Paul, FTW
FIFA World Cup 2010
2010. július 07. 22:51
Kellemes utazást kívánok a németeknek haza
Paul, FTW
Paul, FTW
2010. július 07. 22:52
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 22:39)
elismerem, hogy a jobb(szerencsésebb) csapat nyert. De ez szerencsére kevés lesz a hollandok ellen, akik 100%-al fogják megnyerni a VB-t
Go Nederland, go...
Nyernetek kell, ezt meg kell tennetek, nem nyerhet egy ilyen ötlettelen spanyol csapat VB-t. 
Ez minden volt, csak elismerés nem. lmao
2010. július 07. 22:54
Idézet (Dirthy @ 2010.07.07. 22:51)
Kellemes utazást kívánok a németeknek haza
Paul, FTW
Paul, FTW
Milyen hazautazás? Mi majd örömmel fogunk haza utazni, míg a spanyol vereség a döntőben sokkal fájóbb lesz, mint most a német vereség az elődöntőben. Ezt hidd el. Győzelemmel hazautazni sokkal jobb, mint vereséggel... Hajrá Németalföld csapata Hollandia!!! Robben és Sneijder majd hint kettőt, és go home spain...
1 felhasználónak tetszik:
Gajcsi
2010. július 07. 22:56
haha k*csög németek úgy kellet
hát igen ennyi a német foci, na jóó jól nyomják de a spanyolokhoz még fejlődni kell...nem egyszer kaptak ki tőlük...am nem akarok kötekdni, de ha a kemény német csapatot megverték akkor a Hollad csapat már nem nagy cucc, mert sztem a németek erősebbek voltak, mint a Hollandok...-.- nem kell leírni őket és nem szerencse volt, hanem tudás és egy szép Puyol fejelés- a 2 méter magas emberekkel szemben..szal....: aki tud az tud! Jó lett volna ha Villa is rug egyet.
Dirthy
2010. július 07. 22:58
Én laikusként azt láttam, hogy a spanyolok, bár picik, sokkal gyorsabban futnak, mint a nagydarab németek. A németek jól védnek és fejelnek, de nem tudnak támadni.
2010. július 07. 22:59
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 22:54)
Milyen hazautazás? Mi majd örömmel fogunk haza utazni, míg a spanyol vereség a döntőben sokkal fájóbb lesz, mint most a német vereség az elődöntőben. Ezt hidd el. Győzelemmel hazautazni sokkal jobb, mint vereséggel... Hajrá Németalföld csapata Hollandia!!! Robben és Sneijder majd hint kettőt, és go home spain...

Igen?
2010. július 07. 22:59
Idézet (ventura @ 2010.07.07. 22:58)
Na, ez az a stílus, amit itt nem kéne erőltetni...
bocsiii
2010. július 07. 23:01
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (gertii @ 2010.07.07. 22:56)
haha k*csög németek úgy kellet
hát igen ennyi a német foci, na jóó jól nyomják de a spanyolokhoz még fejlődni kell...nem egyszer kaptak ki tőlük...am nem akarok kötekdni, de ha a kemény német csapatot megverték akkor a Hollad csapat már nem nagy cucc, mert sztem a németek erősebbek voltak, mint a Hollandok...-.- nem kell leírni őket és nem szerencse volt, hanem tudás és egy szép Puyol fejelés- a 2 méter magas emberekkel szemben..szal....: aki tud az tud! Jó lett volna ha Villa is rug egyet. 
Nem tudom, te mit szólnál, ha ugyanezt mondanánk a Spanyolokra. Elkezdhetném írni, mennyire nem szeretem őket, de most itt abbahagyom, mert tudni kell veszteni. Nem mocskolni kellene őket, hanem egy egyszerűen "hát most nem hozták a formájukat"-al lerendezni. És nem tudom mennyire ismered a németeket (szerintem nem eléggé) hogy köcsögözd őket. De ez csak az én véleményem.
2010. július 07. 23:01
Kívánom hogy legyen igazad a "nem nagy cucc" kijelentéssel, De ez a Holland CSAPAT meg fogja nyerni a VB-t. Minden idegszálukon azon lesznek, hogy végre harmadszori nekifutásra nyerjenek. És ez át fogja őket lendíteni a döntő pillanatokon, és nyerni fognak, mert igenis jobb csapat, mint a spanyol, szerintem. És mivel már csak ők maradtak, mint félig "német" csapat, így nekik kell nyerni.
Valaki mondja már meg nekem, hogy miért utálja szinte mindenki a Németeket? Én tudom, a világháborúk miatt. De ennek itt már semmi köze hozzá...
Valaki mondja már meg nekem, hogy miért utálja szinte mindenki a Németeket? Én tudom, a világháborúk miatt. De ennek itt már semmi köze hozzá...
bibicsibi
2010. július 07. 23:02
Idézet (gertii @ 2010.07.07. 22:59)
Igen?
csak spanyol oldalon ott van egy Villa, Puyol, Xavi, Iniesta és egy profi kapus: Casillas
bocsii, csak nem kell őket leírni 
Hollandoknál meg CSAPAT van...
2010. július 07. 23:04
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 22:54)

