Ana Ivanovic - China Open 2008, Day 4
2008. szeptember 26. 21:08
Látom te is az a fajta vagy aki nem igazán tekint elõre.
Azért mert jelenleg / jövõre kiemelt torna lesz / csak Tier II, erõben nem az volt ...
+ nem verhetetlen senki ... neki is lehet kicsivel szerényebb sorozata, Ágika az nagyon más tészta viszont ...
Azért mert jelenleg / jövõre kiemelt torna lesz / csak Tier II, erõben nem az volt ...
+ nem verhetetlen senki ... neki is lehet kicsivel szerényebb sorozata, Ágika az nagyon más tészta viszont ...
2008. szeptember 26. 21:18
|
|
Feca7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 35 Azonosító: 45189 offline
|
Idézet(Billy Costigan @ 2008. September 26. - 21:08)
én is ezen a véleményen vagyok, sztem Ana elõtt még nagy jövõ áll, szorítok neki!
a képeket meg köxy
2008. szeptember 26. 21:20
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
Idézet(Billy Costigan @ 2008. September 26. - 21:08)
A Grand Slam gyõzelme óta nem sok mindent alkotott. Aki néhány hete világelsõ volt, annak illene eljutni egy ilyen tornán - ahol nincsenek a Williams tesók, nincs Sharapova - a döntõig.
2008. szeptember 26. 21:45
Illene ... ez aranyos ... szerintem meg illene irányába a több tisztelet.
+ a lista ... igen van és szép meg jó ... csak nem a valós sorrendet takarja ... igaz lehet vele takaróóóózni ...
+ a lista ... igen van és szép meg jó ... csak nem a valós sorrendet takarja ... igaz lehet vele takaróóóózni ...
2008. szeptember 26. 22:28
|
|
SirAlex0717 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 817 Csatolások: 9 Azonosító: 37289 offline
|
Mindegy nekem ki mit mond...
Nem mutat olyan játékot mint korábban, nem tudom mi van vele.
Én még mindig nagyon szeretem, tisztelem mind õt mind a játékát, de nyerni is kéne néha.
És nagyon szép a hasa!
Nem mutat olyan játékot mint korábban, nem tudom mi van vele.
Én még mindig nagyon szeretem, tisztelem mind õt mind a játékát, de nyerni is kéne néha.
És nagyon szép a hasa!
2008. szeptember 27. 21:00
Billyvel csak egyetérteni tudok.
Köszönöm a képeket.
Ana
joe
Köszönöm a képeket.
Ana
joe
2008. szeptember 28. 08:44
|
rammsteinwwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.12. Hozzászólás: 54 Csatolások: 2 Azonosító: 36855 offline
|
2008. október 09. 20:04
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
nightfever
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.