095
Csatolások: 4422
Azonosító: 99378
FIFA kedvenc csalók !mint franciaország a vn döntőben brazília ellen.a játékvezetés angol 4.dik osztályban ütötte meg a színvonalat.a spanyolok már fél éve lefutott világbajnokok.már fél évvel a vb előtt lehetett tudni,hogy a FIFA világbajnokot csinál belőlük.olvasatok utána auz interneten.igazam van és nem átverés mint a tegnapi döntő. thumbsup.gif
2010. július 12. 16:39 #397
Zsüdi
Zsüdi

StátuszBeYoutiful
Hozzászólás: 5217
Csatolások: 231
Azonosító: 124795
Szegény Paul! Ha a németek nem figyelnek oda, akkor a hollandok agyonverik... smileeee.gif
2010. július 12. 16:40 #398
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
beer.gif
2010. július 12. 17:04 #399
Horgi