Engem most csak ez a meccs végkimenetele érdekelt, és az ezüst még mindig szebben csillog mint a bronz (legjobb esetben)
2010. július 07. 23:04
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 23:01)
Kívánom hogy legyen igazad a "nem nagy cucc" kijelentéssel, De ez a Holland CSAPAT meg fogja nyerni a VB-t. Minden idegszálukon azon lesznek, hogy végre harmadszori nekifutásra nyerjenek. És ez át fogja őket lendíteni a döntő pillanatokon, és nyerni fognak, mert igenis jobb csapat, mint a spanyol, szerintem. És mivel már csak ők maradtak, mint félig "német" csapat, így nekik kell nyerni.
van egy történetem, de azt itt nem....meg a tanárok
hát én örülök annak is, hogy döntősök..de tudod mit- egyenlő esélyük van és majd eldönti a polip xD vagyis ink. a focisták és ugye a bírok
2010. július 07. 23:06
Idézet (Dirthy @ 2010.07.07. 23:04)
Engem most csak ez a meccs végkimenetele érdekelt, és az ezüst még mindig szebben csillog mint a bronz (legjobb esetben) 
Azért Te is elhiszed, hogy sokkal jobban örülnek egy ilyen lebonyolítási rendszerben a bronznak, mint az ezüstnek. Mert azt vesztes kapta, míg a bronzot egy nyertes csapat.
2010. július 07. 23:09
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 23:01)
Pénzt mennyit teszel fel rá?
Idézet
Na, ezért az egyért pont nem
Nálam az olasz csapat vezeti a hater listát az antifocival, és attitűddel
RachelWillows
2010. július 07. 23:10
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 23:06)
Azért Te is elhiszed, hogy sokkal jobban örülnek egy ilyen lebonyolítási rendszerben a bronznak, mint az ezüstnek. Mert azt vesztes kapta, míg a bronzot egy nyertes csapat.
ebben mondjuk van valami, mert ismerős a helyzet-.- hmmm...első helyen álltunk jött Kenyeri bumm...kikaptunk és ezüstöt kaptunk áá nem is örültem, de még szerencse, hogy felrugtak és nem fociztam az utolsón, mert az rosszab lett volan!
De, hogy mi lesz a vég azt még a jó Isten se tudja
2010. július 07. 23:14
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 23:06)
Döntő elvesztésétől sz.rabb nem sok van a sportban. Bármilyen területen.
Egyéni sportban, a kedvence(i)mnél is amondó vagyok, hogy inkább elődöntőben hasaljon, mint a fináléban. Ez igaz.
Ám vesztesek (ellenfelek) nélkül nem születhetnek bajnokok.
2010. július 07. 23:20
Hajrá spanyolok, meg lehet a VB !!!!!!!!!!!!!!!!
Szép volt, amit a németek ellen csináltak!!!
Szép volt, amit a németek ellen csináltak!!!
2010. július 07. 23:25
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 23:14)
Milyen véletlen egybeesés, de a Holland szövetség rövidítésébe (KNVB), már benne van a VB szórészlet
Így a vita lezárva

Paul majd eldönti.
Szerintem is esélyesebb a holland csapat, de ma nem az volt a német?! Sőt, a vb legnagyobb esélyesévé lépett elő a négy között. Aztán ez lett belőle. Nem sokat adtam volna ma rá, hogy kikapnak.
Van akit összetör a nyomás, a tét, és itt jönnek újra képbe a spanyolok. Szerintem jobban bírják ezeket a szituációkat fejben. /Ettől még kikaphatnak simán/
"CHAMPIONS TAKE CHANCES, AND PRESSURE IS A PRIVILEGE" - B.J.King
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.