Milyen játékkal játszol mostanában ?
2008. december 02. 05:44
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Fallout 3
Lényegében Oblivion szebb köntösben, gyorsabb motorral. Az eleje tényleg nagyszerûen meg lett csinálva, mikor pici gyerekkortól a felnõtté válásig lehet követni a karakterünket. Keveset tölt, azt is gyorsan, messze ellátni, a játék maga pedig gyönyörû. Az Oblivionhoz képest csak a V.A.T.S. (Vault-Tec Assisted Targeting System) a különbség, ami jól meg lett csinálva és látványosak is a harcok, köszönhetõen annak például, hogy az ellenfeleket darabokra lehet szedni szerencsés esetben. A Fallout szériát annyira nem ismerem (csak a Tactics-szal játszottam, bár azzal elég sokat), de ennek a hangulata tetszik, jól megcsinálta a Bethesda. 9/10-et simán megérdemel, de szerintem lesz ez még magasabb is, ha még majd többet játszok vele. 
Black Mesa Official Main Trailer
2008. december 02. 07:06
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Necros @ 2008. December 2. - 05:44)
HQ verzió: http://files.filefront.com/BlackMesaTraile...;/fileinfo.html
2008. december 07. 04:23
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Idézet(akos85 @ 2008. December 7. - 00:10)
Call Of Duty - World At War ... állat 
Az nekem is nagyon tetszett, leszámítva a szovjet részeket. Kár hogy a multija nemakar sikerülni. Nem enged online profilt létrehozni, ezért nem is tudunk serverekre lépni. Más meg simán tud menni serverekre. Ráadásul lehet hogy az online profil miatt, a 65-ös rangot hackelõ program nem jó.
2008. december 10. 23:08
Prince of Persia
elsõ "szavam" mikor megláttam a menüt? áááááááááááá
mikor elkezdtem ? ááááááááááá
a harc nagyon rohadtjó lett,nagyon más mint eddig de eszméletlenül látványos
meg mikor Elika ugrás közben segít ááá isteni
az egész játék nagyon ottvan a topon,nálam év játéka,nem csalódtam benne
még csak 1 és fél órát játszottam vele,de nagyon gyorsan pereg az idõ,ha elkezdem.
Well done Ubisoft !
elsõ "szavam" mikor megláttam a menüt? áááááááááááá
mikor elkezdtem ? ááááááááááá
a harc nagyon rohadtjó lett,nagyon más mint eddig de eszméletlenül látványos
meg mikor Elika ugrás közben segít ááá isteni
az egész játék nagyon ottvan a topon,nálam év játéka,nem csalódtam benne
még csak 1 és fél órát játszottam vele,de nagyon gyorsan pereg az idõ,ha elkezdem.
Well done Ubisoft !
2008. december 30. 20:03
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Ubersoldier 2:
a Schneider segédeinél elakadtam nyáron. Nagy nehezen sikerült megölni a géppuskást, de a lángszóróssal sehogy se bírtam el, ezért inkább feladtam. Aztán valaki rájött õsszel, hogy nyírja ki õket, de én pár hete ránéztem a csaláskódokra mégegyszer. És sikerült elfogadtatnom. Aztán örökélettel sikerült a lángszórós segédet kinyírnom. Tegnap elkezdtem folytatni, aztán végigvittem.
Sniper - Art of Victory:
US2 után este nekiálltam, ma estig el is végeztem vele. Nem volt túl sok német a játékban. Szerintem a Sniper Elite sokkal jobb, és jóval hosszabb is. De egyszer végigvihetõ szerintem.
a Schneider segédeinél elakadtam nyáron. Nagy nehezen sikerült megölni a géppuskást, de a lángszóróssal sehogy se bírtam el, ezért inkább feladtam. Aztán valaki rájött õsszel, hogy nyírja ki õket, de én pár hete ránéztem a csaláskódokra mégegyszer. És sikerült elfogadtatnom. Aztán örökélettel sikerült a lángszórós segédet kinyírnom. Tegnap elkezdtem folytatni, aztán végigvittem.
Sniper - Art of Victory:
US2 után este nekiálltam, ma estig el is végeztem vele. Nem volt túl sok német a játékban. Szerintem a Sniper Elite sokkal jobb, és jóval hosszabb is. De egyszer végigvihetõ szerintem.
2008. december 31. 08:37
visszatértem kedvenc játékomhoz : Counter Strike: Source
2009. január 03. 17:46
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Tomb Raider: Underworld
Nagyon jó a grafikája, én is még csak az elejénél tartok (még a kriptás elõtti résznél). Sokkal jobbnak tartom a többi résznél, nekem ez jön be a legjobban.
(Lara arca ismét gyönyörû, azzal a különbséggel, hogy a már klasszikusnak mondható LC gyakorlatokat is meg tudja csinálni.) 10/10
Valamint játszok még a Sims2-vel, GTA IV-gyel.
Nagyon jó a grafikája, én is még csak az elejénél tartok (még a kriptás elõtti résznél). Sokkal jobbnak tartom a többi résznél, nekem ez jön be a legjobban.
Valamint játszok még a Sims2-vel, GTA IV-gyel.
2009. január 04. 08:37
|
|
|
Szerintem a Legend és az Anniversary is nagyon jók voltak, nekem ez az új hármas sokkal jobban tetszik, mint a régi játékok. 
Én pedig felraktam tegnap este már milliomodjára az Age of Empires 3-at, nem tudom megunni.
Gyönyörû és nagyon jó vele csak úgy játszani. Képes vagyok 1-2 órát eltölteni mindössze egy pályán, felfedezni mindent, bevédekezni, legyártani egy nagy sereget, aztán elpusztítani minden ellenséget.
A kedvenc RTS sorozatom, remélem, lesz még következõ része, meg az AoM-nak is.
Én pedig felraktam tegnap este már milliomodjára az Age of Empires 3-at, nem tudom megunni.
2009. január 05. 20:25
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Tomb Raider: Underworld
2 nap alatt (1 nap max. 2 óra játékkal) eljutottam a Mexico-s rész 3. pályájára
az ajtókinyitásos résznél tartok és még mindig 10/10-et adnék mindenre. Kezd egy picit nehezebb lenni a játék, de hát ez így van jól.
Elakadtam én is sokszor. néha a Youtube-n néztem meg egy-egy végigjátszást merre kell menni, ha nagyon muszály volt
Kedvencem a zenéje
(egész pici korom óta kedvenc játékom a Tomb(i)
azóta se tudok nem játszani az újakkal, a szívemhez nõtt mind
)
2 nap alatt (1 nap max. 2 óra játékkal) eljutottam a Mexico-s rész 3. pályájára
Kedvencem a zenéje
2009. január 07. 16:40
aztec ? nemár fúj
bár mikor megy akkor szeretem 
nekem de_nuke a kedvenc
nekem de_nuke a kedvenc
2009. január 08. 22:13
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
Idézet(Adrianna @ 2009. January 5. - 21:25)
azóta se tudok nem játszani az újakkal, a szívemhez nõtt mind
)
Én 1996-tól a TR-en élek. Sajna az új részekhez nem megfelelõ a sz.gépem teljesítménye.
De, a TR 1-3-ig medi nélkül végigvittem. A TR 4-6-ig nem sikerült medi nélkül úgy emlékszek, Közben a vincsim is meghalt.
Én TR fanatikus vagyok. Szerkipálya manapság nagyon jó [pl. Himalája Titia/Titak készítésében.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: