Starity

Csatolási Furcsaság

4 oldal 1 2 3 4
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2009. július 25. 15:58 #61
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Már nálam is jelentkezik a fehér képernyõs probléma. Minden idõszakban elõfordul, de ma du. 3-ig kivételesen gond nélkül mûködött minden. Addig képeket is tudtam csatolni, de azóta semmi nem mûködik. Csak az Error Landert és a fehér képernyõt adja be. Így lehetetlen a képek csatolása, de a hsz-eket se könnyû megírni és az adatlapok szerkesztése is problémát okoz. Remélem meglesz rá a megoldás.
2009. július 25. 17:12 #62
- törölt felhasználó -    
Idézet(Rap4ever8 @ 2009. July 25. - 15:58)
Már nálam is jelentkezik a fehér képernyõs probléma. Minden idõszakban elõfordul, de ma du. 3-ig kivételesen gond nélkül mûködött minden. Addig képeket is tudtam csatolni, de azóta semmi nem mûködik. Csak az Error Landert és a fehér képernyõt adja be. Így lehetetlen a képek csatolása, de a hsz-eket se  könnyû megírni és az adatlapok szerkesztése is problémát okoz. Remélem meglesz rá a megoldás.

Na, itt senkit nem érdekel, szal én csak annyit tudok tanácsolni, hogy próbáld meg mobil internettel, nekem ez bejött smileeee.gif

Amúgy nálam itthon még mindig megvan ez a probléma, hiába töltöttem tegnap egész nap, azt mobil nettel sikerült bent Szegeden, csak sajna a modem itt nálunk nem mûxik. Szóval valami a router-rel nem lehet kompatibilis itthon, bár azt nem értem, hogy mért van az, hogy elég sok embernél ez a baj.
2009. július 27. 01:14 #63
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet(Freeze @ 2009. July 23. - 21:02)
Mivel nem mindenkinél jelentkezik a hiba, így nagyon nehéz kideríteni, hogy mi okozhatja. Ezért pontosabb infókra lenne szükség.
Légyszi írjátok meg hogy:
- milyen fileméretû képeket
- azokból egyszerre hány darabot
- milyen idõpontban
- milyen gyors feltöltéssel rendelkezõ netrõl
próbáltatok feltölteni, ill azt is, hogy pontosan mi történt a csatolás gomb megnyomása után.

Köszi!  beer.gif

Sajnos senki nem ír konkrétumokat.... Legyetek szívesek a fenti szempontok szerint leírni a hibajelenségeket, különben nem fogom tudni kideríteni!

Példa:
Kb. 3Mb-os képekbõl próbáltam egyszerre 10 darabot feltölteni, 07.27 18:45-kor. A feltöltés elinditása után 2 perccel a következõ hibaüzent jött be fehér képernyõre: "Úgy tünik egy kis hiba csúszott a számításainkba...blabla". Netkapcsolat: 4M/512k, Böngészõ IE8.

Kis türelmet kérek és meg fogjuk oldani a gondokat, addig felesleges az otthoni routerben keresni a hibát, mert nem ott lesz. beer.gif
2009. július 27. 21:45 #64
Freeze
Freeze
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Finomítottunk kicsit. Most milyen?
2009. július 27. 22:15 #65
- törölt felhasználó -    
Föltettem két candidot egyesével, aztán kettõt egyszerre próbáltam, ott megint "A kapcsolat alaphelyzetbe állt stb stb.."
Én azt is csodának veszem, hogy az a kettõ egyáltalán fölment itthonról smileeee.gif

Ezt csak annyival szeretném most módosítani, hogy jelen esetben úgy tudok tölteni, hogy egyesével csatolok, és így egyébként nagyon lassan halad. Szóval 2-3-4 perc, amíg az az egy kép fölmegy.
2009. július 27. 23:01 #66
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Nálam már nem minden esetben jelentkezik a probléma. Egész sok képet tudok felrakni gond nélkül. Én 10-esével csatolok, de a 3. adagnál már csak a fehér képernyõt és az Error Landert adja be. Ha ez elõtt létrehozom a témát és utána módosításokkal csatolom akkor viszon mûködik. Ha egyszerre több oldalon is meg van nyitva a sztárlexikon akkor viszont semmit nem tudok csinálni. Ha pl. feltöltés közben adatlapot is szeretnék szerkeszteni vagy a témákat nézegetni, akkor mind a két vagy több oldalon hiba jelentkezik. A feltöltés sikertelen és a beállításoknál törölnöm kell, hogy utána fel tudjam rakni, a másik oldalon pedig a szokásos fehér képernyõ jön be.
2009. szeptember 25. 16:16 #67
Bennie
Bennie
visszatérő vendég
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 263
Csatolások: 743
Azonosító: 38041
Hello, a mai napon szerettem volna , szeretnék épp képeket feltölteni de amikor a csatolás hozzáadására kattintok és töltené fel a képeket a következõ hiba oldal jön be: 413 – Request Entity Too Large, tudom mit jelent a hibakód de a képek nagysága nem haladja meg az 1 MB-ot sem szóval nem értem mi lehet agondja többször töltöttem már fel képeket de nem volt ilyen gondom:S:S

pls valaki segítsen a megoldásba ....( most egy nagy zipben küldöm a fájlokat hátha az megoldja a problémát )
2009. szeptember 25. 16:32 #68
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869

Szia, sajnos mindenki ezzel küzd, olvass bele ebbe a topikba:
http://starity.hu/forum/topik/122635-forum-hiba/

2009. szeptember 25. 17:44 #69
Bennie
Bennie
visszatérő vendég
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 263
Csatolások: 743
Azonosító: 38041
Idézet(Éowyn @ 2009. September 25. - 15:32)
Szia, sajnos mindenki ezzel küzd, olvass bele ebbe a topikba:
http://starity.hu/forum/topik/122635-forum-hiba/

szia
köszi, azóta már jött pm is szóval "megnyugodtam" hogy nem csak én nem tudok:D
2009. szeptember 25. 17:56 #70
Dido
Dido
_______
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
Nos ideiglenesen azt találtuk ki, hogy amíg tart ez az állapot addig engedélyezve van a külsõ tárhelyes csatolás a fórumon!
De csak imagevenue.com-ot használjátok, mert a többi törölve lesz!!!

köszönöm a figyelmet! meghajolo.gif meghajolo.gif beer.gif
2009. szeptember 25. 18:03 #71
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet(Dido @ 2009. September 25. - 16:56)
Nos ideiglenesen azt találtuk ki, hogy amíg tart ez az állapot addig engedélyezve van a külsõ tárhelyes csatolás a fórumon!
De csak imagevenue.com-ot használjátok, mert a többi törölve lesz!!!

köszönöm a figyelmet! meghajolo.gif  meghajolo.gif  beer.gif

Köszönjük szépen! meghajolo.gif beer.gif beer.gif biggrin.gif
4 oldal 1 2 3 4
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!