Csatolási Furcsaság
2009. július 25. 15:58
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Már nálam is jelentkezik a fehér képernyõs probléma. Minden idõszakban elõfordul, de ma du. 3-ig kivételesen gond nélkül mûködött minden. Addig képeket is tudtam csatolni, de azóta semmi nem mûködik. Csak az Error Landert és a fehér képernyõt adja be. Így lehetetlen a képek csatolása, de a hsz-eket se könnyû megírni és az adatlapok szerkesztése is problémát okoz. Remélem meglesz rá a megoldás.
2009. július 25. 17:12
Idézet(Rap4ever8 @ 2009. July 25. - 15:58)
Már nálam is jelentkezik a fehér képernyõs probléma. Minden idõszakban elõfordul, de ma du. 3-ig kivételesen gond nélkül mûködött minden. Addig képeket is tudtam csatolni, de azóta semmi nem mûködik. Csak az Error Landert és a fehér képernyõt adja be. Így lehetetlen a képek csatolása, de a hsz-eket se könnyû megírni és az adatlapok szerkesztése is problémát okoz. Remélem meglesz rá a megoldás.
Na, itt senkit nem érdekel, szal én csak annyit tudok tanácsolni, hogy próbáld meg mobil internettel, nekem ez bejött
Amúgy nálam itthon még mindig megvan ez a probléma, hiába töltöttem tegnap egész nap, azt mobil nettel sikerült bent Szegeden, csak sajna a modem itt nálunk nem mûxik. Szóval valami a router-rel nem lehet kompatibilis itthon, bár azt nem értem, hogy mért van az, hogy elég sok embernél ez a baj.
2009. július 27. 01:14
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(Freeze @ 2009. July 23. - 21:02)
Mivel nem mindenkinél jelentkezik a hiba, így nagyon nehéz kideríteni, hogy mi okozhatja. Ezért pontosabb infókra lenne szükség.
Légyszi írjátok meg hogy:
- milyen fileméretû képeket
- azokból egyszerre hány darabot
- milyen idõpontban
- milyen gyors feltöltéssel rendelkezõ netrõl
próbáltatok feltölteni, ill azt is, hogy pontosan mi történt a csatolás gomb megnyomása után.
Köszi!
Légyszi írjátok meg hogy:
- milyen fileméretû képeket
- azokból egyszerre hány darabot
- milyen idõpontban
- milyen gyors feltöltéssel rendelkezõ netrõl
próbáltatok feltölteni, ill azt is, hogy pontosan mi történt a csatolás gomb megnyomása után.
Köszi!
Sajnos senki nem ír konkrétumokat.... Legyetek szívesek a fenti szempontok szerint leírni a hibajelenségeket, különben nem fogom tudni kideríteni!
Példa:
Kb. 3Mb-os képekbõl próbáltam egyszerre 10 darabot feltölteni, 07.27 18:45-kor. A feltöltés elinditása után 2 perccel a következõ hibaüzent jött be fehér képernyõre: "Úgy tünik egy kis hiba csúszott a számításainkba...blabla". Netkapcsolat: 4M/512k, Böngészõ IE8.
Kis türelmet kérek és meg fogjuk oldani a gondokat, addig felesleges az otthoni routerben keresni a hibát, mert nem ott lesz.
2009. július 27. 22:15
Föltettem két candidot egyesével, aztán kettõt egyszerre próbáltam, ott megint "A kapcsolat alaphelyzetbe állt stb stb.."
Én azt is csodának veszem, hogy az a kettõ egyáltalán fölment itthonról
Ezt csak annyival szeretném most módosítani, hogy jelen esetben úgy tudok tölteni, hogy egyesével csatolok, és így egyébként nagyon lassan halad. Szóval 2-3-4 perc, amíg az az egy kép fölmegy.
Én azt is csodának veszem, hogy az a kettõ egyáltalán fölment itthonról
Ezt csak annyival szeretném most módosítani, hogy jelen esetben úgy tudok tölteni, hogy egyesével csatolok, és így egyébként nagyon lassan halad. Szóval 2-3-4 perc, amíg az az egy kép fölmegy.
2009. július 27. 23:01
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Nálam már nem minden esetben jelentkezik a probléma. Egész sok képet tudok felrakni gond nélkül. Én 10-esével csatolok, de a 3. adagnál már csak a fehér képernyõt és az Error Landert adja be. Ha ez elõtt létrehozom a témát és utána módosításokkal csatolom akkor viszon mûködik. Ha egyszerre több oldalon is meg van nyitva a sztárlexikon akkor viszont semmit nem tudok csinálni. Ha pl. feltöltés közben adatlapot is szeretnék szerkeszteni vagy a témákat nézegetni, akkor mind a két vagy több oldalon hiba jelentkezik. A feltöltés sikertelen és a beállításoknál törölnöm kell, hogy utána fel tudjam rakni, a másik oldalon pedig a szokásos fehér képernyõ jön be.
2009. szeptember 25. 16:16
|
Bennievisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 07.08.29. Hozzászólás: 263 Csatolások: 743 Azonosító: 38041 offline
|
Hello, a mai napon szerettem volna , szeretnék épp képeket feltölteni de amikor a csatolás hozzáadására kattintok és töltené fel a képeket a következõ hiba oldal jön be: 413 – Request Entity Too Large, tudom mit jelent a hibakód de a képek nagysága nem haladja meg az 1 MB-ot sem szóval nem értem mi lehet agondja többször töltöttem már fel képeket de nem volt ilyen gondom:S:S
pls valaki segítsen a megoldásba ....( most egy nagy zipben küldöm a fájlokat hátha az megoldja a problémát )
pls valaki segítsen a megoldásba ....( most egy nagy zipben küldöm a fájlokat hátha az megoldja a problémát )
2009. szeptember 25. 16:32
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Szia, sajnos mindenki ezzel küzd, olvass bele ebbe a topikba:
http://starity.hu/forum/topik/122635-forum-hiba/
2009. szeptember 25. 17:44
|
Bennievisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 07.08.29. Hozzászólás: 263 Csatolások: 743 Azonosító: 38041 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2009. September 25. - 15:32)
Szia, sajnos mindenki ezzel küzd, olvass bele ebbe a topikba:
szia
köszi, azóta már jött pm is szóval "megnyugodtam" hogy nem csak én nem tudok:D
2009. szeptember 25. 17:56
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
Nos ideiglenesen azt találtuk ki, hogy amíg tart ez az állapot addig engedélyezve van a külsõ tárhelyes csatolás a fórumon!
De csak imagevenue.com-ot használjátok, mert a többi törölve lesz!!!
köszönöm a figyelmet!
köszönöm a figyelmet!
2009. szeptember 25. 18:03
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet(Dido @ 2009. September 25. - 16:56)
Nos ideiglenesen azt találtuk ki, hogy amíg tart ez az állapot addig engedélyezve van a külsõ tárhelyes csatolás a fórumon!
köszönöm a figyelmet!

köszönöm a figyelmet!
Köszönjük szépen!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: