Emily Procter - Csi: Miami Season 3 Promo-k
2005. június 30. 09:47
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
nagyon aranyos! köszi szépen!!
2005. július 01. 06:18
|
|
saii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.14. Hozzászólás: 3873 Csatolások: 9261 Azonosító: 1360 offline
|
Idézet(yolee @ 2005, July 1. - 05:02)
Na ne máán ez az anyám lehetne, vagy csak úgy néz ki! Ha öregedő hölgyeket akartok látni dobok linkeket de ne ide tegyétek már fel! 
[right][/right]
[right][/right]
Ha fiatal lányokra vágysz menj oviba....
Köszi Marha csodálatosan néz ki ezeken a képeken.
2005. július 01. 06:45
|
|
yoleevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.13. Hozzászólás: 298 Csatolások: 206 Azonosító: 6152 offline
|
Idézet(saii @ 2005, July 1. - 05:18)
Ha fiatal lányokra vágysz menj oviba....

[right][/right]
[right][/right]
1. 22 éves vagyok mér baj hogy a fiatal lányokat szeretem
2. Már ne haragudj de sztem nem velem van a baj hogy nem az öregekre gerjedek
3. A pedofil sem én vagyok
2005. július 01. 09:55
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Yolee: a véleményét mindenki természetesen szabadon kifejtheti. De azt tegye kultúrált, és emészthető formában, ha kérhetem. Megértem, és elfogadom, ha 22 éves fejjel nem "gerjedsz" a 35 körüliekre. De kérlek ne akard már megszabni, hogy ki mit tegyen fel ide, és miért, mert ha ilyeneket látok, akkor eldurran az agyam. És akkor eljár a kezem is. Ha nem tetszik, akkor ne nézd. Én személy szerint undorodom az ide általatok felrakott "sztárok" jelentős részétől, különböző okokból. Mégsem írok felháborodott hozzászólásokat emiatt, mert tudom, hogy senkit sem érdekel, hogy én mit gondolok róluk, és senkire sem tartozik rajtam kívül. Mint ahogyan minket sem érdekel, hogy Te a fiatalokra gerjedsz, és nem is vagyunk kiváncsiak rá.
2005. július 01. 12:57
|
|
yoleevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.13. Hozzászólás: 298 Csatolások: 206 Azonosító: 6152 offline
|
Igazad van, hogy ne én szabjam meg hogy ki mit rak fel, ezt aláírom, jogosan szólsz, de hogy az üzenetben mi volt a "kultúrálatlan" azt nem értem. Lehet hogy ez is jogos, de ennyire nem érzem vészesnek a hozzászólást. Bocsi, nem kötekedni akarok!
2005. július 02. 09:10
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Idézet(yolee @ 2005, July 1. - 11:57)
Igazad van, hogy ne én szabjam meg hogy ki mit rak fel, ezt aláírom, jogosan szólsz, de hogy az üzenetben mi volt a "kultúrálatlan" azt nem értem. Lehet hogy ez is jogos, de ennyire nem érzem vészesnek a hozzászólást. Bocsi, nem kötekedni akarok! 
[right][/right]
[right][/right]
Én sem akarok veled kötekedni. Először is tök jó, hogy egyáltalán válaszolsz, reagálsz, és belátod, hogy ez "nem volt az igazi". Ja, hát igen... én ilyen maradi öreg ökör (marha, mindegy) modi vagyok, hogy nekem ennyi már elég ahhoz, hogy a "kulturálatlanság" szóba jöjjön... Nem kell ahhoz bazmegolni, meg kötsögözni, hogy csúnya dolgot mondjon az ember... Nem fogunk összeveszni, se kötekedni. Látom értesz a szóból, ez nagyon dícséretes. A rossz pont mellé kaptál egy jót is egyből... Szerintem most már értjük egymást.... A lényeg: a véleménye mindenkinek a sajátja... ha megosztja mással, vegye figyelembe azt, hogy ezzel önmagát is minősíti. Ja... a magyarban az "ez" névmás élettelen tárgyra, fogalomra utal... Élőlényre, kiváltképp emberre alkalmazni nálam bizony kulturálatlanságnak minősül. (Ha már ennyire részletezni vagyok kénytelen)
2005. július 03. 06:54
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
|
Na... értjük a tréfát... rendben van. Hát... Ha ő az anyád lehetne, akkor én meg az apád?
Egyébként nem igazán értem... 36 éves... és szerintem gyönyörű, VALÓDI NŐ. Aki nem 20 és 25 között van, azért még ne húzza le magát a klotyón... De ez magánvélemény...
Egyébként nem igazán értem... 36 éves... és szerintem gyönyörű, VALÓDI NŐ. Aki nem 20 és 25 között van, azért még ne húzza le magát a klotyón... De ez magánvélemény...
2005. július 03. 09:27
|
|
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline
|
Idézet(Marha @ 2005, July 3. - 05:54)
Na... értjük a tréfát... rendben van. Hát... Ha ő az anyád lehetne, akkor én meg az apád?
[right][/right]
[right][/right]
Teljesen igazad van. Nézd meg a kedvenceim életkorát: Delta: 20 év, Marg: 46(!), Sherry meg most lett 38. Anyám meg 42 éves...
2005. július 03. 12:59
|
|
yoleevisszatérő vendég |
|
Idézet(Marha @ 2005, July 3. - 05:54)
[right][/right]
[right][/right]
Hát látom azért csak részben értetted a tréfát, ez teljes mértékben ugratás volt, mint amikor star wars őrült haveromat cseszegetem azzal hogy mér néz ilyen dedós mesét mint a star wars! Na mind1, bocsi!!!! Sztem zárjuk le itt a témát és beszélgessünk olyasvalakiről, aki mindkettőnknek nagyon bejön, mert nem azért szeretnék ide járni, hogy mindig valakivel capuljuk egymást!!! Remélem nincs harag!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: