Starity

FIFA World Cup 2010

22 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 07. 22:51 #281
- törölt felhasználó -    
Kellemes utazást kívánok a németeknek haza wink.gif

Paul, FTW w00t.gif
2010. július 07. 22:52 #282
- törölt felhasználó -    
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 22:39)
elismerem, hogy a jobb(szerencsésebb) csapat nyert. De ez szerencsére kevés lesz a hollandok ellen, akik 100%-al fogják megnyerni a VB-t  smileeee.gif  Go Nederland, go...  beer.gif Nyernetek kell, ezt meg kell tennetek, nem nyerhet egy ilyen ötlettelen spanyol csapat VB-t.  sad.gif

Ez minden volt, csak elismerés nem. lmao
2010. július 07. 22:54 #283
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dirthy @ 2010.07.07. 22:51)
Kellemes utazást kívánok a németeknek haza wink.gif
Paul, FTW w00t.gif

Milyen hazautazás? Mi majd örömmel fogunk haza utazni, míg a spanyol vereség a döntőben sokkal fájóbb lesz, mint most a német vereség az elődöntőben. Ezt hidd el. Győzelemmel hazautazni sokkal jobb, mint vereséggel... Hajrá Németalföld csapata Hollandia!!! Robben és Sneijder majd hint kettőt, és go home spain... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Gajcsi
2010. július 07. 22:56 #284
- törölt felhasználó -    
haha k*csög németek úgy kellet tongue.gif hát igen ennyi a német foci, na jóó jól nyomják de a spanyolokhoz még fejlődni kell...nem egyszer kaptak ki tőlük...am nem akarok kötekdni, de ha a kemény német csapatot megverték akkor a Hollad csapat már nem nagy cucc, mert sztem a németek erősebbek voltak, mint a Hollandok...-.- nem kell leírni őket és nem szerencse volt, hanem tudás és egy szép Puyol fejelés- a 2 méter magas emberekkel szemben..szal....: aki tud az tud! Jó lett volna ha Villa is rug egyet. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Dirthy
2010. július 07. 22:58 #285
- törölt felhasználó -    
Én laikusként azt láttam, hogy a spanyolok, bár picik, sokkal gyorsabban futnak, mint a nagydarab németek. A németek jól védnek és fejelnek, de nem tudnak támadni.
2010. július 07. 22:58 #286
ventura
ventura

Státuszoffline
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2363
Csatolások: 587
Azonosító: 7500
Idézet (gertii @ 2010.07.07. 22:56)
haha k*csög németek úgy kellet  tongue.gif

Na, ez az a stílus, amit itt nem kéne erőltetni...

2010. július 07. 22:59 #287
- törölt felhasználó -    
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 22:54)
Milyen hazautazás? Mi majd örömmel fogunk haza utazni, míg a spanyol vereség a döntőben sokkal fájóbb lesz, mint most a német vereség az elődöntőben. Ezt hidd el. Győzelemmel hazautazni sokkal jobb, mint vereséggel... Hajrá Németalföld csapata Hollandia!!! Robben és Sneijder majd hint kettőt, és go home spain...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Igen? ohmy.gif csak spanyol oldalon ott van egy Villa, Puyol, Xavi, Iniesta és egy profi kapus: Casillas wub.gif bocsii, csak nem kell őket leírni blush.gif
2010. július 07. 22:59 #288
- törölt felhasználó -    
Idézet (ventura @ 2010.07.07. 22:58)
Na, ez az a stílus, amit itt nem kéne erőltetni...

bocsiii blush.gif
2010. július 07. 23:01 #289
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Idézet (gertii @ 2010.07.07. 22:56)
haha k*csög németek úgy kellet  tongue.gif hát igen ennyi a német foci, na jóó jól nyomják de a spanyolokhoz még fejlődni kell...nem egyszer kaptak ki tőlük...am nem akarok kötekdni, de ha a kemény német csapatot megverték akkor a Hollad csapat már nem nagy cucc, mert sztem a németek erősebbek voltak, mint a Hollandok...-.- nem kell leírni őket és nem szerencse volt, hanem tudás és egy szép Puyol fejelés- a 2 méter magas emberekkel szemben..szal....: aki tud az tud! Jó lett volna ha Villa is rug egyet. biggrin.gif

Nem tudom, te mit szólnál, ha ugyanezt mondanánk a Spanyolokra. Elkezdhetném írni, mennyire nem szeretem őket, de most itt abbahagyom, mert tudni kell veszteni. Nem mocskolni kellene őket, hanem egy egyszerűen "hát most nem hozták a formájukat"-al lerendezni. És nem tudom mennyire ismered a németeket (szerintem nem eléggé) hogy köcsögözd őket. De ez csak az én véleményem.
2010. július 07. 23:01 #290
- törölt felhasználó -    
Kívánom hogy legyen igazad a "nem nagy cucc" kijelentéssel, De ez a Holland CSAPAT meg fogja nyerni a VB-t. Minden idegszálukon azon lesznek, hogy végre harmadszori nekifutásra nyerjenek. És ez át fogja őket lendíteni a döntő pillanatokon, és nyerni fognak, mert igenis jobb csapat, mint a spanyol, szerintem. És mivel már csak ők maradtak, mint félig "német" csapat, így nekik kell nyerni.

Valaki mondja már meg nekem, hogy miért utálja szinte mindenki a Németeket? Én tudom, a világháborúk miatt. De ennek itt már semmi köze hozzá...
1 felhasználónak tetszik: bibicsibi
2010. július 07. 23:02 #291
- törölt felhasználó -    
Idézet (gertii @ 2010.07.07. 22:59)
Igen? ohmy.gif csak spanyol oldalon ott van egy Villa, Puyol, Xavi, Iniesta és egy profi kapus: Casillas wub.gif bocsii, csak nem kell őket leírni blush.gif

Hollandoknál meg CSAPAT van... smileeee.gif
2010. július 07. 23:04 #292
- törölt felhasználó -    
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 22:54)
Milyen hazautazás? Mi majd örömmel fogunk haza utazni, míg a spanyol vereség a döntőben sokkal fájóbb lesz, mint most a német vereség az elődöntőben. Ezt hidd el. Győzelemmel hazautazni sokkal jobb, mint vereséggel... Hajrá Németalföld csapata Hollandia!!! Robben és Sneijder majd hint kettőt, és go home spain...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Engem most csak ez a meccs végkimenetele érdekelt, és az ezüst még mindig szebben csillog mint a bronz (legjobb esetben) biggrin.gif
2010. július 07. 23:04 #293
- törölt felhasználó -    
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 23:01)
Kívánom hogy legyen igazad a "nem nagy cucc" kijelentéssel, De ez a Holland CSAPAT meg fogja nyerni a VB-t. Minden idegszálukon azon lesznek, hogy végre harmadszori nekifutásra nyerjenek. És ez át fogja őket lendíteni a döntő pillanatokon, és nyerni fognak, mert igenis jobb csapat, mint a spanyol, szerintem. És mivel már csak ők maradtak, mint félig "német" csapat, így nekik kell nyerni.
Valaki mondja már meg nekem, hogy miért utálja szinte mindenki a Németeket? Én tudom,  a világháborúk miatt. De ennek itt már semmi köze hozzá...

van egy történetem, de azt itt nem....meg a tanárok biggrin.gif
hát én örülök annak is, hogy döntősök..de tudod mit- egyenlő esélyük van és majd eldönti a polip xD vagyis ink. a focisták és ugye a bírok
2010. július 07. 23:06 #294
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dirthy @ 2010.07.07. 23:04)
Engem most csak ez a meccs végkimenetele érdekelt, és az ezüst még mindig szebben csillog mint a bronz (legjobb esetben) biggrin.gif

Azért Te is elhiszed, hogy sokkal jobban örülnek egy ilyen lebonyolítási rendszerben a bronznak, mint az ezüstnek. Mert azt vesztes kapta, míg a bronzot egy nyertes csapat.
2010. július 07. 23:09 #295
- törölt felhasználó -    
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 23:01)

Pénzt mennyit teszel fel rá? biggrin.gif

Idézet

Valaki mondja már meg nekem, hogy miért utálja szinte mindenki a Németeket? Én tudom,  a világháborúk miatt. De ennek itt már semmi köze hozzá...

Na, ezért az egyért pont nem
biggrin.gif

Nálam az olasz csapat vezeti a hater listát az antifocival, és attitűddel biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: RachelWillows
2010. július 07. 23:10 #296
- törölt felhasználó -    
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 23:06)
Azért Te is elhiszed, hogy sokkal jobban örülnek egy ilyen lebonyolítási rendszerben a bronznak, mint az ezüstnek. Mert azt vesztes kapta, míg a bronzot egy nyertes csapat.

ebben mondjuk van valami, mert ismerős a helyzet-.- hmmm...első helyen álltunk jött Kenyeri bumm...kikaptunk és ezüstöt kaptunk áá nem is örültem, de még szerencse, hogy felrugtak és nem fociztam az utolsón, mert az rosszab lett volan!

De, hogy mi lesz a vég azt még a jó Isten se tudja blush.gif
2010. július 07. 23:14 #297
- törölt felhasználó -    
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 23:06)

Döntő elvesztésétől sz.rabb nem sok van a sportban. Bármilyen területen.
Egyéni sportban, a kedvence(i)mnél is amondó vagyok, hogy inkább elődöntőben hasaljon, mint a fináléban. Ez igaz.

Ám vesztesek (ellenfelek) nélkül nem születhetnek bajnokok.
2010. július 07. 23:14 #298
- törölt felhasználó -    
Milyen véletlen egybeesés, de a Holland szövetség rövidítésébe (KNVB), már benne van a VB szórészlet biggrin.gif Így a vita lezárva tongue.gif tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: bibicsibi
2010. július 07. 23:20 #299
- törölt felhasználó -    
Hajrá spanyolok, meg lehet a VB !!!!!!!!!!!!!!!!
Szép volt, amit a németek ellen csináltak!!!
2010. július 07. 23:25 #300
- törölt felhasználó -    
Idézet (maresz @ 2010.07.07. 23:14)
Milyen véletlen egybeesés, de a Holland szövetség rövidítésébe (KNVB), már benne van a VB szórészlet  biggrin.gif Így a vita lezárva  tongue.gif  tongue.gif

Paul majd eldönti. rohog.gif

Szerintem is esélyesebb a holland csapat, de ma nem az volt a német?! Sőt, a vb legnagyobb esélyesévé lépett elő a négy között. Aztán ez lett belőle. Nem sokat adtam volna ma rá, hogy kikapnak.

Van akit összetör a nyomás, a tét, és itt jönnek újra képbe a spanyolok. Szerintem jobban bírják ezeket a szituációkat fejben. /Ettől még kikaphatnak simán/

"CHAMPIONS TAKE CHANCES, AND PRESSURE IS A PRIVILEGE" - B.J.King
22 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!